Sveikos
Katukai gražuoliai juoduliukas....
Sveikinam Meduolio šeimininkę su praėjusiu gimtadieniu
Karalienei Kiarai - murmiaukiški sveikinimai
Foto sena, nu neturiu naujų...
Vėtra, nuostabūs pokyčiai!
Va kur vakar buvom:
Linkėjimai visoms ir katukams
QUOTE(gielux @ 2016 07 09, 22:11)
įstiklainius, į stiklainius... Uogienės. Daryčiau vyšnių vyno- bet nėra kam gerti. Šios dienos derlių- atiduosim. Jei dar neviską nurinksim- sultis gal spausim, o gal špokams paliksim
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 07 10, 07:12)
Vaziuojame ziuret namo pirkimui. Siandien susitarem su seimininku. Antradieni su statybininku lekiam. Jei viskas pavyks, imam paskola, perkam namuka, o paskui pardavinejam buta. Duok Die greitai ji nupirktu. Negalim po pigiaja parduot. O parduot reikia greitai. Na jei namas patiks. Jei ne, tada ir pardavineti nereikia.
Tiek visko "ant galvos" suvirto, emociskai nebepavezu. Galvoju dar ir del katineliu. Juk bute ne taip lengva pabegti, laiptine. Ir tai Vaselis isbegdavo kartais. O ka reiks daryt name? Laisvej nei Stasiukas nei Vasiukas nepragyventu. Paniskai bijau, o nuziuret sunku bus. Teritorija aptverta. Bet ar yra katinui uztvaru...zinoma ne...Ai, nemiegojau puse nakties, galva plysta, net isgerus puodeli kavos.
Pasiguodziau
Papildyta:
A, dar parasysiu - namas prie Bubiu juros 50 metru. Ir dar 3 seimos issikase tvenkinuka, apsitvere. I ji patekti galima tik per vidini kiemeli. Zodziu varteliai ir iseini. Sodu bendrija. Pilnai gyvenama. Graziai tvarkosi. Namukas musu nuziuretas nedidelis 160 kv.m. su garazu. Pakeliamais vartais. Viduj svaru tvarkinga, bet nemoderniai irengta. O as pripratus prie sutvarkytos aplinkos viduj. Nieko...Nera vonios, bet yra galimybe ja isirengti. Dusine ir pirtis, kuria as nesinaudosiu, nemegstu pirties. Kambariukai erdvus. Labai noriu lauko supynes. Kad kai po darbo grisiu, kad galeciau kojas istiesti.
Mano dukrai tai kas...strakalioja is dziaugsmo ant vienos kojos ir...nori suniuko
Issikeliam prie mano drauges. Esam seimos draugai. Tai artima dusia turesiu uz kilometriuko nepilno. Tai kazkiek ramina. Maza ko prireiktu. O kaimynu tai pilna gyvenanciu aplink. Keliukas iki pat namuko asfaltuotas. Iki mano darbo 10 km. Drauges per 30-45 minutes atvaziuoja.
Tiek visko "ant galvos" suvirto, emociskai nebepavezu. Galvoju dar ir del katineliu. Juk bute ne taip lengva pabegti, laiptine. Ir tai Vaselis isbegdavo kartais. O ka reiks daryt name? Laisvej nei Stasiukas nei Vasiukas nepragyventu. Paniskai bijau, o nuziuret sunku bus. Teritorija aptverta. Bet ar yra katinui uztvaru...zinoma ne...Ai, nemiegojau puse nakties, galva plysta, net isgerus puodeli kavos.
Pasiguodziau
Papildyta:
A, dar parasysiu - namas prie Bubiu juros 50 metru. Ir dar 3 seimos issikase tvenkinuka, apsitvere. I ji patekti galima tik per vidini kiemeli. Zodziu varteliai ir iseini. Sodu bendrija. Pilnai gyvenama. Graziai tvarkosi. Namukas musu nuziuretas nedidelis 160 kv.m. su garazu. Pakeliamais vartais. Viduj svaru tvarkinga, bet nemoderniai irengta. O as pripratus prie sutvarkytos aplinkos viduj. Nieko...Nera vonios, bet yra galimybe ja isirengti. Dusine ir pirtis, kuria as nesinaudosiu, nemegstu pirties. Kambariukai erdvus. Labai noriu lauko supynes. Kad kai po darbo grisiu, kad galeciau kojas istiesti.
Mano dukrai tai kas...strakalioja is dziaugsmo ant vienos kojos ir...nori suniuko
Issikeliam prie mano drauges. Esam seimos draugai. Tai artima dusia turesiu uz kilometriuko nepilno. Tai kazkiek ramina. Maza ko prireiktu. O kaimynu tai pilna gyvenanciu aplink. Keliukas iki pat namuko asfaltuotas. Iki mano darbo 10 km. Drauges per 30-45 minutes atvaziuoja.
Kad tik patiktų, tiktų - viską įsirengsi.
O dėl kačių ėjimo visur - aš nežinau, bet su sese, kuri tik ką iš miestietės pavirto kaimiete su visomis katėmis (3) diskutavom, kad geriausia - kačių GPS. Aliexpresse yra kokių nori. Dedi antkaklį ir ant jo tvirtini.
O dėl vonios - nugi bus įrengta, pamaži pasikeisit viską. Ar verta skubint? Šiltnamio neliesčiau, nes vėliau norėsis, o daryk iš naujo. Aš irgi temoku kačių žolę augint. Nieko tokio, apmulčiuosit šiltnamuką, kad šįmet jau agurkų pomidorų ir nebus, tai kas? Kitąmet pasodinsit vyšninukų, agurkiuką, paprikutę.
O šuniukas aptvertoj teritorijoj turi būti.
Gal nedidukas. Bet juk jis yra skambutis. Gal net ne veislinis - imkit iš globos, kiek šuniukų laukia... Na, taip daryčiau...
Labas rytas. Skubėjau atsakyt. Nepasilabinau, kavutės nepasiūliau.
Pas mus vyko pjovimasis nuo ryto - Nika kimba kudlosna Kingui. Ir vėl - miau - rrrrrrrrrrrrrrrr, miau - rrrrrrrrrrrr... Ėjau šlepetėmis padėt... Ale jie išsilaksto ir vėl... Gal žaidžia. Tada sugalvojau. Atsikėliau ir pašėriau. Viskas. Patenkinti, laimingi, iškart karo zona persikėlė į vėlesnį laiką. Išsiskirstė visi miegot.
Šponkiau. Parašyk po to savo lakstymo.
Lisitėja, iš kur tas mažiukas? Kodėl anksčiau nematėm?
Labas rytas,
Visą gyvenimą buvau miestinė, butinė. Bet va išsikėlėm į namą kaime ir aš nesigailiu nei trupučio. Gal kada nors, kai būsiu sena ir iškeisiu namą į butą Viskas susitvarkoma ir įsirengiama palaipsniui, ne tas svarbiausia. Man neįkainojama ramybė ir privatumas
Ačiū Baukide Meškiui pakasiukai
Na dar pusę savaitės ir išskrenda tėvukai, apmažės namuos chebra, o aš keliausiu darban, atostogos buvo tikrai labai aktyvios
Visą gyvenimą buvau miestinė, butinė. Bet va išsikėlėm į namą kaime ir aš nesigailiu nei trupučio. Gal kada nors, kai būsiu sena ir iškeisiu namą į butą Viskas susitvarkoma ir įsirengiama palaipsniui, ne tas svarbiausia. Man neįkainojama ramybė ir privatumas
Ačiū Baukide Meškiui pakasiukai
Na dar pusę savaitės ir išskrenda tėvukai, apmažės namuos chebra, o aš keliausiu darban, atostogos buvo tikrai labai aktyvios
labas rytas
Vėtriau, aišku palik tą šiltnamį (matai mes kokios, namas dar net ne tavo, o jau pomidorus auginam ), dabar vienaip galvoji, paskui jau ir kitaip galvosi ir galėsi, jei išgriausi. Kaip rusai sako "lomat ne stroit"...
---------
Laukiu savo šauliukų grįžtant šiandien
Ir dar pas Naminukų vadovę užsiprašiau džemperio su Tiga Ji labai gražiai piešia, jau kuris laikas džmeperius dailina visokiais grožiais.
Čia kas norėtumėte pažiūrėti paišybas
Vėtriau, aišku palik tą šiltnamį (matai mes kokios, namas dar net ne tavo, o jau pomidorus auginam ), dabar vienaip galvoji, paskui jau ir kitaip galvosi ir galėsi, jei išgriausi. Kaip rusai sako "lomat ne stroit"...
---------
Laukiu savo šauliukų grįžtant šiandien
Ir dar pas Naminukų vadovę užsiprašiau džemperio su Tiga Ji labai gražiai piešia, jau kuris laikas džmeperius dailina visokiais grožiais.
Čia kas norėtumėte pažiūrėti paišybas
Erode, čia mano brolio katinukas Špokis. Esu rodžiusi, tiesiog dėmesio neatkreipei. Pamestinukas Tiesiog jų keliai lemtingai susikirto.O kadangi brolis gyvena antrame aukšte, tai visi katinai maizgosi per visą namą.Nesuprasi kur kuris valgo ar miega
Aš katiną leidžiu į lauką. Pagrindinė gatvė toli, kaimynai visi žvėrimis apsikrovę, blogiečių, kur nemyli gyvuliukų kaip ir nėra. Šuo prie namo būtinybė, tai draugas, sargas ir durų skambutis.Soduose rimtų vagių nebūna, o nediduko šuniuko lojimas atbaido narkašas ir vištvagius.
Kokie darbai, tobula,neįsivaizduoju kaip taip galima.
Aš katiną leidžiu į lauką. Pagrindinė gatvė toli, kaimynai visi žvėrimis apsikrovę, blogiečių, kur nemyli gyvuliukų kaip ir nėra. Šuo prie namo būtinybė, tai draugas, sargas ir durų skambutis.Soduose rimtų vagių nebūna, o nediduko šuniuko lojimas atbaido narkašas ir vištvagius.
Kokie darbai, tobula,neįsivaizduoju kaip taip galima.
Aš mielai gyvenčiau name, jei ne Brigita...su tokiu vaiku gyventi užmiestyje yra pragaištis čia dabar, reikia ko, palieku vieną 10min ir iki parduotuves ar darželio nulėkti galiu. Užmiestyje kaip? Ligoninėn irgi sudėtinga, žiemą keliais užpustytais...
Kol kas gyvenam bute, ateitis parodys, bet kraustytis neplanuojam, nes mes labai strategiškai geroje vietoje gyvenam, iki visur 10min kelio - parduotuvė, poliklinika, ligoninė, paštas, darželis, mokykla...
Kol kas gyvenam bute, ateitis parodys, bet kraustytis neplanuojam, nes mes labai strategiškai geroje vietoje gyvenam, iki visur 10min kelio - parduotuvė, poliklinika, ligoninė, paštas, darželis, mokykla...
Ruste suprantama
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 07 10, 07:12)
Vaziuojame ziuret namo pirkimui. Siandien susitarem su seimininku. Antradieni su statybininku lekiam. .
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 07 10, 07:17)
Mergytes, su darzu as neturiu nieko bendro..moku tik zole nupjaut O ten yra stiklinis siltnamis. Sakiau nugriausiu iskart kai tik isikursiu. O vyras pries, sako - pomidoru, agurku savu turesim Cia tas kur namo nenorejo
Kaip smagu Kaip pavyko vyrą įkalbėt?Aš irgi labai norėčiau,bet...vyras nesužavėtas tos minties,plius vln mieste neįpirktumėm,o užmiesty su vaikais sudėtinga ir kuras man neįkandamai brangiai išeitų 20km pirmyn atgal kasdien važinėt,paskolos nenorim,jau per seni.Nebent tektų į kitą miestą kraustytis,bet kad mano vyrui tokie pasikeitimai sunkiai įveikiami,nepaprastai pastovus ir sėslus jis O aš dėl namo būčiau pasiryžus tokiem pokyčiam,bet kai pagalvoji sunkoka būtų kardinaliai keisti gyvenamąją vietą,tuo pačiu ir darbą(MB tai nereiktų keisti darbo),kai jau vln pragyvenus virš 20m
QUOTE(busycat @ 2016 07 10, 10:57)
Bet iš kitos pusės pagalvojus, galėtų sėdėti vežime lauke, grynas oras, saulė...
jau apie kitų vaikų laimes tai nekalbu. Bet yra kaip yra. Svarbu turim kur gyventi apskritai...
Prisiduodu, panasu, kad jau prisiplaukiojau, vėjo vos vos trukti pradejo ir kryptis kaitaliojasi. Plius nulaužiau lentos kyliuką