Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 41-ta tema

Merginos ar tikrai nėra kas galėtų mane pakeisti? Nes tikrai labai norėčiau atsipūsti. Žiauriai laiko neturiu... Turiu ne vieną žinutę su jūsų rezultatais kuriuos turiu sutvarkyti... Snd būtinai sutvarkysiu. Tad jei kas dar turit slapukės ar ne info apie statistiką parašykit až. Duomenų galima ir viešai nerašyti tik ar pavyko ar ne.
Ir noriu atsiprašyti iš karto
Bet ši ir kita tema bus mano paskutinės kurias tvarkysiu. jei neatsiras kuri perims temutės info nebebus lengvai tvarkoma.
Pagalvokit gal kuri norėtų mane pakeisti 4u.png mirksiukas.png
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 08 11, 09:51)
Iš kur jūs čia ištraukėt apie tuos kt? Tikrai jų dažnai neskiria.bent Memorial.

Man KT buvo, amh beveik 1,5. Semra sake jog nebutu cistu.
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 08 11, 09:51)
Iš kur jūs čia ištraukėt apie tuos kt? Tikrai jų dažnai neskiria.bent Memorial.

Man irgi buvo liepta gerti pries FET, tik as negeriau. As buvau Memorial.
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 08 11, 12:22)
Man irgi buvo liepta gerti pries FET, tik as negeriau. As buvau Memorial.

Tai taip aš apie tą ir kalbu kad kiekvienai žiūri pagal situaciją. Ir tų kt tikrai nėra daug kam skyrę bet kad neskiria tikrai ne tą norėjau pasakyti 4u.png blush-anim-cl.png
Atsakyti
Mergytės kaip nuostabu kad jau stebuklėliai ant rankų wub30x30.png Aukit sveikučiai wub30x30.png 4u.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 11 rugpjūčio 2016 - 15:00
Yendy kaip tu laikais wub30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 11 rugpjūčio 2016 - 15:01
Mergaites, gal ka domintu Gliforis?? Padovanociau - griztu kita menesi i LT porai dienu, galeciau prigirebti, parvezti smile30x30.png
Turkai skiria ji pagerinti kiausialasciu kokybei!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux1984: 11 rugpjūčio 2016 - 22:16
Jurmarta 4u.png kaip tu? Zinok kad labai sergu uz tave wub30x30.png linkiu kad pasisektu nestuke.png
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 08 12, 21:31)
Jurmarta 4u.png kaip tu? Zinok kad labai sergu uz tave wub30x30.png linkiu kad pasisektu nestuke.png

aš ir laukiu naujienų wub30x30.png

Rudusiuke kaip tu mieloji wub30x30.png
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 08 11, 09:56)
Merginos ar tikrai nėra kas galėtų mane pakeisti?  Nes tikrai labai norėčiau atsipūsti.  Žiauriai laiko neturiu... Turiu ne vieną žinutę su jūsų rezultatais kuriuos turiu sutvarkyti... Snd būtinai sutvarkysiu. Tad jei kas dar turit slapukės ar ne info apie statistiką parašykit až. Duomenų galima ir viešai nerašyti tik ar pavyko ar ne.
Ir noriu atsiprašyti iš karto
Bet ši ir kita tema bus mano paskutinės kurias tvarkysiu.  jei neatsiras kuri perims temutės info nebebus lengvai tvarkoma. 
Pagalvokit gal kuri norėtų mane pakeisti  4u.png  mirksiukas.png

Meskute, viskas suprantama smile30x30.png kiekviena turime atiduoti savo duoklę šiai temutei, tad pasistengsiu ir aš. Tiesa, aš viską darau per mobilų, tad tikiuosi pavyks man susidraugauti su SM nustatymais ax.png Susirasysim per a.z. del techninių dalykų.

Žinoma, ir aš prisidedu prie sveikinimų ką tik iškeptoms mamytėms - mėgaukitės kiekviena akimirka wub30x30.png

Mergaitės, o dabar labai rimtas klausimas.. Gal kuri turite imunoglobulino parduoti? arba žinote, kur galėčiau gauti? Pasitarėm su Karpenko, kad reiktų man jo čiut čiut hm.png
Ir taip pat pasiūlė pagerti Wobenzym - gal irgi kuri parduodate? Arba žadate į Lenkiją važiuoti, užsakyčiau.. blush-anim-cl.png nes LT brangus rupūžė oh.png
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 08 12, 22:13)
Meskute, viskas suprantama smile30x30.png kiekviena turime atiduoti savo duoklę šiai temutei, tad pasistengsiu ir aš. Tiesa, aš viską darau per mobilų, tad tikiuosi pavyks man susidraugauti su SM nustatymais ax.png  Susirasysim per a.z. del techninių dalykų.

Žinoma, ir aš prisidedu prie sveikinimų ką tik iškeptoms mamytėms - mėgaukitės kiekviena akimirka wub30x30.png
Mergaitės, o dabar labai rimtas klausimas.. Gal kuri turite imunoglobulino parduoti? arba žinote, kur galėčiau gauti? Pasitarėm su Karpenko, kad reiktų man jo čiut čiut hm.png
Ir taip pat pasiūlė pagerti Wobenzym - gal irgi kuri parduodate? Arba žadate į Lenkiją važiuoti, užsakyčiau.. blush-anim-cl.png nes LT brangus rupūžė oh.png

O pati Karpenko neturi? O ne... verysad.png Man irgi reikes, tik keliom injekcijom liko...
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 08 12, 22:13)
Meskute, viskas suprantama smile30x30.png kiekviena turime atiduoti savo duoklę šiai temutei, tad pasistengsiu ir aš. Tiesa, aš viską darau per mobilų, tad tikiuosi pavyks man susidraugauti su SM nustatymais ax.png  Susirasysim per a.z. del techninių dalykų.

wub30x30.png 4u.png
Susirašysim mirksiukas.png
Atsakyti