Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 41-ta tema

Sveikos merginos, noriu pasidalinti savo naujienomis. Šiandien gavau pgd atsakymus: iš 5 blastučių, 4 yra geros. Kol kas pačiai sunku patikėti.
Žinoma dar laukia ilgas kelias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriuke2: 08 rugpjūčio 2016 - 16:53
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 08 08, 16:51)
Sveikos merginos, noriu pasidalinti savo naujienomis. Šiandien gavau pgd atsakymus: iš 5 blastučių, 4 yra geros. Kol kas pačiai sunku patikėti.

Oho! Fantastiškas rezultatas! Ir kur tokio gėrio paslaptis?smile30x30.png
Primink, kiek išpunktavo ir kiek 5-ai dienai turėjot pupsikų? ax.png
O pgd dėl amžiaus, jei ne paslaptis? blush-anim-cl.png

LaMona, Gvatemala, šaunuolės, auginkit pilvinukus smile30x30.png 4u.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 08 rugpjūčio 2016 - 17:48
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 08 08, 17:51)

nu thumbup2.png naujienos,busi daugiavaike mamyte garantuotai :-)
Atsakyti
Merginos, ateinu padekoti visoms ir kiekvienai atskirai, uz sita temute ir palaikyma viso proceso metu. tai labai labai padeda.
Mes jau supuojame savo stebukliuka, vis ziuriu ir negaliu patiketi.....

Kikevienai linkiu po turkiska bebeka!!! Labai dziaugiuosi, kad nevargome su IVF po LR klinikas, o iskart dumeme i stambula.

Siaures meskute, prie manes irasyk ir amziu:)
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2016 08 08, 18:10)
Merginos, ateinu padekoti visoms ir kiekvienai atskirai, uz sita temute ir palaikyma viso proceso metu. tai labai labai padeda.

Kikevienai linkiu po turkiska bebeka!!! Labai dziaugiuosi, kad nevargome su IVF po LR klinikas, o iskart dumeme i stambula.

Sveikinimai šilčiausi 4u.png ką supuojat - berniuką ar mergytę? smile30x30.png
Koks jau tas amžius? blush-anim-cl.png gal įkvėpsit brandesnėms kolegėms vilties? blush-anim-cl.png
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 08 08, 17:46)

Nedekosiu nedekosiu ;-) Taip, dare del amziaus ir patys norejom po keliu nesekmiu. Ispunktavo 21, apsimeilino 12, trecia d. gavau zinia, kad vystosi leciau nei tikejosi.... jau buvo susiruose saldyti keturis..... Bet kazkaip pasitarem ir nusprendem, kad auginsim toliau, nes norim pgd. Sunku buvo apsispresti, nes augimo tempai suleteje buvo ir galejo visai niekas neuzaugti... Bet patikejom pupsikais ir penkta diena gavau zinia, kad dviem paeme biosija ir uzsalde. Keturi vejasi ir paliko 6-ai dienai. 6-a d. gavau zinia, kad dar trim paeme biopsija. Tad is viso 5 blastocistos.
Atsakyti
Sveikos,merginos!Noriu Jūsų paklausti:ar kurios nors iš Jūsų gydantis gydytojas buvo Emre Turgut ir ar pavyko pas jį IVF?Klausiu todėl,kad jis man toks dar labai jaunuolis pasirodė-ar tik ne per mažai patirties...
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 08 08, 23:37)
Nedekosiu nedekosiu ;-) Taip, dare del amziaus ir patys norejom po keliu nesekmiu. Ispunktavo 21, apsimeilino 12, trecia d. gavau zinia, kad vystosi leciau nei tikejosi.... jau buvo susiruose saldyti keturis..... Bet kazkaip pasitarem ir nusprendem, kad auginsim toliau, nes norim pgd. Sunku buvo apsispresti, nes augimo tempai suleteje buvo ir galejo visai niekas neuzaugti... Bet patikejom pupsikais ir penkta diena gavau zinia, kad dviem paeme biosija ir uzsalde. Keturi vejasi ir paliko 6-ai dienai. 6-a d. gavau zinia, kad dar trim paeme biopsija. Tad is viso 5 blastocistos.

thumbup2.png! smile30x30.png o kada planuojat FET vykti dabar? 4u.png
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 08 08, 16:51)

Sveikinimai nuoširdžiausi

Papildyta:
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 08 08, 17:46)

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(tapsnokle @ 2016 08 09, 07:01)
Sveikos,merginos!Noriu Jūsų paklausti:ar kurios nors iš Jūsų gydantis gydytojas buvo Emre Turgut ir ar pavyko pas jį IVF?Klausiu todėl,kad jis man toks dar labai jaunuolis pasirodė-ar tik ne per mažai patirties...

Jis man skyrė pirmą IVF protokolą, buvau pas jį pirmą apžiūros dieną ir t.t. O po to perdavė kitam. Ir įsodinimą jis darė. Nieko negaliu pasakyti apie jo patirtį, bet nelabai jau jis jaunuolis, patirties kažkiek tikrai turi, manau.
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2016 08 08, 18:10)

Sveikinu Jus
Kaip smagu, kad yra klinikos, galinčios mums padėti
Papildyta:
QUOTE(tapsnokle @ 2016 08 09, 06:01)

Nelabai jis ir jaunas. Jam 35 metai. Aš buvau pas jį, Gvatemala buvo pas jį. Ir esame patenkintos. Jis mano folius suvaldė prie aukšto fsh. Nors dėl pavykusio ivf be galo esu embriologei dėkinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaMona: 09 rugpjūčio 2016 - 08:07
QUOTE(tapsnokle @ 2016 08 09, 06:01)

Žiūriu, Emrei vis lietuvaičių priskiria smile30x30.png nors mums nepavyko, nieko blogo negaliu apie jį pasakyt smile30x30.png taip, jaunokas, bet ne tame esmė gi. Usonienė su patirtim ir ką?...
Prižiūrintis gydytojas matuoja folius, bet vaistus skiroa gydytojų konsiliumas, punkcijos datą irgi skiria gydytojų konsiliumas ne tik pagal folių dydį, bet ir pagal kraujo tyrimus. Aš manau, kad visgi didžiausią darbą dirba embriologai ir laboratorija. Aišku, sukontroliuoti folius svarbu, bet dar svarbiau, kas iš jų išauga smile30x30.png
Pernai mane prižiūrėjo Aylin (nebedirba), profesorė, su patirtim... ir nesukontroliavo...
Tai kad viskas su juo gerai 4u.png net jei ir nepavyko, mano nuomonė teigiama smile30x30.png
Atsakyti