[quote=Bernadeta77,2016 08 01, 19:36]
dievulis mūsų neužstojo ir mūsų antras bandymas Memoriale buvo nesėkmingas
Užuojauta, Bernadeta Tik nenuleiskit rannkų, gal kitas kartas bus sėkmingas. Reikia kažkaip rasti tikėjimo!
[quote=jurmarta,2016 08 01, 21:32]
mano irgi iki blastučių neužauga..jaučiu,kad šį mėnesį paseksiu Tavo keliu ir aš...
[/quote]
Jurmarta, kažkur optimizmą palikai? Sako reikia kaip tik įsivaizduoti viską taip, lyg garantuotai viskas įvyks ir tada tiesiog išsipildys tai, kas jau numatyta
[quote=LaMona,2016 08 02, 03:25]
PKą tik dariau nt benuką rožinį ir jis baltut baltutėlis. Šiandien 7dpi.
[/quote]
LaMona, kumščiai suspausti Tikiu, kad stipruolis pasiliks ir taps turkišku stebuklu
LaMona, kadangi pati žinai kokie reikalai būna su nt ir kiek jais galima tikėti, tad visos suspaudusios kumščius laukiam hcg
Lalabamba virusiukas
Lalabamba virusiukas
QUOTE(LaMona @ 2016 08 02, 04:25)
Pas mus lt iš 5 embrionukų vk nė vienas blastukas neišaugo. Visi buvo storais apvalkalais. Tiesa, vienam ju vk Paulius AH trečią dieną darė. Aišku papildomai už tai paėmė ir sodino man tą vieną. O kiti iki 6d augo, bet nevirto blastuku. V pasiūlė daryti su donorine kiaušialąste, jei noriu pastoti. Tai Tr baisiausiai bijojau to momento, kai į blastukus bus laikas virsti. Tuo labiau, kad turbūt dėl fsh , iškrėtusio šposo, tik 2embrionukus ir teturėjom. Bet tr embriolojai prieš pat virsmą į blastukus pradūrė embrionukams skylutes ir jie tikrai gražiais blastukais tapo. Na, dar neaišku kaip bus toliau. Ką tik dariau nt benuką rožinį ir jis baltut baltutėlis. Šiandien 7dpi.
Mano kumsciai stipriai supausti uz jusu zirniukus!!!! labai laukiu jusu HCG teigiamo ir auksto
QUOTE(LaMona @ 2016 08 02, 02:25)
Pas mus lt iš 5 embrionukų vk nė vienas blastukas neišaugo. Visi buvo storais apvalkalais. Tiesa, vienam ju vk Paulius AH trečią dieną darė. Aišku papildomai už tai paėmė ir sodino man tą vieną. O kiti iki 6d augo, bet nevirto blastuku. V pasiūlė daryti su donorine kiaušialąste, jei noriu pastoti. Tai Tr baisiausiai bijojau to momento, kai į blastukus bus laikas virsti. Tuo labiau, kad turbūt dėl fsh , iškrėtusio šposo, tik 2embrionukus ir teturėjom. Bet tr embriolojai prieš pat virsmą į blastukus pradūrė embrionukams skylutes ir jie tikrai gražiais blastukais tapo. Na, dar neaišku kaip bus toliau. Ką tik dariau nt benuką rožinį ir jis baltut baltutėlis. Šiandien 7dpi.
LaMona, mano NT tik vaiduoklius rode iki pat gal koki 15-17DPI!
:4u:Bernadeta ,laikykis,tu tikrai tapsi mamyte,tik nesustok ir pirmyn
Labamba kaip dziaugiuos kad tu megaujiesi
Tigriuke kur tavo zinios po Stambulo?????
as jau supuoju,myluoju,buciuoju savo turkiška stebukleli,aciu JUMS mergaites kad esate tokios nuostabios linkiu kad mūsų visų,kurios jau iveikeme ši kelia pavyzdys,įkvėptų jus ir nesustotut,niekad nesustotut
as jau supuoju,myluoju,buciuoju savo turkiška stebukleli,aciu JUMS mergaites kad esate tokios nuostabios linkiu kad mūsų visų,kurios jau iveikeme ši kelia pavyzdys,įkvėptų jus ir nesustotut,niekad nesustotut
QUOTE(LISKAUS @ 2016 08 02, 12:50)
:4u:Bernadeta ,laikykis,tu tikrai tapsi mamyte,tik nesustok ir pirmyn
LISKAUS, širdingiausi sveikinimai . Esi apdovanota didžiausiu gyvenimo turtu. Būkite visi kartu laimingi, sveiki ir džiaukitės kiekviena diena .
QUOTE(LaMona @ 2016 08 02, 13:35)
Kokios puikios naujienos Na kad vaiduokliukas atsirado Nekantriai laukiu hcg skaiciuku
QUOTE(LISKAUS @ 2016 08 02, 12:50)
Sveikinimai sulaukus STEBUKLO!!!
Ir AČIŪ, tikrai mėgaujuosi... Tyliai, ramiai, sunkiai tikėdama tuo, kas vyksta, bet mėgaujuosi... Todėl labai noriu, kad niekad vilties mergaitės neprarastų! Jau jeigu aš tokia, beveik pensininkė, su prastu rezervu ir totaliu nekibimu, "užkibau", tai reiškia STEBUKLAI VYKSTA! Ir tikrai ateis pas kiekvieną!!!!
QUOTE(Lalabamba @ 2016 08 02, 13:46)
Sveikinimai sulaukus STEBUKLO!!!
Ir AČIŪ, tikrai mėgaujuosi... Tyliai, ramiai, sunkiai tikėdama tuo, kas vyksta, bet mėgaujuosi... Todėl labai noriu, kad niekad vilties mergaitės neprarastų! Jau jeigu aš tokia, beveik pensininkė, su prastu rezervu ir totaliu nekibimu, "užkibau", tai reiškia STEBUKLAI VYKSTA! Ir tikrai ateis pas kiekvieną!!!!
Lalabamba, juk jūsų rezervas ne toks ir prastas. Juk 8 foliai buvo kiek pamenu. Ar gi ne taip?
Kaip faina
Super super