Ryžius valgo tik sausą maistelį, konservų tik skystį nulaižo . Ir niekada nieko neims nuo stalo ar iš lėkštės . O Toris tai kaip šiukšliadė... Viską ėda - arbūzą, persikus, braškes, ledus, svogūnus ir viską ka randa
Nupirkau jautienos, tai Ryžius pauostė, pažiūrėjo į mane paniekinamu žvilgsniu, tipo tu galvoji kad aš tai ėsiu? . O Toris ir savo ir jo sušlamštė, ir kelis kart bliūdą tikrino gal dar ras .Tipo miauuuuu miauuuu duok daugiau
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 07 13, 12:29)
Jausmas nerealus...su savo katinu temele nama perku
Papasakok, kokį įspūdį paliko. Čia bent naujas namas, viską pagal save darysite. Svarbiausia, tik kokybę reikia tikrinti. Nes kai stato pardavimui, tai naudoja pigiausias medžiagas. Pirmoji mano pastaba - tai lauko durys. Jos tai tragedija Sumontuotos pigiausios ir prasčiausios. Jas reikia keisti vienareikšmiškai.
QUOTE(bruknė* @ 2016 07 13, 12:38)
Laba diena
Vakar buvom Lokės pėdoj pasikarstyt, tai šiandien vos rankas į viršų pakeliu
Vakar buvom Lokės pėdoj pasikarstyt, tai šiandien vos rankas į viršų pakeliu
Oi, mes tai šitas atrakcijas mėgstam. Buvom ir Labas parke ir Ąžuolynėj ir Anupriškėse.
Ar visas trasas praėjai? Kaip sekėsi? Nepasikabinai kur nors?
Apžiūrėjau Vėtros namą įdomu kokia bus jos nuomonė gyvai apžiūrėjus. Dabar tai niurokai atrodo, tokios tamsios patalpos, atrodo kad saulė niekada neužklysta. Bet juk vėtra sakė, kad realybė skiriasi nuo nuotraukų.
O per aukcioną nepardavė ? Ar neįvyko ?
Tavo Kiara šilkinė, nėra pas ją pakulų
O per aukcioną nepardavė ? Ar neįvyko ?
QUOTE(busycat @ 2016 07 13, 10:13)
Kiarai tik kelnes veliasi, daugiau niekur, bet kai šukuoju dažniau, net ten nesivelia
Tavo Kiara šilkinė, nėra pas ją pakulų
QUOTE(Daredi @ 2016 07 13, 13:24)
Oi, mes tai šitas atrakcijas mėgstam. Buvom ir Labas parke ir Ąžuolynėj ir Anupriškėse.
Užstrigau raudonoj trasoj kur ant tinklo šokt reikėjo .Kokia 10 min stovėjau . Labiausiai visiems patiko per upę lynais leistis . Tai kokią valandą ant jų davėmės. O į skirtas tik suaugusiems nėjau, nes ten virve lipti reikia o aš nemoku ...
Vidam buna po 2kg meinams pakuociu
Beje tuneliukams dar vis vyksta akcija pigu.lt
QUOTE(sagyte @ 2016 07 13, 13:48)
Pirkau be akcijos, lyg 17-18 mokėjau už tokią pakuotę.
Gal kai šitų nebeliks ir pas mus atsiras tokių pakuočių, o jei ne teks užsakinėti.
Akcija šiandien ir rytoj. Ar nori dar kas nors?
Sponkiuk-geras Na ir man ustrigo namo vaizdas.
Aukciona atsauke. Nezinau priezasciu.
Butinai pasidalinsiu emocijom Foto tikrai skiriasi nuo vaizdo.
Daredi, aciu uz info del duru Dabar tik ateisiu...israiskingai pasiziuresiu i duris ir sakysiu - koki cia Gaidi istatet Tegu mazina kaina
Nors teisybes delei, visai apie tai nenusimanau
Aukciona atsauke. Nezinau priezasciu.
Butinai pasidalinsiu emocijom Foto tikrai skiriasi nuo vaizdo.
Daredi, aciu uz info del duru Dabar tik ateisiu...israiskingai pasiziuresiu i duris ir sakysiu - koki cia Gaidi istatet Tegu mazina kaina
Nors teisybes delei, visai apie tai nenusimanau
QUOTE(Daredi @ 2016 07 13, 13:37)
Man reiktų
Papildyta:
QUOTE(bruknė* @ 2016 07 13, 12:24)
Ryžius valgo tik sausą maistelį, konservų tik skystį nulaižo
Bela daro tą patį kokius konservus bepirkčiau
QUOTE(Vidam @ 2016 07 13, 09:20)
Labas rytas Pas mus lynoja nuo ankstyvo ryto.
Pagal mane per mažai duodi katėms ėsti, užtat tau ir rėkia rytais ir Fogi ne be reikalo keikiasi 5 kg keturiems katinams dviem mėnesiams. Maniškė mėnesiui apie du sutriauškia, gal ir negerai kad pastoviai valgo, bet ji po keletą grūdelių n kartų per dieną sukramsnoja.
O veliasi pilvas tikrai, ypač pakinkliai ir pažastys, kasdien randu besiformuojančius kukuliukus, kurie su dideliais triukšmais pašalinami. Tokia pakulinė ta papilvė, gal su kokiu kondicionierium patepti, bet gal nesveika, juk prisilaižys
Pagal mane per mažai duodi katėms ėsti, užtat tau ir rėkia rytais ir Fogi ne be reikalo keikiasi 5 kg keturiems katinams dviem mėnesiams. Maniškė mėnesiui apie du sutriauškia, gal ir negerai kad pastoviai valgo, bet ji po keletą grūdelių n kartų per dieną sukramsnoja.
O veliasi pilvas tikrai, ypač pakinkliai ir pažastys, kasdien randu besiformuojančius kukuliukus, kurie su dideliais triukšmais pašalinami. Tokia pakulinė ta papilvė, gal su kokiu kondicionierium patepti, bet gal nesveika, juk prisilaižys
Katėms ėsti dozuojama pagal gamintojo nurodymus ant pakuotės dar pridedant 20 g, kad katinukai nebadautų.
Jokio nosies sukimo, sausiako būna visą dieną, pvz vat grįžau, likus saujelė. Primečiau, bet pagal laiką dar anksti konservams, nors jau susirinko - ką duosi? Fogi visada rėkia. Paėdus rėkia, tai nebekreipiu jau dėmesio, pagal jos pilvūzo klostelę - tikrai nebadauja, žinokit, jau panaši į balionuką, o parėkaut aš ir pati mėgstu.
Yra kondicionieriai purškiami, kurie katėms absoliučiai nekenksmingi.
Man rodos, tiesiog neiššukuojat povilnės, bet juk Nikita duotųsi šukuojama?
Pagal mitybos rekomendacijas, kiek esu skaičius, katės ėstų po nedaug ir dažnai.
Tai gal gerai, kad sauso visada yra.
Man labai pasiteisino geriamo vandens atskyrimas nuo valgio dubenėlio - perstačiau kitur, labai daug laka, daug daugiau negu kai stovėjo šalimais.
Tą dalyką paskaičiau facebooke. Iš Ilzės dienoraščio.
Papildyta:
QUOTE(Daredi @ 2016 07 13, 14:37)
Nori nori.
pvz Vincui esti po nedaug ir daznai negalioja, jis eda kol apsivemia, suedes savo eina visu kitu dakalineja.. nezinau kaip butu jei jis gyventu vienas, nors kai su Toru dviese budavo man rodos tiek neesdavo, nors neatmenu dabar. O dabar norint kad Toras paestu izoliuot nuo kitu reikia, nes eda atpakaliais dantym krenta viskas, to needa, ano needa, tik sausa praktiskai