Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Sveikos mergickos, pavydu jum susitikimo, matosi kad smagu buvo 4u.gif
Vilkra su Aist pasikonsultuok siuo klausimu
Grikio dezutes ipatumai thumbup.gif primena ta katina kur isibegejes i dezute nerdavo ir apsirengdavo
Kruopa rimtuole
Sponkiaus mazyles kokios mielos, pasilik abi, beje kaip Spygalai sekas naujuos namuos?
Olio poza superine thumbup.gif Net Trise uzpavydejo
Atsakyti
Pas Gusta ne kabes, o plokstele buvo.
Prisipazink kiek uzgiedojo?
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 07 07, 18:32)
Pas Gusta ne kabes, o plokstele buvo.
Prisipazink kiek uzgiedojo?

Pasakė plokštelė - nebepadės- tik kabės- pigiausios vienspenkinulisnulis.. labai reiktų (labai labai ) kitos nuomonės- geriausia nesuinteresuotos..
Atsakyti
Magnuna aš jau namie smile.gif ir Grikio tuneliukas namie tai jei tau patogu tai prie Bigo gyvenu smile.gif
Atsakyti
Ai- va:

meeto sesės dvynės... kai susikibo rankomis tik susitikę, tai atplėšėm išvažiuodamos:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 07 07, 18:44)
Ai- va:

meeto sesės dvynės... kai susikibo rankomis tik susitikę, tai atplėšėm išvažiuodamos:

Vos vos atplėšėm... jau ten susitarė kaip miegos, kur miegos, kas pas ką važiuoja ir t.t. biggrin.gif

Šiandien Ieva tik pergyvena, kad Vaiva adreso mūsų nežino lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 07 07, 19:36)
Pasakė plokštelė - nebepadės- tik kabės- pigiausios  vienspenkinulisnulis.. labai reiktų (labai labai ) kitos nuomonės- geriausia nesuinteresuotos..

Vilkra nežinau kie taviškei metų, bet mano sūnenui irgi sakė tik kabės laukit 14metų ir dėkit paskui sesuo nuvedė pas kitą ortodontą jam buvo 11m tai sako tikrai plokštelė padės ir dabar nešioja plokštelę, gražiai apsistumdė tie dantukai, aišku su kabėm sakė rezultatas būtų geresnis , bet ir nereikia ten kad milimetrais viskas būtų čiki biggrin.gif
Aš bijau apie savo vaikus pagalvoti, pas mus su vyru dantys kreivi, tėvai nelabai žiūrėjo, tai primetu kokius genus maniškia periimė, jaučiu paskolą reiks imt kad dabtis vaikams sutvarkyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 07 07, 18:36)
Pasakė plokštelė - nebepadės- tik kabės- pigiausios  vienspenkinulisnulis.. labai reiktų (labai labai ) kitos nuomonės- geriausia nesuinteresuotos..

Gal pasakė viso gydymo kainą?

galima, aš surašysiu litais? tigiu dabar perskaičiuoti - paruošimas kabėms kainavo apie 120 lt (tokias gumytes tarp dantų įspraudžia), kabių klijavimas ant vieno žandikaulio (mums reikėjo ant avbieju) 1200 lt, (vadinasi, x 2), paskui apsilankymai kas 6 savaites lyg po 80 lt, o gal po 50, nebepamenu. Kabes rinkomės paprasčiausiai, grožiams pinigų nebuvo... (pradėjom 2013 m. pradžioje)

kabes vaikas nešiojo 1,5 metų, paskui darėmės plokšteles (gal 150 EUR g.gif ), nešiojam iki šiol, lankomės kas 2 mėn, apsilankymas 15 eur.

tai va, viską suskaičiavus ir gautųsi 1500 eurų. Bet čia per trejus metus.

O šiaip, pagooglink klinikų kainoraščius, kai aš ieškojau, bent 60 proc klinikų juos skelbė internete.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 07 liepos 2016 - 17:51
Nu va pirma uzgooglinau su kainom.... http://www.euklinika...ndex.php/kainos Cia gal tau visa kaina uz visa gydyma sugiedojo, o gabaliukais isidestys .....
Atsakyti
Nu,pavarot merginos.Kaip tik aš darbe, tai nuo kalbų tema pučiasi doh.gif
Jo, pintą lėkštę aš palikau, gal tegul pas tave pagyvena(iki kito karto).Gal dar priimsi kad į svečius. blush2.gif
Jau šitos sesė dvynės wub.gif Man tai Vilkros didžioji įspūdį paliko.Ryški mergina wub.gif
Iš viso visų vaikučiai labai mieli , tokie mandagūs wub.gif Man patinka drąsūs, be kompleksų vaikiukai.
Trišė, kokia susirūpinusi.
Mėtutė, baltakojytė wub.gif
Grikėnas kaip sraiginas su namuku. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 07 07, 19:06)

Iš viso visų vaikučiai labai mieli  , tokie mandagūs wub.gif Man patinka drąsūs, be kompleksų vaikiukai.

Ir man vaikai įspūdį paliko, visi tokie geri, klausantys. Nesvarbu ar mama, ar kuri teta ką pasakė - be atsikalbinėjimų darė ką paliepti wub.gif

Nu Ieva tik su stebuklingais žodžiais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 07 07, 18:12)

Nu Ieva tik su stebuklingais žodžiais  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif šis epizodas gerulis buvo
Atsakyti