Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

QUOTE(gielux @ 2016 07 08, 17:15)
Diinka, Tau gero vakaro ir poilsio  4u.gif  4u.gif 
A išprotėjot  doh.gif  kiek nervų kainuoja į juos žiūrėėėt  biggrin.gif
Karūna vakar vakaro ir šio ryto pagrindinė zabova  doh.gif  gavau net šnypštimo porcija, kai paimt norėjau, pirmą kart  doh.gif

Taigi bėda, gali tik akytėm žiūrėti, o paliesti niu niu niu lotuliukas.gif

Iš princesės karūną atimti, a pablūdai??? blink.gif
Atsakyti
Sveikos, registruojamės smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Bela princesės pagalvę, kad įsistvėrus wub.gif
Gielux darbas biggrin.gif
Diinka, na, kad apie atostogas prakalbom, tai ir suvadink mažius norimų aplankyti vietų vardais- Kreta, Malta, Sicilija, Tenerifė, Rodas, Kipras, Barbadosas, Airis ar pan.
Dar variantas būtų į futbolo čempionato temą katulius vadinti: Beilas ( Velso geriausias žaidėjas, brangiausias pasaulio futbolininkas), Grizmanas ( rezultatyviausias prancūzas), puikus vokiečių vartininkas Neuer ( Nojeris), vokiečių puolėjas Miuleris, islandai Gilfis įspyręs gerą ir islandų kapitonas Giunersonas. Iš futbolo "moteriškų" vardų gali būtų Pele ( geriausias 20a. sportininkas), Pogba ( jaunas prancūzas labai daug žadantis futbole), Morata ( geriausias šiuo metu ispanų puolėjas), Maradona ( Argentinos garsiausias futbolininkas, na, gal dar garsus Messis). Dar moteriški futbolo temos vardai gali būt Nuošalė ir Štanga. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, pirmiausia Renatelexx su gimtadieniu, viso ko sirdis geidzia 4u.gif happybday.gif
Kiara ilgu tau katinisku metu !!! happybday.gif happybday.gif
Diinka pas mane atvaziuot vasara irgi kosmosas, visi kl;ausia kodel negryzti vasara namo, tai nu bilietu kainos nuo 100 iki 200 su virsum £ kai rugseji gali atvaziuot ir isvaziuot jau uz 60£ pirmyn atgal, dar 4 blokai cigareciu ir bilietas uz dyka iseina , nes nei daug nei mazai perki bloka uz 300euru, o parduodi uz 37£
Tiesa menedzeris man suorganizavo kontrakta darbe, tai vel gavau nauja forma pildyt, nes ana gal pasenus jau, tai jei as ji gausiu tai bijau pagalvot apie koleges kalbas.... dabar jau tikriausia ne tik su vaizeriu liksiu miegojus doh.gif ir man MB sako tik nesiskelbk kol negavai, nes b us kalbu daug, sakau vistiek suzinos, nes pvz kai anksciau dave pildyt ji pirma pilde, nes man buvo atostogos, bet vaizeris atnese ir man forma, negavom aisku ne viena kontrakto ,gavo trecias. bet ji jau buvo apsiskelbus, kad ji gaus tikrai nes vienas zmogus isejo, cia liko tik formalumai ir t.t. o as mazdaug gausiu kai dar kas iseis... bet valdzia sako, man norejo duoti, bet kazkaip gavo tas trecias juodis. Zodziu santa barbara gali vel nutikti. Labiausia tai mano MB tiredzia, jam kalbos kazkas baisaus, o as sakau lai sneka, as gyvenu vadinasi. clap.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 07 08, 12:37)
o dar čia nepamenu erode prisipažink ar tu Jurga V ?

Čia aš blush2.gif

Kiara su gimtadieniu 4u.gif . O kiek jai metų? praleidau...
Rariukai 4u.gif , gaila Funtiko, bet amžius tikrai jau garbus. Prisitaikys ir viskas bus gerai 4u.gif
Lisiteja, tavo Moliukas man labai labai wub.gif
Diinkos mažiukų šeimynėlė kokia margutė wub.gif . Tuoj vardai patys prilips smile.gif .
Busycat, o kiek sveria tavo Olis gražuolis?
Aišku pas mus temoj visi gražuoliai ir gražuolės, dar princesės bei karaliai, su karūnom ir be jų biggrin.gif
Dar Renatelexx pamiršau su gimtadieniu pasveikinti 4u.gif
Atsakyti
Columba nepasigiria, bet fb mačiau, kad Otis pasidovanojo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 07 08, 19:09)
Columba nepasigiria,  bet fb mačiau,  kad Otis pasidovanojo  ax.gif

Nerealiai :-)
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 07 08, 15:40)
Visos dalyvavusios Dinkinėse gavo dovanų raktų pakabukus. Nu Mindaugnės vis tik, galvojau su katinais padaryti, bet gi su Lt vėliava tai dienai prigulėjo drinks_cheers.gif
Jei būtų norinčių iš temos mergaičių, kurios negavote, parašykite, padarysiu visoms smile.gif
15tas pakabukas grįžo namo. Nu tai vadinasi jis mano! prisikabinau prie mašinos raktų. apie save ir nepagalvojau, kad man irgi reikia  lotuliukas.gif

Mes su dukra norėtume,tik su katinais blush2.gif jeigu nebūtų sunku ax.gif
Atsakyti
Brukne,

* Kiarai 5 metai 4u.gif jubiliejus

* Nesvėriau dar nei karto, todėl nežinau kiek tas naglas chamiakas sveria biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2016 07 08, 19:29)
Mes su dukra norėtume,tik su katinais blush2.gif jeigu nebūtų sunku ax.gif

Jokių problemų smile.gif

Rašyk kokių spalvų norėtumei, ar leisi man pasireikšti biggrin.gif

Aš Vilniuje, o jūs mergaitės kur?
Papildyta:
Katinukai būtų tokio tipo. Čia Erodės užsakymas šventėms, jei neklystu. Spalvų turiu visokiu, čia tokių buvo pageidavimas, tai ir dariau vienodus smile.gif

user posted image
Atsakyti
Kiarą matau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 07 08, 19:32)
Brukne,

* Kiarai 5 metai 4u.gif jubiliejus

* Nesvėriau dar nei karto, todėl nežinau kiek tas naglas chamiakas sveria  biggrin.gif

Brukne 4u.gif Aš irgi Jurga.

Kiarai ilgiausiųjų metų. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O aš atėjau pikta ant Kingo. Jam nepatinka Jysko kakdėžės, ir jis privaro per bortą į kitą pusę. Kai tai vyko tik jo WC, tai nieko bet kai nuėjo i pavarė ant mergų WC, o jis stovi ant parketo...
Aš pikta.
schmoll.gif blink.gif bash.gif: gun_bandana.gif:

Gielux darbelis... biggrin.gif thumbup.gif Bet šaunu, tikiuos, motyvacijos sportui netrūksta.

Bellos grožis ir akys nuskriaustos - mamka karūną atėmė. biggrin.gif Princesina.
Mažiukai Molės vaikiukai...
wub.gif

Zinė, Zugis, Zakis, Zikis, Zaimė, Ziksė.

O kaip suskės vardas?

Ir aš Kiarą matau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 08 liepos 2016 - 18:49