Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 41-ta tema

QUOTE(Pagre @ 2016 07 18, 08:40)
Aciu uz patikslinima, bet manau 2/3cd, kai jau pas juos buni, nes Mastura parase, kad ja informuoti 1cd, o antra buti Memorial - susitikimui su dr.

As tai skrisiu ciklo savo gale(jei neprasides trečias pasaulinis),ir ten lauksiu mm...tai tikiuosi tuos tyrimus jie man ten padarys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 18, 09:38)
As tai skrisiu ciklo savo gale(jei neprasides trečias pasaulinis),ir ten lauksiu mm...tai tikiuosi tuos tyrimus jie man ten padarys? g.gif

Jei tavo tyrimai normose tai viskas ciki. Jie viska pasidaro pas save pries pradedant stimuliacijas.
Cia stradalinam tos, kuriu FSH aukstas ir vis laukiam kada jis nukris ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 18, 10:38)

Nesijaudink mirksiukas.gif manau dabar turetu buti ramiau po visu tu ivykiu. Jei per daug nesimakaluosi miniose ir seip nepamirsi kur randiesi, bus viskas ok ax.gif
laikom kumscius uz jus ir linkim didziausios sekmes. 4u.gif
Kiekvienos mergaites pavykes kartas ikvepia daugiau pasitikejimo savo sprendimu, kad ir tokiais neramiais laikais:D

Atsakyti
[quote=rasiux1984,2016 07 16, 22:27]
Rasiux, kaip tavo rezultatai? Laikom kumštukus, kad tik būtų geri skaičiukai wub.gif

[quote=R_Viltele,2016 07 17, 21:31]
Mergaites,ar yra dar kuri nors,kas planuoja rugpjuti i Tr?ar as cia viena isprotejus mastau rugpjuciui skristi doh.gif
Gal palaukti....isgazdino lb tie ivykiai...
[/quote]

Aš tai jaučiu manęs ir tas 3 pasaulinis karas neišgąsdintų - svarbiausia, kad lėktuvai kiltų. Blogiauiu atveju su tanku nuvažiuosiu į kliniką lotuliukas.gif
Atsakyti
Oj mergaites, koks vingiuotas kelias link bebeku doh.gif bet gal gi pagaliau issitiesins ir busim visos nestuke.gif

Rasiux, kada hcg skaiciukai? Spaudziu kumscius!!! thumbup.gif

Gummy, gal ir tu siandien nuleidi krauja? wub.gif

Nuojauta, kaip tu? Gal kartojai hcg? Tavo zirniukui 4u.gif
Atsakyti
Po ramesnio savaitgalio šiandien čia jau normali darbo diena, pilnos gatvės automobilių ir žmonių. Taksime ir kituose lankomuose objektuose po įvykių dar nebuvom, bet kiek ėjom iki klinikos, tai jautėmės visiškai ramiai ir saugiai. Klinikoje taip pat šiandien verda darbas. Tik vaistinėje vienų vaistų negavome, bet davė alternatyvius, nes neramumai šiek tiek sutrigdė vaistų tiekimą.
Pritariu Pagre, jei bijote išpuolių, tesiog apsistokite ramesniuose rajonuose ir nesimakaluokite turistinėse vietose. Kaži ar greitai Turkijoje taps ramu, vienokių ar kitokių nesklandumų vis pasitaikys....
Atsakyti
Na bent jau galime pasidžiaugti nukritusių apartamentų nuomos kainomis thumbup.gif -o dar girdėjau Putinas į Turkiją rugpjūtį atskrenda-tai ten net musė be patikros nepraskris
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurmarta: 18 liepos 2016 - 11:27
QUOTE(Persikute123 @ 2016 07 18, 12:04)
Oj mergaites, koks vingiuotas kelias link bebeku  doh.gif  bet gal gi pagaliau issitiesins ir busim visos  nestuke.gif

Rasiux, kada hcg skaiciukai? Spaudziu kumscius!!!  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif Aš gerai. Jo, kartojau po 2 dienų, tai buvo 1074. O penktadienį mačiau puslytę su taškiuku, bet širdies dar nepagavom.

Kaip pati laikaisi?

GummyBear 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 07 18, 11:52)
Ačiū  4u.gif  Aš gerai. Jo, kartojau po 2 dienų, tai buvo 1074. O penktadienį mačiau puslytę su taškiuku, bet širdies dar nepagavom.

Kaip pati laikaisi?

GummyBear  4u.gif

Kokios smagios zinios!! wub.gif tai gal jau galiu normaliai pasveikinti? clap.gif biggrin.gif

As is naujo delioju susitikimu su visokiais gydytojais grafikus, tyrimu laikus ir visaip bandau ismastyti, kame ta beda umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 07 18, 10:04)
Oj mergaites, koks vingiuotas kelias link bebeku  doh.gif  bet gal gi pagaliau issitiesins ir busim visos  nestuke.gif

Rasiux, kada hcg skaiciukai? Spaudziu kumscius!!!  thumbup.gif

Persikute, siandien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 07 18, 16:15)
Persikute, siandien  smile.gif

Oi kaip spaudžiam kumščius už jus mergytės wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 07 18, 15:15)
Persikute, siandien  smile.gif

Rasiux, o testuka bandei?