Panašu, kad Aist mano prašymą ignoravo 15 min papūtė ir baigėsi vėjas tik hidro kostiumą sušlapinau ir spėjau kokias 5 min paplaukioti nu gal ryt pūs, o tai toks kelias nuvažiuotas per kišenę kirs, o malonumo nebus.. Iš to liūdesio važiuojam spurgų valgyti
Kas pavogė Šponkiuko vėją??=-O
Ruste, kokie žaismingi gavosi kašarikai;-)
Erode, tunelius pirko už porą eurų su centais, o dabar jau 5 su centais. Pavelavom į traukinį....:-)
Erode, tunelius pirko už porą eurų su centais, o dabar jau 5 su centais. Pavelavom į traukinį....:-)
Ruste, kokie gražūs katinėliai
rytoj vakare atgausiu savo kompiuterį Sukelsiu nuotraukas iš meeto į Picasa albumą- nuorodą įmesiu temon- pasižiūrėsit- kas patiks išsikelsit ir po to albumą uždarysiu. Ar gerai?
Šiandien skynėm vyšnias- lyja- saulė- pliaupia kaip iš kibiro- saulė. keturi kibirai to gėrio. Iškaulinau pagrinde aš. Rytoj , ką nuskinsim- atiduosim su kauliukais ir kauliukų išėmimo aparatuku.
Šiandien skynėm vyšnias- lyja- saulė- pliaupia kaip iš kibiro- saulė. keturi kibirai to gėrio. Iškaulinau pagrinde aš. Rytoj , ką nuskinsim- atiduosim su kauliukais ir kauliukų išėmimo aparatuku.
QUOTE(Daredi @ 2016 07 09, 20:08)
QUOTE(gielux @ 2016 07 09, 21:15)
Ačiū, mergaitės.
jei kuri norėtumėte - prašom
QUOTE(Rustė @ 2016 07 09, 21:46)
Aš dar vieną turiu.
Daredi, o taip visada, vis nespėju...
QUOTE(vilkra @ 2016 07 09, 20:21)
rytoj vakare atgausiu savo kompiuterį Sukelsiu nuotraukas iš meeto į Picasa albumą- nuorodą įmesiu temon- pasižiūrėsit- kas patiks išsikelsit ir po to albumą uždarysiu. Ar gerai?
Ogo kiek vyšnių, geras derlius. Ką darysit?
Vaziuojame ziuret namo pirkimui. Siandien susitarem su seimininku. Antradieni su statybininku lekiam. Jei viskas pavyks, imam paskola, perkam namuka, o paskui pardavinejam buta. Duok Die greitai ji nupirktu. Negalim po pigiaja parduot. O parduot reikia greitai. Na jei namas patiks. Jei ne, tada ir pardavineti nereikia.
Tiek visko "ant galvos" suvirto, emociskai nebepavezu. Galvoju dar ir del katineliu. Juk bute ne taip lengva pabegti, laiptine. Ir tai Vaselis isbegdavo kartais. O ka reiks daryt name? Laisvej nei Stasiukas nei Vasiukas nepragyventu. Paniskai bijau, o nuziuret sunku bus. Teritorija aptverta. Bet ar yra katinui uztvaru...zinoma ne...Ai, nemiegojau puse nakties, galva plysta, net isgerus puodeli kavos.
Pasiguodziau
Papildyta:
A, dar parasysiu - namas prie Bubiu juros 50 metru. Ir dar 3 seimos issikase tvenkinuka, apsitvere. I ji patekti galima tik per vidini kiemeli. Zodziu varteliai ir iseini. Sodu bendrija. Pilnai gyvenama. Graziai tvarkosi. Namukas musu nuziuretas nedidelis 160 kv.m. su garazu. Pakeliamais vartais. Viduj svaru tvarkinga, bet nemoderniai irengta. O as pripratus prie sutvarkytos aplinkos viduj. Nieko...Nera vonios, bet yra galimybe ja isirengti. Dusine ir pirtis, kuria as nesinaudosiu, nemegstu pirties. Kambariukai erdvus. Labai noriu lauko supynes. Kad kai po darbo grisiu, kad galeciau kojas istiesti.
Mano dukrai tai kas...strakalioja is dziaugsmo ant vienos kojos ir...nori suniuko
Issikeliam prie mano drauges. Esam seimos draugai. Tai artima dusia turesiu uz kilometriuko nepilno. Tai kazkiek ramina. Maza ko prireiktu. O kaimynu tai pilna gyvenanciu aplink. Keliukas iki pat namuko asfaltuotas. Iki mano darbo 10 km. Drauges per 30-45 minutes atvaziuoja.
Tiek visko "ant galvos" suvirto, emociskai nebepavezu. Galvoju dar ir del katineliu. Juk bute ne taip lengva pabegti, laiptine. Ir tai Vaselis isbegdavo kartais. O ka reiks daryt name? Laisvej nei Stasiukas nei Vasiukas nepragyventu. Paniskai bijau, o nuziuret sunku bus. Teritorija aptverta. Bet ar yra katinui uztvaru...zinoma ne...Ai, nemiegojau puse nakties, galva plysta, net isgerus puodeli kavos.
Pasiguodziau
Papildyta:
A, dar parasysiu - namas prie Bubiu juros 50 metru. Ir dar 3 seimos issikase tvenkinuka, apsitvere. I ji patekti galima tik per vidini kiemeli. Zodziu varteliai ir iseini. Sodu bendrija. Pilnai gyvenama. Graziai tvarkosi. Namukas musu nuziuretas nedidelis 160 kv.m. su garazu. Pakeliamais vartais. Viduj svaru tvarkinga, bet nemoderniai irengta. O as pripratus prie sutvarkytos aplinkos viduj. Nieko...Nera vonios, bet yra galimybe ja isirengti. Dusine ir pirtis, kuria as nesinaudosiu, nemegstu pirties. Kambariukai erdvus. Labai noriu lauko supynes. Kad kai po darbo grisiu, kad galeciau kojas istiesti.
Mano dukrai tai kas...strakalioja is dziaugsmo ant vienos kojos ir...nori suniuko
Issikeliam prie mano drauges. Esam seimos draugai. Tai artima dusia turesiu uz kilometriuko nepilno. Tai kazkiek ramina. Maza ko prireiktu. O kaimynu tai pilna gyvenanciu aplink. Keliukas iki pat namuko asfaltuotas. Iki mano darbo 10 km. Drauges per 30-45 minutes atvaziuoja.
Blyn, vėjo yra, bet jau bangos bijau taip, kad vidurius suka
Mergytes, su darzu as neturiu nieko bendro..moku tik zole nupjaut O ten yra stiklinis siltnamis. Sakiau nugriausiu iskart kai tik isikursiu. O vyras pries, sako - pomidoru, agurku savu turesim Cia tas kur namo nenorejo
Na su Jusu patarimais mokinsiuos
Papildyta:
Saugok save...
Na su Jusu patarimais mokinsiuos
Papildyta:
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 07 10, 08:13)
Blyn, vėjo yra, bet jau bangos bijau taip, kad vidurius suka
Saugok save...
Labas rytas Didysis dūkyla Ką jie šiandien su Vėju darė Galvojau stogą nukels
sveikinu Vėtriu su kardinaliais pasikeitimais, ir užjaučiu.Name gyventi gera, bet ir rūpesčiai nuolatiniai. Gyvenu name žinau ant savo kailio., bet į butą jokiu būdu nenorėčiau. Šiltnamio stiklinio jokiais būdais neliesk.Savo pomidorai gerai. ir iš vis mini daržiukas gėris, nelakstysi gi krapo ar svogūno laiško parduotuvėn.Patarimais padėsim, nieko čia baisaus nėra.
Šponkiuk, na tu su savo eksrymusais galvą nusisuksi Jau man baisu
Mergaitės, kuri žinot kaip daryti vyšnių užpiltinę? Gal kuri nuo Žagarės esat? Ten ištobulintas šias menas.Turiu iš lenkų spirito atsivežus, nusipirksiu vyšnių, ir darysiu. Intere kažko visi neaiškūs receptai, nedadirbti kažkokie.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 07 10, 09:12)
Šiltnamio stiklinio jokiais būdais neliesk.Savo pomidorai gerai. ir iš vis mini daržiukas gėris, nelakstysi gi krapo ar svogūno laiško parduotuvėn.Patarimais padėsim, nieko čia baisaus nėra.
Patarimu labai reikes, aciu Nuo A iki Z Nieko apie darzus nezinau. Nei kada paseti nei kada tresti ir t.t. Na dar mama patareja turiu. Nekokios ji sveikatytes, bet patarimais manau tikrai pades
Zodziu papasakosiu, kai kazkas judet prades.
Apie trauktine nieko nezinau
Juockis kokis fainas