Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 41-ta tema

QUOTE(Pagre @ 2016 07 24, 21:27)
Taip, Ukrainos  rolleyes.gif aciu uz info. as galvoju apie varianta skristi su UIA ( nes mano vyras tures kelis kartus skristi: pirmai konsultacijai ir punkcijai), o grizti su TR, kad su zirniais tiesiogiai varyt namo  ax.gif reiks susiziuret su tais keitimais dar del visa ko...

Manau, kad taip neapsimoka. Reikia imti skrydį su atgaliniu bilietu ir atgalinį keistis po to, kai jau atgal prireikia skristi. Taip pigiau gaunasi. Ir aš buvau peržiūrėjusi visus variantus
Atsakyti
Kaip sekasi mergaitėms esančioms Stambule??
Žinau, kad jūsų šiuo metu yra labai daug. Pasipasakokite kokius protokolus taiko/ė? Kiek folių išpunktavo? Kaip jie apsivaisino?
Už visas kumščiai ir kuo puikiausių rezultatų 4u.gif 4u.gif 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 07 24, 22:57)
Manau, kad taip neapsimoka. Reikia imti skrydį su atgaliniu bilietu ir atgalinį keistis po to, kai jau atgal prireikia skristi. Taip pigiau gaunasi. Ir aš buvau peržiūrėjusi visus variantus

Aciu tau uz patarima ir pasidalinta info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 07 24, 19:04)
Sveikos! Noreciau pasiteirauti del avia liniju, kurias rekomenduotumete rinktis? UIA vilioja kaina, bet neesu tikra ar viskas gerai su jais skrendant? ax.gif patarkit  blush2.gif

Aš pirmai konsultacijai skridau su Ukrainos avialinijomis - jokių problemų. Į priekį persėdimui buvo 1 val, tad realiai tik persėdome į kitą lėktuvą ir tiek. Nereikėjo laukti. O ir vėlavimų jokių nebuvo. Tik aišku maitinimo ir kavos jau ten negausit, kaip kad Turkish airlines mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 07 25, 11:23)
Aš pirmai konsultacijai skridau su Ukrainos avialinijomis - jokių problemų. Į priekį persėdimui buvo 1 val, tad realiai tik persėdome į kitą lėktuvą ir tiek. Nereikėjo laukti. O ir vėlavimų jokių nebuvo. Tik aišku maitinimo ir kavos jau ten negausit, kaip kad Turkish airlines  mirksiukas.gif

Aciu uz info, Aukso_pieva 4u.gif nu kaip nors ir be kavos isbuti pavyktu rolleyes.gif tik musu pirma konsultacija iskart su IVF startu ir vyrui teks kelis kart skristi, tai ir meginu "protingai" kastu atzvilgiu susidelioti, bet turbut teks rinktis tiesiogini, nes po IVF nelabai noretusi tu persedimu ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, as is kitos temutes, si sunku kelia pradejom UK, bet labai aktyviai Seku jusu tema, nes nesekmes atveju rinktumemes Turkija. Ir siaip jus labai aktyvios, labai daug viena Kitai patariat ir padedat. Noriu patarimo. Mes startavom su ilgu protokolu, siandien vakare Suriu susileisti pirma gonalio doze ir Kaip tycia pasijutau labai blogai, skauda sona, galva. Issigandau, kad gali buti apendicitas g.gif Arba viskas cia man del nervu. Pasakykit jus man mergaites, Kaip jus kovojat su baime, stresu? Per ta ilgu ir sunku kelia iki IVF jauciuos save ne pastiprinus ir paruosus, bet o nuvarius Tiek emociskai, Tiek fiziskai. Jauciuos nusilpus, del to labai sunku patiketi galima sekme. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate1988 @ 2016 07 25, 22:29)
Sveikos mergaites, as is kitos temutes, si sunku kelia pradejom UK, bet labai aktyviai Seku jusu tema, nes nesekmes atveju rinktumemes Turkija. Ir siaip jus labai aktyvios, labai daug viena Kitai patariat ir padedat. Noriu patarimo. Mes startavom su ilgu protokolu, siandien vakare Suriu susileisti pirma gonalio doze ir Kaip tycia pasijutau labai blogai, skauda sona, galva. Issigandau, kad gali buti apendicitas  g.gif Arba viskas cia man del nervu. Pasakykit jus man mergaites, Kaip jus kovojat su baime, stresu? Per ta ilgu ir sunku kelia iki IVF jauciuos save  ne pastiprinus ir paruosus, bet o nuvarius Tiek emociskai, Tiek fiziskai. Jauciuos nusilpus, del to labai sunku patiketi galima sekme.  schmoll.gif

Del finiziniu dalyku, tai gal pasimatuok temperatura ir jei ka pasitark su priziurinciu gydytoju kaip elgtis vienu ar kitu atveju, bet gal cia tik sutapimas, maistas, nervai ir itemptas periodas 4u.gif o del itampos, tai toks periodas kai tikrai reikia sau skirti daug daugiau meiles bei demesio. Pasirupink ir uzimk save maloniais dalykais kurie tave pradziugina, gi toki dideli darba darai mirksiukas.gif beto kuo labiau bandom suvaldyti savo jausmus ir baimes ir meginti buti super stipriais, tuo jie stipriau verziasi ir pasireiskia net ir fiziniais pojuciais. Tiesiog leisk sau jausti ka jauti, buk sau atidesne ir rupestingesne ax.gif sekmes, meiles sau ir ramybes! Tu jau esi vienu zingsiu, paskui busi dar vienu zingsiu ir t.t. arciau savo svajones, tik kiekviena is musu neinam sau skirta zingsniu kieki iki tos svajones ir tai ne estafete. Labai noriu palinketi neperkrauti saves papildoma itampa galvodama apie sekme, isskaidyk savo procesa mazais etapais ir svesk juos! 4u.gif kokybisku ir meiliu foliuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate1988 @ 2016 07 25, 22:29)
Sveikos mergaites, as is kitos temutes, si sunku kelia pradejom UK, bet labai aktyviai Seku jusu tema, nes nesekmes atveju rinktumemes Turkija. Ir siaip jus labai aktyvios, labai daug viena Kitai patariat ir padedat. Noriu patarimo. Mes startavom su ilgu protokolu, siandien vakare Suriu susileisti pirma gonalio doze ir Kaip tycia pasijutau labai blogai, skauda sona, galva. Issigandau, kad gali buti apendicitas  g.gif Arba viskas cia man del nervu. Pasakykit jus man mergaites, Kaip jus kovojat su baime, stresu? Per ta ilgu ir sunku kelia iki IVF jauciuos save  ne pastiprinus ir paruosus, bet o nuvarius Tiek emociskai, Tiek fiziskai. Jauciuos nusilpus, del to labai sunku patiketi galima sekme.  schmoll.gif

Sveika, nenoriu būti nemandagi ar beširdė, bet tiesiog su kiekvienu IVF vis mažiau sureikšmini savo fizinius negalavimus. Pirmi kartai baisiausi, o paskui tiesiog pasiduoti plaukti pasroviui. Bent jau aš jokių fizinių skausmų nejaučiu. Man sunkiausia būna emocine prasme.
O jei iš tiesų blogai jautiesi, gal geriau pasveikti ir bandyti sekantį ciklą. Bent jau aš dabar pradedu galvoti, jei kažkas pradžioje nesiseka, tai lyg ženklas, kad geriau nedaryti tuo metu. Palaukti kažkiek laiko ir pradėti kaip sakoma "lengva ranka".
Sėkmės begalinės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 07 26, 10:52)
Sveika, nenoriu būti nemandagi ar beširdė, bet tiesiog su kiekvienu IVF vis mažiau sureikšmini savo fizinius negalavimus. Pirmi kartai baisiausi, o paskui tiesiog pasiduoti plaukti pasroviui. Bent jau aš  jokių fizinių skausmų nejaučiu. Man sunkiausia būna emocine prasme.
O jei iš tiesų blogai jautiesi, gal geriau pasveikti ir bandyti sekantį ciklą. Bent jau aš dabar pradedu galvoti, jei kažkas pradžioje nesiseka, tai lyg ženklas, kad geriau nedaryti tuo metu. Palaukti kažkiek laiko ir pradėti kaip sakoma "lengva ranka".
Sėkmės begalinės 4u.gif

Oj, zinok, tie zenklai gali labai apgaulingi buti... Man per IVF viskas kaip per sviesta, daug geriau, negu tikejausi, bet rezultato nebuvo. O FET tai kaip uzkeiktas doh.gif Su dokumentais problemos (be vyro skridau), kelios dienos iki skrydzio tas sprogdinimas oro uoste, gleivine nenorejo augti, ant bjaurios gydytojos VK uztaikiau, nuskridus i Stambula paaiskejo, kad visgi uzaugo folis ir reikia ji su Ovitrelle sprogdinti, teko grizimo bilietus keisti, o diena pries isodinima sukilo angina, nosis varvejo, gerkle skaudejo, karsta/salta, jegu visai nebuvo, tik kad temperatura nepakilo. Isodinimo diena isejus is viesbucio uztaikiau 'ant' klykiancio vyriskio, susilauziusio koja (tuo metu pagalvojau, kad gal blogas zenklas, bet greitai persigalvojau, nes koja taigi ne mano lotuliukas.gif ). Bet po visos sitos negeru zenklu virtines nudziugino teigiamas rezultatas wub.gif Jei lemta, tai lemta. Ir blogi zenklai nepakenks wink.gif
Atsakyti
Turiu atlikusio virusuoto leidziamo progestano, jeigu kuriai reikia rasykit i a.z.
Kuo didziausios sekmes visoms visada paskaitau, kaip sekasi jums ir labai liudziu kuriai nepasiseka smile.gif Bet pas kiekviena turi ateiti svente i jusu kiemus anksciau ar veliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2016 07 26, 13:58)
Turiu atlikusio virusuoto leidziamo progestano, jeigu kuriai reikia rasykit i a.z.
Kuo didziausios sekmes visoms visada paskaitau, kaip sekasi jums ir labai liudziu kuriai nepasiseka smile.gif Bet pas kiekviena turi ateiti svente i jusu kiemus anksciau ar veliau 4u.gif

Angelėli, kaip tu gyveni? Kaip tavo mažylis? wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 07 26, 13:45)
Angelėli, kaip tu gyveni? Kaip tavo mažylis? wub.gif  wub.gif  wub.gif

Rneringa po truputi as skaiciuoju dieneles ir savaiteles wub.gif tik tie karsciai tai man jau nelabai patinka, bet nieko namus atsivesinu ir bunu. smile.gif kaip tu laikaisi, labai daznai apie tave pagalvoju, kad Dievulis turi jums atlyginti uz visas kancias, skausmus ir nisivylimus 4u.gif
Atsakyti