QUOTE(rneringa @ 2016 07 26, 10:52)
Sveika, nenoriu būti nemandagi ar beširdė, bet tiesiog su kiekvienu IVF vis mažiau sureikšmini savo fizinius negalavimus. Pirmi kartai baisiausi, o paskui tiesiog pasiduoti plaukti pasroviui. Bent jau aš jokių fizinių skausmų nejaučiu. Man sunkiausia būna emocine prasme.
O jei iš tiesų blogai jautiesi, gal geriau pasveikti ir bandyti sekantį ciklą. Bent jau aš dabar pradedu galvoti, jei kažkas pradžioje nesiseka, tai lyg ženklas, kad geriau nedaryti tuo metu. Palaukti kažkiek laiko ir pradėti kaip sakoma "lengva ranka".
Sėkmės begalinės
Oj, zinok, tie zenklai gali labai apgaulingi buti... Man per IVF viskas kaip per sviesta, daug geriau, negu tikejausi, bet rezultato nebuvo. O FET tai kaip uzkeiktas
Su dokumentais problemos (be vyro skridau), kelios dienos iki skrydzio tas sprogdinimas oro uoste, gleivine nenorejo augti, ant bjaurios gydytojos VK uztaikiau, nuskridus i Stambula paaiskejo, kad visgi uzaugo folis ir reikia ji su Ovitrelle sprogdinti, teko grizimo bilietus keisti, o diena pries isodinima sukilo angina, nosis varvejo, gerkle skaudejo, karsta/salta, jegu visai nebuvo, tik kad temperatura nepakilo. Isodinimo diena isejus is viesbucio uztaikiau 'ant' klykiancio vyriskio, susilauziusio koja (tuo metu pagalvojau, kad gal blogas zenklas, bet greitai persigalvojau, nes koja taigi ne mano
). Bet po visos sitos negeru zenklu virtines nudziugino teigiamas rezultatas
Jei lemta, tai lemta. Ir blogi zenklai nepakenks