Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

QUOTE(Vėtra.l @ 2016 07 10, 13:18)
Ryt turne per bankus kelis. Na ir viskas, perkam.
Vyras pasake, kad zoles jis nepjaus, bus mano darbas unsure.gif Cia jis taip pyksta ant manes del to, ka reikia kraustytis blink.gif
Papildyta:
Zydryne, nezinau kaip ikalbejau,,,as matyt "teroriste" is prigimties. Na bet ka daba biggrin.gif  bigsmile.gif Mano vyresnioji mokosi Kaune, tai jau nebeaktualu tas namas. Ir dar 5 metus mokysis. Grizta kaip jaunas menulis. Maziuke nori beprotiskai namo. Ten drauge vaikystes turi. Na i mokykla mes veziosim, o siaip paciuose Siauliuose mano tevai gyvena. Atleks iki 17 val. pabus pas mama. Po to i darba pas mane, kelios min. kelio ir namo. Zinokit taip laukiu persikraustymo. Manau, kad rugpjucio viduryje jau busiu name. Pafotografuosiu, parodysiu ka isigijau ax.gif
Suniukas butinai bus bigsmile.gif Tik reikia pirma mums adaptuotis bigsmile.gif

Šaunu thumbup.gif
Va,maniškiui irgi baisiausia tas persikraustymas doh.gif
Na,mes turim dar sodybą,tai džiaugiuosi,kad bent vasaros savaitgaliais vaiką prisibūna ir prisilaksto gryname ore iki soties
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 07 10, 13:25)
Sveikutes pupytos! Vetriuk , oho kokios permainos. Namo reikia noreti ir buti susipazinusi su namo ''privalumais ir ''trukumais''. Tai labai individualu-kiekvienam savo. As esu padariusi viena klaida gyvenime- tai pasistacius nama. Jis mane nedziugina, as nemegstu zemes darbu ir t.t.t. Kad namas graziai atrodytu i ji pastoviai reikia investuoti tiek pinigeliu tiek laiko(pastarasisi yra brangiausias). O mes megtame ta likusi mums laika praleisti turiningai tiek del saves tiek del vaiko. O tenka ji aukoti ravejimui, genejimui, pjovimui ir t.t.t.t.t.t Nesibaigiantis maratonas. O kur dar paskola...Tik esant galimybei-tikrai pardavinesime. Zmonems atrodo, kad namo sienos laimes priduoda-patikekite taip nera-jei seimai gerai jiems ir palapineje bus gerai.
Dazniausiai namo nori zmones kurie gyvena bute ir net nenumano kiek prie jo reikia prieziuros. Aisku jei turi pinigu ir susitvarkai ji taip, kad nereiketu jokios prieziuros-tada kitas dalykas.
Bet cia kiekvienam savo. Yra zmoniu kurie jau uzaugine vaikus ir jiems namas ir jo aplinkos prieziura yra hobi, relaksas ir t.t.t. Nors ziuriu i savo krikstatevius kaip jie vergauja namui ir jo aplinkai-verkti norisi. Tik gryzta is ligonines ir ant keliu gelynus raveti...nu zodziu...

Nors esu miesto vaikas,bet man gėlynų ir namo aplinkos tvarkymas didžiausias relaxas rolleyes.gif Kai mes su MB abu namisėdos,tai ir bute gyvendami ir turėdami laiko niekur nevažinėjam,sėdim daugiausiai namie(žiemą,vasarą tai sodyboj leidžiam laiką) kas mėgsta dažnai keliauti arba kaip kitaip turiningai ar aktyviai leisti laiką,kultūrintis ir pan. tai namas tikrai daug laiko "suvalgo".Aš pavargstu nuo aktyvaus poilsio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 10 liepos 2016 - 15:22
Grįžo maniškiai cool.gif cool.gif
Davolni kaip trys kapeikos, gavę jaunųjų žvalgų pažymėjimus, marškinėlius, kepuraites, lipdukų.

Valgyt nenori blink.gif sakė skaniai maitino. Po savaitės ten pat Pabradėj trečia pakopa bus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vėtriau, o aš paklausiu iš praktinės pusės apie brangiausius dalykus : vandenį, kanalizaciją ir šildymą
Atsakyti
Ruste, kaip gera, kai vaikai save kažkur realizuoja thumbup.gif šaunuoliai, vyrukai 4u.gif
O mes su Ignu nuvažiavome gyvūnų iš 2.5 savaitės trukusios viešnagės pas giminaites parsivežti namo. Tetulės sakė, kad Čija šiandien jau nuo ryto prie vartų sėdi. Ir iš kur jinai jautė, jei net giminaitėms buvom sakę, kad rytoj ko gero atvažiuosim. g.gif Ištraukėm tašę, tai tuoj giminaičių juodukas įsirangė ir net nesiruošė užleisti gero daikto kitiems.
user posted image
Tęko kvartirantą patiems iškelti. Tada Ainu sukišti. Nesėkmingai. Pagauti iš naujo Ainu. Iškelti juodulį. Įkelti Ainu. Atsidusti, kai nespėjus užsegti užtrauktuko ta parazitka vėl išsmuko iš tašės. Ir dar Igną, begaudantį apšnypštė. rolleyes.gif Tada piktai nusispjauti, čiupti karingąją sulaukėjusią kaimietę po pažastim ir nešti į automobilį. Salone Ainu nurimo ir Igno glėbyje tyliai visą kelią pratupėjo veizolus išpūtusi. Ties paskutiniu posūkiu kieman, pasirąžė, atsistojo ir įsistebeilijusi į automobilio durelių rankeną kniauktelėjo. Kokio vidinio gps pagalba katė nustatė, kad čia jau namai, o ne stabtelėjimas pvz prie šviesoforo, istorija nutyli ( nuo tetulių iki mūsų namų 20 km su nemažai sankryžų). Namie apėjo visus kampus, ir, tradiciškai palindusi po sofa, miega, matyt, grožio miegu. Čiją, daržų kurmrausę, išmaudžiau. Einu lagaminų iškraustinėt ir skalbinius rūšiuot. Ryt į darbą. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 10 liepos 2016 - 17:42
QUOTE(Aist @ 2016 07 10, 18:41)
Ruste, kaip gera, kai vaikai save kažkur realizuoja  thumbup.gif šaunuoliai, vyrukai  4u.gif

Aš už bet kokią veiklą, net jei jie eitų pas kaimynę bobutę pyragų kepti, ar su manim servetėles nertų lotuliukas.gif Kad tik užimti kažkuo protingai, o ne trankosi per gatves, ieškodami bomžo, kad alaus nupirktų...

-----------

Ieva vis Tigos laukia.. kalbu, kad gal koks kitas bus kačiukas, kokio ji norėtų..nenori...
Kitą savaitę važiuosim pas draugę Peper aplankyti, labai laukia wub.gif
Draugė juokiasi, kad aš dabar Peper krikštamotė gaunuosi, turiu lankyti krikštakatinį biggrin.gif
Atsakyti
Vėtriuk na ir pokyčiai 4u.gif Bet name tikrai nemažai trūkumų, didžiausias , kad namas suryja visus pinigus doh.gif ir pastoviai turi turėti lišnų pinigų vdrug kas biggrin.gif ir sumos nėra mažos blush2.gif
Mes rudeniop norim įrengti vaikams kambariuką, pora komodėlių, po lovą su ciuziniu nupirkti, 2 kilimukai prie lovu, dvi pakabinamos lentynos, staliukas - mokyklinis, kede prie kompo, na viska nuziurejau kaip pigiau ikeoj tai samatele nei maza nei didelė 2000eu doh.gif ir tikrai nieko mandro doh.gif
Bet tikiu, kad jūsų sprendimas apgalvotas ir nepuolat stačia galva, bili tik namas smile.gif Nes realia tie svajojimai kaip sedėsi terasoj ir gersi kavą labai greitai bliukšta, nes nėra kada, tai namus tvarkyti, tai ką nors padažyti, tai žolę pjauti, tai vėl oras netinkamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 07 10, 18:27)
Vėtriau, o aš paklausiu iš praktinės pusės apie brangiausius dalykus : vandenį, kanalizaciją ir šildymą

Protinga mergytė wub.gif Vanduo is sulinio. Sulinys pilnas skanaus skaidraus vandens. Sildyti vandeni boileriu. Sildymas ortakais - zidiniu + kondicionierius. Kanalizacija vietine. Issiurbs firma, kai prisipildys duobe.
Ryt i banka. Paskola per savaite, dokumentu tvarkymas dar apie savaite. Ir kraustomes.
Papildyta:
QUOTE(sagyte @ 2016 07 10, 20:11)
Bet tikiu, kad jūsų sprendimas apgalvotas ir nepuolat stačia galva, bili tik namas smile.gif Nes realia tie svajojimai kaip sedėsi terasoj ir gersi kavą labai greitai bliukšta, nes nėra kada, tai namus tvarkyti, tai ką nors padažyti, tai žolę pjauti, tai vėl oras netinkamas biggrin.gif

Taip Tu teisi prie namo yra ka veikti. To as ir noriu. Kambary slankioti is kambario i kambari nusibodo iki negaliu. Noriu ir ta zole nupjauti (labai patinka nupjautos zoles kvapas), ir gelyciu uzsiauginti. Ten prie namo terasoje yra 3 ar 4 vazonai ir gelytes. Jau tokios papeipusios. Reiks arba kitas isodinti, arba bandyt atgaivinti. Apziurejau siltnami. Labai protingai, lysvele - plyteles (kad butu kaip prieiti) vel lysve. Zodziu siltnamis nemazas, o realiai augaliuku nedaug. Medeliai dekoratyviniai neauksti, svyrantys zemyn. Po medziais pjuvenos spalvotos, kad piktzoles neaugtu. Labai protingai su vaismedziais. 1 obelis, 1 kriause, 1 vysnia, 1 agrastkrumis. Na suprantat, visko saikingai ir tai pakrasciais. Laistyti kraniukai 2 vnt. is zemes kyso ir slangos padetos. Laisvai prieisiu palaistyti. Zodziu, kad tik nenupirktu is po nosies bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aist @ 2016 07 10, 15:37)
Vėtriuk, sveikinu su pokyčiais!  4u.gif nėra vieno atsakymo, kas geriau- butas ar namas, katė ar šuo, sūnus ar dukra, juodas automobilis ar baltas ir t.t. Kiekvienam savo. Nepabandžiusi nesužinosi. Po kelerių metų pati sau atsakysi, ar namas labiau džiugina, ar vargina. Bet kokiu atveju, šaunu, kad nebijote pokyčių.  thumbup.gif

Aciu Aistut wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sulėtinom KIaros kalbą ir štai kas gavosi biggrin.gif

Sveikinu Vėtra ir aš 4u.gif O paskolas žiūriu pas jumi labai staigiai tavrkosi biggrin.gif Pas mus žymiai ilgiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 10 liepos 2016 - 18:29
QUOTE(Erode @ 2016 07 10, 16:24)
Tai nepirk iš lietuvių, siūlau kitaicų saitą - tai ir imk iš ten, beje, niekada nežinai, kaip Stasys ten elgsis, todėl imčiau 2. Ir antkaklius su telefonu ir vardu - 2.
Petnešas, kol gps ateis.
gps

Aciuuuu wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Man tai atrodė kad Kiara pasakė savo vardą smile.gif

Vėtriuk lauksim foto namuko, aplinkos vidaus biggrin.gif O šiaip tai ir pavydas ima biggrin.gif Man tai patinka kraustytis, aš kažkaip neprisirišus prie namų, bet va MB sėslusis dzūkas biggrin.gif
Atsakyti
Nea, gavosi geras ha ha ha ha biggrin.gif
Atsakyti
Kiara juokinga su tuo savo čiauškėjimu biggrin.gif Aist keliauninkė pagaliau namuose, tik neaišku ar ilgam g.gif

Vėtra ir aš manau kad viską gerai apgalvojot, linkiu kad viskas gerai sektųsi 4u.gif Išsipildytų visi lūkesčiai 4u.gif Man atrodo kad mačiau jūsų išsirinktą namuką g.gif

Jei tikrai nusprendėt pirkti tai reikėjo palikti rankpinigių, tada jau niekas nebenuneštų iš panosės .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 10 liepos 2016 - 18:51