Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 41-ta tema

QUOTE(__777__ @ 2016 07 22, 19:05)
Sprendžia individualiai, man pvz net kalbos nebuvo apie du,  aišku ir as pati dviejų nenorėjau..  Tik noriu atkreipti dėmesį,  kad su dviem vaisiais didėja rizikos nestumo metu, o pastojimo tikimybė įdėjus 1 ir 2 embrionus nelabai skirias..

Na as prasyciau dvieju-jeigu jie butu,aisku,del to,kad man jau tuoj 40-as jau nebeturiu laiko keliems gimdymams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 22, 15:16)
Šaunuoliai du pupsikai!Panos,tai leidžia ar ne du įsodint Memoriale?Man reikia dviejų mergų biggrin.gif

O jei bus du bernai? lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 07 22, 16:48)
Man irgi atrodo, kad ziuri individualiai. Pvs.musu atveju, kadangi jau 2FET pas juos buvo nesekmingi, tai 3FET jau sodino 2, nors, kiek zinau, pagal istatyma, galima sodinti tik 1  g.gif  Ir pas mus is 11uzsaldytu embrionu, 2buvo uzsaldyti atskirai, o 3poros po 2 ir paskutineje 3embrionai. Tai idomu, pvz.jeigu sugalvotu sodinti 1 is uzsaldytu 2, tai kas butu tokiu atveju su kitu atsildytu? Siaip galvoju i ateiti  blush2.gif  ax.gif
Papildyta:

Spausk, spausk, embriologa, gal abu ir isodintu  mirksiukas.gif

Tai dar tik pirma diena tiems dviems žirniukams. Dar didelis klausimas ar jie atlaikys iki penktos ir virs blastukais.

Su Mastura kalbėjome, sakė pagal įstatymus daugiau dviejų negalima sodinti. Du sodina tik išimtiniais atvejais, kai yra tam tikros aplinkybės, aprašytos jų įstatyme. Trijų negalima išvis sodinto.
Aš manau, kad, jei dviejų nebūtų galima sodinti, tai ir nešaldytų po du.
Papildyta:
Ar yra planuojančių atvažiuoti ar startuojančių 26-28 d?
Atsakyti
Gummy beer 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif kokia laime, lai Dievuliukas saugoja jusu mazytį-ę wub.gif nuostabi naujiena.Pagaliau sulaukiau, vis stebejau patyliukais jusu naujienas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 07 22, 21:07)
O jei bus du bernai?  lotuliukas.gif
Papildyta:
Tai dar tik pirma diena tiems dviems žirniukams. Dar didelis klausimas ar jie atlaikys iki penktos ir virs blastukais.

Su Mastura kalbėjome, sakė pagal įstatymus daugiau dviejų negalima sodinti. Du sodina tik išimtiniais atvejais, kai yra tam tikros aplinkybės, aprašytos jų įstatyme. Trijų negalima išvis sodinto.
Papildyta:

Aš atskrendu rytoj , šeštadienį ... Ir lauksiu savo mmm...
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 07 22, 21:07)
Papildyta:

Papildyta:

Jie turi taip kalbeti, bet deda tikrai individualiai 4u.gif kaip ailima sako, kad as gal ragana kad man ko uzsinoriu ir uzrasau tas issipildo, bet vaziuodama buvau pasryzus kryzium gulti kad tik detu du, o gavosi taip kad net nereikejo to prasyti, nes Semra pati atejo ir pasake, kad jai desime du biggrin.gif ir neturiu jokios IVF praktikos, neturejusi nesekmiu ar dar kazkokiu tais faktoriu kaip amzius ar pan. del kuriu butu galima gauti tuos DU bigsmile.gif wub.gif tiesiog zinojau kad be tu dvieju as is ten negrysiu biggrin.gif o dabar tie du nuolat tampo uz kelniu ir prasosi vedami bigsmile.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2016 07 22, 22:16)
Jie turi taip kalbeti, bet deda tikrai individualiai  4u.gif kaip ailima sako, kad as gal ragana kad man ko uzsinoriu ir uzrasau tas issipildo, bet vaziuodama buvau pasryzus kryzium gulti kad tik detu du, o gavosi taip kad net nereikejo to prasyti, nes Semra pati atejo ir pasake, kad jai desime du  biggrin.gif ir neturiu jokios IVF praktikos, neturejusi nesekmiu ar dar kazkokiu tais faktoriu kaip amzius ar pan. del kuriu butu galima gauti tuos DU  bigsmile.gif  wub.gif tiesiog zinojau kad be tu dvieju as is ten negrysiu  biggrin.gif o dabar tie du nuolat tampo uz kelniu ir prasosi vedami  bigsmile.gif  cool.gif

Kaip noretusi paspausti 'Like' paskaicius tokia istorija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 07 22, 22:07)

Gal vis tik mergu biggrin.gif Uzaugau su trim broliais,ju gaujom draugu bernu,padejau uzaugint šešis!brolių sūnus... doh.gif vyrų mano gyvenime per daaaaaug lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kam šiuo metu Stambule reiktų Gonal F, man liko 325, atiduočiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Morroco @ 2016 07 24, 11:08)
Gal kam šiuo metu Stambule reiktų Gonal F, man liko 325, atiduočiau  4u.gif

Aš paimčiau mielai...
Atsakyti
QUOTE(Morroco @ 2016 07 24, 12:08)
Gal kam šiuo metu Stambule reiktų Gonal F, man liko 325, atiduočiau  4u.gif

Sveikos! Noreciau pasiteirauti del avia liniju, kurias rekomenduotumete rinktis? UIA vilioja kaina, bet neesu tikra ar viskas gerai su jais skrendant? ax.gif patarkit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 07 24, 19:04)
Sveikos! Noreciau pasiteirauti del avia liniju, kurias rekomenduotumete rinktis? UIA vilioja kaina, bet neesu tikra ar viskas gerai su jais skrendant? ax.gif patarkit  blush2.gif

Čia Ukrainos avialunijos? Mes skridome su jais konsultacijai.
Bet ivf rinkomės turkų avialinijas dėl to, kad buvo aišku, kad galėsime skrydžio datas keisti.
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 07 24, 21:33)
Čia Ukrainos avialunijos? Mes skridome su jais konsultacijai.
Bet ivf rinkomės turkų avialinijas dėl to, kad buvo aišku, kad galėsime skrydžio datas keisti.

Taip, Ukrainos rolleyes.gif aciu uz info. as galvoju apie varianta skristi su UIA ( nes mano vyras tures kelis kartus skristi: pirmai konsultacijai ir punkcijai), o grizti su TR, kad su zirniais tiesiogiai varyt namo ax.gif reiks susiziuret su tais keitimais dar del visa ko...
Atsakyti