Sveikos, pirmiausia
Renatelexx su gimtadieniu, viso ko sirdis geidzia
Kiara ilgu tau katinisku metu !!!
Diinka pas mane atvaziuot vasara irgi kosmosas, visi kl;ausia kodel negryzti vasara namo, tai nu bilietu kainos nuo 100 iki 200 su virsum £ kai rugseji gali atvaziuot ir isvaziuot jau uz 60£ pirmyn atgal, dar 4 blokai cigareciu ir bilietas uz dyka iseina , nes nei daug nei mazai perki bloka uz 300euru, o parduodi uz 37£
Tiesa menedzeris man suorganizavo kontrakta darbe, tai vel gavau nauja forma pildyt, nes ana gal pasenus jau, tai jei as ji gausiu tai bijau pagalvot apie koleges kalbas.... dabar jau tikriausia ne tik su vaizeriu liksiu miegojus
ir man MB sako tik nesiskelbk kol negavai, nes b us kalbu daug, sakau vistiek suzinos, nes pvz kai anksciau dave pildyt ji pirma pilde, nes man buvo atostogos, bet vaizeris atnese ir man forma, negavom aisku ne viena kontrakto ,gavo trecias. bet ji jau buvo apsiskelbus, kad ji gaus tikrai nes vienas zmogus isejo, cia liko tik formalumai ir t.t. o as mazdaug gausiu kai dar kas iseis... bet valdzia sako, man norejo duoti, bet kazkaip gavo tas trecias juodis. Zodziu santa barbara gali vel nutikti. Labiausia tai mano MB tiredzia, jam kalbos kazkas baisaus, o as sakau lai sneka, as gyvenu vadinasi.