QUOTE(__777__ @ 2016 08 06, 20:43)
Sveikos merginos gal dauguma jūsų manęs nepamenate, tik noriu visas padrąsinti ir pranešti nuostabią naujiena: 08.04 mums gimė sūnus 3,7kg ir 55cm šiandien grįžome namo
Nuosirdziausi Sveikinimai☺
QUOTE(LaMona @ 2016 08 07, 16:43)
Rasiuk, kaip jūs?
Nieko, neblogai
5dieni vaziuojam skano darytis, klausytis sirdutes/sirdyciu
Kaip tu jauties? Labai jau nescia?
QUOTE(__777__ @ 2016 08 06, 19:43)
Sveikos merginos gal dauguma jūsų manęs nepamenate, tik noriu visas padrąsinti ir pranešti nuostabią naujiena: 08.04 mums gimė sūnus 3,7kg ir 55cm šiandien grįžome namo
Kaip gražu !!!!! Sveikinimai :-)))
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 08 07, 21:05)
Nieko, neblogai
Gerai, kad neblogai.
Oi, kaip miela -širdutę/-es jau išgirsit
Primink, kiek tau įkėlė?
O aš tai jaučiuosi labai nėščia - vyro tik prašinėju, kad viską man atneštų, paduotų, padarytų viską už mane, nes aš gi nėščia - net 4 savaitės ir ketvirta diena
Papildyta:
QUOTE(nefifi @ 2016 08 08, 09:40)
Merginos, kurių vyrai darėsi hormonus dėl prastos SG? Genetikė liepus vyrui pasidaryt hormonus, o aš tundra nepaklausiau detaliau, nes atrodė, kad viskas ir taip aišku.
Gal gydytojo paklauskite kokius vyrui reikia daryti. O šiaip, aš turiu sąrašėlį, ką vyrams tiria: fsh, lh, tth, atpo, testesteroną, prolaktiną, e2 ir shbg.
Bet gal jums visų nereikia
QUOTE(LaMona @ 2016 08 08, 10:26)
Gal gydytojo paklauskite kokius vyrui reikia daryti. O šiaip, aš turiu sąrašėlį, ką vyrams tiria: fsh, lh, tth, atpo, testesteroną, prolaktiną, e2 ir shbg.
Ačiū, tai tuos ir maniau.
Sveikos mergaites,kai ruosetes FET,kada jau liepe atvykti?koks turi buti gleivines storis ir t.t.ar ziuei i dar kazka?
QUOTE(LaMona @ 2016 08 08, 09:26)
Gerai, kad neblogai.
Primink, kiek tau įkėlė?
O aš tai jaučiuosi labai nėščia - vyro tik prašinėju, kad viską man atneštų, paduotų, padarytų viską už mane, nes aš gi nėščia - net 4 savaitės ir ketvirta diena
Papildyta:
Primink, kiek tau įkėlė?
Papildyta:
Mums ikele 2stipruolius :mirksiukas
QUOTE(LaMona @ 2016 08 06, 19:27)
Kažkaip Gvatemala pasislėpė
Niekur aš nepasislėpiau, tik kažkaip nesinori dėmesio kai viskas dar labai šviežia O temą ir toliau seku, rūpi, kaip kitoms turkaitėms sekasi
Papildyta:
QUOTE(LaMona @ 2016 08 08, 10:26)
Beje, mergaitės, o kaip dabar skaičiuojasi mūsų nėštumas? Nuo pirmos paskutinių mmm dienos, ar nuo punkcijos dienos? Šiandien buvau pas savo šeimos gydytoją, tai sukėliau jai laaabai daug klausimų, nes aš pirmas pas ją toks egzempliorius. Ji mano nėštumą skaičiuoja nuo punkcijos dienos, ir echoskopą siūlo darytis ne anksčiau kaip rugsėjo pradžioj. Tai kaip yra iš tikrųjų?
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 08 08, 12:12)
Mums ikele 2stipruolius :mirksiukas
Kaip smagu
(Neleidžia man tel veidukų uždėti , negaliu parodyti, kaip labai džiaugiuosi)
Papildyta:
QUOTE(gvatemala @ 2016 08 08, 12:33)
Niekur aš nepasislėpiau, tik kažkaip nesinori dėmesio kai viskas dar labai šviežia O temą ir toliau seku, rūpi, kaip kitoms turkaitėms sekasi
Papildyta:
Beje, mergaitės, o kaip dabar skaičiuojasi mūsų nėštumas? Nuo pirmos paskutinių mmm dienos, ar nuo punkcijos dienos? Šiandien buvau pas savo šeimos gydytoją, tai sukėliau jai laaabai daug klausimų, nes aš pirmas pas ją toks egzempliorius. Ji mano nėštumą skaičiuoja nuo punkcijos dienos, ir echoskopą siūlo darytis ne anksčiau kaip rugsėjo pradžioj. Tai kaip yra iš tikrųjų?
Papildyta:
Eisiu ir aš tuoj pas gydytoją. Pažiūrėsiu ką man pasakys.
Nėštumo pradžia skaičiuojasi taip: iš punkcijos dienos reikia atimti 14 d. Gausi nėštumo pradžios d. Ji gali sutapti su paskutinių mm d. Bet gali ir nesutapti
QUOTE(gvatemala @ 2016 08 08, 12:33)
Ar nesuklysiu sakydama, kad nėštumas, nepaisanto to, kokiu būdu pastojama, skaičiuojamas nuo pirmosios paskutinių mmm dienos...