Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 41-ta tema

QUOTE(gummy bear @ 2016 07 20, 13:37)
Rudsiuke, su startu 4u.gif Gero foliuku auginimo wub.gif

LaMona, o tau sveikinimai uzauginus wub.gif Gero derliaus ryt, daug ir meiliu zirniuku 4u.gif

Ir visom kitom slapukem Stambule kuo didziausios sekmes!!!

O as jau prasysiu meskutes perkelti mane i virsutini sarasiuka bigsmile.gif Vis ziuredavau ziuredavau i ji ir galvodavau, kada as i ji papulsiu blush2.gif Po daug nervu surijusio FET, 8dpi hcg 114, prog 174, 10dpi hcg 295, prog 100.

Patarkit, ka su progestereronu daryti unsure.gif Leidausi Progestan kas antra diena po 1 ampule. Susileidau sekmadieni vakarop, pirmadieni ryte prog 174, pirmadieni ir antradieni nesileidau, tai siandien ryte 100. Ar leistis kas kokia 3 diena ar is viso nebesileisti? Dar priminsiu, kad mano FET su ovuliacija gavosi, tai tikriausiai ir geltonkunis gamina progesterona. Bet siaip pajutau ta progesterono kritima nuo 174 iki 100, galvos skausmai atsirado kaip pries mmm. Tai daba nebezinau, ka daryti  g.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gummy clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti

Patarkit, ka su progestereronu daryti unsure.gif Leidausi Progestan kas antra diena po 1 ampule. Susileidau sekmadieni vakarop, pirmadieni ryte prog 174, pirmadieni ir antradieni nesileidau, tai siandien ryte 100. Ar leistis kas kokia 3 diena ar is viso nebesileisti? Dar priminsiu, kad mano FET su ovuliacija gavosi, tai tikriausiai ir geltonkunis gamina progesterona. Bet siaip pajutau ta progesterono kritima nuo 174 iki 100, galvos skausmai atsirado kaip pries mmm. Tai daba nebezinau, ka daryti g.gif
[/quote]

Dideliausi sveikinimai wub.gif . As tai labai stebejau savo progesterona leisdavausi kas antra diena ir vis darydavausi prog tyrima iki 13 sav, nes jis man vis krisdavo, jei nesileidavau jo, o tik crinone naudojau, ta diena kaip nesileisdavau tai dedavausi crinone ryte ir vakare.Todel labai stebek ji, kad labai nenukristu.
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 07 20, 14:37)

O as jau prasysiu meskutes perkelti mane i virsutini sarasiuka bigsmile.gif Vis ziuredavau ziuredavau i ji ir galvodavau, kada as i ji papulsiu blush2.gif Po daug nervu surijusio FET, 8dpi hcg 114, prog 174, 10dpi hcg 295, prog 100.

Patarkit, ka su progestereronu daryti unsure.gif

Yeeeee!!!!! Labai dziaugiuosi uz jus!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 07 20, 15:37)

Gummy bear, nerealu wub.gif wub.gif wub.gif. Didžiausi sveikinimai nestuke.gif....
Gal gali priminti kiek pas jus buvo folių, kiek apsivaisino ir kiek liko šaldymui? Atsimenu, kad nelabai daug..
Atsakyti
Labai aciu visoms mergaitems uz sveikinimus wub.gif wub.gif wub.gif Kazin ar be jusu visu pagalbos ir patarimu butu pavyke bigsmile.gif Linkiu visoms, dar laukiancioms stebuklu, ju kuo greiciau sulaukti. Sulaukusioms - graziai isnesioti wub.gif

QUOTE(rneringa @ 2016 07 20, 19:43)
Gummy bear, nerealu wub.gif  wub.gif  wub.gif. Didžiausi sveikinimai nestuke.gif....
Gal gali priminti kiek pas jus buvo folių, kiek apsivaisino ir kiek liko šaldymui? Atsimenu, kad nelabai daug..

Ispunktavo 5, 4 buvo subrende, visi apsivaisino ir sulauke 5 dienu. Po IVF isodino 5ba, si karta 6ba (jau toks besilukstenantis (hatching) blastukas buvo) ir dar liko du 3ab kartu uzsaldyti ax.gif

Vis apie tave pagalvoju ir labai svajoju, kad kitas kartas jums sekmingas butu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 07 20, 21:38)
Ispunktavo 5, 4 buvo subrende, visi apsivaisino ir sulauke 5 dienu.

Labai labai džiaugiuosi ir sveikinu !!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 07 20, 15:37)
Rudsiuke, su startu 4u.gif Gero foliuku auginimo wub.gif

LaMona, o tau sveikinimai uzauginus wub.gif Gero derliaus ryt, daug ir meiliu zirniuku 4u.gif

Ir visom kitom slapukem Stambule kuo didziausios sekmes!!!

Patarkit, ka su progestereronu daryti unsure.gif Leidausi Progestan kas antra diena po 1 ampule. Susileidau sekmadieni vakarop, pirmadieni ryte prog 174, pirmadieni ir antradieni nesileidau, tai siandien ryte 100. Ar leistis kas kokia 3 diena ar is viso nebesileisti? Dar priminsiu, kad mano FET su ovuliacija gavosi, tai tikriausiai ir geltonkunis gamina progesterona. Bet siaip pajutau ta progesterono kritima nuo 174 iki 100, galvos skausmai atsirado kaip pries mmm. Tai daba nebezinau, ka daryti  g.gif

Labai sveikinu! Lengvo nesiojimo ir laukimo! wub.gif del prg, as irgi turejo prbl su crinone pasisavinimu ir susiveikiau tr prg, tai leidausi, kai paaiskejo, kad crinone neveikia, taciau nedariau tai nuosekliai ir turejau prg svyravimus. Si karta nusiteikus leisti ir iskart su tr gydytojais apsitarsiu, nes dabar paranoja isivyste del to prg pasisavinimo. Man atrodo, kad kas kazkiek laiko verta pasileisti, bent jau as taip daryciau, nes kazkaip tas prg nepakenks kiek suprantu ax.gif laimingai! nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 07 20, 14:37)

Sveikinimai Didžiausi wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na, mergaites, tik siandien gavau savo HCG rezultatus, darytus vakar! blink.gif Buvau ir baisiai pikta, ir nervuota, ir sunerimus, begau NT daryti ir t.t.... unsure.gif
Taigi, HCG 11DPI - 292.3U/l, PRG - 98.81nmol/l wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 07 20, 21:38)
Labai aciu visoms mergaitems uz sveikinimus wub.gif  wub.gif  wub.gif Kazin ar be jusu visu pagalbos ir patarimu butu pavyke bigsmile.gif Linkiu visoms, dar laukiancioms stebuklu, ju kuo greiciau sulaukti. Sulaukusioms - graziai isnesioti wub.gif
Ispunktavo 5, 4 buvo subrende, visi apsivaisino ir sulauke 5 dienu. Po IVF isodino 5ba, si karta 6ba (jau toks besilukstenantis (hatching) blastukas buvo) ir dar liko du 3ab kartu uzsaldyti ax.gif

Vis apie tave pagalvoju ir labai svajoju, kad kitas kartas jums sekmingas butu wub.gif

Bet kokie visi stipruoliai pas jus wub.gif wub.gif wub.gif. Kaip suprantu nusimato ir brolių ir sesių dar smile.gif.
Ačiū už palinkėjimus 4u.gif. Tikiuosi visi linkėjimai susijungs į milžinišką reiškinį ir artimiausiu metu išsipildys smile.gif.
Papildyta:
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 07 21, 10:53)
Na, mergaites, tik siandien gavau savo HCG rezultatus, darytus vakar!  blink.gif  Buvau ir baisiai pikta, ir nervuota, ir sunerimus, begau NT daryti ir t.t....  unsure.gif
Taigi, HCG 11DPI - 292.3U/l, PRG - 98.81nmol/l  wub.gif  wub.gif  wub.gif

rasiux, tavo šaunuolis nuostabiai auga wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 07 21, 10:53)
Na, mergaites, tik siandien gavau savo HCG rezultatus, darytus vakar!  blink.gif  Buvau ir baisiai pikta, ir nervuota, ir sunerimus, begau NT daryti ir t.t....  unsure.gif
Taigi, HCG 11DPI - 292.3U/l, PRG - 98.81nmol/l  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kaip grazu! wub.gif Sveikinu ir linkiu, kad viskas sklandziai eitusi nestuke.gif
Atsakyti