Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 41-ta tema

Rasiuk, kaip jūs?
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2016 08 06, 20:43)
Sveikos merginos 4u.png  gal dauguma jūsų manęs nepamenate,  tik noriu visas padrąsinti ir pranešti nuostabią naujiena: 08.04 mums gimė sūnus 3,7kg ir 55cm wub30x30.png šiandien grįžome namo wub30x30.png

Nuosirdziausi Sveikinimai☺
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 08 07, 16:43)
Rasiuk, kaip jūs?

Nieko, neblogai smile30x30.png
5dieni vaziuojam skano darytis, klausytis sirdutes/sirdyciu smile30x30.png
Kaip tu jauties? Labai jau nescia? smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2016 08 06, 19:43)
Sveikos merginos 4u.png  gal dauguma jūsų manęs nepamenate,  tik noriu visas padrąsinti ir pranešti nuostabią naujiena: 08.04 mums gimė sūnus 3,7kg ir 55cm wub30x30.png šiandien grįžome namo wub30x30.png

Kaip gražu !!!!! Sveikinimai :-)))
Atsakyti
Merginos, kurių vyrai darėsi hormonus dėl prastos SG? Genetikė liepus vyrui pasidaryt hormonus, o aš tundra nepaklausiau detaliau, nes atrodė, kad viskas ir taip aišku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 08 rugpjūčio 2016 - 09:40
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 08 07, 21:05)
Nieko, neblogai smile30x30.png
5dieni vaziuojam skano darytis, klausytis sirdutes/sirdyciu smile30x30.png
Kaip tu jauties? Labai jau nescia? smile30x30.png

Gerai, kad neblogai.
Oi, kaip miela -širdutę/-es jau išgirsit
Primink, kiek tau įkėlė?

O aš tai jaučiuosi labai nėščia - vyro tik prašinėju, kad viską man atneštų, paduotų, padarytų viską už mane, nes aš gi nėščia - net 4 savaitės ir ketvirta diena

Papildyta:
QUOTE(nefifi @ 2016 08 08, 09:40)
Merginos, kurių vyrai darėsi hormonus dėl prastos SG? Genetikė liepus vyrui pasidaryt hormonus, o aš tundra nepaklausiau detaliau, nes atrodė, kad viskas ir taip aišku.

Gal gydytojo paklauskite kokius vyrui reikia daryti. O šiaip, aš turiu sąrašėlį, ką vyrams tiria: fsh, lh, tth, atpo, testesteroną, prolaktiną, e2 ir shbg.
Bet gal jums visų nereikia
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 08 08, 10:26)
Gal gydytojo paklauskite kokius vyrui reikia daryti. O šiaip, aš turiu sąrašėlį, ką vyrams tiria: fsh, lh, tth, atpo, testesteroną, prolaktiną, e2 ir shbg.

Ačiū, tai tuos ir maniau.
Atsakyti
Sveikos mergaites,kai ruosetes FET,kada jau liepe atvykti?koks turi buti gleivines storis ir t.t.ar ziuei i dar kazka?
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 08 08, 09:26)
Gerai, kad neblogai.
Oi, kaip miela -širdutę/-es jau išgirsit
Primink, kiek tau įkėlė?

O aš tai jaučiuosi labai nėščia - vyro tik prašinėju, kad viską man atneštų, paduotų, padarytų viską už mane, nes aš gi nėščia - net 4 savaitės ir ketvirta diena
Papildyta:

Mums ikele 2stipruolius :mirksiukas
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 08 06, 19:27)
Kažkaip Gvatemala pasislėpė  ax.png

Niekur aš nepasislėpiau, tik kažkaip nesinori dėmesio kai viskas dar labai šviežia smile30x30.png O temą ir toliau seku, rūpi, kaip kitoms turkaitėms sekasi

Papildyta:
QUOTE(LaMona @ 2016 08 08, 10:26)

Beje, mergaitės, o kaip dabar skaičiuojasi mūsų nėštumas? Nuo pirmos paskutinių mmm dienos, ar nuo punkcijos dienos? Šiandien buvau pas savo šeimos gydytoją, tai sukėliau jai laaabai daug klausimų, nes aš pirmas pas ją toks egzempliorius. Ji mano nėštumą skaičiuoja nuo punkcijos dienos, ir echoskopą siūlo darytis ne anksčiau kaip rugsėjo pradžioj. Tai kaip yra iš tikrųjų?
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 08 08, 12:12)
Mums ikele 2stipruolius :mirksiukas

Kaip smagu
(Neleidžia man tel veidukų uždėti , negaliu parodyti, kaip labai džiaugiuosi)
Papildyta:
QUOTE(gvatemala @ 2016 08 08, 12:33)
Niekur aš nepasislėpiau, tik kažkaip nesinori dėmesio kai viskas dar labai šviežia smile30x30.png O temą ir toliau seku, rūpi, kaip kitoms turkaitėms sekasi

Papildyta:
Beje, mergaitės, o kaip dabar skaičiuojasi mūsų nėštumas? Nuo pirmos paskutinių mmm dienos, ar nuo punkcijos dienos? Šiandien buvau pas savo šeimos gydytoją, tai sukėliau jai laaabai daug klausimų, nes aš pirmas pas ją toks egzempliorius. Ji mano nėštumą skaičiuoja nuo punkcijos dienos, ir echoskopą siūlo darytis ne anksčiau kaip rugsėjo pradžioj. Tai kaip yra iš tikrųjų?

Eisiu ir aš tuoj pas gydytoją. Pažiūrėsiu ką man pasakys.
Nėštumo pradžia skaičiuojasi taip: iš punkcijos dienos reikia atimti 14 d. Gausi nėštumo pradžios d. Ji gali sutapti su paskutinių mm d. Bet gali ir nesutapti
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2016 08 08, 12:33)

Ar nesuklysiu sakydama, kad nėštumas, nepaisanto to, kokiu būdu pastojama, skaičiuojamas nuo pirmosios paskutinių mmm dienos...
Atsakyti