Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 41-ta tema

QUOTE(jurmarta @ 2016 08 10, 09:41)
Mitingai kiekviena miela vakara-istisai veliavom mojuojam..jauciuosi kazkaip saugiai,nes visur mase policijos,rankines tikrina einant i parkus,muziejus,didesnius prekybos centrus ir.t.t
O situacija mano tokia..hmmm šūds su bruknėm pavadinčiau..esu mažarezervė,jau prieš porą metų per ivf Lietuvoj po 4,3 folius išimdavo prie amh 2,tai dabar su amh 1 išims gal...kokius du...

Jurmarta,man ispunktavo 4 su 0.86 amh.is kuriu 3 isliko iki 5d.nenukabink nosies 4u.png
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 10, 11:58)
Pas mane dvi mergyckos-komjaunuoles komsomolkos varo kaip tankai-siandien 6 stimuliacijos diena,o jos jau 15 mm...kiti gal 7 tinginiai vejasi,bet atsilieka per 2, 3 mm...visi skirtingo dydzio-va kur bėda didžioji...PGD rekomenduoja del amziaus-gi jau trandys byra...

Mano taip pat du pirmūnai buvo. O dar penkių tinginių niekaip neišjudino. Po to iš tų penkių trys dar ėmė augti nuo stimuliacijos vidurio, bet per apvaisinimą visi tinginiai atkrito. Liko du čempionai.
Papildyta:
Matėte tėvų darželyje naujų mergaičių vardų sąraše atsirado vardas Emrina? biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 08 10, 10:38)
Reik man tų sruoglių ax.png

O restoranas, berods, midpoint Istiklal g. Toliau paėjus, kairėj, netoli mango. Nesu buvus, gal kas pataisys, jei klystu mirksiukas.png

Bernadeta, del to restoranelio pavadinimo neklysti mirksiukas.png
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 08 10, 13:49)
Mano taip pat du pirmūnai buvo. O dar penkių tinginių niekaip neišjudino. Po to iš tų penkių trys dar ėmė augti nuo stimuliacijos vidurio, bet per apvaisinimą visi tinginiai atkrito. Liko du čempionai.
Papildyta:
Matėte tėvų darželyje naujų mergaičių vardų sąraše atsirado vardas Emrina?  biggrin30x30.png

Ech,kaip norėčiau tokios kaip tavo pabaigos!!Ir ačiū už info dėl vardo-žinosiu kaip dukrą pavadint! bigsmile.png Sūnus tai bus Užkamantas-nes per daugiau nei 10 nevaisingumo metų ištisai kartoju:"-ir užkamantai???:
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 08 10, 12:49)
Matėte tėvų darželyje naujų mergaičių vardų sąraše atsirado vardas Emrina?  biggrin30x30.png

lotuliukas30x30.png
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 10, 14:18)
Ech,kaip norėčiau tokios kaip tavo pabaigos!!Ir ačiū už info dėl vardo-žinosiu kaip dukrą pavadint! bigsmile.png Sūnus tai bus Užkamantas-nes per daugiau nei 10 nevaisingumo metų ištisai kartoju:"-ir užkamantai???:

Ir bus!!!! 4u.png
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 10, 13:18)

Emrina ir Užkamantas biggrin30x30.png neblogai smile30x30.png
Pasipils dabar Lt -Semra, Jusufas, Emrius ir Emrina smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 10, 13:18)

lotuliukas30x30.png
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 10, 12:58)
Pas mane dvi mergyckos-komjaunuoles komsomolkos varo kaip tankai-siandien 6 stimuliacijos diena,o jos jau 15 mm...kiti gal 7 tinginiai vejasi,bet atsilieka per 2, 3 mm...visi skirtingo dydzio-va kur bėda didžioji...PGD rekomenduoja del amziaus-gi jau trandys byra...

Jurmarta, suprantu, kad jums dabar nėra jau aktualu, bet gal netyčia galite paklausti klinikoje, kaip reiktų suvaldyti pora dominuojančių ir greičiau augančių folių? Juk čia pakankamai dažna problema verysad.png.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 08 10, 11:18)
jurmarta, su kuo užpylinėjot? spiritu? Nes mes su degtine, tai jokio poveikio nebuvo.
Papildyta:

Aš taip pat LP įsiprašiau VK ginės pati, nei ji, nei kuri kita gyd. nematė dar jokio reikalo, nes kaip ir buvo aišku, kad ne ginekologinės bėdos, o aiškiai hormoninės.  Na, bet man pačiai norėjos išsitirti VISKĄ biggrin30x30.png  Ir LP tą puikiai patvirtino - nei endo, nei sąaugų, gražu, švaru.

Dėkui, kad pasidalinai 4u.png . Ir ką darėte tokiu atveju? Ar jums pavyko? Nematau sąraše 1 psl. tongue30x30.png Aš turėjus bėdų su kibimais... tai dabar, kai sodins geras blastutes, noriu žinot ką dar turiu padaryt, kad tik užkibtų mirksiukas.png
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 08 10, 14:50)
Jurmarta, suprantu, kad jums dabar nėra jau aktualu, bet gal netyčia galite paklausti klinikoje, kaip reiktų suvaldyti pora dominuojančių ir greičiau augančių folių? Juk čia pakankamai dažna problema verysad.png.

Manau, kad tik ilgas protokolas tai gali padėti suvaldyti. Turkų atveju climara
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 08 10, 15:07)
Dėkui, kad pasidalinai  4u.png . Ir ką darėte tokiu atveju? Ar jums pavyko? Nematau sąraše 1 psl. tongue30x30.png  Aš turėjus bėdų su kibimais... tai dabar, kai sodins geras blastutes, noriu žinot ką dar turiu padaryt, kad tik užkibtų  mirksiukas.png

Nėkart nekibom mes. Dar niekas nepavyko, į TR planai spalį, nieko dar tiksliai nežinau, nes laukiam kariotipų tyrimų, kad galėtume turkams nusiųst. Tik tada žinosim ir ar pirmas vizitas būtinas, ir apskritai visą info.
Dėl to ir pasirodau šioj temoj kaip jaunas mėnulis su kokiu nors idiotišku klausimu, nes ale domiuosi, bet taip netvirtai.
Beje, ar visoms ciklą prieš IVF liepia gerti KT? Nebuvo nesklandumų? Aš anksčiau nevartojus KT.
Atsakyti