Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 41-ta tema

QUOTE(Pagre @ 2016 08 09, 14:14)
Dekui smile30x30.png Man endo nustate ir pasalino zidinius laporaskopijos metu, nes nenorejau rizikuoti, kai po pirmo IVF pabego ir bandau visus sliekus susirankioti pries kita starta. Ziuresim, ar pagelbes tai ar ne, bet bent ramia dusia busiu, kad kas nuo manes priklaso - pasidariau smile30x30.png

O rekomendavo kas nors tai daryti ar savo iniciatyva??? Nes tai yra dalykas, "sliekas", kurio aš nesu dariusi.... bet niekas man ir nerekomendavo.... nei VK, nei Medicana, nei Memorial (Semra), Bacechi per konsultaciją užsiminė, o kai startavau su IVF, sako nu kad tikrai nėra poreikio...... Pati nesiprašiau....
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 08 09, 15:51)
O rekomendavo kas nors tai daryti ar savo iniciatyva??? Nes tai yra dalykas, "sliekas", kurio aš nesu dariusi.... bet niekas man ir nerekomendavo.... nei VK, nei Medicana, nei Memorial (Semra), Bacechi per konsultaciją užsiminė, o kai startavau su IVF, sako nu kad tikrai nėra poreikio...... Pati nesiprašiau....

As turejau jau seniau itarima del endo (tam tikru pozymiu), bet kai dariausi pirma IVF LT man sake, kad endo IVF neturi skirtumo ir as nieko nedariau. Po ivykusio persileidimo po pirmo IVF, as apsilankiau, pas K. ir ji man rekomendavo pasidaryti (aisku su mano iniciatyva), taciau ir gydytojams pasirode, kad yra reikalas. Ta pati patvirtino ir konsultacijoje jau ligonineje. Jei tau gydytojai nei TR, nei kur kitur nerekomenduoja, tai gal pas tave tikrai tam nera kazkokiu kondiciju itarti endo smile30x30.png Laiminga tu tada! smile30x30.png

Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 08 09, 08:54)
thumbup2.png naujienos! smile30x30.png sveikinu is visos sirdies! Saugok save ir savo zirniuka! smile30x30.png

lauksim update po pirmo vizito wink.png

Ačiū

Papildyta:
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 08 09, 08:58)
thumbup2.png rezultatai  smile30x30.png
Džiaugiuosi LaMona, kad pasiekėte tikslą. Turbūt fantastiškas jausmas  smile30x30.png

Ir sveikinimai visoms naujoms mamytėms!

Ačiū. Bet tikslas turbūt bus, kai glėbyje laikysime. Tokia dabar baimė, kad tik viskas gerai dabar vyktų.

Papildyta:
QUOTE(Margarita ka @ 2016 08 09, 09:05)
Sveikos merginos,
Prisiduodu ir as. Senaji prisijungima pamirsau susikuriau nauja.
Stambule buvome Liepa IVF nepavyko sad.png tikimes sekmes veliau nes turime tu dziaugsmeliu dar du.

Emre nuostabus daktaras man asmeniskai lb patiko.Ir patirties manau turi.

Užjaučiu dar kartą
Bet jūsų snaigiukai jūsų tikrai labai laukia
Papildyta:
QUOTE(rneringa @ 2016 08 09, 09:47)
LaMona, tai kaip suprantu dvigubėja ne kas 72, bet kas 48 val. smile30x30.png
Taip ir toliau smile30x30.png...

Ačiū
Tikrai
Ką aš čia rašau? Ne kas 72valandas kyla, o kas 48 valandas
Papildyta:
QUOTE(Margarita ka @ 2016 08 09, 10:02)
margarita kaminske

Beje labai dziaugiuosi uz visas drauges kurias sutikau Stambule ir kuriom pavyko  bis.gif  yahoo.gif

Labai smagu buvo susipažinti ir pabendrauti. Tik gaila, kad jums taip neplanuotai viskas pakrypo

Atsakyti
Mergaites, ar dar turkai israso gerti Glifor kiausialasciu gerinimui?
P.s. gal galit pasakyti kas nors, kiek jis kainuoja ir kiek kainuoja Estrofem?
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 08 09, 21:53)

Visas Tr kainas aš žiūriu ilactr.com,brangiau negu ten parašyta neteko jokiú vaistú pirkti,daug kas 10-20proc pigiau arba tiek pat
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 08 09, 20:53)

Jei neklystu dėl Glifor, man atrodo aš jį vienai mergaitei vežiau. Už jį mokėjau 16lirų su kapeikom. Beveik 17lirų. Jei čia tikrai tas vaistas ir nepainioju. Parodyk dėžutę - pasakusiu
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 08 09, 21:17)
Jei neklystu dėl Glifor, man atrodo aš jį vienai mergaitei vežiau. Už jį mokėjau 16lirų su kapeikom. Beveik 17lirų. Jei čia tikrai tas vaistas ir nepainioju. Parodyk dėžutę - pasakusiu

O ar turkai israso jinvis dar gerti??
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 08 10, 04:22)
O ar turkai israso jinvis dar gerti??

Patikslunau, kad tikrai tas vaistas. Ir turkai jį išrašo . Tai mergaitei išrašė tuo metu dar, kai mudvi su tavim tr buvome
Atsakyti
QUOTE(tapsnokle @ 2016 08 09, 06:01)
Sveikos,merginos!Noriu Jūsų paklausti:ar kurios nors iš Jūsų gydantis gydytojas buvo Emre Turgut ir ar pavyko pas jį IVF?Klausiu todėl,kad jis man toks dar labai jaunuolis pasirodė-ar tik ne per mažai patirties...

Manau, kad gyd.Emre Turgut turi pakankamai patirties. Pasiskaitykit,apie jo darbo stažą lentelėje, kuri pakabinta prie kabineto durų. Daug moterų grįžta į LT laimingos wink.png, puikiai atlieka punkcijas! Jam - 38 metai.
Atsakyti
QUOTE(Glass lady @ 2016 08 10, 08:36)
Manau, kad gyd.Emre Turgut turi pakankamai patirties. Pasiskaitykit,apie jo darbo stažą lentelėje, kuri pakabinta prie kabineto durų. Daug moterų grįžta į LT laimingos wink.png, puikiai atlieka punkcijas! Jam - 38 metai.

Glass lady, kaip Jums sekasi?
Atsakyti
Panos, gal kas turi kokia puse gesutes crinono parduoti. Butu tobula is Vilniaus. Kazi jei nerasiu, gal tada galeciau po ampule progestano susileisti. Dabar jau 11 sav.
Atsakyti
Sveikos,noriu papasakot,koki stebukla padare bebro sruogliu uzpiltine mano vyrui smile30x30.png Pagere tris menesius ir kiekis buozgalviu nuo 72 limonų padidėjo iki238 !Kažkokia mistika!Jei kas noresit tu liauku-kreipkites smile30x30.png -turim dar sudziovintu namie ant spintos biggrin30x30.png
Atsakyti