Kaip vakar greit diena prabėgo
Diinka, dar kartą ačiū Tau ir Tomui. Beje, gražuolė dukra ir šaunuolė anukytė. Katės ir šunys bet IGIS kai pamačiau jo gabaritus net nepaklausiau, kuo jūs jį šeriat?
Mėtos labai miela nuotrauka
Rustei AČIŪ už pakabuką, Bela truputį paįvertino, bet anas greit buvo paimtas, kad nenuvertintų per daug
Bet tai vakar ir kelionė superinė, su pristatymų iki durų Ačiū Daredi ir Magnuna. Ir Erodei su Jomantu ačiū už Tautišką giesmę
QUOTE(gielux @ 2016 07 07, 14:28)
žolyte beje jam dar priklausytų koks 1m uodegos, deja klajodamas po Vingio parką prateriojo...ir neatauga (matomai neteisingai, nulūžo, ar kas nukando....) va tada tai būtų didelisss tikrai
QUOTE(diinka @ 2016 07 07, 13:37)
žolyte beje jam dar priklausytų koks 1m uodegos, deja klajodamas po Vingio parką prateriojo...ir neatauga (matomai neteisingai, nulūžo, ar kas nukando....) va tada tai būtų didelisss tikrai
Jazusmaryte, jis gi ir taip gigantiškas
QUOTE(busycat @ 2016 07 07, 14:05)
Kokia poza, linksminkite mane, prašau, linksminkite
Jis geriau patrugdys visiems palinksmintojams
QUOTE(busycat @ 2016 07 07, 16:32)
Jis geriau patrugdys visiems palinksmintojams
Kažkokius niekus čia sneki, kaiop toks pūkis-miau kam nors gali trukdyti?
Aš pasiprašiau nuo kitos savaitės atostogų. supratimo neturiu, ką veiksiu, bet juk reikia kažkada atostogaut
Gali!!!
Gerų tau atostogų. Tiesiog nieko neveik, relaksuok ir mėgaukis
Gerų tau atostogų. Tiesiog nieko neveik, relaksuok ir mėgaukis
QUOTE(busycat @ 2016 07 07, 17:15)
Šiaip tai žinau, kad gali... va, pamėgint su Pedru salotas pasidaryti O Jonas kai nusprendžia miegoti lenda mukdamas į plaukus, į ausį ir čepsi - ieško žįsti
Olisssss
QUOTE(Erendira @ 2016 07 07, 16:51)
Kažkokius niekus čia sneki, kaiop toks pūkis-miau kam nors gali trukdyti?
Aš pasiprašiau nuo kitos savaitės atostogų. supratimo neturiu, ką veiksiu, bet juk reikia kažkada atostogaut
Ir tu griūk Olio poza ir ilsėkis Gerų atostogų
Olis seniai matytas. Parodyk visus tris Tėvukai neužniurkė tavo katinų?
Prisipažinkit, kuri rašėt, kad dantukų kabės kainavo plius minus 800? Nes mums kad užgiedojo...
Olis kad gražus berns..
Ačiū, Diinka, už galimybę pamatyt beveik visas mūsiškes..
Olis kad gražus berns..
Ačiū, Diinka, už galimybę pamatyt beveik visas mūsiškes..