Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Sveikos 4u.gif

Kokios smagios Vėtros naujienos thumbup.gif Ale ir slapukė esi,šitokias permainas planuoji, o su mumis ir nepasidalini ax.gif Tikiuosi,čia ilgai rengtas planas ,o ne vieno vakaro projektas,nes iš tikro sutinku su visom mergaitėm,kad namas-tai dideli rūpesčiai,bet tuo pačiu ir dideli malonumai,be rūpesčio nebus ir malonumo ax.gif Mačiau namą,man irgi užkliuvo, kad daug ką reikia tvarkyti ,aš ieškočiau mažiau investicijų reikalaujančio ,kad ir brangesnio,nes jei daug ką darysit patys,tai gyvent amžinam remonte visai nenorėčiau,nebent tam turite daug pinigų ir galėsit viską sutvarkyti iš karto....Aš pati niekada name negyvenau,na gal išskyrus vaikystėje vasaras,kai būdavau pas senelius Pasvalyje,kai jie dar name gyveno,bet turėti savo nedidelį namuką buvo mano viso gyvenimo svajonė,kuri deja ,neišsipildė,kaip ir kitos svajonės..na,bet čia yra kaip yra ..dabar jau nenorėčiau gyvent name,nes nebėr sveikatos ,o ir vyriškų rankų nėra...turiu daržą- sodą,kuriame irgi nebėr sveikatos dirbti,žodžiu, ateina laikas ,kai ieškai komforto be didelių pastangų,tai gyvent bute man gerai...O Vėtrai linkiu smagių įspūdžių ir įkurtuvių

Šponkiuk,paskutiniais metais ,kiek buvau prie jūros,tai visada mačiau žmonių ,kurie su tais aitvarais jūroj laido,įsivaizduoju kaip smagu bangom čiuožti pačiam ...jau net žiūrėt yra smagu,o pačiam -tikras malonumas....smagu ,kad turit tokį fainą užsėmimą thumbup.gif

Ainu fainuolė švaruolė,mamos paiilgusi,net kaltūnus pešant murkia wub.gif

Grikiukas šypsūnas ir Kruopytė wub.gif

Naujokėlė ryžulė ,o gal ryžulis ,nebeatsimenu doh.gif wub.gif

Moliukas gėlininkas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 07 10, 21:48)

Vilkra, o kam maudote?

Todėl, kad:

1. ji eina į lauką ant pavadėlio. Agresyviai puola viską , kas juda ir turi sparnus ar keturias kojas. Rezultate- pūkšteli į kokią balą ( nešvarią, aišku)- pavadėlis gi neleidžia pasiekti tikslo
2. Miega ji su mumis... Mūsų lovoj...
3. nemėgstu murzių šalia savęs., tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2016 07 11, 09:39)
Šponkiuk,paskutiniais metais ,kiek buvau prie jūros,tai visada mačiau žmonių ,kurie su tais aitvarais jūroj laido,įsivaizduoju kaip smagu bangom čiuožti pačiam ...jau net žiūrėt yra smagu,o pačiam  -tikras malonumas....smagu ,kad turit tokį fainą užsėmimą thumbup.gif

Tikrai smagu, pračioje pradžioje labai baisu, kol mokaisi, o mes dar vistiek mokinukų lygio, tai labiausiai bijai kokios didelės klaidos nepadaryti. Palyginimui, plaukimas lygiu vandeniu (tarkim Svcencelėje, Kuršių mariose) tai kaip su automobiliu autostrada važiuoti, o jūroje per bangas, tai kaip per vingiuotą žvyrkelį važiuoti, negali nei kiek atsipalaiduoti, nes arba tu bangą imi, arba banga tave smile.gif Jau vis didesnes paiimu, bet pačių tolimiausių dar nešturmuoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 11 liepos 2016 - 08:51
Vilkra o tai pati neissiprausia? Giliukas terasoj po balas braido pas kaimynus pabėga, į jų agurkus pomidorus isiknisa bet paskui valosi svarutis būna nereikia prausti jo smile.gif

Sponkiau man tai baisu būtų kad kur nenunestu į jūra tas aitvaras smile.gif iki svedijos kai dėtų su geru vėjeliu lotuliukas.gif Šitas malonumas žiauriai brangiai atrodo smile.gif Pažiūrėti gražu, bet pati bijočiau kažkuo panašiu užsiimt smile.gif
Atsakyti
Man irgi labai baisu su aitvaru, papuls vėjo gūsis ir nuneš kažin kur doh.gif gerai kad dukra nesumąstė kada užsiimti tokiu sportu...išprotėčiau iš baimės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 07 11, 05:38)
Labas rytas mergaites smile.gif

Vaselis kaip visada pamates, kad atsibudau atejo pasisveikinti, pasiglaustyti wub.gif  Pasiglostem, pasimylavom. Dabar kavos ir i darba. Geros dieneles visoms 4u.gif  4u.gif  4u.gif

P.S. Sagyte, jokios budos ir voljeru. Imsim maza kudliu. Jis miegos lovoj, kaip ir visi kiti musu lepuneliai bigsmile.gif Bus pilnateisis seimos narys. Gyvens name. Istikro nemegstu didelio skalijimo. Reiks dar pagalvoti.

Vėtra, nu ir stereotipai... biggrin.gif Labas rytas.
Žinai, pasakysiu, kad katinus savo įsivaizdavau visai kitaip. Minkštus, neslenkančia vilna. Imamus ant rankų ir visai ne tokius kaip dabar.
Bet - mažas kudlius, greičiausia, bus lojikas, nebent tu paimsi protingą kiemsargiuką, ne kudlių.
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 07 11, 10:10)
Vilkra o tai pati neissiprausia? Giliukas terasoj po balas braido pas kaimynus pabėga, į jų agurkus pomidorus isiknisa bet paskui valosi svarutis būna nereikia prausti jo smile.gif

nebūna ji švari... nors ir laižosi.. plius balos pas mus.. tikrai purvinos... O kailis jos toks triušinis.. Nu žodž0 ji būna "kvepianti ir purvina"
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 07 11, 08:47)
Dėl spintų tai man tokią revizija reikia padaryti nes stovi tokie daiktai  kurių jau kokis 5 metus neemiau smile.gif

Ruste dalyvauk mamų mugėj ir parduok rūbelius smile.gif Galima neparduotus palikt labdarai smile.gif

Ohooo... bliamba, aš - 3x metus reviziją darausi.
Ir man vis maža vietos.
Tikrai, daug ką parduodu, madosangare galima parduoti irgi. Kapeikas duoda, bet vistiek.
Vinted.lt parduodu naujus netikusius daiktus, nes daugumą parsisiunčiu internetu.

Reginok naujokė katytė - saulutė.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 11 liepos 2016 - 09:59
Tai va kad nenuneštų, tai ir negalima eiti, kai pučia vėjas grynai nuo kranto, nes jei pamesi lentą ir jos nebepasigausi, į krantą praktiškai nėra šansų sugrįžti smile.gif yra saugumo taisyklės, kada negali eiti į vandenį smile.gif jei pakankamai stiprus vėjas, lentos pagalba tu gali plaukti 45 ar šiek tiek daugiau laipsnių (kai jau moki) į vėjo pusė, tokiu būdu tu gali sugrįžti iš ten iš kur išplaukei ar net arčiau, ir vėjas tavęs tolyn nenuneša, bet visa tai ateina su patirtimi, pačioje pradžioje plauki pavėjui ir po to tenka pakrante parpėdinti smile.gif , Aišku užsienyje yra vietų kur plaukioja pučiant nuo kranto, nes yra budinčios mokamos valtys kurios tave jei kas pargabens. Tai nėra taip baisu kaip atrodo, sunkioji dalis yra mokintis, nes visko nutinka smile.gif
Atsakyti
kas dėl kainos, tai priklausomai ar naują ar naudotą įrangą perki:

Naujas aitvaras jei pasiseka gali rasti už 800€, naudotą neblogą gali už 300€ nupirkti.
Lenta nauja nuo 300€, dėvėtą gali rasti už 200€
Trapecija (dedasi ant kūno, prie jos segasi aitvaro valdymo rankena) nauja nuo 100€ dėvėtą gali už 50€
Hidrokostiumą perki naują, nelabai norėtųsi svetimo, tai naujas nuo 120€
Saugumui jei esi nebent kiek mąstantis perki šalmą (lygiam vandenį nelabai reikia, bet banguotoj jūroje besimokinant sakyčiau privaloma) nuo 50€, liemenė (turi plūdrumo ir kažkiek smūgį jei prisižaidi sumažina - 100€

Tai grubiai jei viską naują perki gali sutilpti į 1300€, jei padėvėtą, per pus pigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 11 liepos 2016 - 10:24
Oho ,Šponkiuk,kokios sumos,aš jau galvojau ,kad mano siuvinėjimas - brangus hobis,tai palyginus su taviškiu,pigiai aš čia pramogauju,plius jokios grėsmės nelaimingiems atsitikimams blush2.gif ..be to aš tiek dabar turiu planų į priekį,kad jei dabar staiga nebeturėčiau nė lašo naujiems norams ,tai siuvinėti galėčiau iki gyvenimo galo neišleisdama nė cento ,vien rinkinių siuvinėjimui pas mane apie 20 ....Nu bet tavo hobis smagesnis,malonumą jauti iš karto,o aš didžiausią malonumą pabaigus darbą,po kelių mėnesių... blush2.gif
Atsakyti
Taip nepigus, bet ir ne vieniem metams įrangą perkama. Plius kai nebereikia dviejų auto šeimoje išlaikyti, tai grubiai paėmus tikrai galiu tuos pinigus skirti įrangai. Per kelis metus padalinus tai suma ne tokia ir didelė gaunasi.

blyn sėdžiu darbe ir taip norėčiau dabar plaukti.. dar nėra taip buvę.. Gal dėl to, kad pakankamai gerai vakar sekėsi per bangas perlipinėti ir jau perlipu didesnes bangas už kaimynę, kuri kaitavusi gerokai už mane daugiau ir mokinosi tą daryti vietname. Pagal viską aš skaičiausi prasčiausia mūsų kompanijoje, bet panašu, kad dabar 1 yra tikrai gero lygio ir 3 vienodo. Tai mano tikslas būt 2 smile.gif Kaip ir su vandenlentėm smile.gif
Atsakyti