[quote=Fridaa,2016 07 29, 13:58]
Kaune HSG daro Kauno Klinikos,bet tvarka kaip ir visada ten pakankamai sudetinga, reikalingas siuntimas i moteru konsultacija pas E.Drejeriene arba Juriene, po konsultacijos jos gali paskirti HSG Kauno Klinikose.
Kaune dar daro Ave Vita klinika ir dar kelios privacios klinikos
As pati kauniete, bet rinkausi klinika Vilniuje ( remdamasi kitu mergaiciu patirtimi) Medicinos Diagnostikos iki Gydymo centra ( V. Grybo g. 32A, Vilnius).
Nuotraukos kokybe buvo lb. gera, turkams tiko.
Nuotrauka reikia darytis is karto po mm. geriausia per 7 d. Jei tavo mm , kaip pvz .trunka 4 d.tai HSG ideliausias variantas, kad pasidarytum 6-8 ciklo diena, veliausiai iki 11 c.d.
Ačiū,merginos,už atsakymus gal kuri rimtai prisimenat,kiek mokėjote už Rubin 300 mg.??? Turkijoj?
QUOTE(Maniakas @ 2016 07 29, 13:41)
Ačiū,merginos,už atsakymus gal kuri rimtai prisimenat,kiek mokėjote už Rubin 300 mg.??? Turkijoj?
Tikrai taip vadinas? Gal Rulid 300, kur 7 tabletės? Tada apie 14 lyrų kainuoja.
QUOTE(Fridaa @ 2016 07 28, 15:33)
Pagre, Aciu uz atsakyma .
PGD tyrimo mums darytis nesiule, galbut del to , kad musu amzius iki 38 m. Skaiciau , kad nuo 38 m. privalomai daro. Bet manau , kad apie tai tikrai verta bus pakalbeti su gydytojais.
Tyrimu mes daremes nemazai. Po pirmos FET nesekmes ( Baltymas C; Baltymas S, IgG; IgM; LA;ADTL; Antids-DNR; SPA; SPA aktyvumas;TNS; Fibrinogeno nustatymo laikas; ANA;AKA; Antitrombino III nustatymas; Kresejimo faktorius II; Kresejimo faktorius V).Esame pasidare visus imanomus musu atvejui reikalingus genetinius tyrimus. Vienintelio ko nesame padare tai suderinamumo tyrimo po sueities ( suderinamumo tyrimas is kraujo rodo, kad mes su vyru suderinami,)
Kokiu Jus daretes Imuninius tyrimus? Galbut as dar kazka praleidau Prasau pasidalinkite
PGD tyrimo mums darytis nesiule, galbut del to , kad musu amzius iki 38 m. Skaiciau , kad nuo 38 m. privalomai daro. Bet manau , kad apie tai tikrai verta bus pakalbeti su gydytojais.
Tyrimu mes daremes nemazai. Po pirmos FET nesekmes ( Baltymas C; Baltymas S, IgG; IgM; LA;ADTL; Antids-DNR; SPA; SPA aktyvumas;TNS; Fibrinogeno nustatymo laikas; ANA;AKA; Antitrombino III nustatymas; Kresejimo faktorius II; Kresejimo faktorius V).Esame pasidare visus imanomus musu atvejui reikalingus genetinius tyrimus. Vienintelio ko nesame padare tai suderinamumo tyrimo po sueities ( suderinamumo tyrimas is kraujo rodo, kad mes su vyru suderinami,)
Kokiu Jus daretes Imuninius tyrimus? Galbut as dar kazka praleidau Prasau pasidalinkite
Antra savaites puse kazkokia uzsukta buvo, tai tik dabar parasyti prisedau
Del visu tu tyrimu tiksliai negaliu pasakyti, nes ne esu tiek pazengus, bet manau, jei pasiklausinetum Imuniniu temoj, tau gal ka patartu, nes ten merginos imuninius kaip suprantu ne tik LT darosi. Del kresejimo tai kiek man zinoma lyg ir visi tyrimai, as pati tiek daug nesidariau, nes man padarius pagrindinius jie buvo ties ribom ir gyd. K sake reiks ziureti koki taikyti papildoma gydyma del kresejimo, bet liepe ateiti truputi pries kai vaziuosiu i TR. Kas liecia imuninius, man ta pati gyd patare per daug nesivelti i juos, nes garantuotai ka nors rasiu ir skyre Cikloferon viena serija (10 amp) dabar leistis, ka ir darau
Del PGD manau jum butinai reiketu aptarti si klausima su TR. Asmeniskai as svarstau apie PGD ir planuoju kalbetis su TR net ir savo atveju, nes kiek zinau, kad kitur PGD daro vien jau del to, kad padidintu nestumo tikimybe, bet ziuresim mes ka jie mums pasakys.
QUOTE(Fridaa @ 2016 07 29, 14:31)
Suderinamumo po sueities daryti nereikia. Per ivf nėra sueities. Ir spermiukai moters gleivėmis neplaukia
Tiek dar suprantu Norejau pasakyti , kad tai galbut vienintelis tyrimas kurio nesidareme. Del PGD butinai reikes TR paklausti.
Tiek dar suprantu Norejau pasakyti , kad tai galbut vienintelis tyrimas kurio nesidareme. Del PGD butinai reikes TR paklausti.
Bet yra dar toks suderinamumas iš kraujo, mums bent jau genetikė rekomendavo pasidaryti.
QUOTE(Nuojauta @ 2016 07 29, 15:11)
Bet yra dar toks suderinamumas iš kraujo, mums bent jau genetikė rekomendavo pasidaryti.
Suderinamuma is kraujo daremes. Viskas ok.
Konsultavomes su vienu gydytoju ir jis pasake, kad buna atveju kad suderinamumo tyrimai is kraujo kartais buna netikslus ir kad tiksliausias po sueities. Mes kol kas jo nedareme, bet galvoju , kad nepakenks jei ir pasidarysim, bent 100 % isitikinsiu , kad naturaliai pastoti nera jokiu sansu ir musu pasirinktas kelias yra teisingas.
QUOTE(LaMona @ 2016 07 29, 11:43)
Visoms mums paruoš. Tik vienoms ankščiau, o kitoms teks ilgiau palaukti
Papildyta:
Šiaip, tai po pgd ir šeštą dieną, skaičiuojant nuo punkcijos, kelia
Papildyta:
Kiek mergaitės sakė, tai Bacheci su šviežiais išvis nedaro. Jie daro tik su šaldytais. Tai jūsų atveju turbūt netiktų Bacheci visiškai
Papildyta:
Aš su savo vienu 6aa kleckiuku jau savo lovytėje guliu, o kitas kleckiukas 4aa virto snaigiuku ir liko Memoriale mūsų laukti
Rasiuk, kada širdelės eisite klausytis?
Papildyta:
Iš mūsų visų tik viena pora iki savaitgalio likusi. Visos jau grįžę. O tr dabar arba starto belaukiančios, arba ką tik startavusios. Turbūt nėra nė vienos, punkcijos belaukiančios. Padėtis ten nėra baisi dėl tų įvykių. Bet Taxime užvakar dar mitingas tas vyko.
Papildyta:
Suderinamumo po sueities daryti nereikia. Per ivf nėra sueities. Ir spermiukai moters gleivėmis neplaukia
Papildyta:
Sutinku visiškai, kad taip gali būti
Papildyta:
Tai paklauskite tr ką jie mano apie pgd jūsų atveju
Papildyta:
Reikia po mm daryti iki ov.
Aš daryčiausi tik pas tr. Nes jie sakė, kad jiems vertinant reikia žinoti kiek kontrasto suleista, kai padaryta vertinama nuotrauka. Todėl aš nesidaryčiau lt. Yra rizika, kad tr netiks
Papildyta:
Šiaip, tai po pgd ir šeštą dieną, skaičiuojant nuo punkcijos, kelia
Papildyta:
Kiek mergaitės sakė, tai Bacheci su šviežiais išvis nedaro. Jie daro tik su šaldytais. Tai jūsų atveju turbūt netiktų Bacheci visiškai
Papildyta:
Aš su savo vienu 6aa kleckiuku jau savo lovytėje guliu, o kitas kleckiukas 4aa virto snaigiuku ir liko Memoriale mūsų laukti
Rasiuk, kada širdelės eisite klausytis?
Papildyta:
Iš mūsų visų tik viena pora iki savaitgalio likusi. Visos jau grįžę. O tr dabar arba starto belaukiančios, arba ką tik startavusios. Turbūt nėra nė vienos, punkcijos belaukiančios. Padėtis ten nėra baisi dėl tų įvykių. Bet Taxime užvakar dar mitingas tas vyko.
Papildyta:
Papildyta:
Sutinku visiškai, kad taip gali būti
Papildyta:
Tai paklauskite tr ką jie mano apie pgd jūsų atveju
Papildyta:
Reikia po mm daryti iki ov.
Aš daryčiausi tik pas tr. Nes jie sakė, kad jiems vertinant reikia žinoti kiek kontrasto suleista, kai padaryta vertinama nuotrauka. Todėl aš nesidaryčiau lt. Yra rizika, kad tr netiks
Sveikinu tapus Pupiene Pagaliau apsireiskei, jau buvau sunerimus...
Siandien mums 5 su puse savaites, daremes pirmaji skana, kad pamatyt savo kruopyte/kruopytes - viskas tvarkoj, nestumas vietoje. Dabar uzsirase eiti po 2sav.ieskoti ir paklausyti sirdeles/sirdeliu - bus jau beveik 8savaites tada
Katik gavau skambuti is klinikos su kraujo tyrimo rezultatais:
20DPI HCG 6266U/l
PRG 41.9nmol/l
Gal galite pakomentuoti PRG rezultatus?? Ar ne per zemas??
Savaite po isodinimo naudojau Chrinone 2kartus per diena + leidausi Progestana, o dabar naudoju Chrinone 2kartus per dienas ir 2kartus i savaite leidziuosi Progestana.
QUOTE(Nuojauta @ 2016 07 29, 14:11)
Kryžminė dermė. Man Šiaurės meškutė rekomendavo
Papildyta:
QUOTE(Fridaa @ 2016 07 29, 14:28)
Suderinamuma is kraujo daremes. Viskas ok.
Konsultavomes su vienu gydytoju ir jis pasake, kad buna atveju kad suderinamumo tyrimai is kraujo kartais buna netikslus ir kad tiksliausias po sueities. Mes kol kas jo nedareme, bet galvoju , kad nepakenks jei ir pasidarysim, bent 100 % isitikinsiu , kad naturaliai pastoti nera jokiu sansu ir musu pasirinktas kelias yra teisingas.
Dabar gydytojai sako, kad neverta jo darytis, nes vieną ciklą nesuderinami žmonės gali kitus ciklus būti suderinami.
Papildyta:
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 07 29, 14:48)
Sveikinu tapus Pupiene Pagaliau apsireiskei, jau buvau sunerimus...
Siandien mums 5 su puse savaites, daremes pirmaji skana, kad pamatyt savo kruopyte/kruopytes - viskas tvarkoj, nestumas vietoje. Dabar uzsirase eiti po 2sav.ieskoti ir paklausyti sirdeles/sirdeliu - bus jau beveik 8savaites tada
20DPI HCG 6266U/l
PRG 41.9nmol/l
Savaite po isodinimo naudojau Chrinone 2kartus per diena + leidausi Progestana, o dabar naudoju Chrinone 2kartus per dienas ir 2kartus i savaite leidziuosi Progestana.
20DPI HCG 6266U/l
PRG 41.9nmol/l
Ačiū už sveikinimus
Kaip smagu, tuoj širdelė
Bet tavo prg tikrai per žemas. Skubiai kelk. Tikrai, jei kiek dar pakristų, būtų blogai.
QUOTE(LaMona @ 2016 07 29, 14:58)
Kryžminė dermė. Man Šiaurės meškutė rekomendavo
Papildyta:
Dabar gydytojai sako, kad neverta jo darytis, nes vieną ciklą nesuderinami žmonės gali kitus ciklus būti suderinami.
Papildyta:
Ačiū už sveikinimus
Kaip smagu, tuoj širdelė
Bet tavo prg tikrai per žemas. Skubiai kelk. Tikrai, jei kiek dar pakristų, būtų blogai.
Papildyta:
Papildyta:
Ačiū už sveikinimus
Kaip smagu, tuoj širdelė
O kiek jis turi buti???
Klinikoj, kur dariausi tyrimus, sesute, kai paskambino padiktuoti rezultatus, sakau gal galit pakomentuoti, ar ne per zemas? Sako nelabai ka galim pasakyti, nezinau, svarbiausia, kad nebutu maziau 10sako... Tai sakau, gal galetumet uzklausti daktaro, sako daktaru jau nebera, vien sesutes likusios - zinai, 5dienis, visi cia anksciau darbus baigia... Bet, tai kaip vaisingumo klinikoj gali nezinoti tokiu dalyku????
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 07 29, 16:11)
O kiek jis turi buti???
Klinikoj, kur dariausi tyrimus, sesute, kai paskambino padiktuoti rezultatus, sakau gal galit pakomentuoti, ar ne per zemas? Sako nelabai ka galim pasakyti, nezinau, svarbiausia, kad nebutu maziau 10sako... Tai sakau, gal galetumet uzklausti daktaro, sako daktaru jau nebera, vien sesutes likusios - zinai, 5dienis, visi cia anksciau darbus baigia... Bet, tai kaip vaisingumo klinikoj gali nezinoti tokiu dalyku????
Tavo tikrai žemas
Va kokią info radau:
Medicina practika normos:
Nėštumas:
I trimestras 52-154 nmol/l
II trimestras 63-165 nmol/l
III trimestras 80-297 nmol/l
Žinau mergaites, kurios su 20 persileido.
Kelk skubiai iki kokių 60-80 būtinai
Dabar susileisk progestano gal dvi iškart, kaip tr rekomenduoja
QUOTE(LaMona @ 2016 07 29, 15:35)
Tavo tikrai žemas
Va kokią info radau:
Nėštumas:
Va kokią info radau:
Nėštumas:
O tarp kitko, turkai isvis Progestano nerekomenduoja! Rasiau cia kazkuria diena Masturai, sakau paklausiu jos apie to PRG lygi, koks jis turi buti ir pan, pasakojau, kad leidziuosi Progestan, kad labai pergyvenu ir pan., tai atrase, kad Progestan nesileisciau, kad turi uztekti Chrinone Gelio... Tai va, sunku, kai kartais turi buti pats sau daktaras...
Beje, aciu uz info
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 07 29, 14:57)
Tikrai taip vadinas? Gal Rulid 300, kur 7 tabletės? Tada apie 14 lyrų kainuoja.
Teisingai,Rulid Ačiū
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 07 29, 16:37)
O tarp kitko, turkai isvis Progestano nerekomenduoja! Rasiau cia kazkuria diena Masturai, sakau paklausiu jos apie to PRG lygi, koks jis turi buti ir pan, pasakojau, kad leidziuosi Progestan, kad labai pergyvenu ir pan., tai atrase, kad Progestan nesileisciau, kad turi uztekti Chrinone Gelio... Tai va, sunku, kai kartais turi buti pats sau daktaras...
Beje, aciu uz info
Beje, aciu uz info
Aš su Mastura apie tą patį kalbėjau. Ji man tą patį sakė. Bet gi tu pati sau ėmei progestaną leistis, tai gal kažkaip jį taip staigiai sumažinus iki dviejų per savaitę, jis tau staigiai nukrito. Dabar tikrai jis tau žemas. Po ivf moters organizme natūraliai nesigamina prg iki kol vaisius pats jo neima gaminti apie kokią 12 sav. Todėl mums Memorialas ir išrašė crinoną vartoti. Mastura sakė, kad pagal jų praktiką du crinono per dieną palaiko normalų prg kiekį organizme, todėl jie prg netiria, o progestaną liepia leistis tik, jei prasidėtų kraujavimas. Tu savavališkai leidaisi, tai, manau, dabar savavališkai ir leiskis, nes tavo prg dabar žemas