Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Vėyriuk, nu ir gerai, kad nusivežėt statybininką, dabar galvos neskaudą tokį statinį nusipirkus smile.gif

QUOTE(Reginok @ 2016 07 11, 23:58)
Šponkiuko vis noriu paklausti kaip senbuves katukes gyvena, juos Spigala buvo isjudinusi, tai dabar ar zaidzia- laksto, ar po senovei vel viskas? Ir kaip reaguoja i Monstriukus?

po to kai Globotiniai iššidovanoja, tai pirmos savaitėm bugi labai meili būna, dėmesio reikia. po to vėl po senovei fyfa patampa ir nelieskit manęs..

Bėje turėjau globotinę, kurią Katia (Katiūša) vadinau biggrin.gif

Zugi tai po poros metų, jau turėtų pavirsti į katiną, jau ir ant žemės būna, kad galiu prieiti ir paglostyti. Į vonios monstriukus ji visai nereguoja, o va Hipė ir Bugi tai įnypščia, urzgia ir muša verysad.gif tai dieną kol mūsų nėra ir naktimis, jas uždarom į vonią. vakare einant valytis dantis reikai pasiimti konservą, nes nors ir jos dar laisvėje, atvaro iš paskos į vonią ir pradeda lipti kojomis į viršų doh.gif ir pilna gerkle rėkti biggrin.gif

Stebi monstriukus:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 12 liepos 2016 - 07:20
Labas rytas 4u.gif
Vėtriuk - suprantu kaip nesmagu kai jau mintyse apsigyvenai ten ir čia pasirodo kad viskas stoja. Bet teisingai mergaitės sako - geriau iš anksto susižinoti visus defektus ir šaunuoliai judu su TB kad profesionalą nusivedėt 4u.gif jeigu tvirtai apsisprendėt ieškotis namo tai tikrai rasit savąjį 4u.gif
Šponkiuko vonios monstriukai labai mieli wub.gif iš tiesų Šponkuti, turi talentą pagauti kadrus 4u.gif
Reginok - vaje kokia saulėta meilybė wub.gif
Pas man Grikelis turi rytais neišsprendžiamą dilemą biggrin.gif - kaip vienu metu apsivilkti ir tuneliuką ir dėžutę smile.gif laksto ryte nuo vieno prie kito panikoje ir niekaip neapsisprendžia ką vilktis biggrin.gif visai kaip aš ryte kai nežinau ką apsivilkti į darbą biggrin.gif
Dar labai prajuokino Erodė 'nėr gyvenimo' lotuliukas.gif
Colombėli - tau sveikatos 4u.gif ir sėkmės Očiui naujjose namuose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 12 liepos 2016 - 07:53
QUOTE(Reginok @ 2016 07 11, 23:58)
O man idomu ar seimininkai zino namo bukle, nes arba nesupranta ir del to parduoti ilgai negali uz uzlauzta kaina, arba nuslepia unsure.gif trukumus ir parduoda su posakiu ''po manes nors tvanas'' doh.gif Nepergyvenkite Vėtra.l, gerai kad nenupirkote kate maise 4u.gif . Ir kaip mano vyras sako jeigu turi svajone, ji viena diena tikrai realizuosis, tik reikia sulaukti 4u.gif
Šponkiuko vis noriu paklausti kaip senbuves katukes gyvena, juos Spigala buvo isjudinusi, tai dabar ar zaidzia- laksto, ar po senovei vel viskas? Ir kaip reaguoja i Monstriukus?
Erode o kaip jums pasireiskia vit.D trukumas? Kad Lietuvoje mazai tos saules, kazkur skaiciau kad vos ne kas antram yra trukumas, tik zmones nezino to unsure.gif
Colomba jums sveikatos daug 4u.gif , kad kvaraba greiciau nuo jusu atsikabintu.

Tikrai džiaugiuos dėl Vėtros, nes ji nepirko "katės" maiše.
Labas rytas.
Ir tikrai tikiu, jog svajonių namukas atsiras. Tik reikia norėti.
Man ima stigt energijos - aš viską tingiu daryti. taip man pasireiškia. Kadangi dirbu med įstaigoj, tai daraus tyrimą ir geriu. Profilaktiškai irgi vartoju. Lietuvių būklė blogesnė nei sakai, Reginok. Netrūksta D3 vienam iš 10...

Visoms sveikatytės. 4u.gif
Atsakyti
Vėtriuk, tikiu , kad nusivilimas yra , bet sveikas protas duoda nurodymus, impulsyvumas nieko gero 4u.gif Name labai lengva tokiu trūkumus paslėpti atseit retai būnam dabar vėsu, kvapas išvėdinsit, paskui pasirodo vartai kokie garažo stringa, tai koks boileris sugedęs, tai kondiške ir t.t. o visa tai kainuoja, o kur dar vamzdyna gal žiemom užsąla kanalizacija bei vanduo, taip mano draugams yra kurie pirko namą soduose doh.gif Žiemą užsąla vanduo mažas vaikas net nuspraust negali doh.gif Gerai jei žiema nešalta o jei virs -20 viskas ax.gif Bankytik ieškotis kotedžiuko tipo blush2.gif puikus variantas ir savos žemės yra ir nereikia jai lenkti nugaros biggrin.gif

Tai kad Magnuna pažiūrėk koks oras ant LT tai lyja, tai saulė, tai dušniakas tai Grikiui sunku ir apsiprest , kas po kiek minučių bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 12 liepos 2016 - 09:10
parašiau MB kaip Vetriuko namas nužiųrėtas pastatytas, tai mb ir rašo :
"kaip ir su viskuom Lietuvoj perkant smile.gif parašyk, kad reikia džiaugtis. pas mane atvažiuodavo jau nusipirkę iš 2 dalių suvirintą mašiną už 80 proc naujos mašinos kainos. Va tada jau reikia verkt.."
Atsakyti
Laba diena moteriškės 4u.gif
Kiek priplepėjot, kiek naujienų visokių, vaje vaje...
Vakar skaičiau apie Vėtriukės namą. Sutikau su visom pasisakiusiom, paskui pažiūrėjau filmuką, pagalvojau, kokius pastebėjimus parašyti, o šiandien atsidarau ir matau, kad vsio, baigtas kriukis namu. Tikiu, kad nusivylimas baisulingas, jei net planavai ką ir kur statysi. Bet su tokiais namo trūkumais tai prapultis visiška. Vadinasi ne jūsų namas, kaip ir rašė merginos.
O jūs tikrai tikrai norit namo? Tvirtai apsisprendėt, visus privalumus ir trūkumus aptarėt? Nes pastatytą namą rasti kokybišką, be statybininkų broko, be nusidevėjimo labai labai sunku. Gal geriau imti paskolą statytis naują namuką sodo sklype pagal save nuo pat pradžių, o poto pardavus butą paskolą grąžinti?
Aš gyvenau už Vilniaus soduose daug metų. Savas kiemas, daržas, viskas puiku. Bet mūsų namas nenaujas buvo tai su košmaru atsimenu šildymą žiemą, vietinės kanalizacijos problemas ir važinėjimą. Dukra mažesnė buvo, tai visi darželiai, būreliai, logopedai...aš dirbau amžina taksiste.

Šponkiuk, kokie tavo monstriukai wub.gif Nufotkinti tai tobulai. Ir stebėtojai užėmę savo pozicijas biggrin.gif

Reginok, sveika prisijungus 4u.gif Tavo Persikutė kaip iš atviruko, jau tokia wub.gif wub.gif

Colomba, o kaip tavo kelionė? Gal ir pasakojai, bet aš kažkaip nepamačiau ax.gif Peršalai ar kas dabar? Sveik 4u.gif

Nuotraukų FB nemačiau...ar dar yra be manęs, kurios FB nefiguruoja?
Atsakyti
Merginos norinčios prisijungti į fb grupę, parašykit man a.ž su el pašto adresu, kurį naudojate FB, atsiųsiu pakvietimą prisijungti prie grupės.
Atsakyti
Ruste, taip greit naujas rainakėlis pas jus atkeliaus?
Grikis kaip neapsisprendusi mergaitė, dėžutė ar tunelis, tunelis ar dėžutė? O Kruopa tikriausia kaip bernaitis, ką apsirengia tai ir gerai lotuliukas.gif
O aš Mėtos beveik nematau... šiaip slankioja kaip uodega paskui mane, kur aš, ten ir ji. O dabar grįžo dukra iš stovyklos, tai viskas, aš reikalinga tik pamatinti. Miega, guli ir būna pas dukrą kambary. Pridirba zbitkų, dukra neapsikenčia ir išmeta už durų. Mėta nueina paėda ir vėl atgal prie kambario durų miaukia iki beprotybės, šokinėja ant rankenos. Dukra vėl įsileidžia iki kitos Mėtos zbitkos. Ir taip pasaka be galo.... biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas ir šiek tiek darbinių atostogų, kaip taikliai pastebėjo Erodė hihihi.gif

Reginok, sveika prisijungusi 4u.gif Katiuša tikra krasavica wub.gif

Vėtriau, žinai, džiaugiuosi, kad taip greit ir neskausmingai viskas išsisprendė. Aš, kaip ir Daredi, pažiūrėjus atidžiau įrašą turėjau krūvą pastabų blush2.gif Ir apkritai, žinok, mudu su MB abu norėjom namo, aš žinojau, kas yra jame gyventi, jis nelabai tačiau šiaip yra krapštukas-inovatorius, tai ir taip nėra viskas jame gyvenant paprasta.. Na, mudvi jau ir gyvai apie tai kalbėjom... o jei TB abejoja... žinai, būna juk ne tik vasara ir graži gamta, būna šlapias spalis, snieguotas sausis, ir bet koks dalykas, kuris vasarą neatrodė tragedija, kaip drėgnoka ta vonia rūsyje ar pan, ta tragedija gali patapti. O dar šildymas... na ir taip toliau.

Šponkiaus monstriukai wub.gif

Mano Jonelis ėmė kažkaip šnopuoti.Buvo pasirodyt klinikoje - plaučiai švarūs, matyt, kas nosiukyje vyksta. Sako, būna po rino kartais taip. Stebim.

Grikučio vargai hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 12 liepos 2016 - 10:49
QUOTE(Daredi @ 2016 07 12, 11:35)
Ruste, taip greit naujas rainakėlis pas jus atkeliaus?

Aš taip logiškai pagalvojau, kad reikia gyventi toliau, yra kam reikia padėti. Tigos niekada mes nepamiršim, ji visada bus mūsų trečias katinas (Pilnas jos vardas Tiga Cakar Tribus - tiga cakar indonezietiškai 'trys letenėlės', tribus - lotyniškai 'trečia')

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 07 12, 12:00)
Aš taip logiškai pagalvojau, kad reikia gyventi toliau, yra kam reikia padėti. Tigos niekada mes nepamiršim, ji visada bus mūsų trečias katinas (Pilnas jos vardas Tiga Cakar Tribus - tiga cakar indonezietiškai 'trys letenėlės', tribus - lotyniškai 'trečia')

Nieks ir neliepia pamiršti, bet tiesa, kad yra tiek daug, kuriems noris padėti.
Ryte Kingas su Nika pjovės - vėl ta pat dainelė - rrrrrrrrrrr eueueuuuuuuuuuuu - miau, rrrrrrrrrrrrrrrrrrr- miau, MB sako - gal jie žaidžia, neik.
Bet aš nuėjau - Nikutė susijaudinus, uodega švysčioja, Kingas stoiškai stovi, kakteles surėmę - kaip įsimylėjėliai. Ir triukšmauja.
Priėjau ir užšnypščiau. blink.gif
Spruko kas sau.
Tada atsisuku - žiūriu Fogytė atslenka - tipo, jau keltis?
Tašė išlindo - nu ką, a jau bus valgyt?
Pašėriau, Nika neatėjo valgyt, visi kiti sukirto jos
porciją.
Klausykit, darbo tiek, kad net negaliu pasidažyt darbe. Visa negraži važiuosiu namo. biggrin.gif

Grikučio dilemos... doh.gif lotuliukas.gif wub.gif
Tigutė wub.gif
Kaip princesė ir jos pagalviukė su karūna?
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 07 12, 12:30)
Nieks ir neliepia pamiršti, bet tiesa, kad yra tiek daug, kuriems noris padėti.

Čia man toks jausmas buvo, kad jei paimsim kitą, tai Tiga pasimirš, mes ją išduosim...

Atsakyti