QUOTE(Vėtra.l @ 2016 07 10, 13:18)
Ryt turne per bankus kelis. Na ir viskas, perkam.
Vyras pasake, kad zoles jis nepjaus, bus mano darbas Cia jis taip pyksta ant manes del to, ka reikia kraustytis
Papildyta:
Zydryne, nezinau kaip ikalbejau,,,as matyt "teroriste" is prigimties. Na bet ka daba Mano vyresnioji mokosi Kaune, tai jau nebeaktualu tas namas. Ir dar 5 metus mokysis. Grizta kaip jaunas menulis. Maziuke nori beprotiskai namo. Ten drauge vaikystes turi. Na i mokykla mes veziosim, o siaip paciuose Siauliuose mano tevai gyvena. Atleks iki 17 val. pabus pas mama. Po to i darba pas mane, kelios min. kelio ir namo. Zinokit taip laukiu persikraustymo. Manau, kad rugpjucio viduryje jau busiu name. Pafotografuosiu, parodysiu ka isigijau
Suniukas butinai bus Tik reikia pirma mums adaptuotis
Vyras pasake, kad zoles jis nepjaus, bus mano darbas Cia jis taip pyksta ant manes del to, ka reikia kraustytis
Papildyta:
Zydryne, nezinau kaip ikalbejau,,,as matyt "teroriste" is prigimties. Na bet ka daba Mano vyresnioji mokosi Kaune, tai jau nebeaktualu tas namas. Ir dar 5 metus mokysis. Grizta kaip jaunas menulis. Maziuke nori beprotiskai namo. Ten drauge vaikystes turi. Na i mokykla mes veziosim, o siaip paciuose Siauliuose mano tevai gyvena. Atleks iki 17 val. pabus pas mama. Po to i darba pas mane, kelios min. kelio ir namo. Zinokit taip laukiu persikraustymo. Manau, kad rugpjucio viduryje jau busiu name. Pafotografuosiu, parodysiu ka isigijau
Suniukas butinai bus Tik reikia pirma mums adaptuotis
Šaunu
Va,maniškiui irgi baisiausia tas persikraustymas
Na,mes turim dar sodybą,tai džiaugiuosi,kad bent vasaros savaitgaliais vaiką prisibūna ir prisilaksto gryname ore iki soties
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 07 10, 13:25)
Sveikutes pupytos! Vetriuk , oho kokios permainos. Namo reikia noreti ir buti susipazinusi su namo ''privalumais ir ''trukumais''. Tai labai individualu-kiekvienam savo. As esu padariusi viena klaida gyvenime- tai pasistacius nama. Jis mane nedziugina, as nemegstu zemes darbu ir t.t.t. Kad namas graziai atrodytu i ji pastoviai reikia investuoti tiek pinigeliu tiek laiko(pastarasisi yra brangiausias). O mes megtame ta likusi mums laika praleisti turiningai tiek del saves tiek del vaiko. O tenka ji aukoti ravejimui, genejimui, pjovimui ir t.t.t.t.t.t Nesibaigiantis maratonas. O kur dar paskola...Tik esant galimybei-tikrai pardavinesime. Zmonems atrodo, kad namo sienos laimes priduoda-patikekite taip nera-jei seimai gerai jiems ir palapineje bus gerai.
Dazniausiai namo nori zmones kurie gyvena bute ir net nenumano kiek prie jo reikia prieziuros. Aisku jei turi pinigu ir susitvarkai ji taip, kad nereiketu jokios prieziuros-tada kitas dalykas.
Bet cia kiekvienam savo. Yra zmoniu kurie jau uzaugine vaikus ir jiems namas ir jo aplinkos prieziura yra hobi, relaksas ir t.t.t. Nors ziuriu i savo krikstatevius kaip jie vergauja namui ir jo aplinkai-verkti norisi. Tik gryzta is ligonines ir ant keliu gelynus raveti...nu zodziu...
Dazniausiai namo nori zmones kurie gyvena bute ir net nenumano kiek prie jo reikia prieziuros. Aisku jei turi pinigu ir susitvarkai ji taip, kad nereiketu jokios prieziuros-tada kitas dalykas.
Bet cia kiekvienam savo. Yra zmoniu kurie jau uzaugine vaikus ir jiems namas ir jo aplinkos prieziura yra hobi, relaksas ir t.t.t. Nors ziuriu i savo krikstatevius kaip jie vergauja namui ir jo aplinkai-verkti norisi. Tik gryzta is ligonines ir ant keliu gelynus raveti...nu zodziu...
Nors esu miesto vaikas,bet man gėlynų ir namo aplinkos tvarkymas didžiausias relaxas Kai mes su MB abu namisėdos,tai ir bute gyvendami ir turėdami laiko niekur nevažinėjam,sėdim daugiausiai namie(žiemą,vasarą tai sodyboj leidžiam laiką) kas mėgsta dažnai keliauti arba kaip kitaip turiningai ar aktyviai leisti laiką,kultūrintis ir pan. tai namas tikrai daug laiko "suvalgo".Aš pavargstu nuo aktyvaus poilsio