Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Kur visos dingot? Sulijot?
Ar labai dirbat? Nes aš dirbu net šlapia.
Atsakyti
Man atostogai biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai du vonios monstrus ganau šiuo metu.
Atsakyti
QUOTE(Reginok @ 2016 07 11, 01:44)
Aciu kas siltai priemete i seima  aciuks.gif

Sveikute, labai patiko katukas wub.gif Cia berniukas? Mergyte? Kazkaip praleidau.

Siandien darbo turejau vaje vaje. Kaip atsedau prie kompo 8val. taip atkeliau akis 17val. Uzia galva doh.gif
MB sumustinuka i lova atnese wub.gif daba kramsnoju ir Jus skaitau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos
Vėtra, šaunus namukas ir dar kartą kuo sklandesnio persykraustymo 4u.gif Jooo interjeras kaip diena ir naktis nuo eksterjero skiriasi blink.gif bet po truputį pasikeisite pagal save mirksiukas.gif
Ainu nuotykiai Rūgpienių kaime thumbup.gif O ji be pavadžio ten į lauką ėjo? ax.gif
Moliukas gėlininkas thumbup.gif
Grikelis-šypsenėlė wub.gif o Kruopikė kotais susirūpinusi biggrin.gif
Vilkros uodegos prakeiksmai thumbup.gif lotuliukas.gif
Reginok kokia sofos pošmena biggrin.gif kažką ryškiai geros sumanius padaryt, kad visiem bliogai būtų biggrin.gif
QUOTE(Erode @ 2016 07 11, 16:08)
Kur visos dingot? Sulijot?
Ar labai dirbat? Nes aš dirbu net šlapia.

Aš dirbu, kaip bebūtų keista doh.gif visą dieną prie pc neprišliaužiau doh.gif
Kaip Kingas? Nebekaukia ryte?
Atsakyti
Vonios monstrai:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 07 11, 18:16)
  Cia berniukas? Mergyte? Kazkaip praleidau.

Mergyte. Vet. gydykloje uzregistruota Persikutes vardu, bet man kazkaip neprigijo, mieliau man ja Katia- Катюша vadinti.

QUOTE(gielux @ 2016 07 11, 19:04)
  kažką ryškiai geros sumanius padaryt, kad visiem bliogai būtų  biggrin.gif

Oj, tikrai ne, ji ramybes isikunijimas, viskas ka ji gali blogo padaryti tai apsnipsti.

user posted image
Va toks kamuoliukas atsirado musu namuose beveik pries keturis metus, ji yra kaimo vaikas ir aisku neveisline, bet man ji tikra klasikine perse ax.gif
O buvo taip...visa gyvenima norejau persu kates, bet kai buvau maza daugiausiai galejau tureti paprasta kiemo katinuka, veliau savo seima ir 3 vaikai, tikrai buvo ne iki katu, paaugo vidurinysis sunus ir uzsimane katinuko, bet man gi galvoje tiek problemu iskarto vaizduote nupiese blush2.gif , pasakiau kad jeigu ir paimciau tai tik ryza persu katyte (nepykite kitokiu spalvu seimininkes bet man ryzas katukas yra kazkas nerealaus wub.gif). Nu tesiu toliau, pirkti negalejau- vyras nesuprastu, o rasti maza ryza dar mergyte ir visa tai persu pavydalu atrode misija neimanoma, nu ir gelezine atmazke pries sunu, bet jis pasirode labai uzsispyres vaikinas, narse internete, klausinejo draugus ir viena grazia diena: mama va telefonas dovanoja katyte. Taip ir atsirado mano mergyte ir kadangi aplinkiniams atrodo kad po triju sunu mums reikia butinai dar mergaites, as ja ir vadinu musu dukryte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 07 11, 17:24)
Man atostogai biggrin.gif

Kiek žinau, tai Tu dirbsi per atostogas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 07 11, 19:04)
Aš dirbu, kaip bebūtų keista  doh.gif visą dieną prie pc neprišliaužiau  doh.gif
Kaip Kingas? Nebekaukia ryte?

Kaukia. Kur jis dėsis, kaukia ir glostytis lenda. Ir man visas panas sukelia, tada aš turiu šliaužt iš lovos ir šert visas kates.
Atsigulu atgal - MB knarkia. doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Nėr gyvenimo. verysad.gif

Papildyta:
Vonios monstrai ir Katiuša. Jau tokio mielumo... wub.gif

Išgėriau vit D3 ampulę. Jau tokio šlyštumo nežinau kur bebūna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 11 liepos 2016 - 19:32
Koks puiki istorija apie Persikutę drinks_cheers.gif Rudas katinas ir rudas šuo tai jėga. thumbup.gif
Šponkiuko vonios monstriukai. Kažkodėl galvojau, kad jie didesni, o pasirodo visai mažiukai.
Kai būnam Palangoje, važiuojam saulės gaudyti už miesto, netoli viešbučio Medūza. Tai vis matydavau kaip suvažiuoja aitvaristai. Gulėdavau kopose ir žiūrėdavau, kaip jie slysta per bangas. Gražu wub.gif
O kam tą vitaminą D gerti vasarą reikia? Pabandyk ką nors iš B grupės, va ten tai smaradas, jaučiu ir skonis tokio pat bjaurumo. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 11 liepos 2016 - 20:17
Monstriukai labai grazus! Persikute kokia grazuole o istorija atsiradimo irgi labai grazi 😀
Vetriuk kaip sekesi banke? Gal jau nusipirkai nama, as cia pamaniau kad jei jau diinkinese nesudalyvauju gal kokios Vetrines bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 07 11, 19:32)
Išgėriau vit D3 ampulę. Jau tokio šlyštumo nežinau kur bebūna...

Fortrans 3 litrai. biggrin.gif

Labas vakaras biggrin.gif

Meeto nuotraukos kokios fainos, iš nuotraukų ir įspūdžių akivaizdu, kad buvo labai smagu. 4u.gif

Otis matuojasi naujus namus, bet kol kas dar laikykit kumščius. Šeimoje yra šuo, tai turi Otis ir su juo susidraugauti, plius ir šiaip jis gi linkęs stresuoti ir slėptis naujoje vietoje. Ką dabar jis ir daro.

Mačiau Dinka rašė, kad aš tyliu, nes ligoninėje. Panašiai - išleido namo, vaistų nelašino, nes nepatiko peršalimas (nesugebėjau į Lietuvą be nuotykių grįžti). Tai šiandien važiavau vėl į Kauną, sulašino, Bet paūmėjimas gana stiprūs, tai papildomai vaistus gaunu ir biuletenį prasitęsti teks. Pasiguodžiau. biggrin.gif

Vėtriuk sveikinu su naujais planais ir būsimais pirkiniais. smile.gif

Reginok kokia ryža kukulė wub.gif

Šponkiuko tavo mažiai nerealūs biggrin.gif Turi talentą pagauti kadrus. smile.gif
Skaičiau pasakojimą apie savaitgalį ir kaip vėl nori. Aš taip noriu atgal į Barseloną. biggrin.gif

Atsakyti