Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 41-ta tema

QUOTE(Meshka23 @ 2016 07 08, 09:36)
Taip kad stipriai spaudziu uz tave kumscius ir laukiam!  mirksiukas.gif

QUOTE(steka @ 2016 07 08, 11:45)
Sveika, panenu tave! Bet nepyk, na ir prisigalvojai smile.gif

ačiū už kumščius, bet mano nuojauta neapgavo ir neprisigalvojau verysad.gif kadangi jau prirašiau tokį romaną tai ir pabaiga turi būt... ir vėl nepavyko, vakar pramušo doh.gif visą dieną ašarose, na normalu...paskiau visą naktį kalbėjomės. nenuleisim rankų, keisiu kliniką, jau ir šiuo kartu turėjau,bet kažkoks velniukas sėdėjo ir stūmė dar čia bandyt su kitu protokolu doh.gif . dar vieną šansą turim, gal to ir tetrūks..dabar stiprinsiu organizmą, atsigausiu ir bandysim metų gale, o jei ne, teks kaupt Turkijai, ką kitaip. doh.gif bet neprireiks man jos. neprireiks.
sėkmės visoms, nebelįsiu daugiau, bent jau kol kas... dabar reikia ramybės.
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 07 10, 20:45)
Pirmas IVF ir metu maziau, negu 38 (nedaug maziau).

Man tas pats, sake nebent reikalausite. Tai kazkaip pasitikejau gyd nuomone. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshka23 @ 2016 07 10, 19:32)
Musu atveju tai tikrai reiketu ax.gif

O galima daryti PGD ir tame paciame cikle darant isodinima? Visad galvojau kad tik saldant imanoma g.gif

Galima ir tam paciam cikle daryti, bet lb priklauso kaip vystosi blastukai, nes laikas labai svarbu. Jeigu jie truputi veluoja su augimu, ir penktos dienos ryte dar nebuna pasiruose PGD, tai tuomet tik saldo, nes nusikelia isodinimas, ir gali buti per velu del gleivines.
Mums dar turkai aiskino, kad kai daro ta pati cikla, jie kiek trumpiau stebi nei reikia per PGD, ir klaidu tikimybe kiek didesne.

Jeigu norit PGD, turbut reiktu viska issiaiskinti iki atvaziavimo ir atitinkamai susiplanuoti. Ar darys / nedarys. Kaip geriau - is karto ar saldyt? Nusprendus saldyt, po punkcijos galima keliaut namo, nereiktu laukt. Jeigu dar karta prireiktu (tikiuosi kad neprireiks), manau toks variantas labai geras. Atbuni dvi sav, palieki augimui/pgd - ir atskrendi veliau, neprifarsiruota vaistu pasiimt beibio.

Bet kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti
gvatemala, kaip jusu reikalai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(duua @ 2016 07 10, 23:27)
ačiū už kumščius, bet mano nuojauta neapgavo ir neprisigalvojau  verysad.gif  kadangi jau prirašiau tokį romaną tai ir pabaiga turi būt... ir vėl nepavyko, vakar pramušo doh.gif visą dieną ašarose, na normalu...paskiau visą naktį kalbėjomės. nenuleisim rankų, keisiu kliniką, jau ir šiuo kartu turėjau,bet kažkoks velniukas sėdėjo ir stūmė dar čia bandyt su kitu protokolu doh.gif . dar vieną šansą turim, gal to ir tetrūks..dabar stiprinsiu organizmą, atsigausiu ir bandysim metų gale, o jei ne, teks kaupt Turkijai, ką kitaip.  doh.gif bet neprireiks man jos. neprireiks.
sėkmės visoms, nebelįsiu daugiau, bent jau kol kas... dabar reikia ramybės.

Uzjauciu, laikykis mergyt... 4u.gif Stipriai apkabinu ir linkiu stiprybes 4u.gif
Zinau kaip skauda po nepavykusio IVF, ir po keliu nepavykusiu... ta skausma gydo tik laikas... 4u.gif
Kurioje klinikoje jus sikart bandete?
Atsakyti
LaMona, kaip apžiūra? Augini? mirksiukas.gif 4u.gif

Nuojauta, gal jau turi hcg rzultatus? 4u.gif

Rasiux, kada Tau pridavinėt kraują? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriuke2: 11 liepos 2016 - 14:09
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 07 11, 15:08)
LaMona, kaip apžiūra? Augini?  mirksiukas.gif  4u.gif

Nuojauta, gal jau turi hcg rzultatus?  4u.gif

Rasiux, kada Tau pridavinėt kraują?  blush2.gif  4u.gif

Jo. 12 DPI 472. Bet neverta manęs sveikinti, nes čia jau 3 mano nėštumas, pirmi du baigėsi blogai, tad iki kokios 20 sav. bijosiu džiaugtis, o tai net iki pačio gimdymo, jaučiu doh.gif Neturiu problemu su pastojimu (po IVF), bėda man išnešioti...
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 07 11, 15:25)
Jo. 12 DPI 472. Bet neverta manęs sveikinti, nes čia jau 3 mano nėštumas, pirmi du baigėsi blogai, tad iki kokios 20 sav. bijosiu džiaugtis, o tai net iki pačio gimdymo, jaučiu  doh.gif  Neturiu problemu su pastojimu (po IVF), bėda man išnešioti...

Tai tyliai tyliai linkesiu Tau laimingos pabaigos ir isnesioti iki galo wub.gif Trecias kartas turi buti lamingas!
Papildyta:
Turkaites,help help.gif Gal kuri galetumet man parvezti cyclo-progynova? ax.gif Esu skoloj savo gelbetojai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 07 11, 14:25)
Jo. 12 DPI 472. Bet neverta manęs sveikinti, nes čia jau 3 mano nėštumas, pirmi du baigėsi blogai, tad iki kokios 20 sav. bijosiu džiaugtis, o tai net iki pačio gimdymo, jaučiu  doh.gif  Neturiu problemu su pastojimu (po IVF), bėda man išnešioti...

Ohhhh!!!! Vis vien džiaugiuosi, kad ir sveikint neleidi mirksiukas.gif 4u.gif O su progesteronu draugauji? Karpenko imuninius reikalus esi išsityrusi, kad neatmestų organizmas? dar primink, ar Tau darė PGD? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 07 11, 14:25)
Jo. 12 DPI 472.

Labai grazus skaiciukas wub.gif lai auga wub.gif

PUPIENEI 4u.gif

Uz visas turkaites spaudziu kumscius thumbup.gif sudorokit ta nevaisinguma bash.gif ir bukit nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 07 11, 14:36)
Labai grazus skaiciukas wub.gif lai auga wub.gif

PUPIENEI 4u.gif
Uz visas turkaites spaudziu kumscius  thumbup.gif sudorokit ta nevaisinguma bash.gif ir bukit  nestuke.gif

Oij Persikute!! Ačiū už gerą emociją drinks_cheers.gif ir Tu laikykis tvirtai įsikabinus friends.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 07 11, 15:25)

Kad stipriai maziukas isikibtu ir visus 9 menesius laikytusi wub.gif

Nuo vakar as jau irgi PUPO nestuke.gif bigsmile.gif Nebelakstau, stengiuos elegantiskai vaikscioti lotuliukas.gif Na ir kalbinu maziuka kuistis wub.gif
Atsakyti