Labas rytelis
Lisitėjos kiemas su Moliuku-kiemo puošmena
Giliuko labanaktiš ir labaš rytaš et ir ramybės būsenoje Giliukas labai išraiškingas
Kasdieniai Grikelio vargai ir džiaugsmai - ką rengtis?
Iš ryto lietpaltėlis
Vakare - liemenė
O gal ir vakare lietus lys gal vistik pasilikti su lietpalčiu
O gal spjauti į viską ir kailinius apsivilkti?
Kruopa šiandien nusprendė raudoną suknytę rengtis
Labas rytas. Varge varge kaip katukams sunku.
Magnun, padėtum apsispręsti...
Lisitėja, man gražiausias tas toks šviesus/pilkas puodas su tokiom raudonom/ryškiai rausvom gėlytėm. O Moliukas ant šulinio išvis kaip kiemo saulė.
Giliuko akyš ir sapnai
Klausimas.
Gal kurios vaikas 8-13 metų ir norite į stovyklą "indėnų kaime" nuo 07 17-24? Tinka ir mergaitėms ir vyrukams, atsilaisvino 1 vietelė, nes susirgo 1 mergaitė. Važiuoja mano Jomantas. Pernai ten buvo piratų stovykla, tai dar šiandien man tie vaikai pasakoja, kaip smagu buvo.
Erendira, gal tavo sūnukas norėtų?
Kai pagalvoju apie Turkiją, kur Erendira siūlė, tai silpna net, kaip norėjau. Bet darbe sutarta dar 02 mėn - kaip kuri atostogauja.
Magnun, padėtum apsispręsti...
Lisitėja, man gražiausias tas toks šviesus/pilkas puodas su tokiom raudonom/ryškiai rausvom gėlytėm. O Moliukas ant šulinio išvis kaip kiemo saulė.
Giliuko akyš ir sapnai
Klausimas.
Gal kurios vaikas 8-13 metų ir norite į stovyklą "indėnų kaime" nuo 07 17-24? Tinka ir mergaitėms ir vyrukams, atsilaisvino 1 vietelė, nes susirgo 1 mergaitė. Važiuoja mano Jomantas. Pernai ten buvo piratų stovykla, tai dar šiandien man tie vaikai pasakoja, kaip smagu buvo.
Erendira, gal tavo sūnukas norėtų?
Kai pagalvoju apie Turkiją, kur Erendira siūlė, tai silpna net, kaip norėjau. Bet darbe sutarta dar 02 mėn - kaip kuri atostogauja.
Magnuna Grikis koks šaunus, persirengineja pagal orą , pagal nuotaikas Kruopai labai tinka suknyte
Labas rytas,
Giliukas
Kruopos ir Grikio garderobai
Pavydžiai skaitau apie Vėtros namus, mes šiuo metu šiuo klausimu stovim kryžkelėj... Nesugalvojam ar parduot savo seną trobą ir pirkt naują, ar griaut ir statyt, ar nieko nedaryt ir nelyst į skolas ir pagyvent be jokių įsipareigojimų
Viską skaitau, bet parašyt nebeatrandu laiko, pavaduoju dvi koleges
Giliukas
Kruopos ir Grikio garderobai
Pavydžiai skaitau apie Vėtros namus, mes šiuo metu šiuo klausimu stovim kryžkelėj... Nesugalvojam ar parduot savo seną trobą ir pirkt naują, ar griaut ir statyt, ar nieko nedaryt ir nelyst į skolas ir pagyvent be jokių įsipareigojimų
Viską skaitau, bet parašyt nebeatrandu laiko, pavaduoju dvi koleges
Weronika bent jau aš tai nelysciau į skolas Ramiai gyvenčiau
Labas
Tai gal jie pasiskirstė ir dirba pamainomis Kad per daug tavęs neišlepintų
Lisitėja, nu kaip gražu pas tave Ir Molis didžioj pagarboj
Iš Giliuko "labanakt" ir "labas rytas" tai juokiausi Fainai pagauni kadrus.
Grikio dilemos
QUOTE(Erode @ 2016 07 13, 23:34)
Mano namie kažkoks letargas, Fogi nesiduoda glostoma, o Nika išvis mane ignoruoja. Glostosi Tašė ir Kingas.
Lisitėja, nu kaip gražu pas tave Ir Molis didžioj pagarboj
Iš Giliuko "labanakt" ir "labas rytas" tai juokiausi Fainai pagauni kadrus.
Grikio dilemos
QUOTE(Daredi @ 2016 07 14, 09:17)
Labas
Greičiausia.
Glostytis ryte Kingas ėjo pas MB, kalbino jį, kalbino, o paskui išėjo - "na, nenorit ir nereikia"...
Padirbau, paštas, namai, vaikai, katinai.
Baigės mano liemenėlių rezervas, kai aš pastovėjus eilėj prie krūtinės, tai ojetau kaip sunku, žinokit.
Tik iš britų siųstis. Garbės žodis, užknisa. Nueinu vakar į lingerie parduotuvę, pasakiau dydį - oi, ne, sako, neturim...
Taip nužvelgė gailiai...
Lyg praktiškai operuotis jau dabar reikia...
Atsidusau ir nuėjau į vinted.lt. Radau, nauja 4 eur.
Baigės mano liemenėlių rezervas, kai aš pastovėjus eilėj prie krūtinės, tai ojetau kaip sunku, žinokit.
Tik iš britų siųstis. Garbės žodis, užknisa. Nueinu vakar į lingerie parduotuvę, pasakiau dydį - oi, ne, sako, neturim...
Taip nužvelgė gailiai...
QUOTE(Erode @ 2016 07 14, 11:10)
Padirbau, paštas, namai, vaikai, katinai.
Taip nužvelgė gailiai...
Taip nužvelgė gailiai...
Biški pasijaučiau blondine, bet nieko nesupratau
Kas ten negerai pas tave?
Sveikos
Erode, aš paskutinė toj eilėj buvau
Grikutis su savo rūbeliais ir Kruopukės rimtumas labai nuotaiką pakelia
Molio valdos labai gražios, o jis pats - jų puošmena
Belos dainaaaa dar karūna jos labai
Giliukaš
Persė naujokėlė
Ainu kaime, kad atsiskleidė
Aist, geros kelionės labai laukiu fotoreportažo
Visi katukai nuostabūs
Linkėjimai jums iš Norvegijos šiaurės
Čia Suomijoj sutikom, sustojom praleisti:
Atvažiavom vakar, vaikai labai apsidžiaugė, kad pagaliau nakvos ilgiau, nei vieną naktį buvo naktis Taline, naktis kelte Helsinky, naktis Oulo mieste Suomijoj...
Apsistojom Tromso, čia šalta, tik 8 laipsniai nu, bet apsirengsim ir eisim į kalnus
Į temą
Kelvis tyrinėja, kur čia tie jo dvikojai išsiruošė
Nuostabios dienos visoms ir katinėliams
Grikutis su savo rūbeliais ir Kruopukės rimtumas labai nuotaiką pakelia
Molio valdos labai gražios, o jis pats - jų puošmena
Belos dainaaaa dar karūna jos labai
Giliukaš
Persė naujokėlė
Ainu kaime, kad atsiskleidė
Aist, geros kelionės labai laukiu fotoreportažo
Visi katukai nuostabūs
Linkėjimai jums iš Norvegijos šiaurės
Čia Suomijoj sutikom, sustojom praleisti:
Atvažiavom vakar, vaikai labai apsidžiaugė, kad pagaliau nakvos ilgiau, nei vieną naktį buvo naktis Taline, naktis kelte Helsinky, naktis Oulo mieste Suomijoj...
Apsistojom Tromso, čia šalta, tik 8 laipsniai nu, bet apsirengsim ir eisim į kalnus
Į temą
Kelvis tyrinėja, kur čia tie jo dvikojai išsiruošė
Nuostabios dienos visoms ir katinėliams
QUOTE(Baukidė @ 2016 07 14, 12:34)
jei tu paskutinė, tai aš tada net į eilę nepapuoliau
Vėtra, linkiu rasti širdžiai mielą namuką
Vilkra, koks grožis
Papildyta:
nu aš atstovėjau
Monstriukai meilučiai siūlau Maikė ir Sali
Apie normavimą maisto - nenormuoju sausiuko, suvalgo 2 kg per 5 savaites, guliašiuko gauna ryte ir vakare, nu jo tai prašo labai, kalba, reikalauja
Irgi veliasi labai, pešu kaltūnus kasdien, dabar likęs pas močiutę, o ji jo bijo, nešukuos baisu pagalvot, kokį rasiu
Vilkra, koks grožis
Papildyta:
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 07 14, 11:46)
jei tu paskutinė, tai aš tada net į eilę nepapuoliau
nu aš atstovėjau
Monstriukai meilučiai siūlau Maikė ir Sali
Apie normavimą maisto - nenormuoju sausiuko, suvalgo 2 kg per 5 savaites, guliašiuko gauna ryte ir vakare, nu jo tai prašo labai, kalba, reikalauja
Irgi veliasi labai, pešu kaltūnus kasdien, dabar likęs pas močiutę, o ji jo bijo, nešukuos baisu pagalvot, kokį rasiu