Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 41-ta tema

QUOTE(R_Viltele @ 2016 07 18, 00:17)
Mes taip pat rugpjucio 2 zvalgomes bilietu  bigsmile.gif jauciu jie ten klinikoj galvoja kad mes isproteje  biggrin.gif
Parasiau Masturai laiska,paklausiau ar saugu butu atvykti rugpjuti,ar siulytu geriau palaukti,ziuresiu ka atsakys...bet labai nebesinori laukti....nors dar yra rizika kad parsius namo del fsh....

Į tokį klausimą atsakyt galėtų tik viešpats dievas..niekad jau niekur Europoje o tuo labiau Turkijoj nebus saugu,ten teroro aktai kas kelios savaitės..jei mes lauksim to,kas neįmanoma-į pensiją belaukdamos išeisim..šiemet ten jau sprogdino žmones oro uoste ir dar kelis kartus centre,atsimenu,dar kažkuri rašė,kad jos vyras buvo netoli tos vietos,kur susisprogdino kažkoks teroristas ar šaudė.ir.t.t..tas vėl gali kartotis ir rugpjūtį ir rugsėjį ir t.t.aš bent jau-neturiu laiko laukt-man jau klimaksas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurmarta: 17 liepos 2016 - 23:36
Labas visoms esancioms Stambule ir besiruosiancioms! 4u.gif tikiuosi visos saugios ir bent kiek atsigavusios po pastaruju ivykiu. noriu pasiteirauti kaip jus planavotes del ESTRADIOL, FSH ir USG pries vaziuojant? Nes pirma CD juos kaip ir reik pasidaryti, o Masturai reik rasyti pirma CD, kad 2 CD suorganizuotu vizita pas gyd ir buti Memorial. As kazkaip noreciau LT pasidaryti pries skrendant ir tada rasyt Masturai bei ant greitu bilieta pirktis sekanciai dienai, kad iskart zinoti ir netekti nieko nepesus grizti atgal. Ar kas taip dare? Ar cia per rizikingas planas? Ar tiesiog skristi ir ten vietojviska padarys ir jau kaip lemta? Tuomet turbut is anksto pirkciau keliom dienom anksciau ir mmm laukciau vietoj ax.gif gal kas gali pasidalinti is patirties, kaip geriau daryti? blush2.gif buciau labai labai dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 07 18, 00:36)
Labas visoms esancioms Stambule ir besiruosiancioms!  4u.gif tikiuosi visos saugios ir bent kiek atsigavusios po pastaruju ivykiu.  noriu pasiteirauti kaip jus planavotes del ESTRADIOL,  FSH ir USG pries vaziuojant? Nes pirma CD juos kaip ir reik pasidaryti, o Masturai reik rasyti pirma CD, kad 2 CD suorganizuotu vizita pas gyd ir buti Memorial. As kazkaip noreciau LT pasidaryti pries skrendant ir tada rasyt Masturai bei ant greitu bilieta pirktis sekanciai dienai, kad iskart zinoti ir netekti nieko nepesus grizti atgal. Ar kas taip dare? Ar cia per rizikingas planas? Ar tiesiog skristi ir ten vietojviska padarys ir jau kaip lemta? Tuomet turbut is anksto pirkciau keliom dienom anksciau ir mmm laukciau vietoj  ax.gif gal kas gali pasidalinti is patirties, kaip geriau daryti?  blush2.gif buciau labai labai dekinga  mirksiukas.gif

Šie tyrimai daromi 2-trą,3-čią dienomis,jei gerai pamenu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 07 17, 21:36)
Labas visoms esancioms Stambule ir besiruosiancioms!  4u.gif tikiuosi visos saugios ir bent kiek atsigavusios po pastaruju ivykiu.  noriu pasiteirauti kaip jus planavotes del ESTRADIOL,  FSH ir USG pries vaziuojant? Nes pirma CD juos kaip ir reik pasidaryti, o Masturai reik rasyti pirma CD, kad 2 CD suorganizuotu vizita pas gyd ir buti Memorial. As kazkaip noreciau LT pasidaryti pries skrendant ir tada rasyt Masturai bei ant greitu bilieta pirktis sekanciai dienai, kad iskart zinoti ir netekti nieko nepesus grizti atgal. Ar kas taip dare? Ar cia per rizikingas planas? Ar tiesiog skristi ir ten vietojviska padarys ir jau kaip lemta? Tuomet turbut is anksto pirkciau keliom dienom anksciau ir mmm laukciau vietoj  ax.gif gal kas gali pasidalinti is patirties, kaip geriau daryti?  blush2.gif buciau labai labai dekinga  mirksiukas.gif

Mes taip darem: 1cd kraujo tyrimai,2cd jie paraso kokiom dozem vartot vaistus ir 3-4 stimuliaciju diena turi but pas juos...bet turi turet vaistu ir bilietai gali buti lb brangus...mum si cikla neisejo nes fsh 15.3 buvo tai liepe dar ji nusimusti,bet sekanti cikla zadam vaziuot mm laukt ten,nes mum is Airijos pirkt ant smugio bilieta iseina kosmine kaina-i viena puse,vos ne puse ivf'o kainos blink.gif
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 17, 21:24)
Į tokį klausimą atsakyt galėtų tik viešpats dievas..niekad jau niekur Europoje o tuo labiau Turkijoj nebus saugu,ten teroro aktai kas kelios savaitės..jei mes lauksim to,kas neįmanoma-į pensiją belaukdamos išeisim..šiemet ten jau sprogdino žmones oro uoste ir dar kelis kartus centre,atsimenu,dar kažkuri rašė,kad jos vyras buvo netoli tos vietos,kur susisprogdino kažkoks teroristas ar šaudė.ir.t.t..tas vėl gali kartotis ir rugpjūtį ir rugsėjį ir t.t.aš bent jau-neturiu laiko laukt-man jau klimaksas biggrin.gif

As irgi laiko neturiu .....penktadieni buvau ziauriai supanikavusi,bet dbr jau viskas aprimo ir kitaip viskas atrodo,jauciu sia savaite pirksim bilietus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(R_Viltele @ 2016 07 17, 23:18)
Mes taip darem: 1cd kraujo tyrimai,2cd jie paraso kokiom dozem vartot vaistus ir 3-4 stimuliaciju diena turi but pas juos...bet turi turet vaistu ir bilietai gali buti lb brangus...mum si cikla neisejo nes fsh 15.3 buvo tai liepe dar ji nusimusti,bet sekanti cikla zadam vaziuot mm laukt ten,nes mum is Airijos pirkt ant smugio bilieta iseina kosmine kaina-i viena puse,vos ne puse ivf'o kainos  blink.gif
Papildyta:

As irgi laiko neturiu .....penktadieni buvau ziauriai supanikavusi,bet dbr jau viskas aprimo ir kitaip viskas atrodo,jauciu sia savaite pirksim bilietus  ax.gif

Jei skrisite is Dublino su Turkish Airlines, bilietai visada brangus!... verysad.gif Mes dabar kai skridom, pirkom 4dienas pries isodinima, tai mums isejo apie 1100£ dviems pirmyn atgal... doh.gif blink.gif Na, bet jau skridom sesta karta per 2metus, tai jau su kainom susipazine, jau nebestebina... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 07 17, 23:36)
  noriu pasiteirauti kaip jus planavotes del ESTRADIOL,  FSH ir USG pries vaziuojant?

As planuoju kai tik prades teplioti pasidaryti FSH, LH ir E2. Jei istaikysiu darbo diena tai radau kur ryte pridavus apie pietus yra atsakymai. Vakare pirkti bilieta su ukrainos avialinijom kad per pietus buti klinikoj. Jei tik teplios tai skrisiu su TR avialinijom ir ziuresiu is kur pigiau Vilniaus ar Rygos.
Na o pernakvoti manau BigBox ar kitam tikrai bus kambarys, veliau vietoj susirasiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magute: 18 liepos 2016 - 07:09
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 07 17, 22:37)
Jei skrisite is Dublino su Turkish Airlines, bilietai visada brangus!...  verysad.gif  Mes dabar kai skridom, pirkom 4dienas pries isodinima, tai mums isejo apie 1100£ dviems pirmyn atgal...  doh.gif  blink.gif  Na, bet jau skridom sesta karta per 2metus, tai jau su kainom susipazine, jau nebestebina...  unsure.gif

Jei is anksto pirktume tai 460 euru dviem i viena puse,o jei per kelias dienas tai 1080!!o dar Dubline skanas+tie pagrindiniai kraujo tyrimai 300 euru,del to mastom rizikuot del fsh ir pirkti bilietus is anksto...
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2016 07 18, 08:07)
As planuoju kai tik prades teplioti pasidaryti FSH, LH ir E2. Jei istaikysiu darbo diena tai radau kur ryte pridavus apie pietus yra atsakymai. Vakare pirkti bilieta su ukrainos avialinijom kad per pietus buti klinikoj. Jei tik teplios tai skrisiu su TR avialinijom ir ziuresiu is kur pigiau Vilniaus ar Rygos.
Na o pernakvoti manau BigBox ar kitam tikrai bus kambarys, veliau vietoj susirasiu

O kuria labaratorija turi omenyje ( jei apie Vilniu kalbi)? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 18, 00:38)
Šie tyrimai daromi 2-trą,3-čią dienomis,jei gerai pamenu.. g.gif

Aciu uz patikslinima, bet manau 2/3cd, kai jau pas juos buni, nes Mastura parase, kad ja informuoti 1cd, o antra buti Memorial - susitikimui su dr. O del tyrimu, ji man atsake taip: "And yes, if you want you can check your ESTRADIOL and FSH levels on day 1 of the cycle you are planning to come, and if ESTRADIOL will be lower than 80 pg/ml (190 pmol/l) and FSH lower than 15 IU/L, it is suitable to start IVF.". Tai man tas logistinis klausimas nedave labiau ramybes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 07 18, 07:16)
O kuria labaratorija turi omenyje ( jei apie Vilniu kalbi)?  ax.gif

as is klaipedos, pas mus ligoninej padaro ir graziai graziai (na ir saldziai) paprasius atiduoda atsakymus anksciau.
viena kazkuri (turiu namie susirasiusi) ryte padarius, atsakymas vakare, o visos kitos atsakymus pateikia tik kita diena. manau perskambinus visas ir vilniuje atsirastu kuri padaro ta pacia diena.
Papildyta:
QUOTE(Pagre @ 2016 07 18, 07:40)
Aciu uz patikslinima, bet manau 2/3cd, kai jau pas juos buni, nes Mastura parase, kad ja informuoti 1cd, o antra buti Memorial - susitikimui su dr. O del tyrimu, ji man atsake taip: "And yes, if you want you can check your ESTRADIOL and FSH levels on day 1 of the cycle you are planning to come, and if ESTRADIOL will be lower than 80 pg/ml (190 pmol/l) and FSH lower than 15 IU/L, it is suitable to start IVF.". Tai man tas logistinis klausimas nedave labiau ramybes  blush2.gif

kaip idomiai, man E pmol/l kitokie skaiciukai g.gif
In order for the treatment to be started your estradiol level should be less than 80 pg/ml = 293.6 pmol/L
susiradau skaiciuokle, tai lyg ir 80 i 293,6 isvercia unsure.gif

as esu pasiruosusi siek tiek daugiau sumoketi uz bilieta, nes mano FSH sokinejantis, nei ten nuvykti ir suzinoti, kad skrendu namo. tik jau reiks melstis, kad MM neateitu savaitgali, nes niekas jokiu tyrimu tuomet nedaro.

su Ukrainos avialinijom skrendant persedimas ir tikrai zinau, kad pavargsiu, bet cia tik viena diena
kazkuri mergaite skirdo su persedimu per vokietija, jei neklystu, taip kad tu skrydziu galima pasieskoti.
Atsakyti
Mergaitės-turkaitės, ar jau pradėjo leisti skrydžius į Tr, kas žinot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2016 07 18, 09:29)
as is klaipedos, pas mus ligoninej padaro ir graziai graziai (na ir saldziai) paprasius atiduoda atsakymus anksciau.
viena kazkuri (turiu namie susirasiusi) ryte padarius, atsakymas vakare, o visos kitos atsakymus pateikia tik kita diena. manau perskambinus visas ir vilniuje atsirastu kuri padaro ta pacia diena.
Papildyta:

kaip idomiai, man E pmol/l kitokie skaiciukai  g.gif
In order for the treatment to be started your estradiol level should be less than 80 pg/ml = 293.6 pmol/L
susiradau skaiciuokle, tai lyg ir 80 i 293,6 isvercia  unsure.gif

as esu pasiruosusi siek tiek daugiau sumoketi uz bilieta, nes mano FSH sokinejantis, nei ten nuvykti ir suzinoti, kad skrendu namo. tik jau reiks melstis, kad MM neateitu savaitgali, nes niekas jokiu tyrimu tuomet nedaro.

su Ukrainos avialinijom skrendant persedimas ir tikrai zinau, kad pavargsiu, bet cia tik viena diena
kazkuri mergaite skirdo su persedimu per vokietija, jei neklystu, taip kad tu skrydziu galima pasieskoti.

Aciu uz info mirksiukas.gif manau dar perklausiu Masturos arciau to ciklo, kuri planuojam vaziuoti ax.gif
Atsakyti