Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 41-ta tema

Truputį ne į temą, gal gal kada kuri domėjotės IVF Estijoj, Tartu? Kažkaip šalia turkų Karpenko paminėjo estus, bent anksčiau jie buvo labai "aukštumoj", o aš niekad apie juos negirdėjus. Pagrinde latviai, lenkai...
Atsakyti
Rasiux nuostabūs skaičiukai wub.gif wub.gif wub.gif
Gummy bear nuoširdžiausi sveikinimai clap.gif clap.gif clap.gif
La Mona kaip praėjo punkcija? Kaip jautiesi? 4u.gif
Atsakyti
Gummy bear thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Niu super wub.gif

QUOTE(rasiux1984 @ 2016 07 21, 10:53)
Na, mergaites, tik siandien gavau savo HCG rezultatus, darytus vakar!  blink.gif  Buvau ir baisiai pikta, ir nervuota, ir sunerimus, begau NT daryti ir t.t....  unsure.gif
Taigi, HCG 11DPI - 292.3U/l, PRG - 98.81nmol/l  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Gerai kad pikta. Reiskiasi tikrai nescia wub.gif hormonai siaucia wub.gif
Grazus skaiciukai.
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2016 07 21, 16:56)
Gummy bear  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif
Niu super  wub.gif
Gerai kad pikta. Reiskiasi tikrai nescia wub.gif hormonai siaucia wub.gif
Grazus skaiciukai.

wub.gif
O idomu cia tie mano skaiciukai - vyras nagrinejo internete maciau, sako ateik paziurek, sakau, kad as nelabai suprantu cia ju... unsure.gif Sakom idomu ar uzkibo, ar abu idomu? g.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 07 21, 19:09)
wub.gif
O idomu cia tie mano skaiciukai - vyras nagrinejo internete maciau, sako ateik paziurek, sakau, kad as nelabai suprantu cia ju...  unsure.gif  Sakom idomu ar uzkibo, ar abu idomu?  g.gif  blush2.gif  ax.gif

Man labiau i viena panasu mirksiukas.gif mano 10 DPI buvo jau 450 berodz su dviem 4u.gif bet aisku gali buti visaip - bet kuriuo atveju labai sveikinu! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2016 07 21, 21:46)
Man labiau i viena panasu  mirksiukas.gif mano 10 DPI buvo jau 450 berodz su dviem  4u.gif bet aisku gali buti visaip - bet kuriuo atveju labai sveikinu!  bigsmile.gif

Aciu, aciu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudsiuke @ 2016 07 21, 17:20)
Rasiux nuostabūs skaičiukai  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Gummy bear nuoširdžiausi sveikinimai  clap.gif  clap.gif  clap.gif
La Mona kaip praėjo punkcija? Kaip jautiesi? 4u.gif

Ačiū, punkcija gerai. Jaučiuosi gerai. Bet, kaip Rasiukas sako, nemeilūs buvo - tik du pupsikus teturime. Bet tikiuosi, kad jų tarpe bus stipruolis. O gal stipruoliai bus abu ir embriologą apgaus, kad grįžčiau su dvynukais ax.gif

Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 07 22, 16:13)
Ačiū, punkcija gerai. Jaučiuosi gerai. Bet, kaip Rasiukas sako, nemeilūs buvo - tik du pupsikus teturime. Bet tikiuosi, kad jų tarpe bus stipruolis. O gal stipruoliai bus abu ir embriologą apgaus, kad grįžčiau su dvynukais  ax.gif

Šaunuoliai du pupsikai!Panos,tai leidžia ar ne du įsodint Memoriale?Man reikia dviejų mergų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 22, 16:16)
Šaunuoliai du pupsikai!Panos,tai leidžia ar ne du įsodint Memoriale?Man reikia dviejų mergų biggrin.gif

Man leido be problemu. Bet sake, ziuri individualiai.
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 07 22, 15:01)
Man leido be problemu. Bet sake, ziuri individualiai.

Man irgi atrodo, kad ziuri individualiai. Pvs.musu atveju, kadangi jau 2FET pas juos buvo nesekmingi, tai 3FET jau sodino 2, nors, kiek zinau, pagal istatyma, galima sodinti tik 1 g.gif Ir pas mus is 11uzsaldytu embrionu, 2buvo uzsaldyti atskirai, o 3poros po 2 ir paskutineje 3embrionai. Tai idomu, pvz.jeigu sugalvotu sodinti 1 is uzsaldytu 2, tai kas butu tokiu atveju su kitu atsildytu? Siaip galvoju i ateiti blush2.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(LaMona @ 2016 07 22, 14:13)
Ačiū, punkcija gerai. Jaučiuosi gerai. Bet, kaip Rasiukas sako, nemeilūs buvo - tik du pupsikus teturime. Bet tikiuosi, kad jų tarpe bus stipruolis. O gal stipruoliai bus abu ir embriologą apgaus, kad grįžčiau su dvynukais  ax.gif

Spausk, spausk, embriologa, gal abu ir isodintu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 22, 16:16)

Sprendžia individualiai, man pvz net kalbos nebuvo apie du, aišku ir as pati dviejų nenorėjau.. Tik noriu atkreipti dėmesį, kad su dviem vaisiais didėja rizikos nestumo metu, o pastojimo tikimybė įdėjus 1 ir 2 embrionus nelabai skirias..
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2016 07 22, 19:05)
Sprendžia individualiai, man pvz net kalbos nebuvo apie du,  aišku ir as pati dviejų nenorėjau..  Tik noriu atkreipti dėmesį,  kad su dviem vaisiais didėja rizikos nestumo metu, o pastojimo tikimybė įdėjus 1 ir 2 embrionus nelabai skirias..

As nesutinku, kad idejus 1 pastojimo tikimybe tokia pat, kaip 2. Na man nelogiskai skamba. Is dvieju kad isikabins jau bent vienas, tai tikimybe didesne. Sutinku, kad persileidimo rizika, isitvirtinus dviems irgi didesne, bet tai jau paskesnis dalykas. Ir ne faktas, kad isitvirtins abu. Pas mane tik 1 isikabino. Bet pries prasant sodinti 2, reikia rimtos gydytojo ir embriologo konsultacijos ir jusu bukles ivertinimas. Ne kiekviena moteris gales isnesioti 2, zinau atveji, kai 7 menesiu liepe gimdyti, mes organizmo resursai nebeleido vaikuciams augti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 22 liepos 2016 - 18:16