Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

QUOTE(Erendira @ 2016 07 12, 16:39)
Skubus klausimas !!!

Nu va, jei viena savaite vėliau, tai gal ir susigundyčiau...

QUOTE(Colomba @ 2016 07 12, 16:46)
Kelionė su nuotykiais. Buvau tik čia įdėjusi foto autobuso po avarijos. biggrin.gif
Barselona labai patiko, gražus miestas. smile.gif
Peržiūrėsiu foto ir kelias gražesnes įkelsiu. biggrin.gif
Kur gyvenom, šeimininkai turėjo katiną, Pepe. Niurkėm mes tą katiną, o jis pas mus pastoviai į kambarį ateidavo. biggrin.gif Naktį kartais pasibraižydavo, įleisdavau - apeidavo, patikrindavo ar visos miegam ir išeidavo biggrin.gif

Aha, autobusą tai mačiau. Aikčiojom čia visos. Įdėk dar nuotraukų ax.gif

QUOTE(gielux @ 2016 07 12, 17:27)
Šiandien ploviau kakadėžę, man tik pradėjus pilt kraiką, princesijai prispyrė, pradžioj mažo, o po to, kad man per mažai nepasirodytų dar ir didelio  blink.gif

Nu tai reikia iš karto išbandyti, a vdrug ne tokį kraiką įpilsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 07 12, 16:37)

Nu tai reikia iš karto išbandyti, a vdrug ne tokį kraiką įpilsi biggrin.gif

Beveik taip ir atrodė..pala pala, tuoj išbandys, dar palauk, vėl bandysiu. Viskas ok, dabar gali pilt blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 07 12, 17:49)
Beveik taip ir atrodė..pala pala, tuoj išbandys, dar palauk, vėl bandysiu. Viskas ok, dabar gali pilt  blink.gif  lotuliukas.gif

Prisijuokiau. Ypač, kur duris uždaryt. Ojetus, varyčiau atostogų su Jomuku, kaip miela, kur Erendira siūlo, kaina super, betgi Jomiui sumokėta už stovyklą, o aś viena dirbu su pediatre. Priminėt kakdėžės plovimą.... doh.gif
Atsakyti
Pabandžiau nufotografuoti savo ką tik baigtą šalį.. Na- nespėjau pakui modelį lakstyti smile.gif

user posted image

Atsakyti
Labai gražus šalis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 07 11, 22:22)
Kai pradejo ziuret profesionaliai ir vardinti, zabtai atsidare..

Nenorejau ir as tau nuotaikos gadinti, bet tas namas gali buti geriausiu atveju summer hause-ne daugiau. Tik paziurejus video-supratau , kad tai tiesiog buves namelis ir dastatytas garazas -virs jo kambariai. Nieko gero nebutu buve. Namas butu saltas-ji reiktu apsildyti VISA. Be to butu dregnas.
Fu, man net palengvejo, kai perskaiciau, kad apsigalvojote.
Uz tokius pinigelius kuriuos planavote investuoti siauliu rajone rasi ''normalu'' nama. Nenuleisk mazute ranku ir nenukabink nosies. Rasi, rasi, rasi!!!! Pamatysi!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukrinė avelė: 12 liepos 2016 - 17:37
QUOTE(gielux @ 2016 07 12, 18:19)
Labai gražus šalis  wub.gif

Ačiū

tik dabar pamačiau, kad aukštyn kojom panelikė jį demonstruoja..
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 07 12, 17:02)
Šiandien man šioks toks nusivylimas...nebebus Nikitai Roylal 400+400. Buvau dviejose vietose, tai juos perspėjo Royal gamintojai. Vieną pakutį dar gavau. O dabar jau bus brangu. Reikia pagalvoti į ką keisti kad jinai valgytų. Šiandien įpiršo Hills dviejų rūšių paragavimui, tai net neparagavo, pauostė ir "užkasė" kaip netinkamą.

Šponkiuko kokios gražios globotinės wub.gif  Vis tik abi globosi? Turėtų pasidovanoti, nors gal berniukai labiau norimi.

As maitinu Hill'su adult chicken optimal care, tai Hipė pradėjo pleiskanoti.

Monstrės kol kas abi pas mane, pagal planą iki savaitgalio.

Erendira, prisiminiau narvą ir maistą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 07 12, 17:02)
Šiandien man šioks toks nusivylimas...nebebus Nikitai Roylal 400+400. Buvau dviejose vietose, tai juos perspėjo Royal gamintojai. Vieną pakutį dar gavau. O dabar jau bus brangu. Reikia pagalvoti į ką keisti kad jinai valgytų. Šiandien įpiršo Hills dviejų rūšių paragavimui, tai net neparagavo, pauostė ir "užkasė" kaip netinkamą.

O jus butinai norite tokiu pakuociu? Suaugusiu meinams maitinate?
Yra http://www.zoomaista...anin_maine_coon 10kg pakuotes su 37% nuolaida 47.08 Eur, pristatymas nuo 29eu nemokamas, tai kilogramas panasiai ir gausis kaip tos dvigubos pakuotes.

vilkra labai grazus salis ir modeliukas wub.gif

Dar gal sudomins ka galioja tik siandien 5€ nuolaida perkant nuo 19€, kodas DOVANA5 www.pet24.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reginok: 12 liepos 2016 - 18:38
Kokia įdomi technika.Labai gražu 4u.gif Turbo modelis, kai aš ją mačiau gyvai, tai taip ir įsivaizduoju besiplevesuojančią su šaliu. lotuliukas.gif
Maniškis gerai valgo Advance. Hilsas visai nepatiko.O dar geriau varo Joserą, ekonominę doh.gif .Perku, nes brolio katai mano mažiuką apvalgo.Jie šeriami puikiai, net žalios žuvies gauna, šeimininkas žvejys.Kaip vaikams svečiuose skaniau, taip ir katinams. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 07 12, 19:33)
Kokia įdomi technika.Labai gražu 4u.gif Turbo modelis, kai aš ją mačiau gyvai, tai taip ir įsivaizduoju besiplevesuojančią su šaliu. lotuliukas.gif
Maniškis  gerai valgo Advance. Hilsas visai nepatiko.O dar geriau varo Joserą, ekonominę doh.gif .Perku, nes brolio katai mano mažiuką apvalgo.Jie šeriami puikiai, net žalios žuvies gauna, šeimininkas žvejys.Kaip vaikams svečiuose skaniau, taip ir katinams. doh.gif

Joserą Trišė irgi dievina. Buvau nupirkus geresnio-. Žvilgsnis- " o kodėl mano bliūdelyje kažkoks ŠŠŠŠš. blink.gif Duok maisto..." Šiap ne taip per kančias ir maskuodema joseroje sušėriau. Dabar jau perku tik joserą- pamaišau vieną rūšį su kita- bet nebeeksperementuoju.
Atsakyti
Sveikos, jau kiek praleidau neparasydama biggrin.gif nespeju su naktiniu grafiku lotuliukas.gif bet pasiemiau pora iseiginiu sia sav, norejau ketv,penkt. bet agenturos tas vyras kuris mus priziuri ar kaip cia pavadint, paprase gal galeciau trec, ketv. bo zmoniu neturi nusiust, o man kas, as pagalvojau jei gauciau kontrakta kad nebutu neisnaudotu atostogu man, nes agentura ne kokia firma paims po to ir nuplauks man viskas, tai geriau nors namie patingesiu drinks_cheers.gif pasisakiau vaizeriui kad nebusiu dvi dienas, atsakymas: "I kill you" doh.gif
Vetra dziaukis dabar nusivylus, kai tik svajone subliusko, o ne kai rupesciai pecius uzgriuvo, buk optimiste 4u.gif o mes tave visalaik palaikysim group.gif
Vilkra salis fainas, is kur tiek kantrybes man turet? g.gif
Erode o is kur to D3 gaut, man daznai energijos stoka, gal nuo naktinio darbo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 12 liepos 2016 - 19:01