Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

QUOTE(Erode @ 2016 07 13, 17:42)

Man rodos, tiesiog neiššukuojat povilnės, bet juk Nikita duotųsi šukuojama?

Nikita leidžia šukuoti iki pusės biggrin.gif o apatinė dalis jau tabu. Bet iššukuoju per kelis kartus. Jos kirpti ir skusti nereikia nes tik pradedančius veltis kunkuliukus išpešioju, bet faktas tas kad veliasi stipriai. Jei nešukuočiau tris dienas tai ko gero reiktų jau ir žirklių imti.

Gerai kad maniškė ne rėksnė, nes galvočiau kad serga ar dar kas, ji tik šnekorka. Pakalbini, tai atsiliepia tokiu plonu balseliu, jei su ja kalbiesi ji atsako, jei ateina ryte , tai mrrrr, pelę atneša irgi mrrr. Ryte vedasi į virtuvę mėsytės, tau jau miaukdama.
Atsakyti
Bela reksnių rėksnė, ji gi pusiau orientalė, tai miauksėjimas pastovus mur miau, miau mur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 07 13, 12:29)

Su meistriuku kokiu leki? Labai idomu ka jis sakys.

QUOTE(Daredi @ 2016 07 13, 13:24)
Papasakok, kokį įspūdį paliko. Čia bent naujas namas, viską pagal save darysite. Svarbiausia, tik kokybę reikia tikrinti. Nes kai stato pardavimui, tai naudoja pigiausias medžiagas. Pirmoji mano pastaba - tai lauko durys. Jos tai tragedija doh.gif Sumontuotos pigiausios ir prasčiausios. Jas reikia keisti vienareikšmiškai.

Sutinku 100%- o paziurek kaip jas apibudina skelbime lotuliukas.gif
Namas ruostas pardavimui- to bijociau labiausiai. Pats svarbiausias dalykas -kuom namas sildytas? Cia juk karkasas-sau nepirkciau karkaso. Nes geros medienos LT nusipirkti neina-paskui pradeda jis vaikscioti skyla kampai, sienos... Idealu butu karkasiuka pirkti ziemos metu ir praeiti pries perkant su termovizoriumi. Butu viskas kaip ant delno!
Nestebuklas, bet jau geriau uz pirmaji varianta! Kliuna kaina-kaip supratau cia kaina bus su irengimu jau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukrinė avelė: 13 liepos 2016 - 17:31
"Įvestas gręžinio vanduo iš šalia esančio sklypo,"
Aš pasigilinčiau į šį punktą, nes žinau atveji, kai pasikeitus kaimynams, kilo problemų.
Atsakyti
Apziurejau namuka. Is isores jis idealus. Duris laukines reikia keisti. Ta vyras pats be manes pastebejo bigsmile.gif Toliau gilinsis statybininkas, musu draugas. I apsiltinimo stori, i langu tarpus, stogo apsiltinima. Na zodziu....
Esu pavargus kaip suo doh.gif
Atsakyti
user posted image

Pailsėk Vėtriuk, didelį darbą nudirbai.Ne juokas namas nusipirkti doh.gif Grežinys gretimame sklype labai blogai.Maža kas kaimynui užeis,visokių gudručių būna.O durys smulkmena, ne karvę kainuoja, kaip mat pakeisi.
Nusivariau kaip arklys, trauksiu miegučio. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 07 13, 19:34)
.
Nusivariau kaip arklys, trauksiu miegučio. blush2.gif

Čia tavo kiemas bigsmile.gif Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Molis kaip tvarkingai ant rankšluostuko atsigulęs wub.gif smile.gif
Atsakyti
Labanaktiš

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 07 13, 22:52)
Labanaktiš

Giliukaš ir Molis gražuoliai.

Mano namie kažkoks letargas, Fogi nesiduoda glostoma, o Nika išvis mane ignoruoja. Glostosi Tašė ir Kingas.
4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Žada gražią dieną.
Taip ,tai mano kiemas. Esu daržininkė - manjakė.
O ant šulinio visi katinai mėgsta gulėti, pledukas tam ir paklotas, kad šoniukų nenuspaustų. lotuliukas.gif
Giliukas, kaip žaisliukas guli wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 14 liepos 2016 - 05:04
Labaš rytaš

user posted image

Gražus saulėtas rytas aušta o tai po tų lietų nieko nesinori smile.gif
Atsakyti