QUOTE(rasiux1984 @ 2016 07 31, 12:52)
Kadangi truputi kraujavau 5dieni, jei galima tai pavadint kraujavimu, gal labiau tepliojimu, kaip pries arba po mm, pries tai buvom susileide 1ampule Progestano, po to jau nebebuvo kas suleistu dar 1, parasiau Masturai, ji liepe pora dienu leistis Progestan po 2ampules is karto, tai vakar tos 2ampules taip skaudziai susileido - ir guzas atsirado po to, ir melyne (jau visas (_)(_) melynas ir skaudus...
, bet ko nepadarysi ir neiskentesi del savo trokstamo stebuklo
), ir silpna, ir negera buvo pasidare - galvojau, kad isvirsiu is padu...
Su MV snekam, sakom cia gal 5dieni po skano truputi patepliojo, o gal kad PRG buvo nukrites - nezinosi...
Priemem sprendima, kad nerizikuosim, leisimes Progestan kasdien iki 12-14savaites + naudosiu ir Chrinone geli tuo paciu, manau, kad to PRG per daug nebus... Tuo labiau, lad Progestan uzsipirkau ir parsiveziau uztektinai
Sveikutes
Visoms labai nuosirdziai linkiu pasiimti turkiska stebukla ir kad svajones pildytusi
Deja,del laiko trukumo jau esu cia super retas svecias ir paskaityt nebeiseina,nes mano turkiskas stebuklas duodasi kaip reikiant ir pastoviai reik priziuret
Visoms linkiu tik sekmes!!!!
As visa nestuma leidausi progesterona ir tai buvo vienas is pagrindiniu dalyku del ko manau pavyko isnesioti maziuka tai ilgai. Tad patirties turiu siame reikale
Keli patarimai; leiskites progesterona su ilga stora adata,nes su plona ir trumpa ir skauda zymiai labiau ir guzais formuojasi labiau.Po suleidimo gerai pamasazuot reikia durio vieta. Pries leidziant truputi rankose pasildykite progesterona. As leidausi irgi po dvi ampules.
As dedavausi kopustu lapus nakciai, dariau is bulviu tarkiu kompresus, dejau netgi kopusta su medum. Kazkiek palengvino situacija. Bet mano minkstoji buvo irgi ivairiu spalvu nuo juodos iki violetines
Guzu deja del ilgo leidimo irgi neisvengiau ir visai buvo toks paskui kaip apmires raumuo,bet galiu nuraminti kad po gimdymo praejus kuriam laikui viskas vel grizo i savo vezias.
Taip,kad cia laikini nepatogumai - ir ko nepadarom del savo stebuklu. Beje,progesterona nepatariama nutraukti is kart,reik palaipsniui.
Tikiuos pagelbejau .sekmes dar karta visoms visoms.