Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 41-ta tema

QUOTE(nefifi @ 2016 08 08, 12:48)
Ar nesuklysiu sakydama, kad nėštumas, nepaisanto to, kokiu būdu pastojama, skaičiuojamas nuo pirmosios paskutinių mmm dienos...

Manau, kad suklysi. Nes nėštumas atitiks paskutinių mm d tik tada, jei punkcija buvo 15cd. O, jei punkcija 13cd ar 16cd, tai jau ne paskutinių mm d gaunasi
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2016 08 08, 13:33)
Niekur aš nepasislėpiau, tik kažkaip nesinori dėmesio kai viskas dar labai šviežia smile30x30.png O temą ir toliau seku, rūpi, kaip kitoms turkaitėms sekasi

Papildyta:
Beje, mergaitės, o kaip dabar skaičiuojasi mūsų nėštumas? Nuo pirmos paskutinių mmm dienos, ar nuo punkcijos dienos? Šiandien buvau pas savo šeimos gydytoją, tai sukėliau jai laaabai daug klausimų, nes aš pirmas pas ją toks egzempliorius. Ji mano nėštumą skaičiuoja nuo punkcijos dienos, ir echoskopą siūlo darytis ne anksčiau kaip rugsėjo pradžioj. Tai kaip yra iš tikrųjų?

Mes su gydytoja skaičiavome nuo įsodinimo dienos kaip kad lyg tai būtų 19 ciklo diena, kadangi sodino 5 d. embrioną, nes faktiškai taip ir yra. Galima skaičiuoti nuo punkcijos, laikyti punkcijos dieną, pvz. 14 c.d., jokio skirtumo. O nuo paskutinių mmm tai aišku, kad nesąmonė skaičiuoti.
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 08 08, 13:06)
Manau, kad suklysi. Nes nėštumas atitiks paskutinių mm d tik tada, jei punkcija buvo 15cd. O, jei punkcija 13cd ar 16cd, tai jau ne paskutinių mm d gaunasi

Bet imkim natūralų pastojimą - juk O gali vykti ir 10cd ir 20cd, o vistiek skaičiuojama nuo pirmos mmm dienos...
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 08 08, 13:20)
Mes su gydytoja skaičiavome nuo įsodinimo dienos kaip kad lyg tai būtų 19 ciklo diena, kadangi sodino 5 d. embrioną, nes faktiškai taip ir yra. Galima skaičiuoti nuo punkcijos, laikyti punkcijos dieną, pvz. 14 c.d., jokio skirtumo. O nuo paskutinių mmm tai aišku, kad nesąmonė skaičiuoti.

Gal neaiškiai išsireiškiau, maniškė gydytoja sekančią dieną po punkcijos skaičiuoja kaip 1 dieną. Dabar jau darosi aišku, kad ir aš ir ji šiek tiek ne taip skaičiuojame smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 08 08, 13:06)

nu logiška ir taip.... kieta aš planuotoja, net nežinočiau, kaip skaičiuot biggrin30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 08 rugpjūčio 2016 - 13:35
QUOTE(gvatemala @ 2016 08 08, 14:27)
Gal neaiškiai išsireiškiau, maniškė gydytoja sekančią dieną po punkcijos skaičiuoja kaip 1 dieną. Dabar jau darosi aišku, kad ir aš ir ji šiek tiek ne taip skaičiuojame smile30x30.png

Tada pradangino kažkur dar 2 savaites smile30x30.png Nes punkcija - kaip O diena arba 14 c.d. Kada tau sodino ir kiek dienų embrionui?
Atsakyti
Mergaites, yra skaiciuokles. Tiek IVF, tiek FET.

http://www.yourivfjo...ate-calculator/

Tik visos skaiciuokles skaiciuoja su 3 arba 5 dienu embrioniukais, kai pas turkus per FET dazniausiai buna 6 dienu. Na bet ten ta dienele galima ir taip atimti.
Atsakyti
Dar viena labai patogi skaiciuokle: http://www.perinatol...rs/Due-Date.htm
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 08 08, 11:41)
Kaip smagu
(Neleidžia man tel veidukų uždėti , negaliu parodyti, kaip labai džiaugiuosi)
Papildyta:

Eisiu ir aš tuoj pas gydytoją. Pažiūrėsiu ką man pasakys.
Nėštumo pradžia skaičiuojasi taip: iš punkcijos dienos reikia atimti 14 d. Gausi nėštumo pradžios d. Ji gali sutapti su paskutinių mm d. Bet gali ir nesutapti

Pas mane irgi ju per tel.nerodo kazkodel...
Labai geras dalykas yra internete nestumo skaiciuokles, pvz. as naudojausi FET Pregnancy Calculator, parasai keliu dienu embiona ir kada ikele, paskaiciuoja kiek tau laiko, parodo gimdymo data smile30x30.png As kai nuejau pas daktara puslytes pasiziureti, tai ji irgi to paties paklause, kada buvo paskutine mmm diena net neklause, matyt, kadangi as turejau FET, tai tuomet kitaip skaiciuojasi, bet siaip paprastai, kiek zinau, tai nestumo savaites skaiciuojamos nuo paskutines mmm dienos smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 08 08, 13:40)
Tada pradangino kažkur dar 2 savaites smile30x30.png Nes punkcija - kaip O diena arba 14 c.d. Kada tau sodino ir kiek dienų embrionui?

man sodino liepos 26 d. 5 d. blastuką. Jau pasižiūrėjau, kad mano, kaip ir LaMonos nėštumas 4 savaitės ir 4 dienos.
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2016 08 08, 15:05)
man sodino liepos 26 d. 5 d. blastuką. Jau pasižiūrėjau, kad mano, kaip ir LaMonos nėštumas 4 savaitės ir 4 dienos.

Aš ant pirštų skaičiuoju biggrin30x30.png
Aišku, kad mūsų nėštumas vienodas - aš gi per sodinimą tau ranka mojau smile30x30.png

Papildyta:
QUOTE(gummy bear @ 2016 08 08, 14:29)
Mergaites, yra skaiciuokles. Tiek IVF, tiek FET.

http://www.yourivfjo...ate-calculator/

Tik visos skaiciuokles skaiciuoja su 3 arba 5 dienu embrioniukais, kai pas turkus per FET dazniausiai buna 6 dienu. Na bet ten ta dienele galima ir taip atimti.

Ačiū
Papildyta:
QUOTE(steka @ 2016 08 08, 14:57)
Dar viena labai patogi skaiciuokle: http://www.perinatol...rs/Due-Date.htm

Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaMona: 08 rugpjūčio 2016 - 16:08
Nestukems, kurias domina eiga ir kudikelio vystymasis: http://pregnancy.fam...eks-5-days.html
Atsakyti