Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

QUOTE(sagyte @ 2016 07 10, 19:11)
Vėtriuk na ir pokyčiai  4u.gif Bet name tikrai nemažai trūkumų, didžiausias , kad namas suryja visus pinigus  doh.gif  ir pastoviai turi turėti lišnų pinigų vdrug kas biggrin.gif  ir sumos nėra mažos  blush2.gif

Va tas tai taip ir tai kažkiek baugina ir name daug daugiau yra kas sugenda,kažką taisyti reikia,remontuoti,tvarkyti,vyriškų darbų daug daugiau nei bute,MB turbūt šie pagrindiniai dalykai ir stabdo,ir tai darbai ne tik sezoniniai,o visus metus,negalėtų kaip dabar žiemą gulėti ir filmus žiūrėti
QUOTE(sagyte @ 2016 07 10, 19:32)
Vėtriuk lauksim foto namuko, aplinkos vidaus biggrin.gif O šiaip tai ir pavydas ima biggrin.gif Man tai patinka kraustytis, aš kažkaip neprisirišus prie namų, bet va MB sėslusis dzūkas biggrin.gif

kaip maniškis biggrin.gif ,aš tai tik pačio persikraustymo proceso nemėgstu,o ne namų pakeitimo
Atsakyti
Fb grupėj įmečiau nuorodą į albumą su nuotraukomis iš Diinkinių. smile.gif
Atsakyti
Vėtriuk, smagu, kad laukia pokyčiai thumbup.gif mes su MB irgi norėtume, bet norint ne bet kokio namo, bele tik namas, paskaičiavom, kad paskola suvalgys hobių pinigus ir bus tik darbas-namai. Vien dėl to likom lofte. ai dar plius reikia tada antros auto automatiškai, nes dabar man iki darbo 30 minučių pėstute, tai nei visuomeniniu važiuoju, nei mašina vaikau.

Aist, sveikatos Rapolui, bet galėjot ir ilgiau pabūti.. nes apie 12:30 vėjo pasidarė per mažai.. o tuo tarpu Svencelėje ir pas latvius Liepojoj pūtė kaip reikiant.. Žodžiu išvyka nepasiteisino, plaukėm labai mažai, kelionė kainavo ir plius dar reikės sulaužytą dalį pirkti, o po viena neparsiduoda, tik komplektas, tai dar 50 euriukų į minusą.
Namų duris atidarius visos prakasai dėjo į vidų smile.gif o vonios monstriukai išgirdę žviegti pradėjo doh.gif (monstriukus vakar ir šiandien buvo atėję pamaitinti)
Atsakyti
Butinai pafotkinsiu. Bet kai atsikasiu is po deziu biggrin.gif bigsmile.gif O tada tai is eiles... ax.gif
Papildyta:
Mergytes, o galeciau paprasyti pagalbos ax.gif MB nemoka uzsakyti is to psl. kur Erode ikele. GPS katineliam. O gal dar kam reiketu, prisijungciau. Nemoku uzsisakyti blush2.gif O ta preke dar ir taip eina apie 2 men blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Vidam @ 2016 07 10, 20:50)
Jei tikrai nusprendėt pirkti tai reikėjo palikti rankpinigių, tada jau niekas nebenuneštų iš panosės .

Matai Vidut, pirma bankas. Zinau, kad gausiu paskolele, bet pirma vistiek nuo to reik pradeti. Po to tik rankpinigiai. O kur Tu matei musu namuka? Va prasom...smile.gif
https://www.youtube....h?v=r3EtmPHU8X8

Kiara wub.gif jau tokia ciauskute wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 10 liepos 2016 - 20:06
"Žemės kirminai- degsit jūs kačių pragare... nebent duosit ko skanaus" Arba katė po maudynių :

user posted image
Atsakyti
Na ne šitą mačiau, nors iš to pačio sodo. Namas kaip reikalas , man patiko, erdvu ir kiemas koks, ir veranda 4u.gif Visai norėčiau tokio. O dėlto tvarkymo , tai ir senam bute, žiūrėk tai tas sugedo, tai tas. Tik tiek kad tas kūrenimas name,kuro pasiruošimas. Bet juk dar jauni, pačiam jėgų žydėjime, susitvarkys. Ne tokie miestiečiai keliasi į kaimus ir susitvarko. Oi smagu bus smile.gif

Na ir kam skriaudi katytę vilkra, tokia švarutė kam ją maudyt, nebent lauke išvoliojot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 10 liepos 2016 - 20:38
QUOTE(Vidam @ 2016 07 10, 22:34)
Na ne šitą mačiau, nors iš to pačio sodo. Namas kaip reikalas , man patiko, erdvu ir kiemas koks, ir veranda 4u.gif Visai norėčiau tokio. O dėlto tvarkymo , tai ir senam bute, žiūrėk tai tas sugedo, tai tas. Tik tiek kad tas kūrenimas name,kuro pasiruošimas. Bet juk dar jauni, pačiam jėgų žydėjime, susitvarkys. Ne tokie miestiečiai keliasi į kaimus ir susitvarko. Oi smagu bus  smile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif Matai, cia filmuota pavasari. Dar niekas nezydejo. Siandien kai buvom, toks grozis...Ir gelytes zydi, ir uogytes raudonuoja, obuoliukai sukrauti...Kai pagalvoju, kad juos prinokusius ragausiu....et rolleyes.gif
Papildyta:
Trise po grozio proceduru...Bet neatrodo nelaiminga. Taip meiliai laikoma wub.gif
Atsakyti
Pastebėjau, kad filmuota 2014 metais, gana ilgai parsidavinėja.

O namo bijoti nereikia, darbų daugiau, bet ir kaifo daugiau 4u.gif
Atsakyti
Kiaros ha ha ha ha lotuliukas.gif
Vėtros namą apžiūrėjau. Erdvu. Kiemas didelis. Persitvarkysit vidų pamažėle, kaip norėsit. Bus gera ten gyventi. 4u.gif
Vidut, 3 savaites darbuojamės sėsliai, po to 10 dienų lėksim į Vokietijos pietus su draugais. mirksiukas.gif
Šponkiuk, gaila, kad savaitgalis nepateisino lūkesčių unsure.gif bet gerai, kad lūžo techninė detalė, o ne fizinė mirksiukas.gif
Trišės prakeiksmai biggrin.gif
Ainu po kaimo tokia visa papilkėjusi, bet nemaudau aš jos, po dienos kitos kažkaip pati išsiprausia ir vėl švari vaikšto. Ir susivėlus mergina mano, truputį jau prigriebus šukomis prabraukiau užausius, tai nors pešiau kaltūnus gan stipriai ( dabar kirpt bijau, tai geriau šukomis išpešu), murkė net prisimerkusi man. Gal vis tik pasiilgo trupinėlį.
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 07 10, 21:41)
wub.gif  wub.gif  wub.gif Matai, cia filmuota pavasari. Dar niekas nezydejo. Siandien kai buvom, toks grozis...Ir gelytes zydi, ir uogytes raudonuoja, obuoliukai sukrauti...Kai pagalvoju, kad juos prinokusius ragausiu....et rolleyes.gif
Papildyta:
Trise po grozio proceduru...Bet neatrodo nelaiminga. Taip meiliai laikoma wub.gif

Man tai nepatiko, kad normalios kanalizacijos nėr.
Kas kiek laiko siurbeliosite?
Nu juk skalbt reikia, maudysites...
g.gif
Papildyta:
QUOTE(vilkra @ 2016 07 10, 21:30)
"Žemės kirminai- degsit jūs kačių pragare... nebent duosit ko skanaus" Arba katė po maudynių :

Vilkra, o kam maudote?
Atsakyti
Kanalizacija yr bigsmile.gif Ai, zinok as nemoku gerai paaiskinti.
Busius pastebejo, kad seniai pardavinejamas. Taip yra del to, kad reikia dar nemazai investuoti: nauja boileri, kapitalini vonios siltinima su radijatoriais ir t.t., kondicionierius su tikslu pasildyti patalpas, na reikalui esant ir pasaldyti smile.gif Virtuve apstatyti baldais susipirkti buitine technika. Ir aisku viduje remonto pilno: dazymo sienu, grindu perdejimo, erdviu paskirstymo pagal poreiki. O tai kainuoja nemazai, bet mes tai zinome, ir esame tam pasiruose smile.gif Bus mergytes grazu silta ir patogu, tik reikia man truputi tam laiko. Parduoti turima buta, pasiimti paskola. O tada jau meistrai ir visa kita....
Papildyta:
Ai, dar kamina pravalyt, nera valytas, puikiai veike. Bet mes jei jau tvarkysim viska, tai is peties:)
Atsakyti
Kas, sakot, murzinas ant stalo??? Aš???
user posted image
Tuoj nusiprausiu, palaukit gi biški, tik namo įžengiau.
user posted image
Dabar geriau? unsure.gif
user posted image

Beje, tetos sakė, kad mano flegma Ainu gaudydama paukščiuką į medį įsilipo. Nagai tai jos nukirpti. Nežinau, kuo ji kabinosi. Matyt, labai jau to paukščio norėjo. Giminaitės buvo nusigandusios, kaip ją iš aukštybių reiks nukrapštyt. Bet, sakė, vis tik pati nulipo vargais negalais. Naminė išpuoselėta sakyč inteligentiška Ainu kaime pasirodo virsta laukine medžiotoja/potencialia paukščiukų žudike. blink.gif
Atsakyti