QUOTE(Erode @ 2016 07 10, 11:09)
Kad tik patiktų, tiktų - viską įsirengsi.
O dėl kačių ėjimo visur - aš nežinau, bet su sese, kuri tik ką iš miestietės pavirto kaimiete su visomis katėmis (3) diskutavom, kad geriausia - kačių GPS. Aliexpresse yra kokių nori. Dedi antkaklį ir ant jo tvirtini.
O dėl vonios - nugi bus įrengta, pamaži pasikeisit viską. Ar verta skubint? Šiltnamio neliesčiau, nes vėliau norėsis, o daryk iš naujo. Aš irgi temoku kačių žolę augint. Nieko tokio, apmulčiuosit šiltnamuką, kad šįmet jau agurkų pomidorų ir nebus, tai kas? Kitąmet pasodinsit vyšninukų, agurkiuką, paprikutę.
O šuniukas aptvertoj teritorijoj turi būti.
Gal nedidukas. Bet juk jis yra skambutis. Gal net ne veislinis - imkit iš globos, kiek šuniukų laukia... Na, taip daryčiau...
Aciu uz posta sauluti, labai...Dabar man nestabilios psichikos moterai, tai labai svarbu!!!
Suniuka imsiu tik is globos namu. Pradzioj isikursim. Iseis visas pilnas kraustymasis per mano atostogas.
GPS gyvunu ir as ziurejau. Bet Erodziuk, 150 Eur...vienam....o man ju 2 vnt reikia
Na bet ka daryt...Teks pirkti. O dar turbut ir skiepyti reikia. Nes Vasikas tik pirminiais skiepais skiepijamas buvo. Juk namuose sedejo, tikrai 8 metai, jokiu problemu neturejom
Buvom nuleke paziuret. Aplinka kaip graziai sutvarkyta
Vienas stiklinis siltnamis, is sonu ir vysnike ir obelis, ir kriausike. Tuja prie namo. O daugiau zolike, Dar vazoneliai tokie keli vieliniai ir pilni akmenuku pripilit. Na labai grazu. Zodziu aplinkos isvis nereikia tvarkyti, viskas nuostabu. Tik viduj, "babos" stilius
Ryt turne per bankus kelis. Na ir viskas, perkam.
Papildyta:QUOTE(Rustė @ 2016 07 10, 11:45)
labas rytas
Vėtriau, aišku palik tą šiltnamį (matai mes kokios, namas dar net ne tavo, o jau pomidorus auginam
), dabar vienaip galvoji, paskui jau ir kitaip galvosi ir galėsi, jei išgriausi. Kaip rusai sako "lomat ne stroit"...
Aciu mergaites uz postus
Na jo dar ne mano, reikia juk dokumentus kita savaite pradet tvarkyti
Busiuk, man ramybe ir privatumas taip pat pirmoje vietoje.
Isivaizduoji, as net saslykines uzkurt nemoku, o ir jos neturiu dar....o jau su drauge mintyse kepu saslus
Vyras pasake, kad zoles jis nepjaus, bus mano darbas
Cia jis taip pyksta ant manes del to, ka reikia kraustytis
Papildyta:Zydryne, nezinau kaip ikalbejau,,,as matyt "teroriste" is prigimties. Na bet ka daba
Mano vyresnioji mokosi Kaune, tai jau nebeaktualu tas namas. Ir dar 5 metus mokysis. Grizta kaip jaunas menulis. Maziuke nori beprotiskai namo. Ten drauge vaikystes turi. Na i mokykla mes veziosim, o siaip paciuose Siauliuose mano tevai gyvena. Atleks iki 17 val. pabus pas mama. Po to i darba pas mane, kelios min. kelio ir namo. Zinokit taip laukiu persikraustymo. Manau, kad rugpjucio viduryje jau busiu name. Pafotografuosiu, parodysiu ka isigijau
Suniukas butinai bus
Tik reikia pirma mums adaptuotis