QUOTE(Rustė @ 2016 07 10, 23:09)
Vėtra, pratryniau.
namas įdomus, bet man tai kliūna laiptukų galybė, ir nemačiau ar spintos kokios yra? ar jie ten mažai daiktų turėjo, ar nebuvo tas namas nuolatos gyvenamas
namas įdomus, bet man tai kliūna laiptukų galybė, ir nemačiau ar spintos kokios yra? ar jie ten mažai daiktų turėjo, ar nebuvo tas namas nuolatos gyvenamas
Aciu Ruste Laiptuku nemazai. Jie nera status, susitvarkysim. Spintu kokios 3, man truputi per daug, nes gi savu lygiai tiek pat turim Namas ne nuolat gyvenamas, bet labai daznai lankomasi su nakvyne. Zmones isvaziavo i kita miesta gyventi. Atvaziuoja tik del pardavimo. Namas zinokit kaip namas, sutvarkomas, bet vieta...seiletekis. Galesiu basomis nueit pazvejot ant lieptelio. Tvenkinys izuvintas. O uz 50 metru Siauliu jura. Labai gerai, nes ir ne per arti (del dregmes, nenoreciau), ir netoli nueiti.
Papildyta:
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 07 10, 23:11)
Vetriuk o uz 100 000 nenoretumete naujo namuko-ne sodu bendrijoje? Su normalia kanalizacija, siuolaikisku sildimu ir .t.t.t ? Bet ka as cia plepu-jei perkate viska esate jau apskaiciave , numate ir apgalvoje.
Sekmes Vetriuk persikraustant, namukas idomus-o jei dar patiko jo aura ir jau matai save ten gyvenant-tai svarbiausia.
Labanakt!
Sekmes Vetriuk persikraustant, namukas idomus-o jei dar patiko jo aura ir jau matai save ten gyvenant-tai svarbiausia.
Labanakt!
Namukas naujas nuo 150 000 iki ....euru, o vietos tokios neipirkciau su nauju namu niekaip. Vieta nereali
Labanaktukas