Nikita
Neblogas tas oras Palangoje. Nelyja. Tik vėsoka ir vėjuota. Labanakt.
QUOTE(žydrynė @ 2016 07 08, 13:37)
oi,kaip dėkui tau,kaip gerai,čia pas jus visko galima sužinot mano septynmetei jau metai kaip nedygsta iltiniai dantai,įtariu,kad jau ir neišdigs jie,užsirašėm rugpjūčiui,eisim žiūrėt,bet turbūt be plokštelių ar breketų neišsiversim,o man tokios sumos kaip 1500 kosminės
Pas mus buvo ta pati problema, bet gydytoja nuramino kad turi iki 12m isdygti ir tikrai jau turime juos, nesijaudinkite
Kad butu i tema mano Principessa Persikute Katiusa:
Jusu tema jau senai atradau, labai smagus ir siltas bendravimas, daug naudingos informacijos, nu ir svarbiausiai daug mano mylimiausiu gyvunu foto, bet kadangi as dazniausiai parasyti galiu tik velai vakare tai ir nesibraunu i jusu del meiles katinukams isprotejusiu seima
Labas rytas Su lietumi, idealus oras tinginiams ir pasiliekantiems namuose
O didesnės dėžutės Nikitai neberadai? Vos telpa katytė
Kokie ramūs pajūrio vaizdai
Sveika pasirodžiusi Persikute Ryžikai valdo
Sveikatytės mažajai Viktorijai Kokia neteisybė, kodėl toks kūdikėlis taip turi kankintis?Ir kaip sunku ant dūšios,kad niekuo negali padėti
Viskas, pučiu darbelin
O didesnės dėžutės Nikitai neberadai? Vos telpa katytė
Kokie ramūs pajūrio vaizdai
Sveika pasirodžiusi Persikute Ryžikai valdo
Sveikatytės mažajai Viktorijai Kokia neteisybė, kodėl toks kūdikėlis taip turi kankintis?Ir kaip sunku ant dūšios,kad niekuo negali padėti
Viskas, pučiu darbelin
Labas rytas
Kai kas tiek prisižaidė su tuneliu, jog paskum tik veidu į samanas
Reginok - vau kokia gražuolė karamelinėm akim labai daili katukė matydavau, kad esi tyli mūsų temos skaitytoja visos čia bendraujame taip kaip gaunasi tad prašom neslėpti savo gražuolės ir vis parodyti mums
Na o orelis tai vaje vaje man nori nenori reik sodan važiuoti agurmus nusiskinti, žirnius nusirinkti, prisigrobtas mėtas pasodinti. Ech, aš vistik naiviai tikiuosi, kad ims ir prasigiedrys
Kai kas tiek prisižaidė su tuneliu, jog paskum tik veidu į samanas
Reginok - vau kokia gražuolė karamelinėm akim labai daili katukė matydavau, kad esi tyli mūsų temos skaitytoja visos čia bendraujame taip kaip gaunasi tad prašom neslėpti savo gražuolės ir vis parodyti mums
Na o orelis tai vaje vaje man nori nenori reik sodan važiuoti agurmus nusiskinti, žirnius nusirinkti, prisigrobtas mėtas pasodinti. Ech, aš vistik naiviai tikiuosi, kad ims ir prasigiedrys
Labas rytas, mergytes uogytes Pas mus taip pat oras nekazka. Maciau susitikimo nuotraukas Smagu buvo!
Azu, koks geras juoko uztaisas tavo katinuko foto Jau fainumu- fainumas!!!
Ait, kaip vaizdziai pasakojai apie masaziste-kad net man nugara issitiesino Gero tau poilsio!
Kruopytei kaip visada linkejimai ir buckiai
Grikutis ir jo naujasis lietpaltis-nepakartojamas
Mes gyvename kaip visada- Kostukas apsigyvenes vasarnamyje(terasoje) rudeniop gris trobon
Azu, koks geras juoko uztaisas tavo katinuko foto Jau fainumu- fainumas!!!
Ait, kaip vaizdziai pasakojai apie masaziste-kad net man nugara issitiesino Gero tau poilsio!
Kruopytei kaip visada linkejimai ir buckiai
Grikutis ir jo naujasis lietpaltis-nepakartojamas
Mes gyvename kaip visada- Kostukas apsigyvenes vasarnamyje(terasoje) rudeniop gris trobon
Labas rytas
Važiuoju šiandien į Vilnių. Vaikas vakare šoks kalnų parke . Planuose aplankyti kačių kavinę (jei spėsiu)
Važiuoju šiandien į Vilnių. Vaikas vakare šoks kalnų parke . Planuose aplankyti kačių kavinę (jei spėsiu)
QUOTE(bruknė* @ 2016 07 09, 09:52)
Labas rytas
Vilniuj lyja, pasiruoškit .....
QUOTE(Apus @ 2016 07 09, 10:14)
Vilniuj lyja, pasiruoškit .....
Mes pasiruošę tokiam orui - lietpalčiai, skėčiai, termo puodelis, pledukas kad nebūtų šalta . Tik pačių vaikų gaila jei per lietų teks šokti
QUOTE(bruknė* @ 2016 07 09, 09:52)
Labas rytas
Mudu su sūnėnunirgi planuojam ten šiandien užsukt
Labas rytas Ką veikiat lietingą šeštadienį?
Aš tai dirbu
Kiek visokių nuotraukų pridėjot, kaip faina
Azu, senai bemačiau tavo ryžikus.. geri kadrai
Grikiui tunelis pagal taliją kaip tik, o Kruopa, mažutė, skęsta jame. Ale kiek nedaug iki laimės reikia katinėliams
Apus pagaliau pamaitino
Rustės katinėlių gvardija kokia Kiara išskirtinė, kurgi nepastebėsi
Brukne, fainas skėtis su kašarikais
Aš tai dirbu
Kiek visokių nuotraukų pridėjot, kaip faina
Azu, senai bemačiau tavo ryžikus.. geri kadrai
Grikiui tunelis pagal taliją kaip tik, o Kruopa, mažutė, skęsta jame. Ale kiek nedaug iki laimės reikia katinėliams
Apus pagaliau pamaitino
Rustės katinėlių gvardija kokia Kiara išskirtinė, kurgi nepastebėsi
Brukne, fainas skėtis su kašarikais
Aš irgi dirbu...mezgu tiksliau. Yra užsakymų, tai reikia padaryti. O kai kuriem neužtenku siūlų bet šiandien namie viena su panom (Dvyniai dar stovykloje, MB darbe), tai niekur neisiu tų siūlų ieškoti...