Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 41-ta tema

QUOTE(jurmarta @ 2016 08 10, 10:50)
Sveikos,noriu papasakot,koki stebukla padare bebro sruogliu uzpiltine mano vyrui smile30x30.png Pagere tris menesius ir kiekis buozgalviu nuo 72 limonų padidėjo iki238 !Kažkokia mistika!Jei kas noresit  tu liauku-kreipkites smile30x30.png -turim dar sudziovintu namie ant spintos biggrin30x30.png

Smagu girdėti, kad kažkam jie veiksmingi, nes maniškiui tai nei kiek nepadėjo.
Atsakyti
Jau radau. Ačiūwink.png
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 10, 10:50)
Sveikos,noriu papasakot,koki stebukla padare bebro sruogliu uzpiltine mano vyrui smile30x30.png Pagere tris menesius ir kiekis buozgalviu nuo 72 limonų padidėjo iki238 !Kažkokia mistika!Jei kas noresit  tu liauku-kreipkites smile30x30.png -turim dar sudziovintu namie ant spintos biggrin30x30.png

jurmarta, su kuo užpylinėjot? spiritu? Nes mes su degtine, tai jokio poveikio nebuvo.
Papildyta:
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 08 09, 14:51)
O rekomendavo kas nors tai daryti ar savo iniciatyva??? Nes tai yra dalykas, "sliekas", kurio aš nesu dariusi.... bet niekas man ir nerekomendavo.... nei VK, nei Medicana, nei Memorial (Semra), Bacechi per konsultaciją užsiminė, o kai startavau su IVF, sako nu kad tikrai nėra poreikio...... Pati nesiprašiau....

Aš taip pat LP įsiprašiau VK ginės pati, nei ji, nei kuri kita gyd. nematė dar jokio reikalo, nes kaip ir buvo aišku, kad ne ginekologinės bėdos, o aiškiai hormoninės. Na, bet man pačiai norėjos išsitirti VISKĄ biggrin30x30.png Ir LP tą puikiai patvirtino - nei endo, nei sąaugų, gražu, švaru.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 08 10, 12:15)
jurmarta, su kuo užpylinėjot? spiritu? Nes mes su degtine, tai jokio poveikio nebuvo.

Jam pasiule pazistamas medziotojas,kuris geria ir jam tai priduoda labai daug energijos ,pirko uzpiltine jau paruosta ir dar dave tu dziovintu liauku ateiciai,sake samagonu uzpilt..Na as irgi netikejau tokiom dieduku pasakom,bet rezultatas yra toks,koks yra ir nezinau,kas cia dar galejo jam sitaip suveikt,nes daugiau visiskai nieko nenaudojo.nebent turkiskas klimatas biggrin30x30.png
Papildyta:
[quote=jurmarta,2016 08 10, 12:21]
.panos,priminkit,kokiam jus ten fainam kabake lietuvaiciu meetus rengiat?:)Kur atsiveria vaizdas grazus i Bosforo sasiauri...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurmarta: 10 rugpjūčio 2016 - 11:24
Sveikos mergaites smile30x30.png Labai atsiprasau, kad ilendu i sia tema, nerandu temos apie hcg ir pagalvojau, kad viska zinot labai gerai ir galesite man atsakyti. Paskutines menesines buvo liepos 12 d. Ciklo trukme 26-27 d. Vakar pasidariau hcg tyrima, atsakymas 110 su kapeikom. Kaip suprantu cia mazi skaiciai labai ir nieko gero cia tiketis negalima? Aciu jei kas atsakis. Ir visoms linkiu sekmes.
Atsakyti
Jurmarta, kaip jums sekas? Kiek folių skaičiuoja? smile30x30.png
ar ramu Stambule? spėjat mitingus aplankyt tongue30x30.png
Papildyta:
QUOTE(Sangria023 @ 2016 08 10, 11:32)
Sveikos mergaites smile30x30.png  Labai atsiprasau, kad ilendu i sia tema, nerandu temos apie hcg ir pagalvojau, kad viska zinot labai gerai ir galesite man atsakyti. Paskutines menesines buvo liepos 12 d. Ciklo trukme 26-27 d. Vakar pasidariau hcg tyrima, atsakymas 110 su kapeikom. Kaip suprantu cia mazi skaiciai labai ir nieko gero cia tiketis negalima? Aciu jei kas atsakis. Ir visoms linkiu sekmes.

O jūs čia natūraliai ar po ivf? unsure30x30.png kada įsodinimas buvo, jei po ivf?
Atsakyti

O jūs čia natūraliai ar po ivf? unsure30x30.png kada įsodinimas buvo, jei po ivf?
[/quote]
Naturaliame cikle blush-anim-cl.png
Atsakyti
[quote=jurmarta,2016 08 10, 11:23]
Jam pasiule pazistamas medziotojas,kuris geria ir jam tai priduoda labai daug energijos ,pirko uzpiltine jau paruosta ir dar dave tu dziovintu liauku ateiciai,sake samagonu uzpilt..Na as irgi netikejau tokiom dieduku pasakom,bet rezultatas yra toks,koks yra ir nezinau,kas cia dar galejo jam sitaip suveikt,nes daugiau visiskai nieko nenaudojo.nebent turkiskas klimatas biggrin30x30.png
Papildyta:
[quote=jurmarta,2016 08 10, 12:21]
.panos,priminkit,kokiam jus ten fainam kabake lietuvaiciu meetus rengiat?:)Kur atsiveria vaizdas grazus i Bosforo sasiauri...
[/quote]
Reik man tų sruoglių ax.png

O restoranas, berods, midpoint Istiklal g. Toliau paėjus, kairėj, netoli mango. Nesu buvus, gal kas pataisys, jei klystu mirksiukas.png
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 08 10, 12:34)
Jurmarta, kaip jums sekas? Kiek folių skaičiuoja? smile30x30.png 
ar ramu Stambule? spėjat mitingus aplankyt tongue30x30.png
Papildyta:

Mitingai kiekviena miela vakara-istisai veliavom mojuojam..jauciuosi kazkaip saugiai,nes visur mase policijos,rankines tikrina einant i parkus,muziejus,didesnius prekybos centrus ir.t.t
O situacija mano tokia..hmmm šūds su bruknėm pavadinčiau..esu mažarezervė,jau prieš porą metų per ivf Lietuvoj po 4,3 folius išimdavo prie amh 2,tai dabar su amh 1 išims gal...kokius du...
Atsakyti
[quote=Sangria023,2016 08 10, 11:38]
[/quote]
Naturaliame cikle blush-anim-cl.png
[/quote]
Tas skaičius reiškia nėštumą. Bet, kadangi, kaip suprantu, nežinote tikslios ov datos, tai geriausia būtų ryt panašiu laiku pakartoti tyrimą. Jei ats bus padvigubėjęs - viskas gerai, o jei nežymiai bus pasidėjęs ar sumažėjęs, tai reikš negimdinį arba persileidimą. Didžiausios sėkmės wink.png
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 10, 11:41)
Mitingai kiekviena miela vakara-istisai veliavom mojuojam..jauciuosi kazkaip saugiai,nes visur mase policijos,rankines tikrina einant i parkus,muziejus,didesnius prekybos centrus ir.t.t
O situacija mano tokia..hmmm šūds su bruknėm pavadinčiau..esu mažarezervė,jau prieš porą metų per ivf Lietuvoj po 4,3 folius išimdavo prie amh 2,tai dabar su amh 1 išims gal...kokius du...

Jei mato 2 potencialius, išims daugiau. Ir dažnai 2 yra daugiau už 8. Tai va kantriai toliau laukiam smile30x30.png beje, gi pati sakei, kad kaip tik 2 mergičkų reikia, tai va - kaip tik 2 garantuotos 4u.png
Darysit pgd?
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 08 10, 12:50)
Jei mato 2 potencialius, išims daugiau. Ir dažnai 2 yra daugiau už 8. Tai va kantriai toliau laukiam  smile30x30.png beje, gi pati sakei, kad kaip tik 2 mergičkų reikia, tai va - kaip tik 2 garantuotos 4u.png
Darysit pgd?

Pas mane dvi mergyckos-komjaunuoles komsomolkos varo kaip tankai-siandien 6 stimuliacijos diena,o jos jau 15 mm...kiti gal 7 tinginiai vejasi,bet atsilieka per 2, 3 mm...visi skirtingo dydzio-va kur bėda didžioji...PGD rekomenduoja del amziaus-gi jau trandys byra...
Atsakyti