QUOTE(Vėtra.l @ 2016 07 13, 07:14)
Dabar api katinus
Maniskis taip susivele. Pet tuos namus visai apleidau katinuka. Dabar toks velimosi laikas. Ziema taip nebuvo. Ale suvela ant suvelos. Net drebulys ima kutinejant katuka. Zodziu merginos prisidirbau. Bandziau su zirklutem. Na ner sansu ispesiot visko. Taigi nusprendem nupirkt masinele. Ieskosiu siandien. Kokia tyliau veikiancia. Na ir savaitgali prasieisiu per Staselio pilvi. Ataugs, ner bedos. Tik bijau skust, kad tik nesuzeisciau. Vyras ramina, sako, ten apsauga, groteles, neitrauks odeles
Ka Jus manot? Ar kirpot kuri su masinele?
Papildyta:
Kad mane...nepagyriaus Vilkros salio
Na labai grazutis, jaukus
Labukas.
Tašės pilvas nuskustas visiškai. Bet pati aš dėl Tašės būdo nerizikuoju skusti, tačiau vežu ir ją su mašinike patvarko šukuotojos ir su tuo trimeriu išpjausto povilnę. Nušukuota būna labai gražiai. Patvarko ir jos kelnes, nes užpakalio neduoda šukuoti.
Karalius Kingas šukuotis nenori, bet prievartinai sušukuojamas ir sąvėlų nėra.
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2016 07 13, 07:37)
Labas rytas
Vilkra - šalis nuostabus
modelis - irgi
aš tą patį kaip ir Lisitėja pagalvojau
kaip modelis skraidė su šaliu
Bela pas paršutį svečiavosi
Azu - Cukriuks gerai pasakė, greit tegul neša tau kontraktą
Reginok - ką jau ten bepatarsi Grikiui
ir su viena dėžute bėda buvo
dabar tikrai vargas katinėkiui, o dar šiom dienom turi atkeliauti seniai žadėta karstyklė ir dar vienas tuneliukas su kūbu Grikiui tai iš vis pasimes katinėlis nuo tokios gausos, gal net pakūs truputį
o Kruopai tai gerai - ana įsitiminusi kad jos raina suknelė jai idealiai tinka ir nesivargina dėl tokių smulkmenų
Beje - aš labai pikta ant savo aukštamy*io, parėjus vakar radau permy*ta per tūliko kraštą
jau antrą kartą šią savaitę
kraštai kakdėžės aukšti, bet matyt nepakankamai o taip džiaugiausi kad gerą dėžę radau nupirkti. Uokingiausia kad ne specialiai jis taip padaro - užsižiopso naivuolis ir lradeda stotis darbo nebaigęs ir tada jau kaip iš šlangos į viršų pavaro
gerai kad nors pats savęs dar neapsilaisto
Taip, modelis yra gražus.
Ir vardas modeliui tinka.
Prisikikenau iš Belos vakar.
Aš įtariu, kad Kingas tą pat daro ką Grikutis.
Mergos tiek prie jo lenda - Fogi ir Niksė, kad jis tiesiog fiziškai tą WC karštą persiusioja.