Žydryne pasirodo mes kaimynės aš taip pat prie Bigo gyvenu
Ačiū už sveikinimus Kiarai
Brukne, nesvėriau nes neaktualu, bet va ką tik nuėjau ir pasvėriau
6 kg
Brukne, nesvėriau nes neaktualu, bet va ką tik nuėjau ir pasvėriau
6 kg
Giliukaš, duok šavo mamkai dydelį dydeliaušą buškį už tokį nuoštabiaušią tunelį
Sagyt - labai tau ačiū už tuneliuką vos tik išpakavau, tai kone iš rankų išplėšė
Apžiūrėjo
Ir Grikis iškart apsivilko
Nu gi kaip tik
Ten dar raištukai yra tuneliui surišti, tai išvis fantastika bais smagu su tais raištukais žaisti
Kirminukas
Sagyt - labai tau ačiū už tuneliuką vos tik išpakavau, tai kone iš rankų išplėšė
Apžiūrėjo
Ir Grikis iškart apsivilko
Nu gi kaip tik
Ten dar raištukai yra tuneliui surišti, tai išvis fantastika bais smagu su tais raištukais žaisti
Kirminukas
Magnetukas ziauriai fainas, o jei pas mane pvz ne slaunys, o pilvas pirmas auga? blogai, nes puse katinu nuo slaunu gali nustumt
Kam cia Moliukas patiko parodysiu dvyni tik DOUBLE bo daug didesnis ir aplamai manau naujokiu nera mano broliu saunuoliu maciusiu
Moliuko antrininkas Vincas
pingvinukas LOLO
Auditorius
jo didenybe Toras
gerai nuotaikai
Teve musu kuris esi danguje, duok man sausiako , dabar ir visados..... ir neleisk manes valgydinti kitu maistu....
Mama, pakylek iki dangaus......
Kam cia Moliukas patiko parodysiu dvyni tik DOUBLE bo daug didesnis ir aplamai manau naujokiu nera mano broliu saunuoliu maciusiu
Moliuko antrininkas Vincas
pingvinukas LOLO
Auditorius
jo didenybe Toras
gerai nuotaikai
Teve musu kuris esi danguje, duok man sausiako , dabar ir visados..... ir neleisk manes valgydinti kitu maistu....
Mama, pakylek iki dangaus......
Kruopa nutaikiusi momentą irgi prisimatavo tuneliuką
Grikis nelabai patenkintas, kad Kruopa jo lietpaltį matuojasi
Žodžiu, liejasi džiaugsmas per kraštus, sėdi Grikis savo naujajame tunelyje ir lauk nelenda, jaučiu ir eidamas į lovą vietoj pižamos vilksis dar kartą ačiū, Sagyt, už tokį džiaugsmą Grikiui
Grikis nelabai patenkintas, kad Kruopa jo lietpaltį matuojasi
Žodžiu, liejasi džiaugsmas per kraštus, sėdi Grikis savo naujajame tunelyje ir lauk nelenda, jaučiu ir eidamas į lovą vietoj pižamos vilksis dar kartą ačiū, Sagyt, už tokį džiaugsmą Grikiui
koks laimingas Grikis kiek mazai katinui reikia tai ne mum
Azu - vai tai palepinai brolių šaunuolų nuotraukomis Vinculis - mano simpatija Toro kadrai super
Magnetukas tai fainulis
Magnetukas tai fainulis
Oi kaip super kad patinka Grikučiui, ir Kruopa naujiena džiaugesi Ten lyg žaisliukai kažkoki prisikabint turėtų gal prie tų virvikių Aš taip pergyvenau, kad tik mažiukas nebūtų Nu dėžutė jau turi konkurentą
Azu nu broliai šaunuoliai Toras labai i Bosiuka panašus O Vincas tikrai į Moliuką neša
Azu nu broliai šaunuoliai Toras labai i Bosiuka panašus O Vincas tikrai į Moliuką neša
Azucena kokios nuotraukos
Giliukas ir jo meile
Grikiukassss ir Kruopyte
Giliukas ir jo meile
Grikiukassss ir Kruopyte
Nu, kaip fainiai Grikutis su Kruopyte tuneliuką matuojasi.
Kpks Vincukas gražuolis, tikrai su Moliuku panašūs, tik svorio kategorija ne ta, maniškis lengvas kaip pūkelis.
Tikrai jo didenybė Toras
Auginsiu cukines, kepsiu.
Kpks Vincukas gražuolis, tikrai su Moliuku panašūs, tik svorio kategorija ne ta, maniškis lengvas kaip pūkelis.
Tikrai jo didenybė Toras
Auginsiu cukines, kepsiu.
Azucena, nu super foto!
dauguma matytos, bet pažiūrėjau su malonumu dar kartą
Grikis ir jo lietpaltis nerealūs
dauguma matytos, bet pažiūrėjau su malonumu dar kartą
Grikis ir jo lietpaltis nerealūs
Grikis, kad laimingas. Raudonas tuneliukas jam labai tinka
Va, Ainu su tokiu tuneliuku nesiteikė užsiimti
Vincas su Toru kokiose gerose pozose "prigaudyti"
Žydryne, į sveikatą
Va, Ainu su tokiu tuneliuku nesiteikė užsiimti