Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

QUOTE(Rustė @ 2016 07 12, 12:33)
Čia man toks jausmas buvo, kad jei paimsim kitą, tai Tiga pasimirš, mes ją išduosim...

Tikiu, bet ar tai tiesa? Juk ne? Viskas bus gerai - jūs išsaugosit Tigą ir padėsit kitam. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 07 12, 12:33)
Čia man toks jausmas buvo, kad jei paimsim kitą, tai Tiga pasimirš, mes ją išduosim...

MB taip irgi galvojo po Kaukutės. O man jau po Leslės rankos buvo visai nusvirusios
Atsakyti
Ruste console.gif
Kai į vaivorykštės šalį išlydėjau savo rainiuką, visiems sakiau - nebus man daugiau jokių katinų, nekenčių jų.Sakiau jei bus kada nors katinas, tai bus kaip Fredžiukas, rainas, kaimiškas.Nebuvo mano planuose pūkuoto padaro. O va gyvenimas suvyniojo viską kitaip.
Taip, kad neišsigalvok, ir kai širdis suvirpės pamačius gyvuliuką, žinosi, kad tai tau skirtasis.Neišsitrina jie taip paprastai iš atminties.Tas kitas bus kitas, o Tiga visada bus Tiga.
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 07 12, 14:12)
Tikiu, bet ar tai tiesa? Juk ne? Viskas bus gerai - jūs išsaugosit Tigą ir padėsit kitam. smile.gif  4u.gif

Čia bus tik globotinis, nebūtinai jis liks. Mažas, pažiūrėsim kaip jis čia jausis.

QUOTE(vilkra @ 2016 07 12, 14:13)
MB taip irgi galvojo po Kaukutės.  O man jau po Leslės rankos buvo visai nusvirusios

Tau su Lesle išvis labai labai liūdna istorija, nenuostabu, kad rankos nusviro. bet Trišei vis tik pasisekė!

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 07 12, 14:44)

Žiūrėsim, šiuo metu noras kažkam padėti, nes daug kam pagalbos reikia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šiandienos perlas: "priekiba plastekineis baldais"
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 07 12, 15:40)
Šiandienos perlas: "priekiba plastekineis baldais"

Išversk lietuviškai, nes neįkertu absoliučiai kas tas Yr lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 07 12, 15:43)
Išversk lietuviškai, nes neįkertu absoliučiai kas tas Yr lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

manau "prekyba plastikiniais baldais" ieškojo biggrin.gif
Atsakyti
Skubus klausimas !!!

Gal kas nori savaitei į turkiją 2 asmenims (skrydis šį sekmadienį, kaina (abiejų kelialapių) 250 eur. įeina skrydis, nuvežimas oro uostas- viešbutis - oro uostas, viešbutis.

Giminaitei atliko netikėtai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 12 liepos 2016 - 15:44
Laba diena, merginos smile.gif

ateinu pasigirti, nors šiek tiek ir ne į temą ax.gif
Su mažyle buvom dviejų mėn. patikrinimui pas gydytojus, tai sveria 5,7 kg ir yra 62 cm. wub.gif
Dar mėnuo ir pasivys Meduolį, jis sveria 6,5 kg biggrin.gif

Vėtra, labai gerai, kad viską išsiaiškinot, prieš įsigydami namą 4u.gif

Šponkiuk, monstriukai gražuoliai wub.gif

Įdedu savo karalaitį, kad visai nepamirštumėt, nors foto sena, naujų neturiu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Reginok @ 2016 07 11, 22:58)
Colomba jums sveikatos daug 4u.gif , kad kvaraba greiciau nuo jusu atsikabintu.

Mane prašom tujinti. Nejaukiai jaučiuosi, kai man sako "jūs". biggrin.gif

QUOTE(Magnuna @ 2016 07 12, 07:51)
Colombėli - tau sveikatos  4u.gif  ir sėkmės Očiui naujjose namuose  4u.gif

Laikausi. Poilsis namie iki penktadienio. biggrin.gif Otis lyg ir neblogai, su šunimi susipažino, šuniui įdomu, bet Otis apšnypštė. Tačiau nieko blogo nevyksta. Laikau kumščius dėl jo. smile.gif

QUOTE(Daredi @ 2016 07 12, 10:15)
Colomba, o kaip tavo kelionė? Gal ir pasakojai, bet aš kažkaip nepamačiau ax.gif Peršalai ar kas dabar? Sveik 4u.gif

Kelionė su nuotykiais. Buvau tik čia įdėjusi foto autobuso po avarijos. biggrin.gif
Barselona labai patiko, gražus miestas. smile.gif
Peržiūrėsiu foto ir kelias gražesnes įkelsiu. biggrin.gif
Kur gyvenom, šeimininkai turėjo katiną, Pepe. Niurkėm mes tą katiną, o jis pas mus pastoviai į kambarį ateidavo. biggrin.gif Naktį kartais pasibraižydavo, įleisdavau - apeidavo, patikrindavo ar visos miegam ir išeidavo biggrin.gif

Vėtriuk džiaugiuosi, kad statybininkas pamatė visus brokus ir nepasiėmei paskolos. unsure.gif Manau, kad į visus norimus pirkti pbjektus, vežtis statybas išmanantį žmogų būtina.
Atsakyti
Šiandien man šioks toks nusivylimas...nebebus Nikitai Roylal 400+400. Buvau dviejose vietose, tai juos perspėjo Royal gamintojai. Vieną pakutį dar gavau. O dabar jau bus brangu. Reikia pagalvoti į ką keisti kad jinai valgytų. Šiandien įpiršo Hills dviejų rūšių paragavimui, tai net neparagavo, pauostė ir "užkasė" kaip netinkamą.

Šponkiuko kokios gražios globotinės wub.gif Vis tik abi globosi? Turėtų pasidovanoti, nors gal berniukai labiau norimi.
Atsakyti
Sveikos
Colomba, linkiu kuo greičiau išsveikt 4u.gif

Princesija odegotoji siaučia namie
Kaip tai čia ne mano narvas?
user posted image

Ku ku, Rudasis, tu kur?
user posted image
Mes šiap jau tai čia bendraujame, prašom duris uždaryt
user posted image
Santaaaaaaaaaa liučijaaaaa
user posted image

Šiandien ploviau kakadėžę, man tik pradėjus pilt kraiką, princesijai prispyrė, pradžioj mažo, o po to, kad man per mažai nepasirodytų dar ir didelio blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Vidam @ 2016 07 12, 16:02)
Šiandien įpiršo Hills dviejų rūšių paragavimui, tai net neparagavo, pauostė ir "užkasė" kaip netinkamą.

Bela irgi kasa viską, bet kaip užkasa, taip ir atsikasa biggrin.gif Su konservais panikavau, vis netikdavo, pastoviai išmetinėdavau, bet Erodė pasakė šventą teisybę - maisto per daug. Negavo porą dienų nieko, tik sausekas (kurį prieš tai užkasė biggrin.gif ) šiandien įkliunkinau konservuką, vajezus kaip suputo viską iki paskutinio kasniuko. Ir sauseką suvalgė per tą laiką.
Atsakyti