Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

QUOTE(Rustė @ 2016 07 10, 10:45)
Ir dar pas Naminukų vadovę užsiprašiau džemperio su Tiga wub.gif  Ji labai gražiai piešia, jau kuris laikas džmeperius dailina visokiais grožiais.
Čia kas norėtumėte pažiūrėti paišybas

Labai labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 07 10, 10:22)
Bet iš kitos pusės pagalvojus, galėtų sėdėti vežime lauke, grynas oras, saulė...
jau apie kitų vaikų laimes tai nekalbu. Bet yra kaip yra. Svarbu turim kur gyventi apskritai...

Esam ten, kur ir turim būti. drinks_cheers.gif:
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 07 10, 11:09)
Kad tik patiktų, tiktų - viską įsirengsi.
O dėl kačių ėjimo visur - aš nežinau, bet su sese, kuri tik ką iš miestietės pavirto kaimiete su visomis katėmis (3) diskutavom, kad geriausia - kačių GPS. Aliexpresse yra kokių nori. Dedi antkaklį ir ant jo tvirtini.
O dėl vonios - nugi bus įrengta, pamaži pasikeisit viską. Ar verta skubint? Šiltnamio neliesčiau, nes vėliau norėsis, o daryk iš naujo. Aš irgi temoku kačių žolę augint. Nieko tokio, apmulčiuosit šiltnamuką, kad šįmet jau agurkų pomidorų ir nebus, tai kas? Kitąmet pasodinsit vyšninukų, agurkiuką, paprikutę.
O šuniukas aptvertoj teritorijoj turi būti.
Gal nedidukas. Bet juk jis yra skambutis. Gal net ne veislinis - imkit iš globos, kiek šuniukų laukia... Na, taip daryčiau...

wub.gif Aciu uz posta sauluti, labai...Dabar man nestabilios psichikos moterai, tai labai svarbu!!!
Suniuka imsiu tik is globos namu. Pradzioj isikursim. Iseis visas pilnas kraustymasis per mano atostogas.

GPS gyvunu ir as ziurejau. Bet Erodziuk, 150 Eur...vienam....o man ju 2 vnt reikia blink.gif Na bet ka daryt...Teks pirkti. O dar turbut ir skiepyti reikia. Nes Vasikas tik pirminiais skiepais skiepijamas buvo. Juk namuose sedejo, tikrai 8 metai, jokiu problemu neturejom
Buvom nuleke paziuret. Aplinka kaip graziai sutvarkyta thumbup.gif Vienas stiklinis siltnamis, is sonu ir vysnike ir obelis, ir kriausike. Tuja prie namo. O daugiau zolike, Dar vazoneliai tokie keli vieliniai ir pilni akmenuku pripilit. Na labai grazu. Zodziu aplinkos isvis nereikia tvarkyti, viskas nuostabu. Tik viduj, "babos" stilius blink.gif
Ryt turne per bankus kelis. Na ir viskas, perkam.
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2016 07 10, 11:45)
labas rytas

Vėtriau, aišku palik tą šiltnamį (matai mes kokios, namas dar net ne tavo, o jau pomidorus auginam biggrin.gif ), dabar vienaip galvoji, paskui jau ir kitaip galvosi ir galėsi, jei išgriausi. Kaip rusai sako "lomat ne stroit"...

Aciu mergaites uz postus wub.gif wub.gif wub.gif
Na jo dar ne mano, reikia juk dokumentus kita savaite pradet tvarkyti bigsmile.gif

Busiuk, man ramybe ir privatumas taip pat pirmoje vietoje.
Isivaizduoji, as net saslykines uzkurt nemoku, o ir jos neturiu dar....o jau su drauge mintyse kepu saslus doh.gif biggrin.gif bigsmile.gif

Vyras pasake, kad zoles jis nepjaus, bus mano darbas unsure.gif Cia jis taip pyksta ant manes del to, ka reikia kraustytis blink.gif
Papildyta:
Zydryne, nezinau kaip ikalbejau,,,as matyt "teroriste" is prigimties. Na bet ka daba biggrin.gif bigsmile.gif Mano vyresnioji mokosi Kaune, tai jau nebeaktualu tas namas. Ir dar 5 metus mokysis. Grizta kaip jaunas menulis. Maziuke nori beprotiskai namo. Ten drauge vaikystes turi. Na i mokykla mes veziosim, o siaip paciuose Siauliuose mano tevai gyvena. Atleks iki 17 val. pabus pas mama. Po to i darba pas mane, kelios min. kelio ir namo. Zinokit taip laukiu persikraustymo. Manau, kad rugpjucio viduryje jau busiu name. Pafotografuosiu, parodysiu ka isigijau ax.gif
Suniukas butinai bus bigsmile.gif Tik reikia pirma mums adaptuotis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 10 liepos 2016 - 11:58
Vetra, po truputį viską išmoksi. Linkiu kuo sklandesnio persykraustymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 07 10, 14:18)
Vetra, po truputį viską išmoksi. Linkiu kuo sklandesnio persykraustymo  4u.gif

Aciukas wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes pupytos! Vetriuk , oho kokios permainos. Namo reikia noreti ir buti susipazinusi su namo ''privalumais ir ''trukumais''. Tai labai individualu-kiekvienam savo. As esu padariusi viena klaida gyvenime- tai pasistacius nama. Jis mane nedziugina, as nemegstu zemes darbu ir t.t.t. Kad namas graziai atrodytu i ji pastoviai reikia investuoti tiek pinigeliu tiek laiko(pastarasisi yra brangiausias). O mes megtame ta likusi mums laika praleisti turiningai tiek del saves tiek del vaiko. O tenka ji aukoti ravejimui, genejimui, pjovimui ir t.t.t.t.t.t Nesibaigiantis maratonas. O kur dar paskola...Tik esant galimybei-tikrai pardavinesime. Zmonems atrodo, kad namo sienos laimes priduoda-patikekite taip nera-jei seimai gerai jiems ir palapineje bus gerai.
Dazniausiai namo nori zmones kurie gyvena bute ir net nenumano kiek prie jo reikia prieziuros. Aisku jei turi pinigu ir susitvarkai ji taip, kad nereiketu jokios prieziuros-tada kitas dalykas.

Bet cia kiekvienam savo. Yra zmoniu kurie jau uzaugine vaikus ir jiems namas ir jo aplinkos prieziura yra hobi, relaksas ir t.t.t. Nors ziuriu i savo krikstatevius kaip jie vergauja namui ir jo aplinkai-verkti norisi. Tik gryzta is ligonines ir ant keliu gelynus raveti...nu zodziu...

Va kam gerai-tai katinukam thumbup.gif Kadangi auginu visa gyvenima katinukus tik nuosavose namuose-tai vis kalbam su vyru kaip katinukai auga butuose. Turbut ju gyvenimo ritmas buna kitoks-gal kiek saugesnis ir ramesnis. Mano ir Bore kaifuodavo ir Kostas kaifuoja nuo nuosavo kiemo. Kosto navigacija prisiregistravo prie vietos per kokiu 10 dienu. I lauka pora kartu vedziau su pavadeliu-veliau paleidau. Jis neina toli. Apeina savo valdas ir du kaimynus. Bet lauke kaifuoja-ten jo zona.
Atsakyti
user posted image Vėtriuk, o tai norėtum, kad pas tave būtų? blush2.gif Į kibirą nežiūrėti, nemoku nutrinti blush2.gif

user posted image O taip?

O kad viduje babos stilius tu tik džiaukis, TB nekils jokių klausimų dėl pakeitimo. Kur kas blogiau, jei viduje būtų euro remontas ir jam patiktų. Tada ginčiai neišvengiami verysad.gif .Žolė pjauti smulkmena.Nusipirk savaeigę žoliapjovę(tiktai tokią, neklausyk jokių kalbų), ir pirmyn, puiki mankšta, patikėk mirksiukas.gif
Šašlykai ir šašlykinė vyrų darbas.Užsikurs pats, vis tiek neįtiksi pakurti ir iškepti.Niekada nekepu ir nekuriu, sakau nemoku(nors moku puikiai) beee.gif
Nebijok, viskas bus gerai, žmonės tremtyje be nieko išgyveno, o tu ne viena, turi šeimą. Kol iškeverzojau, Cukrinukė parašė. Ji taip pat teisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 07 10, 13:35)
O kad viduje babos stilius tu tik džiaukis, TB nekils jokių klausimų dėl pakeitimo. Kur kas blogiau, jei viduje būtų euro remontas ir jam patiktų. Tada ginčiai neišvengiami  verysad.gif .Žolė pjauti smulkmena.Nusipirk savaeigę žoliapjovę(tiktai tokią, neklausyk jokių kalbų), ir pirmyn, puiki mankšta, patikėk mirksiukas.gif
Šašlykai ir šašlykinė vyrų darbas.Užsikurs pats, vis tiek neįtiksi pakurti ir iškepti.Niekada nekepu ir nekuriu, sakau nemoku(nors moku puikiai) beee.gif
Nebijok, viskas bus gerai, žmonės tremtyje be nieko išgyveno, o tu ne viena, turi šeimą. Kol iškeverzojau, Cukrinukė parašė. Ji taip pat teisi mirksiukas.gif

Aš už veją be didelės galybės augalų - arba 1-2 kaip akcentu, nes kaip praktiška motera neturėčiau laiko žolėm užsiimti.
Babos stilių pakeisit, ko tu jaudinies. Tai dar geriau, kai keitimas vyksta - bet pamaži pamaži ir pagražės namai.
Aliexpresse gps po 40 eurų patikimesni, kur jūs randat tokias kainas?33-47 eurai, ką randu. Sesė dabar uždėjus petnešas savo nėštukei katei, o kitos bailesnės į lauką nesirauna. Laukia gps. 3ims kaina buvo apie 110, nes gavo nuolaidikę.
4u.gif

Atsakyti
Lisiteja...kaip grazu wub.gif Wow...
Na kaip bus man, parasysiu...butinai bigsmile.gif Labai laukiu persikraustymo rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Erode @ 2016 07 10, 14:51)
Aliexpresse gps po 40 eurų patikimesni, kur jūs randat tokias kainas?

Na ziurek, nerandu as po 40 eur g.gif
http://www.gpsmeistr...ir-medziotojams
Jei gali imesk nuorodele, kur tie 40 eur. Nors Vaskai nupirkciau. O Staska nelabai einantis, jis prie kojos daugiau mano megsta but bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kelvis kaip visad puikus wub.gif
Mes jau pakeliui namo. Rapolas ryte sukarščiavo, sloguotas, gerklė nerami, pasigavo kokį tai virusą matyt. Turi per savaitę išsveikt, nes važiuos į stovyklą.
Vėtriuk, sveikinu su pokyčiais! 4u.gif nėra vieno atsakymo, kas geriau- butas ar namas, katė ar šuo, sūnus ar dukra, juodas automobilis ar baltas ir t.t. Kiekvienam savo. Nepabandžiusi nesužinosi. Po kelerių metų pati sau atsakysi, ar namas labiau džiugina, ar vargina. Bet kokiu atveju, šaunu, kad nebijote pokyčių. thumbup.gif
Mūsų šeima ne prie ūkio. Aš- sovietinio daugiabučio mažo butelio mieste vaikas. Rankų į žemę nekišau. Ir suaugus poreikio namui nebuvo. Todėl rinkomės kompromisinį namo vs buto variantą- kotedžo tipo būstą su šiltnamio ploto žolės terasa. Mūsų minimalistinei aplinkai sutvarkyti daug laiko nereik. ( Žolę pjauna vyrai, aš laistau vazonines sezonines gėles.) Bet, esant norui, turime galimybę pasidrėbt ant žolės ir akimis paganyt debesis. Ainu ir Čija terasoje būna tik tuomet, kai mes patys laukinėjame. Paleisti Ainu ( kad ir su GPS) bijočiau. Netoli gatvė. Nesaugu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 10 liepos 2016 - 13:53
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 07 10, 14:23)
Lisiteja...kaip grazu wub.gif Wow...
Na kaip bus man, parasysiu...butinai bigsmile.gif Labai laukiu persikraustymo rolleyes.gif
Papildyta:
Na ziurek, nerandu as po 40 eur g.gif
http://www.gpsmeistr...ir-medziotojams
Jei gali imesk nuorodele, kur tie 40 eur. Nors Vaskai nupirkciau. O Staska nelabai einantis, jis prie kojos daugiau mano megsta but bigsmile.gif

Tai nepirk iš lietuvių, siūlau kitaicų saitą - tai ir imk iš ten, beje, niekada nežinai, kaip Stasys ten elgsis, todėl imčiau 2. Ir antkaklius su telefonu ir vardu - 2.
Petnešas, kol gps ateis.
gps
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 10 liepos 2016 - 14:24
Rapolui sveikatos 4u.gif Kur nekarščiuos, šitokie vėjai doh.gif
Aist drinks_cheers.gif , tu viską labai aiškia ir taktiškai susakei. thumbup.gif
Tvarkau gėlynus, eina sau doh.gif kiek vėl žolės.Bet be jų negalėčiau, neturėčiau ką veikti. Pas mus vėjas baisulinis, galvą pradėjo mausti.
Atsakyti