Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

QUOTE(Šponkiukas @ 2016 07 14, 13:46)
jei tu paskutinė, tai aš tada net į eilę nepapuoliau biggrin.gif

Panašu kad aš irgi nėjau į tą eilę smile.gif

Kiek Norvegijoj tik 8 aš basutes įsidėjau mažum nė neprireiks smile.gif ***** reikia šiltesnių rūbų įsidėt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 14 liepos 2016 - 12:02
QUOTE(Daredi @ 2016 07 14, 11:17)
Biški pasijaučiau blondine, bet nieko nesupratau blush2.gif  ax.gif
Kas ten negerai pas tave? g.gif

Didelė krūtinė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 07 14, 12:01)
Panašu kad aš irgi nėjau į tą eilę smile.gif

Kiek Norvegijoj tik 8 aš basutes įsidėjau mažum nė neprireiks smile.gif ***** reikia šiltesnių rūbų įsidėt  g.gif

biggrin.gif aš su basutėm atvažiavau doh.gif bet tu gi ne į šiaurę važiuoji, ten šilčiau 4u.gif
Kai Vilniuj dėjau į lagaminą kombinezonines kelnes vaikams, atrodžiau pati sau kukū ax.gif bet jų čia reik cool.gif
Atsakyti
Vaje, Baukike, kokie raguotieji bigsmile.gif
Ale 8 šilumos kažkaip neveža g.gif

QUOTE(Erode @ 2016 07 14, 13:06)
Didelė krūtinė  biggrin.gif

Ane? blink.gif kažkaip nekrito į akis biggrin.gif
Manęs tai nelabai ir buvo toj eilėj ax.gif tik nesuprantu, kur aš blūdyjau...vienintelis variantas, kad skubėjau ton eilėn, kur kasas dalino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baukidė @ 2016 07 14, 14:18)
biggrin.gif  aš su basutėm atvažiavau  doh.gif  bet tu gi ne į šiaurę važiuoji, ten šilčiau  4u.gif
Kai Vilniuj dėjau į lagaminą kombinezonines kelnes vaikams, atrodžiau pati sau kukū  ax.gif  bet jų čia reik  cool.gif

Pažiūrėjau orus 14 šiandien smile.gif
Atsakyti
Sveikos, vakar daug reikalu tvarkiau, sušlapau ir pavargau.
QUOTE(Daredi @ 2016 07 14, 13:30)
Manęs tai nelabai ir buvo toj eilėj ax.gif tik nesuprantu, kur aš blūdyjau...vienintelis variantas, kad skubėjau ton eilėn, kur kasas dalino biggrin.gif

As panašu čia paskutine stovejau, tokie silpni mano plaukučiai, viena iš pirmuju buvau eileje prie klubu, prie krutines per viduri, nesiskundžiu.
Magnuna reikia vaikui dar pora rubeliu nupirkti, o tai kai mažai turi pati supranti niežino kuom džiaugtis.
Lisitejos sodas labai gražus, matosi kad ideta daug darbo ir širdies.
Atsakyti
Aš matyt irgi prie užrašo" plaukuotumas" stovejau visur auga plaukai ant galvos dar dar bet nu visur kitur kai meška jaučiuosi smile.gif
Atsakyti
Gikiuko labanaktiš ir labašrytaš neišpasakyto mielumo wub.gif
Grikiuko dilemos wub.gif Bet koks man jis gražus katinas wub.gif

QUOTE(Baukidė @ 2016 07 14, 11:34)

Čia Suomijoj sutikom, sustojom praleisti:

Kokie jie kūdi blink.gif

QUOTE(Šponkiukas @ 2016 07 14, 11:46)

Aš iš vis apie jokias eiles nebuvau informuota verysad.gif vat per lašinių eilę viską praleidau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Apie eiles - prie papų net nestojau bo pamačiau kad Šponkiukas nepapuola ir viskas ten jau užgrūsta, tai nuėjau į plepumo eilę, paskum prasispraudžiau į dupcių eilę, paskum pažiūrėjau kad papu eilėj vis dar užvrūsta tai dar kartą plepumo eilėj atstovėjau biggrin.gif su plaukais pusė bėdos papuoliau tik bėda kad mano mama su visa savo gimine į patį plaukų eilės priekį buvo prasimušę o aš žiopla turbūt neužmačiau ir likau viena kažkur stovėti smile.gif
Reginok - kaip tik ką tik kurjeris atvežė dar vieną 'rūbelį' Grikiui biggrin.gif parodysiu vakare. Ko gero išvis dabar susisuks val elė katinėliui.
Baukide - Vilniuje taip bjauriai lyja kad beveik norėčiau šiltų kelnių biggrin.gif smagaus pasibuvimo jums su šeima Norvegijoje 4u.gif
Atsakyti
aha Vilniuj taip smagiai lyja, o aš ir tik galvoju apie tai, kaip skėtį namuose palikau , o iki namų 30min kelio..
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 07 14, 15:22)
aha Vilniuj taip smagiai lyja, o aš ir tik galvoju apie tai, kaip skėtį namuose palikau , o iki namų 30min kelio..

Čia tau smagiai? mastau.gif Mano akimis - bjauriai unsure.gif rolleyes.gif

Viskas būt nieko, dirbčiau sau smagiai, bet ėmė ir atšaukė projektą, kuriam mokiausi dirbti su nauja programa doh.gif tai kas per atostogos, kad nei oro, nei darbo g.gif lotuliukas.gif

Atvažiuosi šiandien narvo?

Aš tai visose eilėse pastovėjau vidutiniškai taip nieko įspūdingo irnesakyk.gif , prie vriednumo gal toliau buvau prasimušusi g.gif biggrin.gif

Jonukas nenustoja šnarpšti. Miega greta mezginių krepšyje ir girdžiu... Taip nesinori jam daugiau tų vaistų, nes akys tvarkoj, nosis nebėga, bet kažkas joje vis dar tūno verysad.gif

Taigi, labos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 07 14, 12:46)

Taip, tu su manim riedlente tuo metu važinėjais (mane mokinai) biggrin.gif

----------------

laba dienas.

Brigitos dantys sutvarkyti (ačiū Aist už rekomendacijas 4u.gif ), tai dalis bėdos nukritę nuo galvos.

dabar Ikėjoj apsipirkimas laukia (Ievai lova, čiužinys, lentyna virtuvėn, dėžės ir t.t.), padangas pasikeisti reikia...nebarkit, su žieminėm antri metai važinėju, nėra iš ko perka sad.gif O dar kur vaikų stovyklos, mokyklos pasiruošimai, o dar su MB ir Ieva turim vilties pajūrin keliom dienom nulėkt...

Ozis toks baisus draugas pasidarė, ant kelių lipa (nebūna tik), glaustosi, miauna g.gif

Vakar aplankėm Peper - o modama, gražuolė kokia, kailis visiškai ataugęs tik blizga wub.gif aišku škadyja ji ten, bet šeima supratinga, išaugs gi...
Atsakyti