Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

QUOTE(Rustė @ 2016 07 10, 23:09)
Vėtra, pratryniau.

namas įdomus, bet man tai kliūna laiptukų galybė, ir nemačiau ar spintos kokios yra? ar jie ten mažai daiktų turėjo, ar nebuvo tas namas nuolatos gyvenamas  g.gif

Aciu Ruste 4u.gif drinks_cheers.gif Laiptuku nemazai. Jie nera status, susitvarkysim. Spintu kokios 3, man truputi per daug, nes gi savu lygiai tiek pat turim biggrin.gif bigsmile.gif Namas ne nuolat gyvenamas, bet labai daznai lankomasi su nakvyne. Zmones isvaziavo i kita miesta gyventi. Atvaziuoja tik del pardavimo. Namas zinokit kaip namas, sutvarkomas, bet vieta...seiletekis. Galesiu basomis nueit pazvejot ant lieptelio. Tvenkinys izuvintas. O uz 50 metru Siauliu jura. Labai gerai, nes ir ne per arti (del dregmes, nenoreciau), ir netoli nueiti.
Papildyta:
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 07 10, 23:11)
Vetriuk o uz 100 000€ nenoretumete naujo namuko-ne sodu bendrijoje? Su normalia kanalizacija, siuolaikisku sildimu ir .t.t.t ? Bet ka as cia plepu-jei perkate viska esate jau apskaiciave , numate ir apgalvoje.
Sekmes Vetriuk persikraustant, namukas idomus-o jei dar patiko jo aura ir jau matai save ten gyvenant-tai svarbiausia.
Labanakt! 4u.gif

Namukas naujas nuo 150 000 iki ....euru, o vietos tokios neipirkciau su nauju namu niekaip. Vieta nereali wub.gif
Labanaktukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aist juokas net paime paskaicius apie Ainu nuotykius smile.gif įlipti į medį per atostogas yra check smile.gif

Vetriuk super namukas o jei vieta gera tai isvis gerai 4u.gif o kodėl taip ekstra įsikelti reikia? Ar čia jūsų noras toks kuo greičiau? Dėl šuniuko man jei prie budos tai nelabai patinka blush2.gif o jei voljere tai irgi kad nebūtų uždarytas ir pamirštas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 07 10, 22:16)

Taip, aplinka ir man ten labai jau faina. O laiptai kliūna, ba vaikas vežime, gi iš karto apie save galvoju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Spintų per mažai, ba ir mūsų gi 6 vnt namie biggrin.gif bet mes miegamajam per visą sieną turim 3 durų stumdomą spintą, Ieva komodą, Brigita dvi lentynas didžiajam, o dvyniai savo vieną spintą, kur telpa ir jų patalynė.

namie daugiausia Ievai atiduotų išaugtinių rūbų...realiai kokie 11 maišų susidarytų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 07 10, 22:49)
namie daugiausia Ievai atiduotų išaugtinių rūbų...realiai kokie 11 maišų susidarytų  doh.gif

Turiu namie 2 spintas, man reikia dar 2. Mūsų yra 3 (7).

Gal Ievai tiek nereikia? Perrink gi.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 07 10, 13:18)
Vyras pasake, kad zoles jis nepjaus, bus mano darbas unsure.gif Cia jis taip pyksta ant manes del to, ka reikia kraustytis blink.gif

Iskarto prasau atleisti, jeigu su savo pastebejimais busiu ne i tema, bet man sis dalykas labai uzkliuvo, tikiuosi jusu vyras nera is tikro rimtai pries, nes tokius svarbius zingsnius reikia daryti tik abipusiu susitarimu. Dar paburbesiu, vasara baigsis ir ateis leitingas ruduo ir salta ziema, ar nepraeis euforija stebint pro langa nesibaigianti lietu ir uzpustyta kiema.
Šponkiukas jums 4u.gif uz nesekminga savaitgali.
Aist tikiuosi Rapolui nieko rimto ir greitai pasveiks vaikinas (labai norejau jauneli taip pavadinti bet vyras schmoll.gif)
Dvi juodai- baltos grazuoles: svaruole Trišė su viska naikinanciu zvilgsniu ir murzina Ainu sakanti nu pasitaisysiu mam, nusiprausiu biggrin.gif
Dar pagirsiu visus temos Meino meskenus, nu ispudingi katukai.
Diinkos persiukai, Apus Gufis ir Žydrynės Šeri (labai mazai parodo mamka savo katyte) is viso be konkurencijos tobulybes, bet jus jau supratote mano silpnybe siai veislei mirksiukas.gif
Labai patinka Erodes pasakojimai apie savo katinu kvarteto nuotykius.
Giliukas nuolat svajuojantis apie Tutė, labai zavi pora 4u.gif
Ir neimanoma nesizaveti Grikuciu, madingas katukas, nezino kas jam labiau tinka ar dezute ar lietpaltukas- tuneliukas.
Maniske visa diena miega grozio miegu, o vakare drugelius gaudo, devintame aukste gyvename bet priskrenda gyviu, net karkvabaliai blink.gif
user posted image
Aciu kas siltai priemete i seima aciuks.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites smile.gif

Vaselis kaip visada pamates, kad atsibudau atejo pasisveikinti, pasiglaustyti wub.gif Pasiglostem, pasimylavom. Dabar kavos ir i darba. Geros dieneles visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

P.S. Sagyte, jokios budos ir voljeru. Imsim maza kudliu. Jis miegos lovoj, kaip ir visi kiti musu lepuneliai bigsmile.gif Bus pilnateisis seimos narys. Gyvens name. Istikro nemegstu didelio skalijimo. Reiks dar pagalvoti.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Vėtra, jau treniruojasi keltis anksti? lotuliukas.gif Name gyvensi, su vištomis eisi gulti, su gaidžiais kelsies. lotuliukas.gif
Bet kokiu atveju, linkiu sėkmės visuose biurokratiniuose reikaluose.Linkiu kuo greičiau tapti naujo namo šeimininke 4u.gif
Reginok, prašom rodytis dažniau,koks rudulė wub.gif
Visiems geros dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 07 11, 07:42)
Labas rytas 4u.gif  Vėtra, jau treniruojasi keltis anksti? lotuliukas.gif Name gyvensi, su vištomis eisi gulti, su gaidžiais kelsies. lotuliukas.gif
Bet kokiu atveju, linkiu sėkmės visuose biurokratiniuose reikaluose.Linkiu kuo greičiau tapti naujo namo šeimininke 4u.gif

oro_buckis.gif

As ir bute zinok taip, man jau nuo 6 ryto nebesimiega. O kartais ir anksciau. Na toks biologinis laikrodis. O vakare luztu anksti. 22 val. as jau nusibaigus...Galva pati dedasi ant pagalves:)
Atsakyti
user posted image

Gulėjau aš darželį, gulėjau tarp gėlių ax.gif

Aš taip pat vyturys.Buvau pelėda, bet kai gimė sūnus, biolaikrodis pats persisuko ir atgal negrįžo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 11 liepos 2016 - 06:31
Labas rytas 4u.gif
Pirmiausia sveikyju Vėtriuką su permainomis 4u.gif viskas kas vyksta, tegul vyksta į gerą 4u.gif 4u.gif
Pritariu visoms dėl nuomonių apie kraustymwsi iš buto į namą 4u.gif ir už ir prieš ir labai pritariu Cukriuko minčiai, kad reik sau susidėlioti kas yr pliusai ir kas yra minusai 4u.gif o kai šituos dalykus sau įsisamonini tai visas tvarkoje būna 4u.gif
Aš - miesto vaikas, bet mano tėvukai sodą turėjo dar iki man gimstant, tėtis buvo pastatęs mažą namuką, paskum pastatė didesnį. Sode vaikystėue visi savaitgaliai ir vasaros su nakvyne, žemėj kastytis man patinka, tik kai kuriuos dalykus kitaip pertvarkyčiau nei mama padariusi yra smile.gif ar pati norėčiau nuosavo namo? Teoriškai taip, praktiškai - priklauso nuo daugelio dalykų, o ir nėra reikalo rimtai apje tai mąstyti smile.gif
Rimtuolė žavuolė Ainu pasirodė thumbup.gif
Šponkuti - vėjas išdykauja su tavim, tai per daug tai per mažai smile.gif
Kreminis Moliukas gėlyne biggrin.gif
Reginok Persikutė kokiu ryškius kailinėlius turi bigsmile.gif
Labas rytas, tetos
user posted image
user posted image
Atsakyti
jei kam įdomu, ką aš Monciškėse vakar veikiau
O su tuo vėju tai sunku, tai labai gūsiuotas ( labai sunku prie tokio plaukti) , tai kryptis bloga (jei pučia nuo kranto tai nesant profesonalu, nė nelipti į vandenį, nebent tik su burlente, nes sy ta dzin kryptis kokia), tai jo vos vos jo trūksta (aitvaras tiesioj jau normaliai ore nebesilaiko ir mosuok nemosavęs, nebeprisigeneruosi jėgos).
Atsakyti
Vetriuk jei name gyvens tai puiku smile.gif Tada už padėsiu ir patarsiu, auklėjimo ir pasirinkimo atžvilgiu smile.gif
Moliukas labai gražus tarp gėlių!
Labas rytas Kruopai su Grikiu 4u.gif
Labai graži naujokė Reginok 4u.gif

Dėl spintų tai man tokią revizija reikia padaryti nes stovi tokie daiktai kurių jau kokis 5 metus neemiau smile.gif

Ruste dalyvauk mamų mugėj ir parduok rūbelius smile.gif Galima neparduotus palikt labdarai smile.gif
Atsakyti