Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Nikita wub.gif wub.gif
Neblogas tas oras Palangoje. Nelyja. Tik vėsoka ir vėjuota. Labanakt.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2016 07 08, 13:37)
oi,kaip dėkui tau,kaip gerai,čia pas jus visko galima sužinot smile.gif mano septynmetei jau metai kaip nedygsta iltiniai dantai,įtariu,kad jau ir neišdigs jie,užsirašėm rugpjūčiui,eisim žiūrėt,bet turbūt be plokštelių ar breketų neišsiversim,o man tokios sumos kaip 1500 kosminės unsure.gif

Pas mus buvo ta pati problema, bet gydytoja nuramino kad turi iki 12m isdygti ir tikrai jau turime juos, nesijaudinkite 4u.gif

Kad butu i tema mano Principessa Persikute Katiusa:
user posted image
Jusu tema jau senai atradau, labai smagus ir siltas bendravimas, daug naudingos informacijos, nu ir svarbiausiai daug mano mylimiausiu gyvunu foto, bet kadangi as dazniausiai parasyti galiu tik velai vakare tai ir nesibraunu i jusu del meiles katinukams isprotejusiu seima group.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Su lietumi, idealus oras tinginiams ir pasiliekantiems namuose ax.gif
O didesnės dėžutės Nikitai neberadai? Vos telpa katytė lotuliukas.gif
Kokie ramūs pajūrio vaizdai ax.gif
Sveika pasirodžiusi Persikute 4u.gif Ryžikai valdo yahoo.gif
Sveikatytės mažajai Viktorijai 4u.gif Kokia neteisybė, kodėl toks kūdikėlis taip turi kankintis?Ir kaip sunku ant dūšios,kad niekuo negali padėti verysad.gif
Viskas, pučiu darbelin ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kai kas tiek prisižaidė su tuneliu, jog paskum tik veidu į samanas smile.gif
user posted image
Reginok - vau kokia gražuolė karamelinėm akim bigsmile.gif labai daili katukė wub.gif matydavau, kad esi tyli mūsų temos skaitytoja smile.gif visos čia bendraujame taip kaip gaunasi tad prašom neslėpti savo gražuolės ir vis parodyti mums 4u.gif smile.gif
Na o orelis tai vaje vaje doh.gif man nori nenori reik sodan važiuoti agurmus nusiskinti, žirnius nusirinkti, prisigrobtas mėtas pasodinti. Ech, aš vistik naiviai tikiuosi, kad ims ir prasigiedrys unsure.gif
Atsakyti
labas rytas, nykstu pailset... namie lieka caras
Aš apakeš ryte pašteto davė
user posted image

Nom nom ... kur isiruoset?????
user posted image
Pfff nu ir gerai vienas bušiu ....
user posted image

Jei ka caras ne vienas bent kas antra diena uzbegines auklinai smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergytes uogytes 4u.gif Pas mus taip pat oras nekazka. Maciau susitikimo nuotraukas thumbup.gif Smagu buvo!
Azu, koks geras juoko uztaisas tavo katinuko foto lotuliukas.gif Jau fainumu- fainumas!!!
Ait, kaip vaizdziai pasakojai apie masaziste-kad net man nugara issitiesino biggrin.gif Gero tau poilsio!
Kruopytei kaip visada linkejimai ir buckiai wub.gif heart.gif heart.gif
Grikutis ir jo naujasis lietpaltis-nepakartojamas thumbup.gif
Mes gyvename kaip visada- Kostukas apsigyvenes vasarnamyje(terasoje) biggrin.gif rudeniop gris trobon smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Važiuoju šiandien į Vilnių. Vaikas vakare šoks kalnų parke smile.gif . Planuose aplankyti kačių kavinę (jei spėsiu) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bruknė* @ 2016 07 09, 09:52)
Labas rytas smile.gif
Važiuoju šiandien į Vilnių. Vaikas vakare šoks kalnų parke smile.gif . Planuose aplankyti kačių kavinę (jei spėsiu)  smile.gif

Vilniuj lyja, pasiruoškit .....
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 07 09, 10:14)
Vilniuj lyja, pasiruoškit .....

Mes pasiruošę tokiam orui - lietpalčiai, skėčiai, termo puodelis, pledukas kad nebūtų šalta rolleyes.gif . Tik pačių vaikų gaila jei per lietų teks šokti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bruknė* @ 2016 07 09, 09:52)
Labas rytas smile.gif
Važiuoju šiandien į Vilnių. Vaikas vakare šoks kalnų parke smile.gif . Planuose aplankyti kačių kavinę (jei spėsiu)  smile.gif

Mudu su sūnėnunirgi planuojam ten šiandien užsukt biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Ką veikiat lietingą šeštadienį?
Aš tai dirbu verysad.gif

Kiek visokių nuotraukų pridėjot, kaip faina bigsmile.gif
Azu, senai bemačiau tavo ryžikus.. geri kadrai biggrin.gif
Grikiui tunelis pagal taliją kaip tik, o Kruopa, mažutė, skęsta jame. Ale kiek nedaug iki laimės reikia katinėliams biggrin.gif
Apus pagaliau pamaitino mirksiukas.gif
Rustės katinėlių gvardija kokia bigsmile.gif Kiara išskirtinė, kurgi nepastebėsi biggrin.gif
Brukne, fainas skėtis su kašarikais smile.gif

Atsakyti
Aš irgi dirbu...mezgu tiksliau. Yra užsakymų, tai reikia padaryti. O kai kuriem neužtenku siūlų doh.gif bet šiandien namie viena su panom (Dvyniai dar stovykloje, MB darbe), tai niekur neisiu tų siūlų ieškoti...
Atsakyti