Gummy bear
Niu super
Gerai kad pikta. Reiskiasi tikrai nescia hormonai siaucia
Grazus skaiciukai.
Niu super
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 07 21, 10:53)
Na, mergaites, tik siandien gavau savo HCG rezultatus, darytus vakar! Buvau ir baisiai pikta, ir nervuota, ir sunerimus, begau NT daryti ir t.t....
Taigi, HCG 11DPI - 292.3U/l, PRG - 98.81nmol/l
Taigi, HCG 11DPI - 292.3U/l, PRG - 98.81nmol/l
Grazus skaiciukai.
QUOTE(Irėnė @ 2016 07 21, 16:56)
Gummy bear
Niu super
Grazus skaiciukai.
Niu super
Grazus skaiciukai.
O idomu cia tie mano skaiciukai - vyras nagrinejo internete maciau, sako ateik paziurek, sakau, kad as nelabai suprantu cia ju... Sakom idomu ar uzkibo, ar abu idomu?
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 07 21, 19:09)
O idomu cia tie mano skaiciukai - vyras nagrinejo internete maciau, sako ateik paziurek, sakau, kad as nelabai suprantu cia ju... Sakom idomu ar uzkibo, ar abu idomu?
Man labiau i viena panasu mano 10 DPI buvo jau 450 berodz su dviem bet aisku gali buti visaip - bet kuriuo atveju labai sveikinu!
QUOTE(Krown @ 2016 07 21, 21:46)
Man labiau i viena panasu mano 10 DPI buvo jau 450 berodz su dviem bet aisku gali buti visaip - bet kuriuo atveju labai sveikinu!
Aciu, aciu
QUOTE(Rudsiuke @ 2016 07 21, 17:20)
Rasiux nuostabūs skaičiukai
Gummy bear nuoširdžiausi sveikinimai
La Mona kaip praėjo punkcija? Kaip jautiesi?
Gummy bear nuoširdžiausi sveikinimai
La Mona kaip praėjo punkcija? Kaip jautiesi?
Ačiū, punkcija gerai. Jaučiuosi gerai. Bet, kaip Rasiukas sako, nemeilūs buvo - tik du pupsikus teturime. Bet tikiuosi, kad jų tarpe bus stipruolis. O gal stipruoliai bus abu ir embriologą apgaus, kad grįžčiau su dvynukais
QUOTE(LaMona @ 2016 07 22, 16:13)
Ačiū, punkcija gerai. Jaučiuosi gerai. Bet, kaip Rasiukas sako, nemeilūs buvo - tik du pupsikus teturime. Bet tikiuosi, kad jų tarpe bus stipruolis. O gal stipruoliai bus abu ir embriologą apgaus, kad grįžčiau su dvynukais
Šaunuoliai du pupsikai!Panos,tai leidžia ar ne du įsodint Memoriale?Man reikia dviejų mergų
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 22, 16:16)
Šaunuoliai du pupsikai!Panos,tai leidžia ar ne du įsodint Memoriale?Man reikia dviejų mergų
Man leido be problemu. Bet sake, ziuri individualiai.
QUOTE(Nuojauta @ 2016 07 22, 15:01)
Man leido be problemu. Bet sake, ziuri individualiai.
Man irgi atrodo, kad ziuri individualiai. Pvs.musu atveju, kadangi jau 2FET pas juos buvo nesekmingi, tai 3FET jau sodino 2, nors, kiek zinau, pagal istatyma, galima sodinti tik 1 Ir pas mus is 11uzsaldytu embrionu, 2buvo uzsaldyti atskirai, o 3poros po 2 ir paskutineje 3embrionai. Tai idomu, pvz.jeigu sugalvotu sodinti 1 is uzsaldytu 2, tai kas butu tokiu atveju su kitu atsildytu? Siaip galvoju i ateiti
Papildyta:
QUOTE(LaMona @ 2016 07 22, 14:13)
Spausk, spausk, embriologa, gal abu ir isodintu
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 22, 16:16)
Sprendžia individualiai, man pvz net kalbos nebuvo apie du, aišku ir as pati dviejų nenorėjau.. Tik noriu atkreipti dėmesį, kad su dviem vaisiais didėja rizikos nestumo metu, o pastojimo tikimybė įdėjus 1 ir 2 embrionus nelabai skirias..
QUOTE(__777__ @ 2016 07 22, 19:05)
Sprendžia individualiai, man pvz net kalbos nebuvo apie du, aišku ir as pati dviejų nenorėjau.. Tik noriu atkreipti dėmesį, kad su dviem vaisiais didėja rizikos nestumo metu, o pastojimo tikimybė įdėjus 1 ir 2 embrionus nelabai skirias..
As nesutinku, kad idejus 1 pastojimo tikimybe tokia pat, kaip 2. Na man nelogiskai skamba. Is dvieju kad isikabins jau bent vienas, tai tikimybe didesne. Sutinku, kad persileidimo rizika, isitvirtinus dviems irgi didesne, bet tai jau paskesnis dalykas. Ir ne faktas, kad isitvirtins abu. Pas mane tik 1 isikabino. Bet pries prasant sodinti 2, reikia rimtos gydytojo ir embriologo konsultacijos ir jusu bukles ivertinimas. Ne kiekviena moteris gales isnesioti 2, zinau atveji, kai 7 menesiu liepe gimdyti, mes organizmo resursai nebeleido vaikuciams augti.