Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 41-ta tema

QUOTE(angelas sargas @ 2016 07 19, 18:32)
Meskute kazka sumaisiai as ne clexane, o fraxiparino turejau. smile.gif

Oi atsiprašau už netiesą kurią skleidžiu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 07 19, 17:55)
Oi atsiprašau už netiesą kurią skleidžiu  blush2.gif  4u.gif

Nieko tokio viskas gerai 4u.gif smile.gif
Atsakyti
O, kokie zmones smirineja po foruma! smile.gif
RositaK, kaip jums sekasi?
Kaip tavo mazyliai auga?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudsiuke @ 2016 07 19, 08:29)
Nuoširdžiausi sveikinimai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif

Mergaitės norėjau visas nuraminti, kad Stambule jau kaip ir ramu. Vakar buvom nuvykę į azijinę dalį-ten taip pat ramu, gal žmonių mažoka, jei nežinotum - tai net neįtartum, kad karinis perversmas vyko. Šeštadienį Istiklal jau veikė dalis parduotuvių ir kavinių, tik buvo nelabai jauku, nes buriavosi skanduodami jaunimas su vėliavomis, o  ginkluotos policijos tikrai nemažai. Taip pat labai daug žurnalistų, kurie tuoj puola kalbinti.
Mums buvo taip pat minčių, kad bėgti atgal į Lietuvą, bet nusprendėm likti ir ką tik startavau. blush2.gif
Tad laukiam atvykstančių mirksiukas.gif

Su startu 4u.gif

Taxime kas vakarą nuo 21 val taikūs mitingai. Dėl tų visų įvykių visas viešasis transportas šias dienas vežioja nemokamai
Papildyta:
QUOTE(ailima @ 2016 07 19, 08:56)
Rasiux, pagaliau, labai, labai sveikinu!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif
o mes skrendame jau šį ketvirtadienį, tikiuosi neprasidės karas  unsure.gif

Labai nedaug gonalio turiu likusio - gal 25 iu, o gal 50 iu. Norėčiau kam nors atiduoti ax.gif

Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 07 19, 22:06)
Su startu  4u.gif

Taxime kas vakarą nuo 21 val taikūs mitingai. Dėl tų visų įvykių visas viešasis transportas šias dienas vežioja nemokamai
Papildyta:
Labai nedaug gonalio turiu likusio - gal 25 iu, o gal 50 iu. Norėčiau kam nors atiduoti  ax.gif

LaMona, ar jau zinot kada punkcija?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 07 19, 23:28)
LaMona, ar jau zinot kada punkcija?? smile.gif

Ketvirtadienį
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 07 20, 06:22)
Ketvirtadienį

Spudziam kumstukus ir linkim daug ispunktuotu foliuku! mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, 4u.gif
Sveikinu visas kuriom pavyko! thumbup.gif nestuke.gif wub.gif
As vel netradicini klausima nagrineju, ar galima uzsaldytoms blastocistoms daryti PGD? g.gif
Atsakyti
Rudsiuke, su startu 4u.gif Gero foliuku auginimo wub.gif

LaMona, o tau sveikinimai uzauginus wub.gif Gero derliaus ryt, daug ir meiliu zirniuku 4u.gif

Ir visom kitom slapukem Stambule kuo didziausios sekmes!!!

O as jau prasysiu meskutes perkelti mane i virsutini sarasiuka bigsmile.gif Vis ziuredavau ziuredavau i ji ir galvodavau, kada as i ji papulsiu blush2.gif Po daug nervu surijusio FET, 8dpi hcg 114, prog 174, 10dpi hcg 295, prog 100.

Patarkit, ka su progestereronu daryti unsure.gif Leidausi Progestan kas antra diena po 1 ampule. Susileidau sekmadieni vakarop, pirmadieni ryte prog 174, pirmadieni ir antradieni nesileidau, tai siandien ryte 100. Ar leistis kas kokia 3 diena ar is viso nebesileisti? Dar priminsiu, kad mano FET su ovuliacija gavosi, tai tikriausiai ir geltonkunis gamina progesterona. Bet siaip pajutau ta progesterono kritima nuo 174 iki 100, galvos skausmai atsirado kaip pries mmm. Tai daba nebezinau, ka daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 07 20, 15:37)
Rudsiuke, su startu 4u.gif Gero foliuku auginimo wub.gif

LaMona, o tau sveikinimai uzauginus wub.gif Gero derliaus ryt, daug ir meiliu zirniuku 4u.gif

Ir visom kitom slapukem Stambule kuo didziausios sekmes!!!

O as jau prasysiu meskutes perkelti mane i virsutini sarasiuka bigsmile.gif Vis ziuredavau ziuredavau i ji ir galvodavau, kada as i ji papulsiu blush2.gif Po daug nervu surijusio FET, 8dpi hcg 114, prog 174, 10dpi hcg 295, prog 100.

Patarkit, ka su progestereronu daryti unsure.gif Leidausi Progestan kas antra diena po 1 ampule. Susileidau sekmadieni vakarop, pirmadieni ryte prog 174, pirmadieni ir antradieni nesileidau, tai siandien ryte 100. Ar leistis kas kokia 3 diena ar is viso nebesileisti? Dar priminsiu, kad mano FET su ovuliacija gavosi, tai tikriausiai ir geltonkunis gamina progesterona. Bet siaip pajutau ta progesterono kritima nuo 174 iki 100, galvos skausmai atsirado kaip pries mmm. Tai daba nebezinau, ka daryti  g.gif

Nuostabu!!!! Taip laukiau tavo žinių mergyt!!!! Vakare sutvarkysiu ir perkelsiu pas neštukes wub.gif oi šilčiausi sveikinimai!!!!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2016 07 20, 11:47)
Sveikos mergaites,  4u.gif
Sveikinu visas kuriom pavyko!  thumbup.gif  nestuke.gif  wub.gif
As vel netradicini klausima nagrineju, ar galima uzsaldytoms blastocistoms daryti PGD?  g.gif

Aš manau, kad taip. Bent jau kaip man liepė vyro kariotipą atsiųsti prieš FET, tai ką jie būtų tokiu atveju darė, jei jis turėtų kokias nors translokacijas? Tik PGD....
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 07 20, 14:37)

Dėl progesterono nepatarsiu, nes nelabai dar gaudausi, bet su tokiais skaičiukais tai labai labai sveikinu!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti