Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

QUOTE(Šponkiukas @ 2016 07 08, 15:35)
Man tai laiko gaila, kai nieko neveikiu.. Būna labai dažnai, kad tingiu ką nors daryti, bet laiko vis vien gaila  :

visai kaip man...naktį papuola 2-3 val. numigt, kitą dieną išeiginė, nu kaip ir galima dieną prigult, kur tau- laiko gaila... kartais pagalvoju, gal nedaug skirta kad tai gailiju g.gif ...o gal šiaip gailikė esu biggrin.gif
Atsakyti
Normalių atostogų neprisimenu net kada turėjau, bo mano darbas vienos atostogos lotuliukas.gif pvz. šindi pusplikiam diedui nuo triusikų kirpau etiketes lotuliukas.gif

renatelexx, sveikinimai 4u.gif

Princesė šiuose namuose ašššš
user posted image

Ei, gražinkit karūną
user posted image

Tvarka rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 07 08, 15:53)
Normalių atostogų neprisimenu net kada turėjau, bo mano darbas vienos atostogos  pvz. šindi pusplikiam diedui nuo triusikų kirpau etiketes

Princesė šiuose namuose ašššš

bigsmile.gif gal galima plačiau smile.gif ...apie darbą g.gif

Kas drįstų ginčytis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 07 08, 15:02)
bigsmile.gif   gal galima plačiau smile.gif ...apie darbą g.gif

Kas drįstų ginčytis   wub.gif

Nu žiūriu kiaurą dieną pagrinde į prakaituotus pusplikius vyrus, būna porą moteriškių, bet retai, vo kartais gaunu nukirpt etiketę doh.gif lotuliukas.gif gerai, kad ranka nesudrebėjo devil.gif nadzeratelius-administratorius sporto klube ašen
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 08 liepos 2016 - 15:13
Oj Gielux biggrin.gif
Atsakyti
Na priplepėjau porą temų į priekį, jaučiu greit nepasirodysiu....kad būtų kažkiek į temą

naujoji mamka

user posted image

maži

user posted image

user posted image

Beje galit praėt siūlyti vardus vėl biggrin.gif

Einu sutvarkysiu galiukus...ir valioooo atostogos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 07 08, 15:53)
Normalių atostogų neprisimenu net kada turėjau, bo mano darbas vienos atostogos  lotuliukas.gif pvz. šindi pusplikiam diedui nuo triusikų kirpau etiketes  lotuliukas.gif

Nu jo, kur čia pervargsi lotuliukas.gif

Diinka, kiek kokių vaikų yra - 2 mergos trispalvės tiktrai, siūlyčiau Varvarą ir Vasilisą rolleyes.gif
Atsakyti
Gielux - nu tu ir prijuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif su tokiu darbu tau tikrai atostogų išvis nepriklauso biggrin.gif namų karalaitė kad įsitvėrus karūną kad nieks kits nesunešiotų biggrin.gif
Lisitėjos kvietkeliai labi faini 4u.gif
Mažutėliai wub.gif
Ramiai sėdėti ir aš nelabai moku smile.gif nors vakarais po visų darbų nugriūnu su mezginiu į šezlongą pakaifuoti, žvakių pridegioju, arbatos atsitempiu nu ir kaifas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 07 08, 15:05)
visą kitą turiu  biggrin.gif  taigi gyvenimas kaip ir aš - gražus  biggrin.gif

Va čia gi svarbiausia, ane 4u.gif

QUOTE(gielux @ 2016 07 08, 16:11)
Nu žiūriu kiaurą dieną pagrinde į prakaituotus pusplikius vyrus, būna porą moteriškių, bet retai, vo kartais gaunu nukirpt etiketę  doh.gif  lotuliukas.gif gerai, kad ranka nesudrebėjo devil.gif nadzeratelius-administratorius sporto klube ašen

OO kokios dar atostogos kai tokiam darbe įsitaisius, madam bigsmile.gif

Diinka, kiek ten dūšelių mažučių? 5?
Mamytė tai tokia smulkutė visai.
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 07 08, 16:29)
Nu jo, kur čia pervargsi  lotuliukas.gif

Diinka, kiek kokių vaikų yra - 2 mergos trispalvės tiktrai, siūlyčiau Varvarą ir Vasilisą  rolleyes.gif

2 trispalvės, aišku mergos 2 karvutės, pagal mane viena merga kitas bernas...ir juodas bernas smile.gif viso 5 ir mamka- merga smile.gif
Papildyta:
Vsio panos, einu pratrinsiu kompą, kad šefas ko nerastų prisėdęs, į pardę ko skanau ir šampės....šį vakarą tikrai nieko neveiksiu...tik, pavalysiu patepliosiu mažių akytes9jau gražios)...pavalysiu kraikdėžes, dėsiu maistuko, pakeissiu vandenuką 9čia visiem) dar suskei sugirdysiu vaistukus ir aišku teks paglostyti ir panešioti....šunes jau MB 'panešios" taigi praktiškai nieko neveiksiu smile.gif mėsytė pamarinuota, saločykių greit suregzsiu ir lafa.....kol lušiu, o ryt nuo 5 į darbus smile.gif net pačiai smagu. ištailius minutę prisijungsiu, tik nežinau ar parašysiu, gero savaitgalio
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 07 08, 16:54)
šį vakarą tikrai nieko neveiksiu...tik,
1. pavalysiu patepliosiu mažių akytes9jau gražios)...
2. pavalysiu kraikdėžes,
3. dėsiu maistuko,
4. pakeissiu vandenuką 9čia visiem)
5. dar suskei sugirdysiu vaistukus
6. ir aišku teks paglostyti ir panešioti...
7.  saločykių greit suregzsiu ir lafa.....kol lušiu,

Visiškai nieko. Iš 7 punktų hihihi.gif
Atsakyti
Diinka, Tau gero vakaro ir poilsio 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Erendira @ 2016 07 08, 15:29)
Nu jo, kur čia pervargsi  lotuliukas.gif

QUOTE(Magnuna @ 2016 07 08, 15:43)
Gielux - nu tu ir prijuokinai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  su tokiu darbu tau tikrai atostogų išvis nepriklauso  biggrin.gif  namų karalaitė kad įsitvėrus karūną kad nieks kits nesunešiotų  biggrin.gif

A išprotėjot doh.gif kiek nervų kainuoja į juos žiūrėėėt biggrin.gif
Karūna vakar vakaro ir šio ryto pagrindinė zabova doh.gif gavau net šnypštimo porcija, kai paimt norėjau, pirmą kart doh.gif
Atsakyti