Ainu slepia savo tikrąjį veidą
O kokia kaina jei nepaslaptis Vėtra? Jau radau
QUOTE(Aist @ 2016 07 10, 22:54)
Kas, sakot, murzinas ant stalo??? Aš???
Tuoj nusiprausiu, palaukit gi biški, tik namo įžengiau.
Tuoj nusiprausiu, palaukit gi biški, tik namo įžengiau.
Ainu, na nemurzina tu...grazuole
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2016 07 10, 22:57)
Manau su tuo, ka mes norime pasidaryti tame name, kad gerai, komfortiskai jaustumemes, kils iki
Vetriuk,kuom kurenamas namas? Kiek kvadratu?
Papildyta:
Cia euru???
Papildyta:
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 07 10, 21:59)
Cia euru???
QUOTE(Vidam @ 2016 07 10, 21:34)
Na ne šitą mačiau, nors iš to pačio sodo. Namas kaip reikalas , man patiko, erdvu ir kiemas koks, ir veranda Visai norėčiau tokio. O dėlto tvarkymo , tai ir senam bute, žiūrėk tai tas sugedo, tai tas. Tik tiek kad tas kūrenimas name,kuro pasiruošimas. Bet juk dar jauni, pačiam jėgų žydėjime, susitvarkys. Ne tokie miestiečiai keliasi į kaimus ir susitvarko. Oi smagu bus
Taip,dar ir tas šioks toks nepatogumas
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 07 10, 23:00)
Vetriuk,kuom kurenamas namas? Kiek kvadratu?
160 kv.m. su garazu. O kurenamas malkomis (briketais) + kondicionierius profesionalus, skirtas namu sildymui. Cia, kad nuolatine temp. palaikyti name. Juk isvaziuosim i darbus, o katainiai liks ziema namie, musu laukt. Reikia kazka daryt Va del signalizacijos. Yra ivesta, bet musu katukai...sako galima kreiptis i saugos firma ir prasyti nustatyti, kad iki 10 kg i objekta nereaguotu O tai duodas maniskiai kaip arkliai, paskui reiks susimoketi uz iskvietima
Ruste, jei nesunku, pratrink kainyte, ok? Aciu
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2016 07 10, 23:03)
Žinioma, litų juk nebėra
Taip
Aš tai susiradau namo pardavimo skelbimą, užtrukau 3s MB irgi kanalizacija nepatiko, statytų valymo įrenginius, juolab yra kur švarų vandeniuką išleisti.
QUOTE(Aist @ 2016 07 10, 21:54)
Beje, tetos sakė, kad mano flegma Ainu gaudydama paukščiuką į medį įsilipo. Nagai tai jos nukirpti. Nežinau, kuo ji kabinosi. Matyt, labai jau to paukščio norėjo. Giminaitės buvo nusigandusios, kaip ją iš aukštybių reiks nukrapštyt. Bet, sakė, vis tik pati nulipo vargais negalais. Naminė išpuoselėta sakyč inteligentiška Ainu kaime pasirodo virsta laukine medžiotoja/potencialia paukščiukų žudike.
oho
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 07 10, 21:05)
Aš tai susiradau namo pardavimo skelbimą, užtrukau 3s
Ne tu viena
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 07 10, 23:05)
Aš tai susiradau namo pardavimo skelbimą, užtrukau 3s
Ok mergytes. Aciu Jums visoms, kad buvote su manim. Tikrai sunkokas periodas mano gyvenime. Keičiame busta po 15 metu. Pripratau, adaptavaus. Manau dar ne viena ryta atsibudus nesuprasiu kur randuosi:)))))))))
Labanaktukas
Vėtra, pratryniau.
namas įdomus, bet man tai kliūna laiptukų galybė, ir nemačiau ar spintos kokios yra? ar jie ten mažai daiktų turėjo, ar nebuvo tas namas nuolatos gyvenamas
namas įdomus, bet man tai kliūna laiptukų galybė, ir nemačiau ar spintos kokios yra? ar jie ten mažai daiktų turėjo, ar nebuvo tas namas nuolatos gyvenamas
Vetriuk o uz 100 000 nenoretumete naujo namuko-ne sodu bendrijoje? Su normalia kanalizacija, siuolaikisku sildimu ir .t.t.t ? Bet ka as cia plepu-jei perkate viska esate jau apskaiciave , numate ir apgalvoje.
Sekmes Vetriuk persikraustant, namukas idomus-o jei dar patiko jo aura ir jau matai save ten gyvenant-tai svarbiausia.
Labanakt!
Sekmes Vetriuk persikraustant, namukas idomus-o jei dar patiko jo aura ir jau matai save ten gyvenant-tai svarbiausia.
Labanakt!