Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 41-ta tema

QUOTE(jurmarta @ 2016 07 11, 16:42)
Na as del Turkijos net is darbo isejau lotuliukas.gif ..as irgi domejaus,bet radau info,kad lyg tik ES salyse gydantis tai imanoma...nors giliau nesikapsciau..

Man,panos,reikia patarimo:ar tas imunoglobulinas gali pakenkt,ar ne? g.gif Karpenko neskyre man jo,nes tipo pas mane imuniteto nera,limfocitu nera,ir kileriu nera lotuliukas.gif ..bet nu o bet taciau.gal jeigu jis nekenkia,gal imtu ir padetu? g.gif Nes mano IVF baigiasi nesivystanciais nestumais del vienas dievas zino del kokiu priezasciu..

Oi, gal tu be gydytojos nespręsk, ar leistis tau. Nes kieik žinau, tas imunoglobulinas veikia antikūnus, jei tavo organizmas jų negaminą, tai gali prisižaisti.
Atsakyti
QUOTE(Meshka23 @ 2016 07 11, 16:46)
Nuojauta, kas jums skyre imunoglobulina? Karpenko?  4u.gif

Papildyta:
Noriu paklausti, is kokio tyrimo tau mate kad limfocitu nera? 4u.gif
As kol kas pas Karpenko nesu buvusi, bet is merginu kalbu zinau kad jos daresi supresoriu ir kileriu tyrima, pasidariau ir as toki, pas mane kileriai vos vos prie zemutines ribos.

Ejau pas ja ieskot kileriu ir reikalaut imunoglobulino,dare ji man irgi lastelinio imuniteto tyrima,supresoriai ir t.t. ir dar kazka,zodziu..nesukele ji man pasitikejimo,atvirai sakau,nes pradet pezet pacientui,kad tu gal Živ sergi,kad imuniteto nera tai ka as zinau lotuliukas.gif Geriausiai-paskyre Cikloferona,bet pati nesuvokdama-reikia man jo ar ne,sako-nezinau,kad nepakenkciau bijau...gal po to ir isaugo cista kasoj,kas cia zino,jei pati nesusigaudo skirdama-pades man ar pakenks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 11, 15:54)
Ejau pas ja ieskot kileriu ir reikalaut  imunoglobulino,dare ji man irgi lastelinio imuniteto tyrima,supresoriai ir t.t. ir dar kazka,zodziu..nesukele ji man pasitikejimo,atvirai sakau,nes pradet  pezet pacientui,kad tu gal Živ sergi,kad imuniteto nera tai ka as zinau lotuliukas.gif Geriausiai-paskyre Cikloferona,bet pati nesuvokdama-reikia man jo ar ne,sako-nezinau,kad nepakenkciau bijau...gal po to ir isaugo cista kasoj,kas cia zino,jei pati nesusigaudo skirdama-pades man ar pakenks doh.gif

As esu su SERUM Graikijos klinika susirasinejus del imuniniu tyrimu, nusiunciau savo darytus supresoriu ir kileriu tyrimus, tai sake panasiai ir jie daro, bet dar papildomai, nes sitie mano tyrimai nerodo "NK cytotoxicity (killing power)" 4u.gif

Is imuniniu tyrimu jie pagrinde daro siuos - NK Assay (€170), cytokines (€120); tai audziu minti, jeigu jau visiskai man nieko neras, kodel IVF vis nepavyksta, gal varyti i SERUM imunus prasitestuoti, vis biski rimciau bus nei Karpenko ax.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 07 11, 16:52)
Oi, gal tu be gydytojos nespręsk, ar leistis tau. Nes kieik žinau, tas imunoglobulinas veikia antikūnus, jei tavo organizmas jų negaminą, tai gali prisižaisti.

Man tai dar gyd. K. sake, kad jei bus nestumas, reikes pasidaryti (pakartoti) Ig tyrimus (pamirsau tik kada blush2.gif gal 6 sav.) ir tada nuspres, ar testi, ar nutraukti imunoglobulina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gummy bear: 11 liepos 2016 - 16:11
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 11, 15:54)
Ejau pas ja ieskot kileriu ir reikalaut  imunoglobulino,dare ji man irgi lastelinio imuniteto tyrima,supresoriai ir t.t. ir dar kazka,zodziu..nesukele ji man pasitikejimo,atvirai sakau,nes pradet  pezet pacientui,kad tu gal Živ sergi,kad imuniteto nera tai ka as zinau lotuliukas.gif Geriausiai-paskyre Cikloferona,bet pati nesuvokdama-reikia man jo ar ne,sako-nezinau,kad nepakenkciau bijau...gal po to ir isaugo cista kasoj,kas cia zino,jei pati nesusigaudo skirdama-pades man ar pakenks doh.gif

Laba, man irgi panašiu metu K. sakė, kad neturiu imuniteto, pameni? Irgi skyrė cikloferoną, sakė jis veikia apie 6 mėn. O po to, skyrė ir imunoglubuliną (bet reikėjo perklaust jos). Žinau, kad nelabai norėsi, bet gal Tu dar kartą pas ją nueik ar paprasčiausiai parašyk jai prieš leisdamasi imunglobuliną g.gif mirksiukas.gif
Ir dar, jei nuspręsi - pradėk ieškoti vaistų kuo skubiau, nes man koks mėnuo praėjo kol gavau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 07 11, 11:37)
gvatemala, kaip jusu reikalai? bigsmile.gif

Kaip ir gerai, kiek gali būti gerai su žemu AMH. Apžiūros metu rado tik 6 folius. Mažoka, bet jie labai tiki, kad bus gera jų kokybė, nes pagal juos aš dar jauna. Nuo vakar pradėjom stimuliuoti, į kliniką tik trečiadienį, tai gal jau tada žinosim kaip auga.
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 07 11, 17:11)
Man tai dar gyd. K. sake, kad jei bus nestumas, reikes pasidaryti (pakartoti) Ig tyrimus (pamirsau tik kada blush2.gif gal 6 sav.) ir tada nuspres, ar testi, ar nutraukti imunoglobulina ax.gif

nzn,nzn,gal dar nueit pas ja pries skrendant i Tr..bet kad ji praeita kart galva lingavo,nezinodama,ka sumanim daryt,tai kazin,ar dabar ka nors islinguos lotuliukas.gif Sakau,kaip suprast,kad as,pasak jos,neturedama imuniteto,visiskai nesergu,net sloga...nu jo,sako,jus kazkoks nepaaiskinamas atvejis lotuliukas.gif Zoziu nugyvenau 40 metu ir staiga suzinojau,kad esu NSO biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2016 07 11, 17:19)
Kaip ir gerai, kiek gali būti gerai su žemu AMH. Apžiūros metu rado tik 6 folius. Mažoka, bet jie labai tiki, kad bus gera jų kokybė, nes pagal juos aš dar jauna. Nuo vakar pradėjom stimuliuoti, į kliniką tik trečiadienį, tai gal jau tada žinosim kaip auga.

Su startu ir gero foliuku augimo 4u.gif Ir uzaugins, ir kokybe bus gera. Pamatysi mirksiukas.gif

QUOTE(jurmarta @ 2016 07 11, 17:22)
nzn,nzn,gal dar nueit pas ja pries skrendant i Tr..bet kad ji praeita kart galva lingavo,nezinodama,ka sumanim daryt,tai kazin,ar dabar ka nors islinguos lotuliukas.gif Sakau,kaip suprast,kad as,pasak jos,neturedama imuniteto,visiskai nesergu,net sloga...nu jo,sako,jus kazkoks nepaaiskinamas atvejis lotuliukas.gif Zoziu nugyvenau 40 metu ir staiga suzinojau,kad esu NSO biggrin.gif

Matai, kokia tu unikali ir originali hihihi.gif Net K. nezino, ka su tavim daryti hihihi.gif Na jei gydytoja pasitikejimo nekelia, tai nebutina gi eiti ax.gif As irgi i kai kuriuos jos pasiulymus skeptiskai ziurejau, bet po to daugiau pasidomejau, paskaiciau, pasvarsciau ir nusprendziau, kas man priimtina, o kas ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 07 11, 15:31)
Sveikos mergaitės,
Aš tai kadangi neturiu jokių planų, tai prisiorganizuoju visokių kitų veiklų ir aiškinimųsi. Noriu pasidalinti, ką pavyko "iškapstyti", gal jums bus aktualu. Aš kadangi esu beprotiškai pikta, jog visų IVF metu mes aukojam atostogas ir pan., tai nusprendžiau pasiaiškinti ar mums negalėtų priklausyti nedarbingumo pažymėjimas. Ir ką gi aš atradau??? Ogi šis variantas visai įmanomas smile.gif.
Jei bus laiko ir noro, dar tyčia parašysiu užklausimus į Sveikatos apsaugos ministeriją ir Valstybinio socialinio fondo valdybą. Norėčiau turėti oficialius atsakymu, jei kada prireiktų smile.gif.

RNeringa, Tu šaunuolė, kad kapstai (širdies gilumoje žinai, kad bandysi mirksiukas.gif blush2.gif ) ir atkapstai ir su mumis pasidalini !! Jei gausi oficialų atsakymą- tai brūkštelk irgi. Atostogos.... jau taip dieneles skaičiuoti tenka... doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 11, 17:22)

Pas mane tas pats. Pasak jos imuniteto kaip ir nelabai o aš visai nesergu.

Na bet mes kitaip biški darėm.

Jei gyd nekelia pasitikėjimo tai tikrai neverta eiti. 4u.gif lauk ramiai sau tr ir mėgaukis paskutinėm nemamiškom atostogom wub.gif

Nuojauta wub.gif stipriai stipriai kumščius suspaudus laikau kad viskas būtų tik gerai!!!

Visoms kitoms mergytėms begalinės sėkmės.!

P.s.
Statistiką greitu laiku tvarkysiu tad nepykit už netvarką. blush2.gif

Gvatemala tu ir tr? Tai užpinkinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 11 liepos 2016 - 17:03
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 07 11, 13:08)
LaMona, kaip apžiūra? Augini?  mirksiukas.gif  4u.gif

Nuojauta, gal jau turi hcg rzultatus?  4u.gif

Rasiux, kada Tau pridavinėt kraują?  blush2.gif  4u.gif

Kita 1dieni biggrin.gif wub.gif
Dienele anksciau negu gummy bear blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuriai nors nebutu sunku parasyti, kokius tyrimus pasidaryti pries einant pas Karpenko? blush2.gif ziuriu beveik visos buve, o as su savo nesivystanciais dar ne doh.gif
Atsakyti