Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

QUOTE(Šponkiukas @ 2016 07 12, 19:18)
As maitinu Hill'su adult chicken optimal care, tai Hipė pradėjo pleiskanoti.

Monstrės kol kas abi pas mane, pagal planą iki savaitgalio.

Erendira,  prisiminiau narvą ir maistą  ax.gif

Galit ryt vakare užsukt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginok @ 2016 07 12, 19:30)
O jus butinai norite tokiu pakuociu? Suaugusiu meinams maitinate?

Mes čia kreipiamės tu mirksiukas.gif Nėra jokių rangų , nei amžiaus skirtumo. Visos lygios 4u.gif
Tikrai taip, valgo suaugusių meškėnams. Kadangi maniškė nėra ėdrūnė, sauso per mėnesį suėda apie du kg. Tai man pakučiais geriau, nes galvoju jei pirkti dešimt kg, tai valgys apie pusę metų, prasidarys, nugaruos... g.gif Nes kai atidarai pakutį, tai labai skaniai valgo, matyt kvepia. Na nieko nepadarysi, reiks dar kažką pabandyti, o jei ne pirksim Royalį, nors ir su nedidele nuolaida.

Azu,aš tai iš vis sunkiai įsivaizduoju vien tik naktinį darbą doh.gif Dirbau trimis pamainomis ir tai sunku prisiminti, nes dieną koks ten miegas, kiek ta savaitė jėgų atimdavo.
Atsakyti
QUOTE(Azucena @ 2016 07 12, 20:00)
pasisakiau vaizeriui kad nebusiu dvi dienas, atsakymas: "I kill you"  doh.gif

O tu tam savo vaizeriui sakyk-''kontrakt bistro nisi siuda''- o ne kill you!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Azucena @ 2016 07 12, 20:00)
Erode o is kur to D3 gaut, man daznai energijos stoka, gal nuo naktinio darbo?
Pirkt. Arba iš Lt kas atsiųstų.
BON ampulės yra prancūzų išmislas.

Brituose būna kapsulės po 5000 UI vit D3, gerk kas II dieną, pirkau pati amazon.co.uk.
Vidam, išmislas, jei katei sumažini davinį - ėda. Ir nugaravusį. Kokį duosi.
Garbės žodis, princesės visos pas jus gyvena... To neėda, ano neėda. Užkasa, neužkasa - pabandytų užkast, nuimčiau parai - dviem maistą. Staigiai išmoksta vertint.
Po Royal labai sunku ką įsiūlyt, čia tiesa, bet aš kooperuojuos su sese, su kaimynka, perku po 10 kg ir dalinuos perpus. Po 5 kg kažkaip suėda per du mėn mano 4 katės.
Kingas dabar turi teisę atsimaitint, jis tikrai daug suėda, kartais mergų prie bliūdų per naktį neleidžia - viens viską sužlembia, bet nepykstu. Atsiės. Jam reikia priaugt.
Bet paskui davinys sumažės. Jį net šeriu atskirai, bet dubeniukas artėja prie panų dubeniukų.
Duodu tiek, kad maždaug šeriant dusyk dienoj - duodu po 1-2 valgomus šaukštus konservo - Nikai ir Fogi mažiau, Tašei ir Kingui daugiau - sausiako prieš šėrimą neliktų visiškai 1-2 val. Jokių kasimų ir nosies nusukimų.

Beje, labai kinta kiekis. Priklauso nuo karščių. Nuo oro, tarpusavio santykių ir matyt, pms biggrin.gif Gal nuotaikų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 12 liepos 2016 - 22:29
Supratau, tujinsiu, atsiprasau kam nepatiks 4u.gif
Vau, Hipė ir Bugi pasirode thumbup.gif
Magnuna gal patark Grikiui ka apsirengti, nu nebuna jis laike, nezina koks rubas pagal ora tinkamas biggrin.gif
Rustė naujas katukas tikrai nenustums Tigos atminimo, sirdyje visiems vietos uzteks.
renatelexx dukryte saunuole, lenktyniauja su Meduoliu biggrin.gif , jis patiesnai guli.
Belos Santaaaaaaaaaa liučijaaaaa biggrin.gif
Aciu mergaites uz pagyrimus mano katukei, nevisada ji grazi gaunasi, ta nosis ju, kaip mano vyresnelis sako pikts padaras unsure.gif
Del maisto as irgi Royaliu maitinu, maza kai buvo nenorejo kramtyti tai ir pirkau bebi maista kur mazytes granules, bandziau kita- is bedos tik valgo, kudute ji ir pastoviai seriasi, nera gal geras maistas bet a ku daryti.
Atsakyti
QUOTE(Reginok @ 2016 07 12, 23:24)
Del maisto as irgi Royaliu maitinu, maza kai buvo nenorejo kramtyti tai ir pirkau bebi maista kur mazytes granules, bandziau kita- is bedos tik valgo, kudute ji ir pastoviai seriasi, nera gal geras maistas bet a ku daryti.

Royalį keisti gali - hair and skin ir persian.
Jei su Persian adult kailis negražus, tai Hair and Skin padėtų.
Atsakyti
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 07 12, 19:30)
Fu, man net palengvejo, kai perskaiciau, kad apsigalvojote.
Uz tokius pinigelius kuriuos planavote investuoti siauliu rajone rasi ''normalu'' nama. Nenuleisk mazute ranku ir nenukabink nosies. Rasi, rasi, rasi!!!! Pamatysi!

wub.gif wub.gif wub.gif Ieskom ax.gif Siandien vel vaziuosim 2 namuku apziuret. Foto kai pasiziuri (jau dabar is patirties bigsmile.gif ) galiu pasakyt, kad visiskai neatitinka vaizdo. O vaizda pamacius, irgi is karcios patirties, dar nereiskia, kad tas namas kokybiskas. Na rinksimes. Jei ne siemet kitamet unsure.gif doh.gif

Dabar api katinus bigsmile.gif Maniskis taip susivele. Pet tuos namus visai apleidau katinuka. Dabar toks velimosi laikas. Ziema taip nebuvo. Ale suvela ant suvelos. Net drebulys ima kutinejant katuka. Zodziu merginos prisidirbau. Bandziau su zirklutem. Na ner sansu ispesiot visko. Taigi nusprendem nupirkt masinele. Ieskosiu siandien. Kokia tyliau veikiancia. Na ir savaitgali prasieisiu per Staselio pilvi. Ataugs, ner bedos. Tik bijau skust, kad tik nesuzeisciau. Vyras ramina, sako, ten apsauga, groteles, neitrauks odeles g.gif Ka Jus manot? Ar kirpot kuri su masinele?
Papildyta:
Kad mane...nepagyriaus Vilkros salio doh.gif Na labai grazutis, jaukus thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vilkra - šalis nuostabus 4u.gif bigsmile.gif modelis - irgi biggrin.gif aš tą patį kaip ir Lisitėja pagalvojau biggrin.gif kaip modelis skraidė su šaliu biggrin.gif
Bela pas paršutį svečiavosi thumbup.gif
Azu - Cukriuks gerai pasakė, greit tegul neša tau kontraktą 4u.gif
Reginok - ką jau ten bepatarsi Grikiui smile.gif ir su viena dėžute bėda buvo smile.gif dabar tikrai vargas katinėkiui, o dar šiom dienom turi atkeliauti seniai žadėta karstyklė ir dar vienas tuneliukas su kūbu Grikiui tai iš vis pasimes katinėlis nuo tokios gausos, gal net pakūs truputį g.gif o Kruopai tai gerai - ana įsitiminusi kad jos raina suknelė jai idealiai tinka ir nesivargina dėl tokių smulkmenų biggrin.gif
Beje - aš labai pikta ant savo aukštamy*io, parėjus vakar radau permy*ta per tūliko kraštą doh.gif jau antrą kartą šią savaitę doh.gif kraštai kakdėžės aukšti, bet matyt nepakankamai o taip džiaugiausi kad gerą dėžę radau nupirkti. Uokingiausia kad ne specialiai jis taip padaro - užsižiopso naivuolis ir lradeda stotis darbo nebaigęs ir tada jau kaip iš šlangos į viršų pavaro doh.gif gerai kad nors pats savęs dar neapsilaisto doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 13 liepos 2016 - 06:37
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 07 13, 07:14)
Dabar api katinus bigsmile.gif Maniskis taip susivele. Pet tuos namus visai apleidau katinuka. Dabar toks velimosi laikas. Ziema taip nebuvo. Ale suvela ant suvelos. Net drebulys ima kutinejant katuka. Zodziu merginos prisidirbau. Bandziau su zirklutem. Na ner sansu ispesiot visko. Taigi nusprendem nupirkt masinele. Ieskosiu siandien. Kokia tyliau veikiancia. Na ir savaitgali prasieisiu per Staselio pilvi. Ataugs, ner bedos. Tik bijau skust, kad tik nesuzeisciau. Vyras ramina, sako, ten apsauga, groteles, neitrauks odeles g.gif Ka Jus manot? Ar kirpot kuri su masinele?
Papildyta:
Kad mane...nepagyriaus Vilkros salio doh.gif Na labai grazutis, jaukus thumbup.gif

Labukas.
Tašės pilvas nuskustas visiškai. Bet pati aš dėl Tašės būdo nerizikuoju skusti, tačiau vežu ir ją su mašinike patvarko šukuotojos ir su tuo trimeriu išpjausto povilnę. Nušukuota būna labai gražiai. Patvarko ir jos kelnes, nes užpakalio neduoda šukuoti.
Karalius Kingas šukuotis nenori, bet prievartinai sušukuojamas ir sąvėlų nėra.

Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2016 07 13, 07:37)
Labas rytas 
Vilkra - šalis nuostabus  4u.gif  bigsmile.gif  modelis - irgi  biggrin.gif  aš tą patį kaip ir Lisitėja pagalvojau  biggrin.gif kaip modelis skraidė su šaliu  biggrin.gif
Bela pas paršutį svečiavosi  thumbup.gif
Azu - Cukriuks gerai pasakė, greit tegul neša tau kontraktą  4u.gif
Reginok - ką jau ten bepatarsi Grikiui  smile.gif ir su viena dėžute bėda buvo  smile.gif  dabar tikrai vargas katinėkiui, o dar šiom dienom turi atkeliauti seniai žadėta karstyklė ir dar vienas tuneliukas su kūbu  Grikiui tai iš vis pasimes katinėlis nuo tokios gausos, gal net pakūs truputį  g.gif  o Kruopai tai gerai - ana įsitiminusi kad jos raina suknelė jai idealiai tinka ir  nesivargina dėl tokių smulkmenų
Beje - aš labai pikta ant savo aukštamy*io, parėjus vakar radau permy*ta per tūliko kraštą  doh.gif  jau antrą kartą šią savaitę  doh.gif  kraštai kakdėžės aukšti, bet matyt nepakankamai o taip džiaugiausi kad gerą dėžę radau nupirkti. Uokingiausia kad ne specialiai jis taip padaro - užsižiopso naivuolis ir lradeda stotis darbo nebaigęs ir tada jau kaip iš šlangos į viršų pavaro  doh.gif  gerai kad nors pats savęs dar neapsilaisto  doh.gif

Taip, modelis yra gražus.
Ir vardas modeliui tinka.

Prisikikenau iš Belos vakar.

Aš įtariu, kad Kingas tą pat daro ką Grikutis.
Mergos tiek prie jo lenda - Fogi ir Niksė, kad jis tiesiog fiziškai tą WC karštą persiusioja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 13 liepos 2016 - 07:58
Labas rytas 4u.gif Pas mus lynoja nuo ankstyvo ryto.

QUOTE(Erode @ 2016 07 12, 23:17)

Vidam, išmislas, jei katei sumažini davinį - ėda. Ir nugaravusį. Kokį duosi.
Garbės žodis, princesės visos pas jus gyvena... To neėda, ano neėda.

perku po 10 kg ir dalinuos perpus. Po 5 kg kažkaip suėda per du mėn mano 4 katės.

Gali būti kad pabadavus viską ėstų, bet pagalvoju, jei jai neskanu...aš juk irgi nenoriu valgyti kas neskanu g.gif jei būtų badas, tai juk irgi viską valgyčiau biggrin.gif Šį rytą net jautienos neėdė, ryte kaip visada rėkdama vedėsi į virtuvę, o lėkštėje uostė uostė iš visų pusiu ir net neparagavo, Vakar pirkau, matyt papuolė karvės kokios senos. Tik parą pašalo gal per mažai. Negaus porą dienų, o jei ką-visai nebepirksiu.

Pagal mane per mažai duodi katėms ėsti, užtat tau ir rėkia rytais ir Fogi ne be reikalo keikiasi lotuliukas.gif 5 kg keturiems katinams dviem mėnesiams. Maniškė mėnesiui apie du sutriauškia, gal ir negerai kad pastoviai valgo, bet ji po keletą grūdelių n kartų per dieną sukramsnoja.

O veliasi pilvas tikrai, ypač pakinkliai ir pažastys, kasdien randu besiformuojančius kukuliukus, kurie su dideliais triukšmais pašalinami. Tokia pakulinė ta papilvė, gal su kokiu kondicionierium patepti, bet gal nesveika, juk prisilaižys g.gif
Atsakyti
Grikelis mane vakarais vedasi prie bliūdelio maisto prašyti nes gi porcijomis gauna po truputį per kelis kartus. Tai atsiveda ir 'mam, duok katinėliui valgyti. Sakai neduosi? Ai, nu gerai, tada paglostyk. Žinoma geriau būtų kad paglostytum ir valgyt duotum. Sakai tik paglostysi? Ai, nu gerai. Glostyk'
Erode - jo tame ir reikalas perpypia per kraštą ne todėl kad žymėtų o tiesiog dėl savo dydžio ir žioplumo doh.gif reiks iš naujo ieškoti pypdėžės su kraštais iki dangaus g.gif
Atsakyti
Vėtriuk, susigalvojau pramogą darbe, atsidariau NTzemelpis.lt puslapį ir žiūriu pagal vietovę, ką dar netoli tos vietos siūlo biggrin.gif tai tokių architektūros šedevrų tuose galuose yra biggrin.gif pvz : http://ad.ntzemelapis.lt/853057294
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 13 liepos 2016 - 09:15