Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 41-ta tema

LaMona yahoo.gif

Jurmarta laikom kumštukus friends.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kas turit atliekamo leidziamo Tr leidziamo Progestan????
Papildyta:
QUOTE(LaMona @ 2016 08 02, 18:44)
Hcg 16,7
7dpi
bigsmile.gif
Papildyta:

Mano amh prieš šį bandymą lygiai toks pats buvo
Papildyta:

Šaunuolė  4u.gif

LaMona, wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 08 02, 20:44)
Hcg 16,7
7dpi
bigsmile.gif

Geriau ir būti negali thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif. Saugok save ir mažiuką wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2016 08 02, 11:50)
4u.gif  :4u:Bernadeta ,laikykis,tu tikrai tapsi mamyte,tik nesustok ir pirmyn  nestuke.gif  nestuke.gif
Labamba  wub.gif  wub.gif  kaip dziaugiuos kad tu megaujiesi  nestuke.gif
Tigriuke 4u.gif  kur tavo zinios po Stambulo?????
as jau supuoju,myluoju,buciuoju savo turkiška stebukleli,aciu JUMS mergaites kad esate tokios nuostabios 4u.gif  linkiu kad mūsų visų, kurios jau iveikeme ši kelia pavyzdys,įkvėptų jus ir nesustotut,niekad nesustotut 4u.gif

Laba, SVEIKINIMAI didžiausi!!! Nerealios naujienos ir džiaugsmas lotuliukas.gif biggrin.gif 4u.gif
Mano žinios tokios, kad šiuo metu laukiu PGD rezultatų penkioms blastutėms mirksiukas.gif ir tikiuosi kaip galima geriausių žinių blush2.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lalabamba @ 2016 08 02, 12:46)
Sveikinimai sulaukus STEBUKLO!!!  wub.gif

Ir AČIŪ, tikrai mėgaujuosi...  blush2.gif  Tyliai, ramiai, sunkiai tikėdama tuo, kas vyksta, bet mėgaujuosi... Todėl labai noriu, kad niekad vilties mergaitės neprarastų! Jau jeigu aš tokia, beveik pensininkė, su prastu rezervu ir totaliu nekibimu, "užkibau", tai reiškia STEBUKLAI VYKSTA! Ir tikrai ateis pas kiekvieną!!!!  thumbup.gif  wub.gif

Oij, Lalabamba, niekad nepamiršiu, kai prieš pat šv. Velykas SM būriavosi dvi eilės skaitytojų mergaičių ir laukė Tavo žinių "refresh, refresh" mirksiukas.gif mirksiukas.gif Ir kaip ašara riedėjo, iš džiaugsmo... 4u.gif 4u.gif Tavo pavyzdys įkvepia!! Aukit sveiki!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
nors dar labai viskas trapu,nes jau kelios dienos teplioja sad.gif ir turėjusi daug nesekmiú
Bet noriu pagerinti Bahceci statistikà,jie tikrai puikūs specai

Šiandien 12dpi mano hcg 417,10dpi buvo 148 wub.gif
Įdėjo vienà blastutę wub.gif po Pgd
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2016 08 03, 10:42)
nors dar labai viskas trapu,nes jau kelios dienos teplioja sad.gif ir turėjusi daug nesekmiú

Įdėjo vienà blastutę  wub.gif po Pgd

Sveikinimai didziausi!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mergaitės, ailima, LaMona, thumbup.gif Sveikinimai didžiausi, laikykit žirnius mirksiukas.gif

jurmata wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 03 rugpjūčio 2016 - 11:58
QUOTE(Nuojauta @ 2016 08 03, 11:57)
Mergaitės, ailima, LaMonathumbup.gif  Sveikinimai didžiausi, laikykit žirnius  mirksiukas.gif

Prisijungiu prie sveikinimu thumbup.gif mergaites, tegu auga jusu pilveliu gyventojai ir dziugina tevelius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2016 08 03, 11:42)

Sveikinimai didžiausi 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2016 08 03, 12:42)

Kaip fainai wub.gif wub.gif Sveikinimai nuosirdziausi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2016 08 03, 12:42)

Kaip grazu wub.gif Didziausios sekmes, kad tas zirniukas isitvirtintu visiems 9 men nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2016 08 03, 11:42)

thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif 4u.gif
Gražaus augimo!!!!!!

Atsakyti