Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 41-ta tema

QUOTE(rneringa @ 2016 08 02, 14:03)
Lalabamba, juk jūsų rezervas ne toks ir prastas. Juk 8 foliai buvo kiek pamenu. Ar gi ne taip?

Mano AMH, prieš praeitų metų bandymą buvo jau tik 0,51. Tai prieš šį bandymą turbūt dar mažesnis buvo... blink.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2016 08 02, 15:56)
Mano AMH, prieš praeitų metų bandymą buvo jau tik 0,51. Tai prieš šį bandymą turbūt dar mažesnis buvo...  blink.gif  rolleyes.gif

Iš tiesų Jūsų atveju nesvarbu koks tas amh buvo, svarbiausia rezultatas nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 08 02, 16:16)
Iš tiesų Jūsų atveju nesvarbu koks tas amh buvo, svarbiausia rezultatas nestuke.gif

O taip! Ko visoms ir linkiu ir darau APČĮ!!!! wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2016 08 02, 16:33)
O taip! Ko visoms ir linkiu ir darau APČĮ!!!!  wub.gif  thumbup.gif

wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2016 08 02, 12:50)
4u.gif  :4u:Bernadeta ,laikykis,tu tikrai tapsi mamyte,tik nesustok ir pirmyn  nestuke.gif  nestuke.gif
Labamba  wub.gif  wub.gif  kaip dziaugiuos kad tu megaujiesi  nestuke.gif
Tigriuke 4u.gif  kur tavo zinios po Stambulo?????
as jau supuoju,myluoju,buciuoju savo turkiška stebukleli,aciu JUMS mergaites kad esate tokios nuostabios 4u.gif  linkiu kad mūsų visų,kurios jau iveikeme ši kelia pavyzdys,įkvėptų jus ir nesustotut,niekad nesustotut 4u.gif

šilčiausi sveikinimai wub.gif berniukas gerai supratau ? wub.gif
Atsakyti
Guliu va aš jau turkiškų apartamentų terasoj,klausaus žvengiančių kirų ir labai labai noriu visoms forumietėms padėkoti!Ačiū,kad esat! wub.gif Ačiū,kad palaikot,padrąsinat,spiriat į šikną kai reikia,dalinatės patirtimi!Jei ne jūs-jau būčiau nuleidusi rankas po apsilankymo lietuviškose klinikose ..Ir kaip bepasibaigtų mano šis vizitas turkistano žemėje,bent jau būsiu ramia dūšia,kad išbandyta viskas..Jūs nuostabios! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 08 02, 19:36)
šilčiausi sveikinimai  wub.gif berniukas gerai supratau ? wub.gif

mergaite wub.gif

jurmarta 4u.gif linkiu kad gristum nestuke.gif nestuke.gif su dviem rozinem princesem wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2016 08 02, 20:01)
mergaite wub.gif

jurmarta 4u.gif  linkiu kad gristum nestuke.gif  nestuke.gif  su dviem rozinem princesem wub.gif  wub.gif

Ačiū Tau!Dvi pasiutusios garbanės mano svajonių svajonėsmile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 08 02, 10:32)
Mano kumsciai stipriai supausti uz jusu zirniukus!!!! wub.gif  labai laukiu jusu HCG teigiamo ir auksto friends.gif

Hcg 16,7
7dpi
bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lalabamba @ 2016 08 02, 14:56)
Mano AMH, prieš praeitų metų bandymą buvo jau tik 0,51. Tai prieš šį bandymą turbūt dar mažesnis buvo...  blink.gif  rolleyes.gif

Mano amh prieš šį bandymą lygiai toks pats buvo
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 02, 18:54)
Guliu va aš jau turkiškų apartamentų terasoj,klausaus žvengiančių kirų ir labai labai noriu visoms forumietėms padėkoti!Ačiū,kad esat! wub.gif Ačiū,kad palaikot,padrąsinat,spiriat į šikną kai reikia,dalinatės patirtimi!Jei ne jūs-jau būčiau nuleidusi rankas po apsilankymo lietuviškose klinikose ..Ir kaip bepasibaigtų mano šis vizitas turkistano žemėje,bent jau būsiu ramia dūšia,kad išbandyta viskas..Jūs nuostabios! wub.gif

Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 02, 18:54)

Jurmarta, kažkaip anksti tu čia išlėkei g.gif ar jau prasidėjo mmm? Kada konsultacija? smile.gif linkiu sėkmės! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LaMona @ 2016 08 02, 19:44)
Hcg 16,7
7dpi
bigsmile.gif

wub.gif wub.gif 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 08 02, 19:44)
Hcg 16,7
7dpi

Sveikinimai wub.gif wub.gif
ir dabar jau linkiu augti skaiciukams bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 08 02, 20:44)
Hcg 16,7
7dpi
bigsmile.gif
Papildyta:

Kaip grazu! wub.gif wub.gif linkiu augti ir megautis savo turkisku stebuklu! nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 02, 19:54)

Jurmata! Sekmes! Parsiveskit tas savo isvajotas mergaiciukes 4u.gif sergam ir spaudziam kumscius uz jus!!! friends.gif
Atsakyti