Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 41-ta tema

QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 08 01, 20:36)
Sveikos, mergaitės,
Na ką, jaučiu pareigą prisiduoti blush2.gif praeitą savaitę grįžom iš Stambulo.
Nepaisant visų išgyvenimų Stambule ir streso, ar spės atskristi vyras punkcijai dėl atšauktų skrydžių ir t.t., dievulis mūsų neužstojo ir mūsų antras bandymas Memoriale buvo nesėkmingas verysad.gif
Trumpai apie procesą, kam įdomu unsure.gif
Pernai turėjau problemą dėl netolygiai augančių folių, tad šiemet skyrė climara pleistrus. Climara suvienodino folius, bet gana užslopino jų augimą, tad leidaus arkliškas dozes vaistų - turbūt būsiu rekordininkė blush2.gif  300 iu menogon ir 300 iu gonal, paskutinėm dienom paliko tik menogon. Punkcija buvo 15 stimuliacijos dieną (pernai 11 d.). Turėjau 5 potencialius folius (pernai 2), išpunktavo 9, apsivaisino 7 (pernai 4). Viskas klostėsi gana gerai, dar 4-ą d. turėjom visus 7, tačiau 5-ą d. tik 1 blastutė buvo tinkama pgd, kitus paliko augti. Deja, 6-ą dieną žinios buvo tokios, kad vienintelė blastutė yra genetiškai pakitusi, o kiti nustojo vystytis 5 d. vakare verysad.gif tad grįžom namo tuščiomis verysad.gif gydytojai nieko konkretaus paaiškint negalėjo, tiesiog paminėjo, kad buvo matomas 4-ą d. augimo sulėtėjimas ir kaip suprantu, nėra būdų kaip to išvengti verysad.gif
Tiesa, mano AMH, darytas š.m.liepą TR - 0.988.

Tokia štai mūsų patirtis. Atsiprašau, jei kam numušiau ūpą unsure.gif bet žiauriai liūdna, kad vėl nepavyko verysad.gif
Visoms mergaitėms linkiu sėkmės  4u.gif  labai palaikau visas mergaites, kurios buvo kartu Stambule. Laikau už jus kumščius 4u.gif ir linkiu nestuke.gif  mirksiukas.gif

Labai liudna verysad.gif Laikykites console.gif

O kas atsitiko pernai? Irgi suletejo? blush2.gif O is gydytoju normaliu komentaru ir negavote? Ka jie apie kiausialasciu kokybe su tokiom stimuliaciju dozem sako? Nera gi jusu AMH toks zemas unsure.gif
Atsakyti

Bernadetuk, svarbiausia sau upo nenumusk 4u.gif Bet nesigincysiu - ziauriai liudna, kad nepavyko verysad.gif
Atsakyti
Labai užjaučiu,Bernadeta77 verysad.gif ..mano irgi iki blastučių neužauga..jaučiu,kad šį mėnesį paseksiu Tavo keliu ir aš...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurmarta: 01 rugpjūčio 2016 - 21:32
QUOTE(gummy bear @ 2016 08 01, 21:27)
Labai liudna verysad.gif Laikykites console.gif

O kas atsitiko pernai? Irgi suletejo? blush2.gif O is gydytoju normaliu komentaru ir negavote? Ka jie apie kiausialasciu kokybe su tokiom stimuliaciju dozem sako? Nera gi jusu AMH toks zemas unsure.gif

Pernai iš 4 apsivaisinusių 5-ai dienai buvo 1, bet net pgd nedarė unsure.gif sodino be pgd, bet jis buvo vidutinės kokybės, gal 3bc, nepamenu unsure.gif aišku, nieko nebuvo verysad.gif
O dėl kokybės, kad jie neturi jokių rekomendacijų, kaip galima pagerint. Pasakė gert omega3 ir q10.. g.gif vyrui proxseedplus.
Kadangi sulėtėja 4-ą d., tai gali hūti tiek kiaušialąsčių, tiek vyriškas faktorius... žodžiu, viskas į krūvą. Esmė, kad su metais kokybė tikrai neina geryn, o tai leidžia daryt išvadą, kad laikas baigt tuos eksperimentus... verysad.gif
Amh nėra l.žemas, bet kas iš to, kad nesugeneruoja kokybiškų kiaušialąsčių unsure.gif
Tiesa, dėl dozių. Pernai buvo apie 237 gonal, šiemet didesnės, bet raida tokia pati, tad gydytojo nuomone, vaistai neturėjo įtakos kokybei...
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 01, 22:32)
Labai užjaučiu,Bernadeta77  verysad.gif ..mano irgi iki blastučių neužauga..jaučiu,kad šį mėnesį paseksiu Tavo keliu ir aš...

geriau net negalvok taip ...buvo tau kibimų, vadinasi auga blastukai , tad tikėk ir dar kartą tikėk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 01, 21:32)
Labai užjaučiu,Bernadeta77  verysad.gif ..mano irgi iki blastučių neužauga..jaučiu,kad šį mėnesį paseksiu Tavo keliu ir aš...

Visos situacijos skirtingos ir negalima lyginti vienos situacijos su kitom, tad tikrai taip nemanyk mirksiukas.gif pažiūrėk, kaip lalabambai 1 pupsikui pgd ir tas vienintelis geras - tokiais pavyzdžiais reikia sekti 4u.gif

Man jau LaMona išūžė galvą TR, kaip jai iki blastučių neužauga, o įdėjo 6AA biggrin.gif bakstelėjo pupsikui 4-ą dieną į šoną ir užaugo puikiausias wub.gif
Papildyta:
QUOTE(siaures meskute @ 2016 08 01, 21:40)
geriau net negalvok taip ...buvo tau kibimų, vadinasi auga blastukai , tad tikėk ir dar kartą tikėk  4u.gif

Meškute, primink, prašau, jums gi pernai irgi nebuvo įsodinimo? unsure.gif ar dėl kokybės? Ką rekomendavo gydytojai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 01 rugpjūčio 2016 - 21:46
Bernardeta 4u.gif

Labai gaila, užjaučiu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 08 01, 21:32)

Pas mus lt iš 5 embrionukų vk nė vienas blastukas neišaugo. Visi buvo storais apvalkalais. Tiesa, vienam ju vk Paulius AH trečią dieną darė. Aišku papildomai € už tai paėmė ir sodino man tą vieną. O kiti iki 6d augo, bet nevirto blastuku. V pasiūlė daryti su donorine kiaušialąste, jei noriu pastoti. Tai Tr baisiausiai bijojau to momento, kai į blastukus bus laikas virsti. Tuo labiau, kad turbūt dėl fsh , iškrėtusio šposo, tik 2embrionukus ir teturėjom. Bet tr embriolojai prieš pat virsmą į blastukus pradūrė embrionukams skylutes ir jie tikrai gražiais blastukais tapo. Na, dar neaišku kaip bus toliau. Ką tik dariau nt benuką rožinį ir jis baltut baltutėlis. Šiandien 7dpi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaMona: 02 rugpjūčio 2016 - 03:26
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 08 01, 22:48)
Visos situacijos skirtingos ir negalima lyginti vienos situacijos su kitom...
Meškute, primink, prašau, jums gi pernai irgi nebuvo įsodinimo? unsure.gif ar dėl kokybės? Ką rekomendavo gydytojai? g.gif

Taip nebuvo...
Mums sakė kad pirmiausia keis protokolą... Kad daugiau foliu vienodų būtų. Bet mes matom kad ne folių kiekyje esmė..
Man išrašė glifor, folinę, protokolas su climara.

O kiek metų jūs jau bandot? Ar buvai kada pastojus?
Atsakyti
Sveikutes mergaites,labai gaila kurioms nepavyko stiptybes visoms 4u.gif norejau paklausti gal kas daretes histeroskopija Memorijele kiek kainavo blush2.gif man dabar atsiunte kaina tai pasirode labai jau didoka doh.gif aciu.
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 08 01, 20:36)
Sveikos, mergaitės,
Na ką, jaučiu pareigą prisiduoti blush2.gif praeitą savaitę grįžom iš Stambulo.
Nepaisant visų išgyvenimų Stambule ir streso, ar spės atskristi vyras punkcijai dėl atšauktų skrydžių ir t.t., dievulis mūsų neužstojo ir mūsų antras bandymas Memoriale buvo nesėkmingas verysad.gif

Bernadeta77, stipriai apkabinu ir linkiu neprarasti tikėjimo 4u.gif. Čia tik išbandymai mums, kad dar labiau mylėtume kleckiukus, kurie atkeliaus pas mus wub.gif wub.gif.
Papildyta:
QUOTE(LaMona @ 2016 08 02, 04:25)
Pas mus lt iš 5 embrionukų vk nė vienas blastukas neišaugo. Visi buvo storais apvalkalais. Tiesa, vienam ju vk Paulius AH trečią dieną darė. Aišku papildomai € už tai paėmė ir sodino man tą vieną. O kiti iki 6d augo, bet nevirto blastuku. V pasiūlė daryti su donorine kiaušialąste, jei noriu pastoti. Tai Tr baisiausiai bijojau to momento, kai į blastukus bus laikas virsti. Tuo labiau, kad turbūt dėl fsh , iškrėtusio šposo, tik 2embrionukus ir teturėjom. Bet tr embriolojai prieš pat virsmą į blastukus pradūrė embrionukams skylutes ir jie tikrai gražiais blastukais tapo. Na, dar neaišku kaip bus toliau. Ką tik dariau nt benuką rožinį ir jis baltut baltutėlis. Šiandien 7dpi.

LaMona, NT tikrai neverta tikėti, nes bent jau mano atveju, kai HCG buvo 210, jis nieko nerodė. Kantrybės belaukiant 4u.gif
Atsakyti
Labas, mergaitės! smile.gif
Tik nepraraskit nei tikėjimo nei vilties nepasisekus! Visad kartoju ir kartosiu: kol visi banginiai (sveikata, laikas ir finansai) laiko visą šitą reikalą ant savo pečių - TIK PIRMYN!!! O aš, jau perkopusiu nėštumo pusę, kiek drąsiau VIRUSUOJU!!!! wub.gif kažko smailikai ne visi veikia...

O gal kas nors parduodat IMG? blush2.gif
Atsakyti