QUOTE(nefifi @ 2016 08 10, 16:34)
Nėkart nekibom mes. Dar niekas nepavyko, į TR planai spalį, nieko dar tiksliai nežinau, nes laukiam kariotipų tyrimų, kad galėtume turkams nusiųst. Tik tada žinosim ir ar pirmas vizitas būtinas, ir apskritai visą info.
Dėl to ir pasirodau šioj temoj kaip jaunas mėnulis su kokiu nors idiotišku klausimu, nes ale domiuosi, bet taip netvirtai.
Beje, ar visoms ciklą prieš IVF liepia gerti KT? Nebuvo nesklandumų? Aš anksčiau nevartojus KT.
Dėl to ir pasirodau šioj temoj kaip jaunas mėnulis su kokiu nors idiotišku klausimu, nes ale domiuosi, bet taip netvirtai.
Beje, ar visoms ciklą prieš IVF liepia gerti KT? Nebuvo nesklandumų? Aš anksčiau nevartojus KT.
Gera zinoti, kad dar kazkas Spali planuojasi Mes vaziuojam spali jei viskas ok pirmam vizitui ir iskart IVF, bet man nieks neuzsimine apie KT. kaip idomiai... gal man parasyti Masturai? Ar visoms skiria KT?
QUOTE(nefifi @ 2016 08 10, 15:34)
Nėkart nekibom mes. Dar niekas nepavyko, į TR planai spalį, nieko dar tiksliai nežinau, nes laukiam kariotipų tyrimų, kad galėtume turkams nusiųst. Tik tada žinosim ir ar pirmas vizitas būtinas, ir apskritai visą info.
Neliepia gerti visoms. Toms, kurios žino, kada jų mm bus ir foliukai tolygiai joms auga, tai joms netaiko kt.
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 08 07, 01:34)
Mano atveju tos lp is vis nereikejo daryt-darem diagnostine-Klimas pasiule paieskot nevaisingumo priezasciu...tai vietoj to-pridirbo priezasciu..nieko blogo nerado tik neovuliavusi foli,pavirtusi i cista(kuris butu ir pats isejes kitam cikle arba su vaistu pagalba)- ji salindami suvare man kiauside-ir ji dirba tik vos vos-nebeuzaugina beveik kiausialasciu..
Panos,o per punkcija isima ir tuos folius,kurie mazesni,kur nepasiekia reikiamo 18-20 mm dydzio??Bet is ju juk turbut jokios naudos?
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 10, 19:20)
Panos,o per punkcija isima ir tuos folius,kurie mazesni,kur nepasiekia reikiamo 18-20 mm dydzio??Bet is ju juk turbut jokios naudos?
Per punkcija isima visus. Nuo 15mm folis gali tureti kiausialaste Taip kad nenurasyk ir maziu
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 10, 18:20)
Išima visus. Turkai visiškai mažų nevaisina. O išimti visus turi dėl moters sveikatos.
QUOTE(LaMona @ 2016 08 10, 16:14)
Neliepia gerti visoms. Toms, kurios žino, kada jų mm bus ir foliukai tolygiai joms auga, tai joms netaiko kt.
Kaip suprantu, KT paskyrimas labiau mažarezervėms. Mano 0,88.
QUOTE(nefifi @ 2016 08 11, 09:29)
Kaip suprantu, KT paskyrimas labiau mažarezervėms. Mano 0,88.
Iš kur jūs čia ištraukėt apie tuos kt? Tikrai jų dažnai neskiria.bent Memorial.
QUOTE(siaures meskute @ 2016 08 11, 08:51)
Iš kur jūs čia ištraukėt apie tuos kt? Tikrai jų dažnai neskiria.bent Memorial.
Tai Memorialas atsiuntė atsakymą, kad toks būtų jų planas.
QUOTE(nefifi @ 2016 08 11, 10:28)
Tai Memorialas atsiuntė atsakymą, kad toks būtų jų planas.
Na ir sakau, kad nėra taip kad daug kam skirtų tuos kt. Skiria matyt jums dėl jūsų rezultatų
Mano ir žemas rezervas. Apie kt net kalbos nebuvo. Pirmads protokolas visiškas standartas. Bet dėl kelių foliu kurie buvo į priekį pasišovę dabar bus protokolas su climara. Taip nori suvaldyti jų augimą. Bet ir vėl...ne visoms skiria climarą nors ir atrodo kad va foliai auga nevienodai.. Žiūri situaciją... O kt Memorial tikrai retai skiria. Bent kiek pačios merginos pasakoja.
QUOTE(siaures meskute @ 2016 08 11, 09:35)
Na ir sakau, kad nėra taip kad daug kam skirtų tuos kt. Skiria matyt jums dėl jūsų rezultatų
Mano ir žemas rezervas. Apie kt net kalbos nebuvo. Pirmads protokolas visiškas standartas. Bet dėl kelių foliu kurie buvo į priekį pasišovę dabar bus protokolas su climara. Taip nori suvaldyti jų augimą. Bet ir vėl...ne visoms skiria climarą nors ir atrodo kad va foliai auga nevienodai.. Žiūri situaciją... O kt Memorial tikrai retai skiria. Bent kiek pačios merginos pasakoja.
Supratau. Na, dėkui už pasidalinimą.