Aist, atlekiam ir mes į pajūrį, jei vėjas pasibaigs, negalėsi tuomet dejuoti, kad su oru nesiseka Nes aš sakiau, kad bandom važiuoti, Aist prie jūros, tai turi vėjas pūsti
QUOTE(žydrynė @ 2016 07 08, 20:26)
Beje,vis pamirštu padėkot Aist už kažkada padarytas kačių konservų analizes
Aist, arba Žydryne, pasidalinkit iš naujo... Ka?
QUOTE(sagyte @ 2016 07 08, 20:38)
Žydryne pasirodo mes kaimynės aš taip pat prie Bigo gyvenu
Ir aš ten gyvenau, dabar ten dirbu.
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 07 09, 12:17)
Aist, atlekiam ir mes į pajūrį, jei vėjas pasibaigs, negalėsi tuomet dejuoti, kad su oru nesiseka Nes aš sakiau, kad bandom važiuoti, Aist prie jūros, tai turi vėjas pūsti
Grįžkit namo abi, gal orai pagerės,a
QUOTE(Rustė @ 2016 07 09, 12:08)
Aš irgi dirbu...mezgu tiksliau. Yra užsakymų, tai reikia padaryti. O kai kuriem neužtenku siūlų bet šiandien namie viena su panom (Dvyniai dar stovykloje, MB darbe), tai niekur neisiu tų siūlų ieškoti...
Kokių trūksta? Gali telefonu :-)
QUOTE(gielux @ 2016 07 08, 22:25)
Nikita Bela visai nesidomi dėžėm specialiaivoeną partempiau, net įkišau į ją, neeee gal ir reikėjo tuneliuką stvert, gal jis labiau sudomintu
Pajūrys ir kirmeliukai
Pajūrys ir kirmeliukai
Dabar galvoju, kad tuneliukas pas mane irgi būtų "einamas daiktas"?... Gal reik imt?
Pvz keista, vienu peliuku net Tašė žaidė. Sakiau, pirksiu tik tokius, bet jis prarado uodegą - praktiškai pusę grožio ir kažkur paslėptas Fogi, nes juk Tašė jei žaidžia, tai atims.
Būtina slėpt.
QUOTE(Erode @ 2016 07 09, 13:04)
Dabar galvoju, kad tuneliukas pas mane irgi būtų "einamas daiktas"?... Gal reik imt?
Apie tai dabar ir aš pagalvojau Gal kooperuotis?
QUOTE(Daredi @ 2016 07 09, 13:08)
Apie tai dabar ir aš pagalvojau Gal kooperuotis?
Gera mintis.
Gal kam dar Grikio tuneliuko? Ten sagytė nuorodą turi, bet berods, turim imt už 10 eurų mažiausia.
Azucenai minusai, kad tokius grožius slepia. Nikitos mama negailestingai ją kerpa.
Persikutei ir jos šeimininkei - labas. Junkitės ir komentuokit naktimis, vistiek lauksim.
Man gražu ryži katai rausvi, kaip saulutės atrodo.
Ir apšiltina rūbus gerai...
Pas mus dežutės labai vartojamos:
Beje, Kingas paklotuką iš dėžės išmeta.
Jam per karšta.
Tašė nemėgsta dėžučių, bet mėgsta spintas.
Nu ir kur tie orai blogi? Saulė, nedaug debesų, vėjo mažai
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 07 09, 13:17)
Nu ir kur tie orai blogi? Saulė, nedaug debesų, vėjo mažai
Bijau temperatūros (oro) klaust, kokie 15-ka turbūt?
QUOTE(Erode @ 2016 07 09, 12:30)
Bijau temperatūros (oro) klaust, kokie 15-ka turbūt?
19, jaučiama kaip 25
QUOTE(Erode @ 2016 07 09, 12:15)
Gera mintis.
Gal kam dar Grikio tuneliuko? Ten sagytė nuorodą turi, bet berods, turim imt už 10 eurų mažiausia.
Atrodo nuolaidos neber
Bela irgi spintas megsta