Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 41-ta tema

[quote=Persikute123,2016 08 12, 22:13]

Mergaitės, o dabar labai rimtas klausimas.. Gal kuri turite imunoglobulino parduoti? arba žinote, kur galėčiau gauti? Pasitarėm su Karpenko, kad reiktų man jo čiut čiut hm.png
Ir taip pat pasiūlė pagerti Wobenzym - gal irgi kuri parduodate? Arba žadate į Lenkiją važiuoti, užsakyčiau.. blush-anim-cl.png nes LT brangus rupūžė oh.png
[/quote

Del imunoglobulino
Snieguolė (Kaunas), tel. 8-656-11229 (kai skambinsi, sakyk, kad skambini nuo Ievos)
Papildyta:
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 08 12, 21:31)
Jurmarta 4u.png kaip tu? Zinok kad labai sergu uz tave wub30x30.png linkiu kad pasisektu nestuke.png

4u.png
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 08 12, 21:22)
O pati Karpenko neturi? O ne...  verysad.png  Man irgi reikes, tik keliom injekcijom liko...

Sake, kad dabar man parduoti neturi, tik extra atvejams smile30x30.png tai gal tu ir gausi wink.png Kiek savaiciu jau turi? Dziaugiuosi, kad augat 4u.png

Jurmarta, aciuuuu wub30x30.png wub30x30.png wub30x30.png

Kaip tavo zirniai auga?

Meskute 4u.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Persikute123: 12 rugpjūčio 2016 - 21:45
Neturi Snieguole imunoglobulino. As jau jai 3 savaites skambineju rolleyes.png Sake, tikriausiai keis pakuote ar kaina, nes niekur nebegauna, net gamykloj...

O Wobenzym pirkau Camelia vaistinej, kai buna 20% nuolaidos nuo 13 iki 15 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gummy bear: 12 rugpjūčio 2016 - 22:36
QUOTE(Persikute123 @ 2016 08 12, 21:13)
Meskute, viskas suprantama smile30x30.png kiekviena turime atiduoti savo duoklę šiai temutei, tad pasistengsiu ir aš. Tiesa, aš viską darau per mobilų, tad tikiuosi pavyks man susidraugauti su SM nustatymais ax.png  Susirasysim per a.z. del techninių dalykų.

Persikute123 dekui kad apsiimi 4u.png
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 08 12, 23:31)
Neturi Snieguole imunoglobulino. As jau jai 3 savaites skambineju rolleyes.png  Sake, tikriausiai keis pakuote ar kaina, nes niekur nebegauna, net gamykloj...

Nu tu velnias!Nebegamina??Tai kū mums,jį vartojančioms,daryyyt? verysad.png
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 08 12, 22:13)
Meskute, viskas suprantama smile30x30.png kiekviena turime atiduoti savo duoklę šiai temutei, tad pasistengsiu ir aš. Tiesa, aš viską darau per mobilų, tad tikiuosi pavyks man susidraugauti su SM nustatymais ax.png  Susirasysim per a.z. del techninių dalykų.

Žinoma, ir aš prisidedu prie sveikinimų ką tik iškeptoms mamytėms - mėgaukitės kiekviena akimirka wub30x30.png
Mergaitės, o dabar labai rimtas klausimas.. Gal kuri turite imunoglobulino parduoti? arba žinote, kur galėčiau gauti? Pasitarėm su Karpenko, kad reiktų man jo čiut čiut hm.png
Ir taip pat pasiūlė pagerti Wobenzym - gal irgi kuri parduodate? Arba žadate į Lenkiją važiuoti, užsakyčiau.. blush-anim-cl.png nes LT brangus rupūžė oh.png

Aciu Persikute, kad apsiimi tvarkyti ir palaikyti sia temute! As dar nauja siroj temoj, bet man ji labai reikalinga 4u.png
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 12, 23:54)
Nu tu velnias!Nebegamina??Tai kū mums,jį vartojančioms,daryyyt? verysad.png

Gal gamina, tik neparduoda, bet rinkoj nera (bent ten, kur ji perka). Sia savaite pas gyd. K. pirkau.
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 08 12, 22:31)
Neturi Snieguole imunoglobulino. As jau jai 3 savaites skambineju rolleyes.png  Sake, tikriausiai keis pakuote ar kaina, nes niekur nebegauna, net gamykloj...

Taip, K minejo, kad nebera Rusijos rinkoj, bet Baltarusijoj ar Ukrainoj dar galima gauti. Ir klaipedietes neva visada turi, gal is Kaliningrado parsiveza dar? hm.png zodziu, reik ieskot dar snieguoliu, nes pati K sake, kad pas ja labai brangiai gaunasi.

Aciu uz patarima su vaistine 4u.png
Atsakyti
Šaunuolė, Persikute, kad apsiimei temutę tvarkyti vietoj Meškutės 4u.png
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 08 13, 08:10)
Taip, K minejo, kad nebera Rusijos rinkoj, bet Baltarusijoj ar Ukrainoj dar galima gauti. Ir klaipedietes neva visada turi, gal is Kaliningrado parsiveza dar? hm.png zodziu, reik ieskot dar snieguoliu, nes pati K sake, kad pas ja labai brangiai gaunasi.

Aciu uz patarima su vaistine 4u.png

Persikute, o tau jo jau dabar reik? As vakar su sesute telefonu kalbejau, tai taip ir nesupratau, ar jie jo turi, ar ne. Taip kazkaip neaiskiai kalbejo. Tai nezinau, ar man jau panikuoti, ar ne....

O gal zinot, koki kieki galima pvz.is Baltarusijos parsivezti be mokesciu i Lt, jei cia mano asmeniniams poreikiams ir su receptu?
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 08 13, 07:55)
Persikute, o tau jo jau dabar reik?  As vakar su sesute telefonu kalbejau, tai taip ir nesupratau, ar jie jo turi, ar ne. Taip kazkaip neaiskiai kalbejo. Tai nezinau, ar man jau panikuoti, ar ne....

Ne, man neskubu, reiktu leistis tik po isodinimo, tai dar turiu laiko paieskoms smile30x30.png Bet manau, kad ji turi kazkiek, nes ir man minejo, kad jei staigiai reiktu, kazkiek parduotu.
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 08 13, 07:55)
Persikute, o tau jo jau dabar reik?  As vakar su sesute telefonu kalbejau, tai taip ir nesupratau, ar jie jo turi, ar ne. Taip kazkaip neaiskiai kalbejo. Tai nezinau, ar man jau panikuoti, ar ne....

O gal zinot, koki kieki galima pvz.is Baltarusijos parsivezti be mokesciu i Lt, jei cia mano asmeniniams poreikiams ir su receptu?

Mano pažįstami baltarusiškus vaistus Vilniuje Kalvarijų turguje perka. Reikalui esant, galėčiau sužinoti tiksliai kurioje vietoje. Žinau, kad net , jei kokių vaistų neturi ten, tai paprašo ir atveža po kokios savaitės
Atsakyti