Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 41-ta tema

QUOTE(gummy bear @ 2016 07 11, 15:11)

Nuo vakar as jau irgi PUPO nestuke.gif  bigsmile.gif Nebelakstau, stengiuos elegantiskai vaikscioti lotuliukas.gif Na ir kalbinu maziuka kuistis wub.gif

Sveikinimai dar kartą 4u.gif 4u.gif Kuo geriausio kibimo nestuke.gif nestuke.gif
Kada laukti hcg žinių? mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 07 11, 16:17)
Sveikinimai dar kartą  4u.gif  4u.gif Kuo geriausio kibimo  nestuke.gif  nestuke.gif
Kada laukti hcg žinių?  mirksiukas.gif  bigsmile.gif

Aciu 4u.gif wub.gif HCG 19 d., jei iskesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 07 11, 16:11)
Kad stipriai maziukas isikibtu ir visus 9 menesius laikytusi wub.gif

Nuo vakar as jau irgi PUPO nestuke.gif  bigsmile.gif Nebelakstau, stengiuos elegantiskai vaikscioti lotuliukas.gif Na ir kalbinu maziuka kuistis wub.gif

Sekmes, Pupiene!!!
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 07 11, 15:36)
Ohhhh!!!!  Vis vien džiaugiuosi, kad ir sveikint neleidi  mirksiukas.gif  4u.gif  O su progesteronu draugauji? Karpenko imuninius reikalus esi išsityrusi, kad neatmestų organizmas? dar primink, ar Tau darė PGD?  blush2.gif

Tyrimų nesidariau, bet leidžiuos imunoglobuliną ir geriu deksametazoną. Ir progestaną kas antrą dieną leidžiuos taip pat (profilaktiškai, nes aną kartą man jo kažkiek trūko). Ne, PGD man nedarė schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(gummy bear @ 2016 07 11, 16:18)
Aciu 4u.gif  wub.gif HCG 19 d., jei iskesiu biggrin.gif

Gummy bear, linkiu tau sulaukti aukštų HCG skaičiukų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
Aš tai kadangi neturiu jokių planų, tai prisiorganizuoju visokių kitų veiklų ir aiškinimųsi. Noriu pasidalinti, ką pavyko "iškapstyti", gal jums bus aktualu. Aš kadangi esu beprotiškai pikta, jog visų IVF metu mes aukojam atostogas ir pan., tai nusprendžiau pasiaiškinti ar mums negalėtų priklausyti nedarbingumo pažymėjimas. Ir ką gi aš atradau??? Ogi šis variantas visai įmanomas smile.gif.
Jei bus laiko ir noro, dar tyčia parašysiu užklausimus į Sveikatos apsaugos ministeriją ir Valstybinio socialinio fondo valdybą. Norėčiau turėti oficialius atsakymu, jei kada prireiktų smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 07 11, 16:31)
Sveikos mergaitės,
Aš tai kadangi neturiu jokių planų, tai prisiorganizuoju visokių kitų veiklų ir aiškinimųsi. Noriu pasidalinti, ką pavyko "iškapstyti", gal jums bus aktualu. Aš kadangi esu beprotiškai pikta, jog visų IVF metu mes aukojam atostogas ir pan., tai nusprendžiau pasiaiškinti ar mums negalėtų priklausyti nedarbingumo pažymėjimas. Ir ką gi aš atradau??? Ogi šis variantas visai įmanomas smile.gif.
Jei bus laiko ir noro, dar tyčia parašysiu užklausimus į Sveikatos apsaugos ministeriją ir Valstybinio socialinio fondo valdybą. Norėčiau turėti oficialius atsakymu, jei kada prireiktų smile.gif.

Oho, čia tu rimtai????? blink.gif Čia tai geras....
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 07 11, 16:31)
Sveikos mergaitės,

Na as del Turkijos net is darbo isejau lotuliukas.gif ..as irgi domejaus,bet radau info,kad lyg tik ES salyse gydantis tai imanoma...nors giliau nesikapsciau..

Man,panos,reikia patarimo:ar tas imunoglobulinas gali pakenkt,ar ne? g.gif Karpenko neskyre man jo,nes tipo pas mane imuniteto nera,limfocitu nera,ir kileriu nera lotuliukas.gif ..bet nu o bet taciau.gal jeigu jis nekenkia,gal imtu ir padetu? g.gif Nes mano IVF baigiasi nesivystanciais nestumais del vienas dievas zino del kokiu priezasciu..
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 07 11, 16:38)
Oho, čia tu rimtai?????  blink.gif  Čia tai geras....

Jei kuri turite laiko ir noro galite pastudijuoti šį įsakymą Nr. V-533/A1-189. Mums aktualus 76 punktas. Žiūrėkit aktualią redakciją.
Svarbu priremti Valstybinio socialinio fondo valdybą, kad pripažintų nedarbingumą.
Taip pat įmetu nuorodą į įsakymą smile.gif.

https://www.e-tar.lt...9E82/qVqLhZFeLK
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 07 11, 15:20)
Tyrimų nesidariau, bet leidžiuos imunoglobuliną ir geriu deksametazoną. Ir progestaną kas antrą dieną leidžiuos taip pat (profilaktiškai, nes aną kartą man jo kažkiek trūko). Ne, PGD man nedarė  schmoll.gif
Papildyta:
Gummy bear, linkiu tau sulaukti aukštų HCG skaičiukų  mirksiukas.gif

Nuojauta, kas jums skyre imunoglobulina? Karpenko? 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 11, 15:42)
Na as del Turkijos net is darbo isejau lotuliukas.gif ..as irgi domejaus,bet radau info,kad lyg tik ES salyse gydantis tai imanoma...nors giliau nesikapsciau..

Man,panos,reikia patarimo:ar tas imunoglobulinas gali pakenkt,ar ne? g.gif Karpenko neskyre man jo,nes tipo pas mane imuniteto nera,limfocitu nera,ir kileriu nera lotuliukas.gif ..bet nu o bet taciau.gal jeigu jis nekenkia,gal imtu ir padetu? g.gif Nes mano IVF baigiasi nesivystanciais nestumais del vienas dievas zino del kokiu priezasciu..

Noriu paklausti, is kokio tyrimo tau mate kad limfocitu nera? 4u.gif
As kol kas pas Karpenko nesu buvusi, bet is merginu kalbu zinau kad jos daresi supresoriu ir kileriu tyrima, pasidariau ir as toki, pas mane kileriai vos vos prie zemutines ribos.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 07 11, 16:43)
Jei kuri turite laiko ir noro galite pastudijuoti šį įsakymą Nr. V-533/A1-189. Mums aktualus 76 punktas. Žiūrėkit aktualią redakciją.
Svarbu priremti Valstybinio socialinio fondo valdybą, kad pripažintų nedarbingumą.
Taip pat įmetu nuorodą į įsakymą smile.gif.

https://www.e-tar.lt...9E82/qVqLhZFeLK

Zinant musu "tobula"biurokratini"aparata cia reiktu nueit kryziaus kelius manau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshka23 @ 2016 07 11, 16:46)
Nuojauta, kas jums skyre imunoglobulina? Karpenko?  4u.gif

Jo, Karpenko. Aš nesidariau tyrimų (pasikartosiu), bet ji stebėjo mano praeitą nėštumą (ir kaip jis nustojo vystytis), tai jai iš požymių ir simptomų buvo panašu, kad tai mano organizmas "sunaikino". Jei Vilniaus gimdymo namai gerai atliktų savo darbą ir padarytų kariotipavimą (po abrazijos), mes žinotumėm garantuotai, ar čia mano organizmas toks pyktas ant vaisiaus būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 11, 16:47)
Zinant musu "tobula"biurokratini"aparata cia reiktu nueit kryziaus kelius manau... g.gif

Pastangų reiks įdėti, bet jei kada sumąstysiu daryti IVF, tai tikrai išbandysiu šį variantą smile.gif.
Pirmiausia,prieš važiuojant IVF parašysiu Sveikatos apsaugos ministerijai ir Valstybinio socialinio fondo valdybai.
O paskui išsiversti oficialiai popierių ir nunešti savo gydytojui ne taip jau ir sudėtinga.
Kažkaip tikiu, kad šiuo atveju tikrai įmanomas biuletenis.
Atsakyti