Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Panašu, kad Aist mano prašymą ignoravo g.gif 15 min papūtė ir baigėsi vėjas verysad.gif tik hidro kostiumą sušlapinau ir spėjau kokias 5 min paplaukioti doh.gif nu gal ryt pūs, o tai toks kelias nuvažiuotas per kišenę kirs, o malonumo nebus.. Iš to liūdesio važiuojam spurgų valgyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 09 liepos 2016 - 17:26
Kas pavogė Šponkiuko vėją??=-O

Ruste, kokie žaismingi gavosi kašarikai;-)

Erode, tunelius pirko už porą eurų su centais, o dabar jau 5 su centais. Pavelavom į traukinį....:-)
Atsakyti
Ruste, kokie gražūs katinėliai wub.gif
Atsakyti
rytoj vakare atgausiu savo kompiuterį thumbup.gif Sukelsiu nuotraukas iš meeto į Picasa albumą- nuorodą įmesiu temon- pasižiūrėsit- kas patiks išsikelsit ir po to albumą uždarysiu. Ar gerai?
Šiandien skynėm vyšnias- lyja- saulė- pliaupia kaip iš kibiro- saulė. keturi kibirai to gėrio. Iškaulinau pagrinde aš. Rytoj , ką nuskinsim- atiduosim su kauliukais ir kauliukų išėmimo aparatuku. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 07 09, 20:08)
Ruste, kokie žaismingi gavosi kašarikai;-)

QUOTE(gielux @ 2016 07 09, 21:15)
Ruste, kokie gražūs katinėliai  wub.gif

Ačiū, mergaitės.
jei kuri norėtumėte - prašom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 07 09, 21:46)
Ačiū, mergaitės.
jei kuri norėtumėte - prašom smile.gif

Aš dar vieną turiu. smile.gif

Daredi, o taip visada, vis nespėju... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 09 liepos 2016 - 20:52
QUOTE(vilkra @ 2016 07 09, 20:21)
rytoj vakare atgausiu savo kompiuterį  thumbup.gif  Sukelsiu nuotraukas iš meeto į Picasa albumą- nuorodą įmesiu temon- pasižiūrėsit- kas patiks išsikelsit ir po to albumą uždarysiu. Ar gerai?
Šiandien skynėm vyšnias- lyja- saulė- pliaupia kaip iš kibiro- saulė. keturi kibirai to gėrio. Iškaulinau pagrinde aš. Rytoj , ką nuskinsim- atiduosim su kauliukais ir kauliukų išėmimo aparatuku. biggrin.gif

thumbup.gif
Ogo kiek vyšnių, geras derlius. Ką darysit?
Atsakyti
Vaziuojame ziuret namo pirkimui. Siandien susitarem su seimininku. Antradieni su statybininku lekiam. Jei viskas pavyks, imam paskola, perkam namuka, o paskui pardavinejam buta. Duok Die greitai ji nupirktu. Negalim po pigiaja parduot. O parduot reikia greitai. Na jei namas patiks. Jei ne, tada ir pardavineti nereikia.
Tiek visko "ant galvos" suvirto, emociskai nebepavezu. Galvoju dar ir del katineliu. Juk bute ne taip lengva pabegti, laiptine. Ir tai Vaselis isbegdavo kartais. O ka reiks daryt name? Laisvej nei Stasiukas nei Vasiukas nepragyventu. Paniskai bijau, o nuziuret sunku bus. Teritorija aptverta. Bet ar yra katinui uztvaru...zinoma ne...Ai, nemiegojau puse nakties, galva plysta, net isgerus puodeli kavos.
Pasiguodziau unsure.gif
Papildyta:
A, dar parasysiu - namas prie Bubiu juros 50 metru. Ir dar 3 seimos issikase tvenkinuka, apsitvere. I ji patekti galima tik per vidini kiemeli. Zodziu varteliai ir iseini. Sodu bendrija. Pilnai gyvenama. Graziai tvarkosi. Namukas musu nuziuretas nedidelis 160 kv.m. su garazu. Pakeliamais vartais. Viduj svaru tvarkinga, bet nemoderniai irengta. O as pripratus prie sutvarkytos aplinkos viduj. Nieko...Nera vonios, bet yra galimybe ja isirengti. Dusine ir pirtis, kuria as nesinaudosiu, nemegstu pirties. Kambariukai erdvus. Labai noriu lauko supynes. Kad kai po darbo grisiu, kad galeciau kojas istiesti.

Mano dukrai tai kas...strakalioja is dziaugsmo ant vienos kojos ir...nori suniuko doh.gif
Issikeliam prie mano drauges. Esam seimos draugai. Tai artima dusia turesiu uz kilometriuko nepilno. Tai kazkiek ramina. Maza ko prireiktu. O kaimynu tai pilna gyvenanciu aplink. Keliukas iki pat namuko asfaltuotas. Iki mano darbo 10 km. Drauges per 30-45 minutes atvaziuoja.

Atsakyti
Blyn, vėjo yra, bet jau bangos doh.gif bijau taip, kad vidurius suka
Atsakyti
Mergytes, su darzu as neturiu nieko bendro..moku tik zole nupjaut bigsmile.gif biggrin.gif O ten yra stiklinis siltnamis. Sakiau nugriausiu iskart kai tik isikursiu. O vyras pries, sako - pomidoru, agurku savu turesim doh.gif bigsmile.gif Cia tas kur namo nenorejo bigsmile.gif
Na su Jusu patarimais mokinsiuos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 07 10, 08:13)
Blyn,  vėjo yra, bet jau bangos  doh.gif  bijau taip,  kad vidurius suka

Saugok save... 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image
Labas rytas 4u.gif Didysis dūkyla doh.gif Ką jie šiandien su Vėju darė doh.gif Galvojau stogą nukels lotuliukas.gif
sveikinu Vėtriu su kardinaliais pasikeitimais, ir užjaučiu.Name gyventi gera, bet ir rūpesčiai nuolatiniai. Gyvenu name žinau ant savo kailio., bet į butą jokiu būdu nenorėčiau. schmoll.gif Šiltnamio stiklinio jokiais būdais neliesk.Savo pomidorai gerai. ir iš vis mini daržiukas gėris, nelakstysi gi krapo ar svogūno laiško parduotuvėn.Patarimais padėsim, nieko čia baisaus nėra.
Šponkiuk, na tu su savo eksrymusais galvą nusisuksi doh.gif Jau man baisu doh.gif
Mergaitės, kuri žinot kaip daryti vyšnių užpiltinę? Gal kuri nuo Žagarės esat? Ten ištobulintas šias menas.Turiu iš lenkų spirito atsivežus, nusipirksiu vyšnių, ir darysiu. Intere kažko visi neaiškūs receptai, nedadirbti kažkokie.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 07 10, 09:12)
Šiltnamio stiklinio jokiais būdais neliesk.Savo pomidorai gerai. ir iš vis mini daržiukas gėris, nelakstysi gi krapo ar svogūno laiško parduotuvėn.Patarimais padėsim, nieko čia baisaus nėra.

Patarimu labai reikes, aciu wub.gif Nuo A iki Z ax.gif Nieko apie darzus nezinau. Nei kada paseti nei kada tresti ir t.t. Na dar mama patareja turiu. Nekokios ji sveikatytes, bet patarimais manau tikrai pades smile.gif
Zodziu papasakosiu, kai kazkas judet prades.

Apie trauktine nieko nezinau g.gif

Juockis kokis fainas wub.gif
Atsakyti