Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

QUOTE(Vidam @ 2016 07 13, 08:20)

O veliasi pilvas tikrai, ypač pakinkliai ir pažastys, kasdien randu besiformuojančius kukuliukus, kurie su dideliais triukšmais pašalinami. Tokia pakulinė ta papilvė, gal su kokiu kondicionierium patepti, bet gal nesveika, juk prisilaižys g.gif

Tepti tikrai negerai, nes ištikro prisilaižys. Kondicionierius turi būti nuplaunamas. Nebent nuolat maudytum, tuomet geros priemonės ir nuolatinis šukavimas padėtų prieš savėlas. Kiarai tik kelnes veliasi, daugiau niekur, bet kai šukuoju dažniau, net ten nesivelia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Lietus Lietuvoj verysad.gif o man šiandien tiek visokio važinėjimo ir reikalų..

Vilkra, pagarba už kantrybę ir kruopštumą 4u.gif labai gražus šalis, labai smile.gif

Sakykit, jūs visos duodat ėsti katėms kažkokiomis normomis? T.y. ryte kažkiek gramų, vakare kažkiek gramų? Pas mus sausiako visada yra įberta. Kada nori kiek nori ateina ir pakramto. Tik guliašas būna per pietus. Šitą jau žino ir visada vedasi į virtuvę, tipo pietų metas, duok ėsti biggrin.gif
Atsakyti
Aš dar nenormuoju, bet jei pradės tukti teks normuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 07 13, 10:36)
Sakykit, jūs visos duodat ėsti katėms kažkokiomis normomis? T.y. ryte kažkiek gramų, vakare kažkiek gramų? Pas mus sausiako visada yra įberta. Kada nori kiek nori ateina ir pakramto. Tik guliašas būna per pietus. Šitą jau žino ir visada vedasi į virtuvę, tipo pietų metas, duok ėsti biggrin.gif

ne nenormuoju, pas mane visada įpilta, ka nori kiek nori ėda. Trys katės per parą suėda dviejų normą, tai nematau reikalo normuoti. Plius savaitgaliais vasara dažnai paliekam vienas, tai gautųsi nei šis nei tas, kad darbo dienom įvedam tvarką, o savaitgaliais balaganas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 07 13, 09:36)
Labas 4u.gif 
Lietus Lietuvoj verysad.gif o man šiandien tiek visokio važinėjimo ir reikalų..

Vilkra, pagarba už kantrybę ir kruopštumą 4u.gif labai gražus šalis, labai smile.gif

Tenka normuoti, nes du katinai valgo specialų maistą smile.gif
Atsakyti
Aš normuoju tik Grikeliui smile.gif Kruopai įberiu į jos bliūdelį-žaislą daugiau nes Grikelis iš ten neišsikrapšto sausiukus. Maurui su Mika tėvukai neriboja sausiukų 4u.gif
Atsakyti
Pas mane beveik visada būna ipilta, buvo momentas kai normavau nes ede už du dabar normaliai, bet dažnai dar Mumio sausiako patriauskina smile.gif

Jetus kad įsilijo, panašu kad nenustos doh.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus 4u.gif Vnž, kol Mėta prilaiko figūrą, tai nenormuosiu, tegu kramsnoja biggrin.gif
Atsakyti
Reikia monstrams vardų. geriausiai būtų iš kokių filmukų monstriukų vardai smile.gif

Nes tie monstrai jau kojomis lipa.. ir nesvarbu jiems ar tu su kelnėm, ar be biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 13 liepos 2016 - 11:20
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 07 13, 11:04)
Vėtriuk, susigalvojau pramogą darbe, atsidariau NTzemelpis.lt  puslapį ir žiūriu pagal vietovę, ką dar  netoli tos vietos siūlo biggrin.gif tai tokių architektūros šedevrų tuose galuose yra biggrin.gif pvz : http://ad.ntzemelapis.lt/853057294

lotuliukas.gif Jausmas nerealus...su savo katinu temele nama perku thumbup.gif biggrin.gif bigsmile.gif
Ziurekit i koki namuka tysiuos siandien vyra. Jau nieko nebsitikiu. Ale vistiek emocijos. Na labai grazus namas. Uz ta suma kur nurodyta ir irengs. Toks pirminis sutarimas. Tas statybininkas salia gyvena, irgi karkasiniame name. Tai parodo, kad nera toks blogas karkasas. Vieta - 5 min. kelio iki Siauliu ribos. Na ir koki 10-15 min iki mano darbo smile.gif
Stai...
http://www.skelbiu.l...o-24638885.html
Papildyta:
Daredi, as nenormuoju. Negana to, Vaselis gauna paest is Stasiaus bliudo Meinams skirto maistelio. Nors jam iki Meino kaip man iki Salonu liutes... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 13 liepos 2016 - 11:27
Laba diena smile.gif
Vakar buvom Lokės pėdoj pasikarstyt, tai šiandien vos rankas į viršų pakeliu doh.gif
As katėms maisto nenormuoju. Nors ryte ir po darbo visada nori kad šviežesnio įpilčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 07 13, 12:29)
lotuliukas.gif Jausmas nerealus...su savo katinu temele nama perku thumbup.gif  biggrin.gif  bigsmile.gif
Ziurekit i koki namuka tysiuos siandien vyra. Jau nieko nebsitikiu. Ale vistiek emocijos. Na labai grazus namas. Uz ta suma kur nurodyta ir irengs. Toks pirminis sutarimas. Tas statybininkas salia gyvena, irgi karkasiniame name. Tai parodo, kad nera toks blogas karkasas. Vieta - 5 min. kelio iki Siauliu ribos. Na ir koki 10-15 min iki mano darbo smile.gif
Stai...
http://www.skelbiu.l...o-24638885.html

geras, aš šitą namuką jau buvau ntzemelapyje nužiūrėjusi smile.gif dar pagalvojau, kad visai nieko, tik įdomu kiek galutinė gautųsi ir ar tilptum į tą sumą smile.gif
Atsakyti