Merginos ar tikrai nėra kas galėtų mane pakeisti? Nes tikrai labai norėčiau atsipūsti. Žiauriai laiko neturiu... Turiu ne vieną žinutę su jūsų rezultatais kuriuos turiu sutvarkyti... Snd būtinai sutvarkysiu. Tad jei kas dar turit slapukės ar ne info apie statistiką parašykit až. Duomenų galima ir viešai nerašyti tik ar pavyko ar ne.
Ir noriu atsiprašyti iš karto
Bet ši ir kita tema bus mano paskutinės kurias tvarkysiu. jei neatsiras kuri perims temutės info nebebus lengvai tvarkoma.
Pagalvokit gal kuri norėtų mane pakeisti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 08 11, 09:51)
Iš kur jūs čia ištraukėt apie tuos kt? Tikrai jų dažnai neskiria.bent Memorial.
Man KT buvo, amh beveik 1,5. Semra sake jog nebutu cistu.
QUOTE(siaures meskute @ 2016 08 11, 09:51)
Iš kur jūs čia ištraukėt apie tuos kt? Tikrai jų dažnai neskiria.bent Memorial.
Man irgi buvo liepta gerti pries FET, tik as negeriau. As buvau Memorial.
QUOTE(Nuojauta @ 2016 08 11, 12:22)
Man irgi buvo liepta gerti pries FET, tik as negeriau. As buvau Memorial.
Tai taip aš apie tą ir kalbu kad kiekvienai žiūri pagal situaciją. Ir tų kt tikrai nėra daug kam skyrę bet kad neskiria tikrai ne tą norėjau pasakyti
Mergytės kaip nuostabu kad jau stebuklėliai ant rankų Aukit sveikučiai
Yendy kaip tu laikais
Mergaites, gal ka domintu Gliforis?? Padovanociau - griztu kita menesi i LT porai dienu, galeciau prigirebti, parvezti
Turkai skiria ji pagerinti kiausialasciu kokybei!
Turkai skiria ji pagerinti kiausialasciu kokybei!
Jurmarta kaip tu? Zinok kad labai sergu uz tave linkiu kad pasisektu
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 08 12, 21:31)
Jurmarta kaip tu? Zinok kad labai sergu uz tave linkiu kad pasisektu
aš ir laukiu naujienų
Rudusiuke kaip tu mieloji
QUOTE(siaures meskute @ 2016 08 11, 09:56)
Merginos ar tikrai nėra kas galėtų mane pakeisti? Nes tikrai labai norėčiau atsipūsti. Žiauriai laiko neturiu... Turiu ne vieną žinutę su jūsų rezultatais kuriuos turiu sutvarkyti... Snd būtinai sutvarkysiu. Tad jei kas dar turit slapukės ar ne info apie statistiką parašykit až. Duomenų galima ir viešai nerašyti tik ar pavyko ar ne.
Bet ši ir kita tema bus mano paskutinės kurias tvarkysiu. jei neatsiras kuri perims temutės info nebebus lengvai tvarkoma.
Meskute, viskas suprantama kiekviena turime atiduoti savo duoklę šiai temutei, tad pasistengsiu ir aš. Tiesa, aš viską darau per mobilų, tad tikiuosi pavyks man susidraugauti su SM nustatymais Susirasysim per a.z. del techninių dalykų.
Žinoma, ir aš prisidedu prie sveikinimų ką tik iškeptoms mamytėms - mėgaukitės kiekviena akimirka
Mergaitės, o dabar labai rimtas klausimas.. Gal kuri turite imunoglobulino parduoti? arba žinote, kur galėčiau gauti? Pasitarėm su Karpenko, kad reiktų man jo čiut čiut
Ir taip pat pasiūlė pagerti Wobenzym - gal irgi kuri parduodate? Arba žadate į Lenkiją važiuoti, užsakyčiau.. nes LT brangus rupūžė
QUOTE(Persikute123 @ 2016 08 12, 22:13)
Meskute, viskas suprantama kiekviena turime atiduoti savo duoklę šiai temutei, tad pasistengsiu ir aš. Tiesa, aš viską darau per mobilų, tad tikiuosi pavyks man susidraugauti su SM nustatymais Susirasysim per a.z. del techninių dalykų.
Žinoma, ir aš prisidedu prie sveikinimų ką tik iškeptoms mamytėms - mėgaukitės kiekviena akimirka
Mergaitės, o dabar labai rimtas klausimas.. Gal kuri turite imunoglobulino parduoti? arba žinote, kur galėčiau gauti? Pasitarėm su Karpenko, kad reiktų man jo čiut čiut
Ir taip pat pasiūlė pagerti Wobenzym - gal irgi kuri parduodate? Arba žadate į Lenkiją važiuoti, užsakyčiau.. nes LT brangus rupūžė
O pati Karpenko neturi? O ne... Man irgi reikes, tik keliom injekcijom liko...
QUOTE(Persikute123 @ 2016 08 12, 22:13)
Susirašysim