Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 41-ta tema

QUOTE(LaMona @ 2016 07 29, 15:54)
Aš su Mastura apie tą patį kalbėjau. Ji man tą patį sakė. Bet gi tu pati sau ėmei progestaną leistis, tai gal kažkaip jį taip staigiai sumažinus iki dviejų per savaitę, jis tau staigiai nukrito. Dabar tikrai jis tau žemas. Po ivf moters organizme natūraliai nesigamina prg iki kol vaisius pats jo neima gaminti apie kokią 12 sav. Todėl mums Memorialas ir išrašė crinoną vartoti. Mastura sakė, kad pagal jų praktiką du crinono per dieną palaiko normalų prg kiekį organizme, todėl jie prg netiria, o progestaną liepia leistis tik, jei prasidėtų kraujavimas. Tu savavališkai leidaisi, tai, manau, dabar savavališkai ir leiskis, nes tavo prg dabar žemas

Taip reikes ir padaryti biggrin.gif
Atsakyti
LaMona, kada namucio??
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 07 29, 21:34)
LaMona, kada namucio??

Aš gi jau namuose savo lovytėje guliu.
Būčiau turėjusi ryt skristi, bet jau taip namo norėjau, kad net pinigų nei už bilieto keitimą, nei už apartamentus nepagailėjau. Tai po įkėlimo porą naktelių pabuvau dar tr ir vakar grįžau
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 07 29, 21:07)
Aš gi jau namuose savo lovytėje guliu.
Būčiau turėjusi ryt skristi, bet jau taip namo norėjau, kad net pinigų nei už bilieto keitimą, nei už apartamentus nepagailėjau. Tai po įkėlimo porą naktelių pabuvau dar tr ir vakar grįžau

Mat kaip, o as maniau, kad tu dar Tr! smile.gif
Kada didzioji HCG diena??
Atsakyti
LaMona kumščius laikau stipriai stipriai!!!! wub.gif

Už slapukes ir kumščiai tvirtai suspausti wub.gif wub.gif

MERGINOS, TURIU PRAŠYMĄ, GAL KAS ATSIRASTŲ PERIMTI IŠ MANĘS TVARKYTI MŪSŲ TEMUTĘ? Labai noriu atsipalaiduoti ir kurį laiką pailsėti nuo forumo, šiektiek negalvoti visai, tikrai manau yra ne viena mergytė, kuri galėtų ir norėtų tęsti pradėtą temos kūrimą wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 30 liepos 2016 - 10:35
QUOTE(siaures meskute @ 2016 07 30, 10:35)
LaMona kumščius laikau stipriai stipriai!!!!  wub.gif

Už slapukes  ir kumščiai tvirtai suspausti  wub.gif  wub.gif
MERGINOS,  TURIU PRAŠYMĄ,  GAL KAS ATSIRASTŲ PERIMTI IŠ MANĘS TVARKYTI MŪSŲ TEMUTĘ?  Labai noriu atsipalaiduoti ir kurį laiką pailsėti nuo forumo,  šiektiek negalvoti visai,  tikrai manau yra ne viena mergytė,  kuri galėtų ir norėtų tęsti pradėtą temos kūrimą  wub.gif

Ačiū už kumštukus 4u.gif
Aš čia retas svečias, tai negaliu tokių atsakingų pareigų perimti ax.gif
Gal kokia mergaitė čia dažniau lankosi ir prisiimtų blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 07 29, 22:49)
Mat kaip, o as maniau, kad tu dar Tr!  smile.gif
Kada didzioji HCG diena??

Man dar negreitai hcg diena. Kitos savaitės antra pusė.
Kaip tavo prg?
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 07 31, 10:43)
Ačiū už kumštukus  4u.gif
Aš čia retas svečias, tai negaliu tokių atsakingų pareigų perimti  ax.gif
Gal kokia mergaitė čia dažniau lankosi ir prisiimtų  blush2.gif
Papildyta:

Man dar negreitai hcg diena. Kitos savaitės antra pusė.
Kaip tavo prg?

Kadangi truputi kraujavau 5dieni, jei galima tai pavadint kraujavimu, gal labiau tepliojimu, kaip pries arba po mm, pries tai buvom susileide 1ampule Progestano, po to jau nebebuvo kas suleistu dar 1, parasiau Masturai, ji liepe pora dienu leistis Progestan po 2ampules is karto, tai vakar tos 2ampules taip skaudziai susileido - ir guzas atsirado po to, ir melyne (jau visas (_)(_) melynas ir skaudus... verysad.gif , bet ko nepadarysi ir neiskentesi del savo trokstamo stebuklo wub.gif ), ir silpna, ir negera buvo pasidare - galvojau, kad isvirsiu is padu... verysad.gif
Su MV snekam, sakom cia gal 5dieni po skano truputi patepliojo, o gal kad PRG buvo nukrites - nezinosi... g.gif
Priemem sprendima, kad nerizikuosim, leisimes Progestan kasdien iki 12-14savaites + naudosiu ir Chrinone geli tuo paciu, manau, kad to PRG per daug nebus... Tuo labiau, lad Progestan uzsipirkau ir parsiveziau uztektinai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux1984: 31 liepos 2016 - 11:55
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 07 31, 11:52)
Kadangi truputi kraujavau 5dieni, jei galima tai pavadint kraujavimu, gal labiau tepliojimu, kaip pries arba po mm, pries tai buvom susileide 1ampule Progestano, po to jau nebebuvo kas suleistu dar 1, parasiau Masturai, ji liepe pora dienu leistis Progestan po 2ampules is karto, tai vakar tos 2ampules taip skaudziai susileido - ir guzas atsirado po to, ir melyne (jau visas (_)(_) melynas ir skaudus...  verysad.gif , bet ko nepadarysi ir neiskentesi del savo trokstamo stebuklo  wub.gif ), ir silpna, ir negera buvo pasidare - galvojau, kad isvirsiu is padu...  verysad.gif
Su MV snekam, sakom cia gal 5dieni po skano truputi patepliojo, o gal kad PRG buvo nukrites - nezinosi...  g.gif
Priemem sprendima, kad nerizikuosim, leisimes Progestan kasdien iki 12-14savaites + naudosiu ir Chrinone geli tuo paciu, manau, kad to PRG per daug nebus... Tuo labiau, lad Progestan uzsipirkau ir parsiveziau uztektinai  smile.gif

Tai aišku, kad leiskis. Mastura sakė po dvi iškart. Susileisk, susileisk ir prg išsitirk. Žiūrėk, kad mažiau 60 nebūtų. Geriausiai, kai virš 80, tada maža tikimybė, kad staigiai nukris. O ant to guzo kompresą uždėk. Kad ir spirito su vata ar marliumi, ant viršaus - maišelį ir ką nors šiltai - kokią šiltą skarą ar ką. Palaikyk ir bus geriau
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 07 31, 12:52)
Kadangi truputi kraujavau 5dieni, jei galima tai pavadint kraujavimu, gal labiau tepliojimu, kaip pries arba po mm, pries tai buvom susileide 1ampule Progestano, po to jau nebebuvo kas suleistu dar 1, parasiau Masturai, ji liepe pora dienu leistis Progestan po 2ampules is karto, tai vakar tos 2ampules taip skaudziai susileido - ir guzas atsirado po to, ir melyne (jau visas (_)(_) melynas ir skaudus...  verysad.gif , bet ko nepadarysi ir neiskentesi del savo trokstamo stebuklo  wub.gif ), ir silpna, ir negera buvo pasidare - galvojau, kad isvirsiu is padu...  verysad.gif
Su MV snekam, sakom cia gal 5dieni po skano truputi patepliojo, o gal kad PRG buvo nukrites - nezinosi...  g.gif
Priemem sprendima, kad nerizikuosim, leisimes Progestan kasdien iki 12-14savaites + naudosiu ir Chrinone geli tuo paciu, manau, kad to PRG per daug nebus... Tuo labiau, lad Progestan uzsipirkau ir parsiveziau uztektinai  smile.gif

Sveikutes smile.gif
Visoms labai nuosirdziai linkiu pasiimti turkiska stebukla ir kad svajones pildytusi smile.gif Deja,del laiko trukumo jau esu cia super retas svecias ir paskaityt nebeiseina,nes mano turkiskas stebuklas duodasi kaip reikiant ir pastoviai reik priziuret smile.gif Visoms linkiu tik sekmes!!!!
As visa nestuma leidausi progesterona ir tai buvo vienas is pagrindiniu dalyku del ko manau pavyko isnesioti maziuka tai ilgai. Tad patirties turiu siame reikale smile.gif
Keli patarimai; leiskites progesterona su ilga stora adata,nes su plona ir trumpa ir skauda zymiai labiau ir guzais formuojasi labiau.Po suleidimo gerai pamasazuot reikia durio vieta. Pries leidziant truputi rankose pasildykite progesterona. As leidausi irgi po dvi ampules.
As dedavausi kopustu lapus nakciai, dariau is bulviu tarkiu kompresus, dejau netgi kopusta su medum. Kazkiek palengvino situacija. Bet mano minkstoji buvo irgi ivairiu spalvu nuo juodos iki violetines smile.gif Guzu deja del ilgo leidimo irgi neisvengiau ir visai buvo toks paskui kaip apmires raumuo,bet galiu nuraminti kad po gimdymo praejus kuriam laikui viskas vel grizo i savo vezias.
Taip,kad cia laikini nepatogumai - ir ko nepadarom del savo stebuklu. Beje,progesterona nepatariama nutraukti is kart,reik palaipsniui.
Tikiuos pagelbejau .sekmes dar karta visoms visoms. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2016 07 31, 11:44)
Sveikutes smile.gif
Visoms labai nuosirdziai linkiu pasiimti turkiska stebukla ir kad svajones pildytusi smile.gif Deja,del laiko trukumo jau esu cia super retas svecias ir paskaityt nebeiseina,nes mano turkiskas stebuklas duodasi kaip reikiant ir pastoviai reik priziuret smile.gif Visoms linkiu tik sekmes!!!!
As visa nestuma leidausi progesterona ir tai buvo vienas is pagrindiniu dalyku del ko manau pavyko isnesioti maziuka tai ilgai. Tad patirties turiu siame reikale smile.gif
Keli patarimai; leiskites progesterona su ilga stora adata,nes su plona ir trumpa ir skauda zymiai labiau ir guzais formuojasi labiau.Po suleidimo gerai pamasazuot reikia durio vieta. Pries leidziant truputi rankose pasildykite progesterona. As leidausi irgi po dvi ampules.
As dedavausi kopustu lapus nakciai, dariau is bulviu tarkiu kompresus, dejau netgi kopusta su medum. Kazkiek palengvino situacija. Bet mano minkstoji buvo irgi ivairiu spalvu nuo juodos iki violetines smile.gif Guzu deja del ilgo leidimo irgi neisvengiau ir visai buvo toks paskui kaip apmires raumuo,bet galiu nuraminti kad po gimdymo praejus kuriam laikui viskas vel grizo i savo vezias.
Taip,kad cia laikini nepatogumai - ir ko nepadarom del savo stebuklu. Beje,progesterona nepatariama nutraukti is kart,reik palaipsniui.
Tikiuos pagelbejau .sekmes dar karta visoms visoms. 4u.gif

Aciu uz patarimus, Afrodite 4u.gif
Atsakyti
Rasiux, jusu prg tikrai per zemas. Turbut del to ir tepliojo. Mano buvo 39 nmol/l, tai skubiai turejau pradet naudot crinone. Bet gavau leidziamo progesterono. Ji leidausi visa menesi 2 k per diena. Veliau perejau prie Utrogestano. Bet genetike patare min iki 16 sav naudot ir jokiu budu staiga nenutraukt.
Butinai leiskites Progestana! Man su leidziamu buvo uzkile iki 560 net. Beje, gine liepe 2 k per savaite stebet ar kyla. Veliau iki 19 sav 1 k per savaite darydavau PRG tyrima.
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Pirmiausia, didziausios sekmes visoms, kurios esa siame kelyje 4u.gif 4u.gif 4u.gif

As vel su vaistu kainomis g.gif
Parveze viena mergina man vaistuku, ji pamete ceki, kiek Estrofem 2 mg. Turkijoj kainuoja ? Nzn., kiek skolinga ?... ax.gif
Atsakyti